08/12/2009 16:19
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γ. Πεταλωτής για συγγενείς στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε

«Η επιλογή του προέδρου του ΔΣ του Κτηματολογίου κ. Αρβανίτη δεν έγινε από τον κ. Μανιάτη, αλλά από την αρμόδιο υπουργό κα Μπιρμπίλη. Δεν έχει καμία ανάμειξη ο κ. Μανιάτης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να σχολιάσει σημερινό δημοσίευμα, κατά το οποίο, ο νέος πρόεδρος της «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.» Απόστολος Αρβανίτης έχει συγγενική σχέση με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη.

    «Ο κ.Μανιάτης όταν πληροφορήθηκε ότι έγινε ήδη η επιλογή, ενημέρωσε την κα Μπιρμπίλη για τη σχέση που υπάρχει μεταξύ τους, θέτοντας θέμα ότι μπορεί να υπάρξει κάποια παρερμηνεία»,διευκρίνισε ο κ. Πεταλωτής.

    Πρόσθεσε δε ότι «παρ' όλα αυτά, επειδή ο κ. Αρβανίτης επελέγη μέσω της ανοιχτής διαδικασίας επιλογής στελεχών,με ένα αξιολογότατο βιογραφικό,η αρμόδια υπουργός έκρινε ότι η σχέση αυτή που υπάρχει δεν συνιστά αιτία υπαναχώρησης».

    Σχετικά με το παρεμπίπτον ζήτημα ότι η σύζυγος του κ. Αρβανίτη συμμετέχει σε κατασκευαστική εταιρεία,όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι πριν την ανάληψη της προεδρίας από το σύζυγό της, εκείνη αποχώρησε από την εταιρεία και κατέθεσε το πτυχίο της.

    «Η διαφορά μας με τη ΝΔ είναι τεράστια.Εμείς ανοίγουμε τη διαδικασία επιλογής άξιων στελεχών για τη διοίκηση,δεν τα επιλέγουμε με βάση τη συγγενική σχέση που έχουν με πρόσωπα και υπουργούς και, φυσικά, δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία εκμετάλλευση τέτοιας σχέσης»,πρόσθεσε ο κ. Πεταλωτής.

    Επιπλέον,τόνισε ότι «δεν μπορούμε να αποκλείουμε άξια στελέχη για τέτοιους λόγους, όταν μάλιστα υπάρχει διαρκής και δημόσιος έλεγχος για τη συμπεριφορά τους».

    «Εμείς είμαστε που ανοίγουμε τις διαδικασίες χωρίς να ενοχοποιούμε όμως οποιαδήποτε συγγενική σχέση»,συμπλήρωσε.

    Απαντώντας σε ερώτηση για την επιλογή του συζύγου της υπουργού Παιδείας στο Δ.Σ. του Κτηματολογίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το θέμα εξαντλείται με την ανακοίνωση που υπήρξε από τον ίδιο το σύζυγο της κας Διαμαντοπούλου

Το θέμα ως γνωστόν έβγαλε το www.antinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ελεύθερος avatar
  ελεύθερος 08/12/2009 16:57:30

  Η πράσινη στρουθοκάμηλος έχει χώει το κεφάλι της στο χώμα και δεν μπορεί να δεί αυτό που βλέπει όλος ο λαός.
  Ότι βολεύονται οι συγγενείς και οι κολλητοί (προφανώς με μεροληπτικές διαδικασίες) και μετά σου λένε και από πάνω ότι κάνουν κάτι το πρωτοποριακό που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα.
  Φίλτατοι, το μόνο που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα είναι μία τόσο καινούργια κυβέρνηση να έχει τόσο πολύ θράσος που να κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έλεγε και λέει.
  Έχουν οι καιροί γυρίσματα γιωργάκη!

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 08/12/2009 17:04:39

  «εμείς ανοίγουμε τη διαδικασία επιλογής άξιων στελεχών για τη διοίκηση»

  για πόσο ηλίθιους μας περνάνε; τουλάχιστόν πες θα κριθούν οι επιλογές μας, όχι μετά το πολύ λίγα βιογραφικά είναι αξιοποιήσημα του Παγκαλου να μας πετάς ανοίγουμε της διαδικασίες.

  Ασε που πάνω από 10 Γ.Γ. δεν είχαν καταθεσει καν βιογραφικό. :x

 3. LUXOR avatar
  LUXOR 08/12/2009 17:36:02

  Γιώργο Πεταλωτή, κοιμήσου αγαπητέ μου τον ύπνο του δικαίου. Όταν ξυπνήσεις, ειδοποίησέ μας!!

  Κύριε Πεταλωτή ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ τη νοημοσύνη μας!!!
  Όσο για τη δική σας κάντε τη ότι θέλετε!

 4. Orestios avatar
  Orestios 08/12/2009 18:00:31

  Για να βλέπετε ποιοί μας κοροϊδεύουν.

 5. beniz avatar
  beniz 08/12/2009 23:03:39

  Γιατί τόσες απορίες.Περιμέναμε η περιμένατε κατί άλλο????

 6. aristos avatar
  aristos 10/12/2009 11:50:55

  Ο Καισαρας και η Γυναίκα του και τα "Ξαδερφοκούμπαρα"


  http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2009/12/blog-post_9623.html

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ aristos 10/12/2009 12:01:46

   Λεβεντόπαιδο Αρίστο, μπές στο μαγαζί και κλείστο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.