#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/11/2010 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίζει με την χώραΩραία, πρωθυπουργός είναι, έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι, δικαίωμά του είναι να βάζει διλήμματα για το αν και πότε πρέπει να κάνει εκλογές. Όμως, ο κ. Παπανδρέου δεν έχει κανένα δικαίωμα να παίζει με την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τα λεφτά των επενδυτών. Διότι δεν έφτανε που το κλήμα ήταν στραβό με την οικονομία να παραπαίει, ήλθε κι ο πρωθυπουργός να το αποτελειώσει.

Ποιος όμως θα πληρώσει τα περισσότερα από 5 δις ευρώ που χάθηκαν σε μια εβδομάδα στο Χρηματιστήριο επειδή ο κ. Παπανδρέου εκβίασε για πρόωρες εκλογές;

Ποιος θα πληρώσει για τη διάλυση της εικόνας της χώρας με τα spreads να ανεβαίνουν πάνω από τις 920 μονάδες και τους ξένους να μας θεωρούν σίγουρα χρεοκοπημένους;

Πώς θα διορθωθεί η ζημιά που υπέστη ολόκληρη η οικονομία εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών της κυβέρνησης;

Αν στην κλίμακα είμαστε πριν από μερικές ημέρες κάτω από τη βάση, στο 3 για παράδειγμα, ο κ. Παπανδρέου μας έριξε στο 0 και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Ποιος λοιπόν θα πληρώσει για όλα αυτά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 06/11/2010 08:25:58

  Ο πρωθυπουργος του 1/3 των Ελληνων (ολοι οι αλλοι ειναι εναντια στο Μνημονιο) πιστευει οτι ολος ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο αυτον.Αδιαφορωντας για τους πολιτες που ειναι σε απογνωση ,παιζει πολιτικα παιχνιδια πανω στην πιο κρισιμη περιοδο για τη χωρα.Ας του δωσουμε να καταλαβει οτι ο εκλεγμενος δεν εκβιαζει,ο εκλεγμενος ακουει.Και προπαντος υπηρετει το εθνικο συμφερον.

  • aengus avatar
   aengus @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 06/11/2010 09:17:15

   ++++++++++

 2. aengus avatar
  aengus 06/11/2010 09:16:27

  Εμείς και τα παιδιά μας ζούμε στην αστάθεια και στην ανασφάλεια ενώ οι «δικοί τους» στη σταθερότητα και στην ασφάλεια. Αυτή τη σταθερότητα τί να την κάνουμε; Αυτή τη «σταθερότητα» θα την αποσταθεροποιήσουμε!

 3. Αθωος Περαστικος avatar
  Αθωος Περαστικος 06/11/2010 09:40:59

  Του 1/3 των ελληνων? Ουτε στηριξη του 1/5 δεν εχει, εχει απομεινει με τους κομματαρχες και τους ακολουθους τους που ονειρευονται εποχες προ 15ετιας, οταν τρωγανε με χρυσα κουταλια...

 4. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 06/11/2010 09:54:24

  Ο κος Παπανδρέου, το σε όλους μας γνωστό ΓΑΠ, απέκτησε το δικαίωμα να παίζει με τη χώρα, μέσω ενός εκλογικού συστήματος ενισχυμένης αναλογικής, το οποίο παραδίδει την εξουσία σε κόμματα τα οποία ουσιαστικά είναι μειοψηφίες μέσα στο λαό. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ισχυρών κυβερνήσεων στη βουλή.
  Και μόνο αυτό το γεγονός της παράδοσης της χώρας και της κατοχής της από το ΔΝΤ, απο μια κυβέρνηση μειοψηφίας, έχει αντισταθμίσει εκατομμύρια φορές την όποια πιθανή ακυβερνησία θα προέκυπτε αν οι κυβερνήσεις μας εκλέγονταν με απλή αναλογική.
  Ακόμα ένα πάγιο και προφητικό αίτημα της αριστεράς που τόσο πολύ λοιδωρίθηκε .

 5. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 06/11/2010 10:36:19

  Υπάρχει κανένας Χριστιανός που να πιστεύει ότι αυτός ο "λεβέντης" έχει συναίσθηση του ποιος είναι, τι θέση έχει, που πατάει και που βρίσκεται;

  Είναι δυνατό αυτό το "κορμί" να είναι πρωθυπουργός της πατρίδας μας;

  Από την πρωθυπουργία πέρασαν πολλοί. Ικανοί, ανίκανοι, αδιάφοροι, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, περιπεπλεγμένοι, εξαρτημένοι, Αγγλόφιλοι Γαλλόφιλοι, δικτάτορες, πραξικοπηματίες, Ζουμπέδες και όλα τα φρούτα.

  Μη νοήμονες και ζαβοί όμως, ΠΟΤΕ!!!

  Το χειρότερο όμως φίλοι μου είναι, ότι στη πατρίδα μας επικρατεί ένας απροκάλυπτος φασισμός. Όταν όλα τα ΜΜΕ πλέκουν διαρκώς (από το πρωί μέχρι το βράδυ) το εγκώμιο ενός ανελλήνιστου διεθνιστή, που με τις αποφάσεις του οδηγεί τη χώρα στη πλήρη απαξίωση και καταστροφή, τότε κάτι το πολύ σάπιο και πολύ επικίνδυνο συμβαίνει.

  Η μόνη μας ελπίδα είναι να γίνουν εθνικές εκλογές και να μιλήσει ο λαός.

 6. Κάποιος avatar
  Κάποιος 06/11/2010 11:22:31

  Ο κ. Παπανδρέου έχει κάθε δικαίωμα να παίζει με την χώρα.
  Του το έδωσαν αρχικά 3.000.000 πολίτες της χώρας και του επέτρεψαν στην συνέχεια να συνεχίσει να το κάνει 10.000.000 πολίτες με ελάχιστες εξαιρέσεις (δηλ. οι γνωστοί εκβιαστές,ιερόσυλοι,παράνομοι,αντιδημοκρατικοί που κλείνουν δρόμους λιμάνια,αρχ.χώρους κτλ και κάποιοι πολιτικοί που είπαν ένα καθαρό και δυνατό ΟΧΙ στο μνημόνιο και στην εκχώριση κυριαρχικών,εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων).
  Απομένει να δούμε αύριο, αν θα συνεχίσουμε ως λαός και ως κοινωνία να του δίνουμε δικαιώματα.

  • Misha avatar
   Misha @ Κάποιος 06/11/2010 12:06:37

   Kάποιε

   Τα 3 εκατομμύρια είναι τα μπουγαδιασμένα μυαλά από την αποβλάκωση της προπαγάνδας.
   Δε θα κρύψω πως παρόλο που δεν τον ψήφισα , θεωρούσα κι εγώ τον ΓΑΠ , μια λύση προτιμότερη από τον ΚΑΚ στις περασμένες εκλογές.
   Όπως θεωρούσα κάποτε ειλικρινείς και τις προθέσεις του Μεγάλου Κωλοτούμπα για «ρήξη και ανατροπή».
   Τελικά αποδείχθηκε πως την είχα πατήσει και τις δυο φορές από τους μάστορες του νευρομάρκετινγκ και του χειρισμού της εικονικής πραγματικότητας. Το ότι το Τελεσίτυ κρατάει (ή κρατούσε) μόνο του ένα 5% του λαού εγκλωβισμένο, είναι ενδεικτικό.
   Πού θέλω να καταλήξω;
   Στις σημερινές συνθήκες απαιτείται άριστη γνώση και αξιοποίηση των όπλων του καθεστώτος που δεν είναι άλλα από την διαστρεβλωση της πραγματικότητας διά των συγκροτημάτων Τυπου και ΜΜΕ.
   Ήδη αυτό συμβαίνει εν μέρει μέσω του διαδικτύου και της πτώσης κυκλοφορίας των φυλλάδων, αλλά δεν είναι αρκετό.
   Απαιτείται επιθετική αντιμετώπιση των καθεστωτικών πρακτικών και αναβάθμιση των εναλλακτικών οδών πληροφόρησης.
   Μια πατριωτική κυβέρνηση το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να κατεβάσει τις κεραιες των εργολάβων, είτε αμέσως είτε εμμέσως μέσω της απαίτησης επιστροφής των χρεωστουμενων προς το κράτος.
   Κι άστους τους ευρωπέους να χτυπιούνται με τις δειμοκρατικές «ευαισθησίες» τους.

 7. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 06/11/2010 12:25:07

  Η δίκη μου εκτίμηση είναι η εξής: Αν κρίνουμε από την Καθημερινή - η στάση της οποίας είναι κατ' εμέ βαρόμετρο - το σύστημα ΔΝΤ εξοργίστηκε από τον τυχοδιωκτισμό του ΓΑΠ σχετικά με τις εκλογές. Φαίνεται ότι δεν τους ρώτησε καθόλου πιο πριν... Οπότε, αυτοί τώρα βλέπουν με τι σόι ανεύθυνο άνθρωπο έχουν να κάνουν, που ούτε για Κουισλινγκ δεν κάνει...

  Τα πράγματα είναι οριακά, ο Σαμαράς πρέπει ούτε τώρα να μην συμβιβαστεί, αν και θα τον προσεγγίσουν πάλι και θα τον δελεάσουν. Πρέπει και μπορεί να τους πείσει ότι είναι προς το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων τους, η Ελλάδα να είναι μια σταθερή και πραγματικά ανεξάρτητη χώρα, μια 'φυσιολογική' χώρα, να το πούμε έτσι, και όχι προτεκτοράτο.

  Μόνο έτσι θα έχει η χώρα τη σταθερότητα που χρειάζεται για να γλιτώσει από το πελατειακό σύστημα και, άρα, από την οικονομική κρίση... Αν την αφήσουν ήσυχη. Και μπορεί να την αφήσουν ήσυχη, αν πεισθούν ότι είναι και προς το δικό τους συμφέρον να την αφήσουν ήσυχη.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Επώνυμος 06/11/2010 13:30:32

   To ΔΝΤ δεν ειναι ενιαιο.Ο Στρος Καν ειναι Γαλλος σοσιαλιστης και σιγουρα ειναι στην ιδια βαρκα με τον ΓΑΠ.
   Οι εφοπλιστες που εκφραζει η "Καθημερινη" αμφιβαλλω αν συμπλεουν με το παγκοσμιο σοσιαλισμο οτι και αν σημαινει σημερα η λεξη αυτη.
   Συγκυριακα τον στηριζουν σαν ευκαιρια να περασει φιλελευθερα μετρα που θελουν.
   Ουτε ξερω τι ρολο παιζουν οι Κινεζοι που αυξανουν διαρκως το μεριδιο τους στο κεφαλαιο του ΔΝΤ.
   Απο την αλλη μερια η Μερκελ του τη φυλαει του Παπανδρεου ασχετα αν του δινει αγαλματακια.
   Τελος οι αμερικανικες εκλογες αποδυναμωσαν τα στηριγματα του ΓΑΠ εκει.Ολα αυτα "συναθροιζονται" στους υπολογισμους.

 8. Προφήτης avatar
  Προφήτης 06/11/2010 12:53:09

  Once papatzis - always papatzis.
  Ντομινίκ, φιλέλληνά μου εσύ αρχηγέ του ΔΝΤ, έχεις πολλά να περάσεις ακόμα για να πάρεις μόνο μυρωδιά από την απύθμενη φαυλότητα των ατόμων που φέρουν το πρωθυπουργικό επώνυμο.
  Δεν ήξερες, δεν ρώταγες...

 9. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/11/2010 13:21:14

  Είναι απιστία μόνο αν σε πιάσουν. ΓΑΠ.

  ΠΠ

 10. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/11/2010 13:25:12

  ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ.
  http://www.filefactory.com/file/b425a00/n/_.doc

  Eιναι δυσκολοι και πονηροι οι καιροι. Ελπιζω να βρει ο καθενας το τετραστιχο που τον αντιπροσωπευει. Ειναι το πληρες Ποιημα.

  ΠΠ

  • ο παγωτατζής avatar
   ο παγωτατζής @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/11/2010 13:42:19

   .." να βρει ο καθενας το τετραστιχο που τον αντιπροσωπευει.."
   Τί είπες τώρα......
   ΄Και σε ποιά χώρας τά σχολικά βιβλία τό διδάσκουν αυτό;;;;
   Καί σε ποιά τάξη;;;
   Διδάσκεται είς τήν Αγγλικήν;;;
   Οχι;!;!
   Κακώς, πολύ κακώς...
   Ισως γιαυτό δεν αντιπροσωπεύει.....

 11. ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ avatar
  ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ 06/11/2010 13:33:38

  Ο ΓΑΠ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΟΙ!!ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΩΡΓΟΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ!!ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!!ΠΑΦΙΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!!

 12. F avatar
  F 06/11/2010 13:36:07

  Αὐτή ἡ περιβολὴ τῆς φωτογραφίας, ἄν δὲν εἶναι ἀνοικτὴ ἐκδἠλωση (ἀγγλιστὶ outing) κρυπτο-ομοφυλοφιλικῆς συμπεριφορᾶς, τὶ ἄλλο εἶναι; Παλιμπαιδισμός;

  • occultist avatar
   occultist @ F 06/11/2010 17:00:13

   Αγαπητέ F
   Ειναι η στάση που επιθυμεί να έχουμε οι πολίτες διαφορετικά θα μας τιμωρήσει και θα κάνει .....εκλογές. Πρόσεξε την έκφραση του τύπου με το λευκό φανελλάκι που είναι πίσω του.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ occultist 07/11/2010 17:35:12

    «Αν δεν ήμουν Παπανδρέου θα ήθελα να δουλεύω σε γκέτο μαύρων» ~ΤΑ ΝΕΑ Οn-Line 10-10-2009

    Sex, drugs, and... ευθανασία

    «Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν μπορούν να έχουν τα δικαιώματα που έχουν και τα υπόλοιπα».

    «Οπως και η ευθανασία(!!!) είναι μια υπόθεση που θα πρέπει να κριθεί ξανά από τη σύγχρονη κοινωνία».

    «Το ολλανδικό μοντέλο θα έπρεπε ίσως να μας απασχολήσει. Στην υπόθεση της μαριχουάνας ξέρετε ότι οι απόψεις μου ήταν πιο προωθημένες. Η απαγόρευση δεν οδήγησε πουθενά». ~ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΒΗΜΑ», 2000

    «Να δοθεί η δυνατότητα στον χρήστη κάναβης να καλλιεργεί σπίτι του μια μικρή ποσότητα χασίς στο μπαλκόνι για προσωπική του και μόνο χρήση».
    ~Ως Υπουργός Παιδείας (6/88 – 7/89).

    Ο πατέρας του, τον αντικατέστησε με τον άλλο τιτάνα, τον
    Γεράσιμο Αρσένη, το επαίσχυντο «vertigo» γιά τους 3 Αθανάτους των Ιμίων..
    *
    Τελικά, είναι τεράστιο το κόλλημα που έχει ο «Μαύρος» με
    το «μαύρο».

    Μαύρος στη ψυχή
    Μαυρισμένος απωθητικά, λόγω αδιάκοπων διακοπών, πληρωμένων με χρήματα του ατέρμονα ανεξόφλητου Δανείου ΔΝΤ, στο οποίο εγκλώβισε την Ελλάδα, γιά να ικανοποιεί τα VIP GulfStream Corporate Jet ταξείδια του (προς € 7000/Ωρα!) και τα αμέτρητα χολερικά, χλιδάτα ΠΑΘΗ του.

    Μαυροντυμένος μονίμως
    Μαύρη η Σφραγίδα της Συμφωνίας του με τον Διάβολο
    Μαύρο τριτοκοσμικό πολτό, μετέτρεψε τον κοινωνικό ιστό
    της Ελλάδας.

    Γι’αυτό, Μαύρο-Φούμο-Κατράμι, του χαρίσαμε απλόχερα οι Ελληνες σήμερα. Επειδή, ο σιωπών δοκεί συναινείν.

    Υ.Γ. H έκφραση του τύπου με το λευκό φανελλάκι πίσω του, μιλάει Τόμους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.