#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/02/2013 17:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δέσμευση Σαμαρά ότι δε θα μειωθεί ο κατώτερος μισθόςΤην υπόθεση του κατώτατου μισθού παίρνει πάνω του ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να κλείσει μια πληγή που άνοιξε με τη «γκάφα» του Γ. Μέργου. Σε δήλωσή του ο Αντ. Σαμαράς σχετικά με το αν θα μειωθεί ή όχι ο κατώτερος μισθός αναφέρει:

«Βεβαίως και δεσμεύομαι. Ακόμα και ο Όλι Ρεν το είπε» λέει στη RealNews ο κ. Σαμαράς. «Εμείς τις διαπραγματεύσεις δεν τις κάνουμε δημόσια. Τις κάνουμε γνωστές από τα αποτελέσματά τους. Γιατί όταν τις εξαγγέλλεις, εκ των προτέρων, συνήθως τις καις...», υποστηρίζει για το θέμα του λάθους του ΔΝΤ.

Στη νέα δανειακή σύμβαση έχουν προστεθεί ρήτρες ότι «αν η ύφεση που προκαλείται είναι μεγαλύτερη από τις προβλέψεις, τότε δεν θα υπάρχουν για το λόγο αυτό περισσότερα μέτρα και αντιθέτως όταν εμείς ξεπερνάμε τους στόχους, να μας επιτρέπεται να δίνουμε ανακούφιση στον κόσμο. Φτάνει εμείς να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας», όπως σημειώνει ο πρωθυπουργός. Οι προσθήκες έγιναν «επειδή έγινε κατανοητό ότι προηγουμένως μας οδηγούσαν σε φαύλο κύκλο ύφεσης».

Προειδοποιεί επίσης ότι «όταν κάθε μέρα έχουμε απεργίες, καταλήψεις δρόμων ή δημοσίων γραφείων, μπλοκάρει το κέντρο της πόλης ή οι εθνικοί δρόμοι και παραλύουν τα πάντα, τότε κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να βγει. Μερικοί αυτό επιδιώκουν αλλά δεν θα τους αφήσουμε», προσθέτει.

Ο Τσίπρας «βιάστηκε να γεράσει», σχολιάζει εξάλλου για τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς «μιμείται τις χειρότερες πολιτικές συνήθειες του παρελθόντος. Κι ας είναι νέος».

Εν τω μεταξύ, ο νέος υφυπουργός ΕΣΠΑ, Κ. Βιρβιδάκης, ορκίστηκε παρουσία του πρωθυπουργού και σε σύσκεψη που έγινε μετά στο Μαξίμου, μαζί με τον Κ. Χατζηδάκη και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, δόθηκαν νέες συστάσεις για επιτάχυνση στην απορρόφηση των κονδυλίων και ανάπτυξη για περισσότερες θέσεις εργασίας.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά, που ακούστηκε να λέει στον Κάρολο Παπούλια «από σύσκεψη έρχομαι και σε σύσκεψη πηγαίνω» μετά την ορκωμοσία. Ο βουλευτής Χανίων που αναλαμβάνει το κρίσιμο μέτωπο των κονδυλίων του ΕΣΠΑ στο υπουργείο Ανάπτυξης, έχει διατελέσει στο παρελθόν δήμαρχος Χανίων. Θα έχει χαρτοφυλάκιο υφυπουργού υπό τον Κωστή Χατζηδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ikaros avatar
  ikaros 16/02/2013 18:18:55

  Αν δεσμεύτηκε όπως και τότε με τη μια και μόνη εξεταστική ...τότε ησυχάσαμε!

 2. dim avatar
  dim 16/02/2013 19:01:46

  Τι λέει ο Σαμαράς με λίγα λόγια? Αυτά που λέμε εδώ και καιρό και όσοι έχουν παρωπίδες τα κοροϊδεύουν...

  1) Όσο εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε...

  2) Αν η ύφεση είναι μεγαλύτερη από τη προβλεπόμενη, δεν θα ζητηθούν νέα μέτρα, έχει προβλεφθεί αν η αστοχία οφείλεται στην ύφεση να καλυφθεί το κενό από τους δανειστές... Άρα ούτε νέα μέτρα, ούτε μείωση κατώτατου μισθού, ούτε τίποτα, αν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει.... Άλλο είναι το θέμα βέβαια… Να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πακέτα για ανάπτυξη, και να φτιάξουμε και εμείς το φορολογικό και τη γραφειοκρατία – διαφθορά ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις… Γιατί, ΟΚ, νέα μέτρα δε θα παρθούν, αλλά αν είναι να μένουμε στάσιμοι σε αυτό το πάτο δεν έχει νόημα, το θέμα είναι να έρθει η ανάπτυξη και οι νέες θέσεις εργασίας….

  3) Οι διαπραγματεύσεις είναι μια συνεχής διαδικασία και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος... Όταν ο Τσίπρας και οι λοιποί βιάστηκαν να χλευάσουν στη βουή την καθυστέρηση της δόσης, η απάντηση ήρθε με απτά αποτελέσματα... Παραπάνω δόση, κούρεμα 40 δις, υπόσχεση για νέο κούρεμα μόλις έχουμε πλεονάσματα, μεταφορά πληρωμής τόκων και δόσεων 10 και 15 χρόνια μετά, και ρήτρα αποκατάστασης 70% στο πλεόνασμα πέραν του στόχου.... Τώρα πήραμε 18 δις από τα προγράμματα, ενώ μαζί με όλα τα άλλα μπορούμε να αξιοποιήσουμε περίπου 50 δις σε βάθος οκταετίας… Δε φθάνουν όμως αυτά, θέλουμε και σταθερό περιβάλλον, αναπτυξιακό φορολογικό και πάταξη της γραφειοκρατίας για να μπουν στην αγορά και δεκάδες δις επενδυτών (ελλήνων και ξένων) που τα έχουν αποσύρει περιμένοντας να δουν το κλίμα και τις εξελίξεις στη χώρα μας…

  4) Η οικονομία δεν είναι κάτι στατικό... Είναι κλίμα, είναι γενικότερες συνθήκες κλπ κλπ... Αν έχουμε κάθε ομάδα που θέλει να προασπίσει τα προνόμια της, και να εμποδίσει τη καθημερινή και την οικονομική ζωή της χώρας, δε κάνουμε τίποτα... Βέβαια αυτό θέλει ο Σύριζα και το ΚΚΕ... Να παραλύει η χώρα, να χάνονται οι στόχοι, και μετά να λέει "να, το πρόγραμμα δε βγαίνει, δε πιάνονται οι στόχοι..."...

  Και κάτι γενικό: Καλές οι συνεντεύξεις σε εφημερίδες, αλλά πρέπει να βγει ο Σαμαράς σε εθνικό δίκτυο και να εξηγήσει 1-2-3 πράγματα… Ξεκάθαρα, απλά, κατανοητά, για τον απλό πολίτη που αγωνιά… Να πει: Η ανεργία θα σταματήσει να αυξάνει τότε (πχ τρίτο τρίμηνο 2013) και από εκεί και πέρα θα μειώνεται… Αν συνεχίσει να αυξάνεται και μετά το πρώτο τρίμηνο του 2014 έχω αποτύχει… Τελεία παύλα…. Η ανάκαμψη θα έρθει στο τελευταίο τρίμηνο του 2013… Αν δεν έχει έρθει πάντως μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2014, έχω αποτύχει… Τελεία παύλα… Αν ζητηθούν νέα μέτρα για μισθούς – συντάξεις - φόρους, έχω αποτύχει… Τελεία παύλα…. Αν δεν πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα το 2013 έχω αποτύχει… Τελεία παύλα… Αλλά αν αρχίσει να μειώνεται η ανεργία, σταματήσει η ύφεση, πετύχουμε πλεόνασμα και δεν παρθούν άλλα μέτρα, τότε αντίστοιχα θα έχω πετύχει… Κλπ Κλπ Κλπ…. Όχι μονα-ζυγα να τα παρουσιάζει όπως θέλει η αντιπολίτευση… Όποιος υπόσχεται θαύματα είναι ψεύτης… Αν όμως πεις 1-2-3-4.. Αυτό συνιστά επιτυχία, το αντίθετο αποτυχία, και εδώ είμαστε σε ένα χρόνο να δούμε τι κάναμε… … Να έχει ο κόσμος συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για να μπορεί να κρίνει… Να στηρίξει και να επιβραβεύσει αν βλέπει ότι πιάνονται οι στόχοι, να διαμαρτυρηθεί και να καταδικάσει αν δεν πιάνονται…

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ dim 16/02/2013 19:33:02

   ᾿Ακριβῶς, νά ἔχη ὁ Πρωθυπουργός τήν πρωτοβουλία κινήσεων καί ὄχι ὁ νεαρός, ἄπειρος ἀλέξης! ᾿Επικοινωνία, λοιπόν ΑΣ!

   • savvas avatar
    savvas @ Φωτεινή 17/02/2013 18:42:59

    όλοι τα βάλατε με τον Αλέξη. Όποιος δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του, τα βάζει με άλλους. Οι εμπειρίες μου αυτό έχουν δείξει. Τι κι αν δεσμέυτηκε ο κ. Σαμαράς. Ζεί κανείς με 548 ευρώ ρε παιδιά? Μή τρελαθούμε. Λές και για όλα τα προβλήματα αυτού του τόπου φταίει ο Τσίπρας.. Τι μυαλά είναι αυτα?

  • Svart Drottning avatar
   Svart Drottning @ dim 16/02/2013 20:30:10

   Δεν έχετε άδικο. Θα ήταν σωτήριο να τολμούσε κάποιος Πρωθυπουργός να είναι τόσο ξεκάθαρος και ειλικρινής απέναντι στους πολίτες και στον εαυτό του.
   Αλλά αυτό το : '' Να πει: Η ανεργία θα σταματήσει να αυξάνει τότε (πχ τρίτο τρίμηνο 2013) και από εκεί και πέρα θα μειώνεται… '' ή '' Η ανάκαμψη θα έρθει στο τελευταίο τρίμηνο του 2013…'' λυπάμαι, αλλά δεν μπορεί κανείς να το οριοθετήσει με τόση σαφήνεια χρονικά. Όσο για το ''Αν ζητηθούν νέα μέτρα για μισθούς – συντάξεις – φόρους, έχω αποτύχει…'', γιατί να το πει, αφού το πρόγραμμα είναι έτσι δομημένο που να μην πετύχει. Το ερώτημα είναι αν μπορούμε έστω και μετά τις εκλογές της Μέρκελ να απαιτήσουμε διόρθωση.

   • dim avatar
    dim @ Svart Drottning 16/02/2013 21:35:41

    Να βάλει συγκεκριμένους στόχους και να τους μοιραστεί με τους πολίτες... Ναι να πει: "αν η ανεργία ανέβει πάνω από το 30% ή αν δεν αρχίσει να πέφτει το αργότερο από τοτε (πχ αρχές 2014), θεωρώ ότι δε θα έχω επιτύχει στο σχεδιασμό μου..."... Ο κόσμος δεν έχει που δεν έχει να φάει... Ας έχει τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, με συγκεκριμένους στόχους... Αν είναι κάθε χρόνο να του λένε το γενικό και αόριστο: "Κάτι αλλάζει, ναι η ανεργία ανεβαίνει και συνεχίζει να ανεβαίνει και ανεβαίνει και ανεβαίνει, αλλά θα δούμε το φως στην άκρη του τούνελ κλπ κλπ κλπ", δε γίνεται έτσι η δουλειά... Χρειάζεται να μπει ένα όριο... Ήδη αν φτάσει στο 30% θα είναι εξοργιστικό (όχι ότι το 28% πχ δεν είναι, αλλά το 30% είναι και ένα ψυχολογικό όριο..)... Αν ξεπεράσει και το 30%, πάει την έχασες την κοινωνία... έφυγε για τα άκρα...

    • Queen In Black avatar
     Queen In Black @ dim 17/02/2013 09:28:45

     Η πραγματική ανεργία βρίσκεται ήδη στο 30% κι εν μέσω ανακυκλούμενης ύφεσης, δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεκριμενοποιήσεις το ''ταβάνι'', γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Τι ζητάτε; Να ειπωθούν κι άλλα .... ελπιδοφόρα ψεύδη που θα παρηγορήσουν ώστε να συγκρατηθεί η οργή; Πολύ σωστά δεν λέγονται τέτοια. Θα αύξαναν την αγανάκτησή μας. Αυτό που απουσιάζει, είναι η συγκεκριμένη, μελετημένη και άμεσα εφαρμόσιμη πρόταση αλλαγής του παραγωγικού μας μοντέλου, με κίνητρα, σαφή προσανατολισμό και κινητοποίηση του ελληνικού λαού ώστε να αντιδράσει δυναμικά στη μιζέρια. Όσο γραφοσβήνουμε νούμερα ώστε να ικανοποιηθούν οι τοκογλύφοι και να ευαρεστηθούν οι ...επενδυτές (οι ερχόμενοι από τον μαγικό πλανήτη Ουτοπία) να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας (των 200 €) ενώ εμείς θα κοιτάζουμε άπραγοι, ελπίδα αναστροφής, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δε χρειαζόμαστε παρηγοριά. Πρόταση ζωής χρειαζόμαστε. Δράση οργανωμένη και αποδοτική.

 3. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 16/02/2013 19:05:02

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.........ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ.

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Σαρακατσανος 16/02/2013 19:41:19

   Ποια είναι στην συγκεκριμένη περίπτωση η αντίδραση του συστήματος;
   Η διατήρηση του κατώτατου μισθού;
   Να, ήδη έχει δεχτεί μία σοβαρή μείωση νωρίτερα. Θεώρησε λοιπόν ότι η αντίδραση του συστήματος και η σοβιετική δομή έχουν ήδη δεχτεί ισχυρό πληγμα.

   • Σαρακατσανος avatar
    Σαρακατσανος @ Γιώργος Αχαιός 16/02/2013 21:45:12

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΣΟΒ. ΔΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΥΓΕΙΗΣ ΙΔ.ΤΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥ-ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΙΔ.ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΑΠΟ........ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    • Μικρασιάτης avatar
     Μικρασιάτης @ Σαρακατσανος 18/02/2013 01:09:19

     Ετσι ειναι. Ας περιμενουμε λιγο ακομα να δουμε αν και εφοσον...

    • Φοιτητης avatar
     Φοιτητης @ Σαρακατσανος 19/02/2013 00:29:21

     Για ποιον υγιη ιδιωτικο τομεα να μιλατε; Για αυτον που παραγει χαμηλης προστιθεμενης αξιας προϊοντα και εχει τα μεγαλυτερα περιθωρια κερδους στην Ευρωπη; Δεν ακουγεται υγιες, ουτε καν λογικο... Οταν θα καταλαβουμε οτι δημοσιος και ιδιωτικος τομεας στην Ελλαδα εχουν τα ιδια χαλια, ισως να εχουμε κανει ενα μεγαλο βημα...

 4. Stef avatar
  Stef 16/02/2013 19:54:56

  Δεσμεύεται λέει για τον κατώτατο μισθό. Όπως δεσμευόταν όταν έλεγε στο λαό ότι δεν θα συγκυβερνήσει με το άθλιο ΠΑΣΟΚ της εθνικής προδοσίας, όταν έλεγε ότι θα αναδιαπραγματευτεί για το μνημόνιο, όταν έλεγε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, όταν..., όταν...Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς. Αυτούς τους νεο-Έλληνες πολιτικούς της ψευτιάς, της αλαζονείας και της σφαλιάρας πουθενά στον κόσμο δεν θα τους ξαναβρούμε.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ Stef 16/02/2013 20:45:22

   Ο Σαμαράς ζητούσε προεκλογικά από το κόσμο τη δύναμη να μην βρεθεί στη θέση να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ για να μπορέσει να κάνει όλα όσα είχε προεκλογικά εξαγγείλει ή τουλάχιστον στα περισσότερα. Όσα σήμερα διάφοροι με πλεονάζον εξυπνακισμό του καταλογίσουν ότι δεν κάνει, όπως η μία και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο, τα Ζάππεια ή ακόμα το να μην κάθετε στο ίδιο τραπέζι και να χαράσσει κυβερνητική πολιτική με το Βενιζέλο. Εσείς που σήμερα τον εγκαλείτε, του δώσατε αυτή τη δυνατότητα; πως είπατε; α μάλιστα καταλάβαμε...

   υγ. Το παραμυθάκι της μη αναδιαπραγμάτευσης τώρα που τσεπώσαμε τα δις και απομένουν κάτι λίγα σε σχέση με αυτά που δόθηκαν ας σταματήσει επιτέλους. Μας πήρε ο πόνος για τα 2 και κάτι του Φλεβάρη όταν το Γενάρη πέρασαν στο "ντούκου" τα 9... και κάτι ακόμα, αν δεν υπήρχε διαπραγμάτευση, δεν θα κρατούσαν τα πάρε - δώσε με τη Τρόικα μήνες μέχρι να οριστικοποιηθούν τα πάντα και να πάρουμε το ποσό μαμούθ του Δεκέμβρη. Θα είχαμε τελειώσει από το καλοκαίρι!

   • Kostas nikolaou avatar
    Kostas nikolaou @ GreekInLux 18/02/2013 14:00:44

    καλό το παραμύθι αλλά μας τελείωσε ο δράκος αγαπητέ.
    1. Αν θέλει μπορεί να εφαρμόσει άνετα όσα υποσχέθηκε προεκλόγικά. Ποιος πιστεύεις ότι θα τον εμποδίσει, ρίχνωντας την κυβέρνηση και οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές, ο Βενιζέλος ( που σε περίπτωση εκλογών δεν θα βρεί ούτε την ψήφο του, ασε που οι μισοί βουλευτές του δεν πρόκειται να ξαναεκλεγούν) ή ο μπαρμπα-φώτης ( σε περίπτωση εκλογών θα έχει την τύχη του καρατζαφέρη) ?
    2. τα δις, τρις κτλ ( δανεικά πάντα, δεν βλέπω λόγο να πανηγυρίζει κάποιος που παίρνει δανεικά) θα τα παίρναμε με το ζόρι ( ακόμα και ο ανταρσυα να ήταν κυβέρνηση θα μας τα φορτώνανε με το ζόρι ). Όταν ο υπουργός του σαρκοζί αναφέρει πως εξοδος της Ελλάδας ισοδυναμούσε με έξοδο Γαλλίας από το ευρώ, η μέρκελ αναφέρει πως ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα και ο σοιμπλε πως έξοδος Ελλάδος= έξοδος όλου του νότου. Οι μόνοι που μιλούσαν για έξοδο ήταν ο κιτρινιάρης κινεζογερμανος αντικαγγελάριος και ο '' παιχνιδιάρης'' ο τσαχπίνης ο χοντρούλης υπουργός της Ολλανδίας
    3. Ο Σαμαράς αγαπητέ είναι κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού. Δεν μπορώ πλέον να ακούω για σύστημα πασόκ που κυβερνά ( μόνο στα άσχημα). Αν είναι να ακολουθούμε την πολιτική πασοκ και γαπ που κράζαμε τόσα χρόνια τότε στις επόμενες εκλογές ας ψηφίσουμε το οριτζιναλ πασοκ απευθείας ( και ύστερα ας μου κοπεί το χέρι)

 5. sceptic avatar
  sceptic 16/02/2013 20:23:35

  Εάν δεν κάνω λάθος έχουν υποσχεθεί και οι τρείς της συγκυβέρνησης ότι μέχρι το τέλος της τετραετίας θα γίνει αποκατάσταση των μισθών και των ΣΣΕ στον Ιδιωτικό τομέα, έτσι δεν είναι;

 6. ΠΕΤΡΟΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ 16/02/2013 21:55:42

  Ρε παιδιά εξηγήστε μου κατι. αν η ύφεση είναι μεγαλυτερη από το αναμενόμενο το δημοσιονομικό κενό δεν θα είναι μεγαλύτερο? δηλαδή τώρα οι ξένοι θα μας δανείσουν περισσότερα και δεν θα ζητήσουν νέα μέτρα για να το καλύψουμε όπως τις προηγούμενες φορές? και το ΔΝΤ θα παραμείνει στο πρόγραμμα χωρίς να βγαίνει το πρόγραμμα? δυστυχώς αρχίζω πλέον να μην πιστεύω στον Αντώνη. επίσης θεωρώ σωστό αυτό που είπαν κάποιοι. να βγει δημόσια και να θέσει χρονοδιάγραμμα στόχων όπως ο ίδιος ζητάει από τους υπουργούς του. για να μπορούμε να τον κρίνουμε αντικειμενικά.

 7. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 16/02/2013 23:32:18

  Άψογο!

 8. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 16/02/2013 23:34:58

  ΑΝ εφαρμοστεί το πρόγραμμα και η ύφεση είναι μεγαλύτερη των προβλέψεων ΔΕ θα ζητηθούν επιπλέον μέτρα. Απλό δεν είναι; Και καταλαβαίνουμε που στοχεύουν και ποιους εξυπηρετούν όλα αυτά τα περίεργα με την ταυτόχρονη κινητοποίηση συνδικαλιστών και αγροτών αυτές τις ημέρες (και όχι εδώ και 2,5 χρόνια μνημονίου) ...

  • Ollandos avatar
   Ollandos @ Γεώργιος Τ. 17/02/2013 12:42:37

   Μπορείς να μου αναλύσεις την επιχειρηματολογία της πρώτης σου πρότασης? Ενημερωτικά ρωτάω.

 9. vaggelis avatar
  vaggelis 18/02/2013 00:24:22

  απορω που υπαρχει ακομα κοσμος που στηριζει τον Σαμαρα και προσπαθει να εξηγησει και αυτα που κανει,ετσι μας υποσχεθηκε και μειωση στα δανεια,και οτι θα στηριζε την αγροτικη τραπεζα και οτι θα διατηρουσε το επιδομα των τριτεκνων,και οτι θα εβρισκε ισοδυναμα μπλα μπλα μπλα ...............................................βρε αει σιχτιρ

 10. Φοιτητης avatar
  Φοιτητης 18/02/2013 03:08:01

  Αυτο σημαινει οτι θα μειωθει σιγουρα...

  Αληθεια, οι εως τωρα μειωσεις μισθων δεν αναρωτιεται που εχουν παει;

  Γιατι δεν δεσμευεται και για μειωση τιμων;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.