#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/05/2009 13:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν ήξερε κανείς; Μας δουλεύουν;


______________________________________________________________________________________________
Πρώτον
:  Πόσες μέρες πριν την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών έκλεινε η Βουλή στο παρελθόν ;  Εάν υπάρχει διαφορά τότε έχουμε ένα πολιτικό πραξικόπημα με εμφανέστατη αιτία ( παραγραφές και τερματισμός των συζητήσεων γύρω από τα ¨σκάνδαλα ¨ ).  Εάν όχι ( δηλαδή η χρονική απόσταση του ενός μηνός ίσχυε πάντοτε ) τότε έχουμε συμπαιγνία «κυβέρνησης και μείζονος - ελάσσονος αντιπολίτευσης».

Εάν το ήξεραν όλοι (και κατά την άποψη μου το ήξεραν όλα τα κόμματα του «οργανωμένου πολιτικού εγκλήματος-συστήματος» , τότε θα έπρεπε εδώ και ένα μήνα να βγάζουν ανακοινώσεις «προς τον λαό», να προειδοποιούν την κυβέρνηση : «Μη τυχόν και τολμήσεις να κλείσεις το «Ναό της Δημοκρατίας» διότι θα είσαστε - εκτός των άλλων - και ηθικοί αυτουργοί οικονομικών εγκλημάτων που κατά ευφημισμό τα ονομάζουμε σκάνδαλα, ηθικοί αυτουργοί για υπόθαλψη και συγκάλυψη εγκληματικών ενεργειών»

Κανένας όμως πολιτικός που βρίσκεται σε διαρκές πνευματικό ντελίριο ούτε «κόμμα» ( αφασία ) δεν προειδοποίησε για αυτό το ενδεχόμενο ...ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ( ακόμα και οι «πρωτοπόροι» «υπερασπιστές» των λαϊκών συμφερόντων) ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΝ !!!

«ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που εν συντομία των αναγράφουμε και σαν «Κ.Κ.» -  Σε λίγο θα προσθέτουμε σε  παρένθεση ¨Κ.Κ.¨( τιμημένος ).

Δεύτερον: Ο Κ. Παπούλιας είναι ένας συμπολιτευόμενος πολιτικός της αντιπολίτευσης. «Λογικό» είναι να ενημερώνει το κόμμα από το οποίο προέρχεται για όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης , ιδιαίτερα όταν αυτές έχουν βαθύ αντί-δημοκρατικό χαρακτήρα. Και όμως το ΠΑΣΟΚ ( δηλαδή ο Γιώργος Παπανδρέου της Μαργαρίτας ) αντέδρασε ΚΑΤΟΠΙΝ ( πριν δεν ήξερε τίποτα ! ) της «τοιχοκόλλησης του Προεδρικού Διατάγματος»  στο περιστύλιο της Βουλής...

Είναι γνωστό ότι τα λεγόμενα «σκάνδαλα» , δηλαδή τα ειδεχθή πολιτικό- οικονομικά εγκλήματα που υποθηκεύουν - θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον και τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .

Γι΄ αυτό και οι οργανωμένες σε μορφή συμμορίας πολιτικές παρατάξεις θέλουν , μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης όπου απαιτείται «πανεθνική προσπάθεια» και «ομόνοια» , να κλείσουν αυτές οι υποθέσεις...

Ντροπή «Κ.Κ»  να κλείνεις τη Βουλή ...

Έκπληξη , έκπληξη δεν το περιμέναμε αυτό από εσένα !
Σαν «κόμματα»  υπάρχουμε για προβλέπουμε το μέλλον σε βάθος χρόνου  όχι όμως για το τι μπορεί να γίνει τον επόμενο μήνα ...δεν είμαστε και θεοί !

Μας στερείς το αναγνωστήριο , τη βιβλιοθήκη και το καφενείο της Βουλής , μας στερείς από την άσκηση της πολυπόθητης «λαϊκής κυριαρχίας». Χωρίς αυτή δεν ζούμε...

Θα σε τιμωρήσει όμως ο λαός που θα ψηφίσει εμάς για κυβέρνηση για να... παραγράψουμε όλες σου τις αμέλειες τις οποίες ο λαός τις λέει απάτες , όπως έκανες και εσύ για μας...

Ε, ΄όχι να και ποινικοποιούμε την πολιτική ζωή του τόπου ( ! ) για μερικές ανθρώπινες αδυναμίες...

ΝΤΑΝΤΟΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 13:30:28

  Ωραία, χτές ο Παπανδρέου έφαγε "σούπα" από τον Βερελή, αλλά σήμερα όλοι συζητάμε το γιατί έκλεισε τη Βουλή ο Καραμανλής και ούτε καν θυμόμαστε την παραίτηση Βερελή. Λες και αυτό έγινε πριν δέκα χρόνια...

 2. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 13:32:10

  Δικηγορικοί κύκλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζημενς λένε ότι οι κατηγορούμενοι θα πάνε κανονικά να απολογηθούν την Τρίτη και ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει πρόθεση να ξεσκεπάσουν φοβερά και τρομερά πράγματα. Ισχυρίζονται.

 3. bill avatar
  bill 09/05/2009 13:32:29

  Πλάκα πλάκα, της χώρας της πάει καλύτερα μια κλειστή βουλή. Ο Κουρασμένος σε μια σπάνια στιγμή πολιτικής ειλικρίνειας.

  Το καλύτερο ανέκδοτο είναι που νομίζουν μερικοί ότι με ανοικτή την βουλή θα αποφεύγαμε την παραγραφή, στα όποια αδικήματα θεωρήται ότι μπορεί να έχει διαπράξει ένας εθνοπατέρας...

 4. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 13:41:30

  Τα έσοδα του Δημοσίου από το 2004 και εντεύθεν πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Τώρα, όπως γράφει σήμερα η Ελευθεροτυπια, πρόκειται για "Μεταπολιτευτικό οικονομικό κραχ στο Ελληνικό Δημόσιο, που για πρώτη φορά εμφανίζει αρνητικό ρυθμό εσόδων 0,16% και μαύρη τρύπα 1,5 δισ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

  Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, έχοντας αποκρύψει κατά μακρόν την πορεία των εσόδων και των δαπανών του προϋπολογισμού, αναγκάστηκε χθες να τα δώσει στη δημοσιότητα και ουσιαστικά να παραδεχτεί την αποτυχία του. Αδυνατεί να μαζέψει έσοδα, αλλά και να περιορίσει τις δαπάνες.Ούτε οι ρυθμίσεις της περαίωσης και των ληξιπρόθεσμων αλλά ούτε και οι εισπράξεις από το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων φαίνεται να λύνουν το πρόβλημα της κυβέρνησης, καθώς στην οδό Νίκης δεν πετυχαίνουν να ελέγξουν την οικονομία. Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού μειώθηκαν 0,16% και περιορίστηκαν στα 11.014 εκατ. ευρώ, ήτοι 18 εκατ. ευρώ λιγότερα από τα 11.032 εκατ. του αντίστοιχου τριμήνου του 2008, με ετήσιο στόχο 13,2%. Και όσο τα έσοδα μειώνονται τόσο αυξάνουν οι δαπάνες! Το σύνολο των δαπανών του τακτικού προϋπολογισμού αυξάνει με ρυθμό 24,9% στα 15.464 εκατ. ευρώ από 12.381 εκατ. πέρσι (οι πρωτογενείς αυξήθηκαν 19,09% στα 13.021 από 10.934 εκατ.), πολύ πάνω από τον ετήσιο στόχο 9,1%.

  Το αποτέλεσμα αυτών είναι ότι το οικονομικό επιτελείο μετράει ήδη μαύρη τρύπα 1,5 δισ. ευρώ, έλλειμμα τακτικού προϋπολογισμού 4,45 δισ. ευρώ και κρατικού 6,95 δισ. ευρώ".

  Η υπουργία Αλογοσκούφη έχει τεράστιες ευθύνες, όπως και συνολικά ο τρόπος διοίκησης της ΝΔ (δεν μιλάω για τον νταβατζίδικο τρόπο του ΠΑΣΟΚ, αλλά, εν πάση περιπτώσει, είχε μεγαλύτερα έσοδα). Το οικονομικό και δημοσιονομικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ελέχθη ότι θα προσπαθήσει ο Κωστάκης να γυρίσει την προ(ευρω)εκλογική ατζέντα στο οικονομικό. Είδομεν. Κατ'αρχήν, να δούμε αν θα προκηρυχθούν και εθνικές, μαζί με τις ευρωεκλογές. Ακόμα δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες με Ζημενς, Γερμανό και ενδεχομένως με άλλα θέματα (ουδείς έχει απαντήσει στις "διαρροές" εάν είχε κοριαστεί το γραφείο εισαγγελέα που ερευνούσε το Βατπέδιο) θα δείξει. Προς το παρόν πάντως, μετά το κτύπημα Βερελή προς Παπανδρέου, και κλείσιμο της Βουλής από Καραμανλή, το σκόρ πήγε στο 1 (κατά Καραμανλή)-1(κατά Παπανδρέου). Αρα, ο Κωστάκης μηδένισε το κοντέρ...και βλέπουμε.

 5. Orestios avatar
  Orestios 09/05/2009 13:41:53

  Παγκόσμια δημοκρατική διακυβέρνηση ή δημοκρατική παγκόσμια διακυβέρνηση? Τα μπέρδεψε πάλι το GAP. Αστέρι! μορφή!

 6. Orestios avatar
  Orestios 09/05/2009 13:48:42

  ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. Το GAP σύρεται να αποκαλύψει το μέγα σχέδιο. Μπερδεμένο καθώς είναι, νομίζει πως έχουμε εθνικές εκλογές. Κρίμα GAP. Τόσο ανεπαρκής πια?

 7. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 13:51:44

  Αυτό είναι FactorX που γράφεις στην προηγούμενη ανάρτηση. Γι'αυτό έκλεισαν τη Βουλή Κωστάκης, με τη συναίνεση Γιωργάκη. Τερμάτισε την οριακή πλειοψηφία του Παυλίδη, του Μανώλη και του Ντορέϊκου.

 8. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 13:52:38

  ....και των διαπλεκομένων συμφερόντων

 9. Orestios avatar
  Orestios 09/05/2009 13:58:30

  Το GAP εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. Πάλι ακούμε το ΚΑΝΤΕ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, όπως καλούσαν οι ΝΑΖΙΣΤΕΣ: MAKE WAY FOR GERMANY.

 10. Κ.Μ. avatar
  Κ.Μ. 09/05/2009 14:26:37

  Orestios, μιλούσαν αγγλικά οι ναζί; Χα.

 11. Mayri Trypa avatar
  Mayri Trypa 09/05/2009 15:04:52

  Απορω που υπαρχουν άνθρωποι που δηλώνουν ευθαρσως πως είναι είτε Νεοδημοκράτες είτε Πασοκοι είτε Συριζαίοι είτε Κομμουνιστές.. Ανθρωποι που επισκέπτονται αυτό το συγκεκριμενο blog. Τι είναι αυτο που σας κρατάει δεμένους με τους πολιτικους σας χώρους; Ποια συναισθηματική δέσμευση μπορει να είναι τόσο ισχυρή, που να ξεπερνάει την ηθική σας δέσμευση απέναντι στον εαυτό σας, όπως το να τον σέβεστε και να τον τιμάτε, την αξιοπρέπεια, το ελάχιστο που έχει μείνει .. αν έχει μείνει... στον κάθε ένα από εμας.
  Ακούω το σύστημα "Μεταπολίτευση" πως ήρθε η ώρα του.. πως πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα. Πως ο τόπος πια έχει Δημοκρατία και πως οι πληγές της Δικτατορίας έγιαναν και οι άνθρωποι που τις βίωσαν έσβησαν. Μα τι φάρσα είναι αυτή; Επειδη δεν έχετε μνήμη λόγω ηλικίας η λόγω χρονικής απόστασης, τι σας κάνει να πιστεύεται ότι η μεταπολίτευση ήταν ένα έργο διαφορετικό από την περιοδο της "προπολίτευσης"?
  Στο ίδιο έργο θεατές γενιές γενιές γενιές γενιές
  Πληρώνει κάθε γενιά την ίδια παράσταση με κάτι μικρές παραλλαγές και την παρακολουθεί. Πληρώνουμε την ίδια μας την καύση. Πληρωνουμε την ίδια μας την ευτέλεια.
  Μεγάλο πρόβλημα οτι δε διαβάζουμε. Αν ήμασταν λαός που αγαπούσε το βιβλίο και διάβαζε βιβλία που γράφτηκαν 30 χρόνια πριν, 40 χρόνια πριν, 20 χρόνια πριν, 100 χρόνια πριν θα βλέπαμε αυτο που μας εμποδίζει να δούμε η τύφλα μας.
  Καλός λαός μα απαίδευτος και αμόρφωτος. Σαφώς και δεν είναι κάποια προσωπική αιχμή για κάποιον απο εσάς εδώ μέσα φίλοι, αλλά δές τε γύρω σας.
  Είναι μια συνολική συμπαιγνία των πολιτικών κομμάτων.
  Συμφωνω με κάποιο φίλο που είπε εδώ μεσα, ότι στις μέρες μας τα πραξηκοπήματα δεν χρειάζονται πια στρατιωτικό μανδύα. Φοράει κοινοβουλευτικό κουστούμι και χρηματοκοικονομικό κουστούμι. Ζούμε ωραίες Ρωμαιακές ημέρες..
  Δε το συγχωρώ στον Έλληνα αυτη του την κατάντια. Δεν την συγχωρω γιατι δεν έχει το άλοθι των άλλων λαών.

 12. π avatar
  π 09/05/2009 15:15:49

  ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
  ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

 13. Hase avatar
  Hase 09/05/2009 15:36:13

  1@ Le canard Says:
  Siga re file diabase kigo ton typo na deiw gia ti milane, kai propantvn bgale ta prasina gyalia.

 14. enas avatar
  enas 09/05/2009 15:37:54

  ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

  ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!

 15. Hase avatar
  Hase 09/05/2009 15:38:50

  1@Le canard Says:
  Με συγχωρεις που σου εγραψα σε γκρικλισ αλλα εγραψα μεγαλυτερο σχολιο που δεν το πηρε, μπηκα στον εξπλορερ και εστειλα αυτο, το αλλα δεν το π[ερνει ακομα σορρυ).

 16. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 15:41:24

  @Hase16

  Ποιά πράσινα γυαλιά; Τι λές; Το αντίθετο λέω. Ξαναδιάβασε. Και το 4.

 17. π avatar
  π 09/05/2009 15:41:40

  ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΤΟΥ 1968 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ
  ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

 18. enas avatar
  enas 09/05/2009 15:48:15

  προς Π:

  ο "Μαιος" προυποθετει ..."λαο".

  Στην Ελλαδα ο "λαος" ειναι εξισου
  διαβρωμενος και διεφθαρμενος με
  το πολιτικο προσωπικο.

  Οποτε καληνυχτα!

 19. Hase avatar
  Hase 09/05/2009 15:51:39

  @18 Le canard Says:
  Eγω σχολιασα αυτα που εγραψες στο @1. Και εγραψα οτι ο συμπολιτευομενος και ο αντιπολιτευομενος τυπος εχουν αντιστοιχα πρωτο θεμα αυτο που τους συμφερει. Εσυ που ειδες πως ολοι μιλαν για το κλεισιμο της βουλης;;. Διαβασε και τον Κακαουνακη που γραφει πως υπονομευει τον ΓΑΠ ο Βερελης. Ο Βερελης ειναι και αυτος πρωτο θεμε συνεπως, δεν εγινε πριν δεκα χρονια, μας δουλευεις. Γιαυτο εγραψα για πρασινα γυαλια.
  Ο Μοτζιλα δεν επετρεψε να στειλω το σχολιο τοστειλα στα γκριλις με τον εξπλορερ, ελπιζω να περασει τουλαχιστον αυτο.
  Α ναι δεν ειμαι Καραμανλικος ουτε τους χωνευω τους κλεφτοκοτεδες, αλλα ουτε τους κλεπταποδοχους του ΠΑΣΟΚ χωνευω.

 20. Mikiszezas avatar
  Mikiszezas 09/05/2009 15:53:20

  Οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι δυο ειδών:οι σιτιζόμενοι από το Πρυτανείο και τα κοροϊδα.Εσείς σε κατηγορία ανήκετε;

 21. antifonitis avatar
  antifonitis 09/05/2009 15:54:22

  Να θυμησω μονο στον Π.
  οτι ο Μαιος του '68
  οδηγησε στην ενισχυση
  του ...de Gaulle!

 22. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 15:55:59

  @Hase20

  Τα περί πράσινων γυαλιών, ας μην τα σχολιάσω, γιατί θα γίνω κακός. Το πως τα πάει τα θέματα ο αντιπολίτευόμενος και συμπολιτευόμενος Τύπος είναι άλλο από αυτό που γράφω. Ετσι είναι όπως το λες με τον τρόπο παρουσίασης. Οτι το θέμα σήμερα είναι το κλείσιμο, δεν νομίζω να το αμφισβητεί κανείς, ανεξάρτητα του τι γράφουν οι φυλλάδες. Το θέμα είναι ότι το σκόρ πήγε στο 1 (κατά Καραμανλή)-1(κατά Παπανδρέου).

 23. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 16:03:42

  ...αρα, καλή εποχή για πόλωση, καλή προεκλογική περίοδος για δικομματικό παιχνίδι.

 24. leon avatar
  leon 09/05/2009 16:13:10

  Δυστυχως Π, αν και προσωπικα το ιδιο ζηταω απο γνωστους μου και φιλους, δεν μπορω να παραβλεψω ποσο δικιο εχουν τα σχολια του/της enas και antifonitis στο 21 και 24 αντιστοιχα. Επιπλεον, στην Ελλαδα ειναι αδυνατον να βρεις καλυτερους πολιτικους οποτε και να σηκωθουν απο τους καναπεδες τους για το τιποτα θα γινει.

 25. Aurοra avatar
  Aurοra 09/05/2009 16:21:24

  O Paul Rasmussen σημερα ριχνει βελη κατα του Καραμαν/Αλι και μιλαει ακριβως, οπως ο παραπανω αρθρογραφος, για διπλο ειδεχθες σκανδαλο/εγλημα πολιτικο και οικονομικο στην Ελλαδα με πρωταγωνιστες διεφθαρμενους πολιτικους και θιασωτες ενα τσουρμο αναλφαβητων πολιτων να ζει στον κοσμο του.

 26. Le canard avatar
  Le canard 09/05/2009 16:24:08

  Για να βγεί έξω σήμερα ο κόσμος πρέπει ή κάποιο σημαντικό τυχαίο γεγονός να συμβεί ή να εξαθλιωθεί οικονομικά ο κόσμος ή να βγεί κάποιος χώρος μπροστά ως πρωτοπορία. Το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ έπρεπε να παίξει αυτό το ρόλο και να οργανώνει συλλαλητήρια καθημερινώς, μέχρι τις εκλογές, με συνθήματα κατά της διαφθοράς. Και οι διαδηλώσεις δεν είναι ο μόνος τρόπος βέβαια. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εχουν την ευκαιρία. Γιατί δεν το κάνουν; 'Η είναι πολύ βαθιά χωμένοι και αυτοί στο σύστημα ή κάποιοι μέσα κεί τα έχουν επίσης πάρει ή έχουν τρικυμία εν κρανίω (το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρες απόψεις πάντως). Είναι ξεπερασμένοι.

 27. hiong avatar
  hiong 09/05/2009 17:30:00

  @29
  Πράγματι, το ΚΚΕ έχει ξεκάθαρες απόψεις ,κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, έξοδος από την ΕΕ, εξοβελισμός της αστικής τάξης (αν και κατά συντριπτική πλειοψηφία αστοί είναι οι ψηφοφόροι του,τεσπα ψιλά γράμματα), δικτατορία του προλεταριάτου κλπ.
  P.S. Τι έγινε με τον "Γερμανό" οεο;

 28. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 09/05/2009 17:35:00

  Πολιτικά πρέπει να κοντοσταθούμε σε δύο ¨συγκλίνουσες ¨ δηλώσεις και κάποιες ¨διαρροές¨...

  1.

  Δήλωση- απάντηση του γνωστού ¨φίλου της Γερμανίας¨ Ευάγγ. Αντώναρου , με την οποία ΕΜΜΕΣΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ , ότι η Βουλή έκλεισε για να τερματισθεί η λεγόμενη ¨σκανδαλολογία¨ και να ¨προχωρήσει η ομαλή πολιτική λειτουργία του τόπου¨... , δηλαδή να σταματήσει κάθε ουσιαστική έρευνα για τα διάπραξη οικονομικών εγκλημάτων κατά των δημόσιων συμφερόντων.

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ ( ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ):

  Απαντώντας στις κατηγορίες περί θεσμικής εκτροπής ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κ. Αντώναρος τόνισε ότι «εκτροπή, και μάλιστα βαριάς μορφής, αποτελεί η προσπάθεια της αντιπολίτευσης να συντηρήσει με κάθε θυσία το νοσηρό κλίμα της σκανδαλολογίας».

  2.

  ¨Δήλωση¨ του Χρ. Βερελή για τις αιτίες τις παραίτησης του με την οποία επίσης ΕΜΜΕΣΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ να σταματήσει η ¨σκανδαλολογία¨ που υπονομεύουν την...ομαλή πολιτική λειτουργία και παράλληλα ΕΜΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ , σε ότι αφορά τις προμήθειες του δημόσιου τομέα και τα λαδώματα σε πολιτικούς ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ( μην ξεχνάμε την δεύτερη αυτή παράμετρο που την επιβεβαίωσε η περσινή ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ¨ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ¨ΤΗΣ ΒΑΣΩΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ¨Ε¨ Συμβούλιο του Πασόκ -2007- , εδώ εδράζει ενδεχόμενα η κοινή βούληση για ¨παραγραφή¨ ), δήλωση που προειδοποιεί ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ( συγνώμη για το ¨Voulgair¨ της έκφρασης μου , αλλά αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα ).

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ ( ΒΕΡΕΛΗΣ ) :

  Tα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνον δεν εμπνέει τους έλληνες αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω απ΄ αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα.

  … κανείς δεν πιστεύει κανέναν και σε τίποτα. Και απέξω βαλτώνει η καλύτερη Ελλάδα...

  Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο. Το ζήτημα MAN.Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από «στρατευμένους και πρόθυμους» κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου.

  Ξέρουν όλοι, όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ…

  3.

  Το ¨backround¨ των ενδεχόμενων ενοχών της ¨Ν.Δ.¨στην υπόθεση Βατοπεδίου-Παυλίδη και το ¨backround¨ των ενδεχόμενων ενοχών του ¨ΠΑΣΟΚ¨ στην υπόθεση ¨Ζήμενς¨ και τώρα της ¨M.A.N.¨. Εάν ισχύουν οι ¨διαρρέουσες ¨πληροφορίες που δημοσίευσα στο νήμα : http://www.antinews.gr/?p=6311#comments , τότε δικαιολογείται η διακομματική ¨πρεμούρα¨ για γρήγορο κλείσιμο όλων των υποθέσεων.

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ 3 (¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨) :

  Με πάσα επιφύλαξη μεταφέρω ότι , σύμφωνα με ¨αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες¨ , στην υπόθεση του φημολογούμενου σκανδάλου ¨Μ.Α.Ν.¨ - ¨ΠΑΣΟΚ¨ ( προμήθειες 91 οχημάτων και 40 αρθρωτών ΗΛΠΑΠ-και πρόγραμμα προμηθειών Υπουργείου Άμυνας ύψους 21 εκατ. Ευρώ ) εμπλέκονται , ενδεχόμενα , εκτός του κ. Χρ Βερελή , και οι πρώην υπουργοί ( στην επίμαχη περίοδο 1999-2002 ) Ν. Χριστοδουλάκης ( Υπουργός Οικονομικών ) και Β. Παπανδρέου ( Ανάπτυξης-Εσωτερικών –ΠΕΧΩΔΕ ) , οι Γενικοί Γραμματείς των οποίων φέρονται να συμμετείχαν στην επιτροπή που αποφάσισε-ενέκρινε τις συγκεκριμένες προμήθειες . Το ίδιο και η νυν Γραμματέας του Πασόκ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου , τότε Γενική Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης.

  Άλλες ¨διαρροές¨ ανέφεραν και το όνομα Ντ. ¨Ρόβλιας ¨ ( πρώην Γ.Γ. ΥΜΕ-προερχόμενος από τον ¨Συνασπισμό της Μαρίας¨ (Δαμανάκη ) , ενώ άλλες το αμφισβητούσαν , εικάζοντας περισσότερο να γνωρίζει καλλίτερα την υπόθεση ¨Ζήμενς¨.

  Να δούμε τι θα γράψουν σχετικά και τα ¨Κυριακάτικα¨ φύλλα …

  http://www.antinews.gr/?p=6311#comments

  Το σχετικό σχόλιο μου έκλεινε με τις παρακάτω διαπιστώσεις και ερωτήματα :

  Τώρα το Πασόκ ζητά ¨Προ-Ανακριτική¨ της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και απλά ¨Εξεταστική¨ για τη υπόθεση της ¨Ζήμενς¨ …

  Κάποιος θα έπρεπε να εξηγήσει στον ¨απλό λαό ¨ ποια είναι διαφορά της ¨Προανακριτικής¨ από την ¨Εξεταστική¨.

  ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ – ΟΛΑ ΚΑΛΑ – ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ - ¨ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ¨ ΤΕΛΟΣ ! ¨ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ …¨

  Υ.Γ.

  Τώρα ας ετοιμαστούμε να ακούσουμε την πνευματική μας ηγεσία , και το χειρότερο ακόμα , να δούμε κατάφατσα , τους Πρετεντέρη , Ευαγγελάτο , Παπαχελά και Χατζηνικολάου ( συμμορία των τεσσάρων ) να μας κάνουν αναλύσεις για την Ευρώπη , την οικονομική κρίση , όπως και εκτιμήσεις για τα ¨Γκάλοπ¨ σχετικά με τις ευρωεκλογές .

 29. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 09/05/2009 18:14:32

  ΦΑΚΤΟΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΤΟΝ.Ο ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΕΤΣΙ
  ΜΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ(ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 70% ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ).
  ΠΑΛΙ "ΚΑΠΟ ΑΠΟ ΧΕΡΙ",ΠΑΛΙ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ .ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ?ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ Θ"ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ....ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΡΕΛΗ.

 30. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 09/05/2009 18:15:45

  ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ(ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ)

 31. Hase avatar
  Hase 09/05/2009 18:17:21

  @25
  Le canard Says:

  ΟΚ τι περνω πισω, δορυ

 32. Hase avatar
  Hase 09/05/2009 18:17:41

  σορυ οχι δορυ

 33. Orestios avatar
  Orestios 10/05/2009 02:10:43

  @ 13
  Μιλούσαν την σοσιαλιστική. Την ίδια γλώσσα που μιλά και το GAP. Μόνο που τότε (το 1933) οι ναζιστές-σοσιαλιστές τα κατάφεραν.

 34. Hobosic avatar
  Hobosic 10/05/2009 18:26:42

  Hello,
  Thank you! I would now go on this blog every day!
  Hobosic

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.