#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/05/2010 17:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γ. Καρατζαφέρης, ο «καληνυχτάκιας» της εξουσίαςΑπό μικρός διαισθανόμενος το έλλειμμα πνευματικών ταγών που εμφάνιζε η δεξιά, ο Γιώργος Καρατζαφέρης  έκανε σκοπό της ζωής του να γίνει ο ιδεολογικός καθοδηγητής της. Στην αριστερά είχε μαζευτεί κόσμος και ντουνιάς και μάλιστα πολύ διαβασμένος και δεν τον έπαιρνε. Η ζωή τον δικαίωσε απόλυτα για την μαντεψιά του αφού ο αδερφός του Σπύρος που διάλεξε την βάρκα της κεντροαριστεράς κατάντησε να έχει μια δευτεράτζα εκπομπή σε ένα δεν θυμάμαι πως το λένε κανάλι.

Ο Γιώργος από την άλλη πλευρά είναι στο κέντρο των εξελίξεων. Συναντήσεις με πρώην πρωθυπουργούς, με οικονομικούς παράγοντες με στόχο να συνεισφέρει τα μέγιστα στην έξοδο του τόπου από την κρίση.

Ακόμα και η γεροντοκόρη της συντηρητικής παράταξης η Καθημερινή που τον κατηγορούσε  ότι μικρός ξαλάφρωνε τα μπουκάλια γάλα που μοίραζε  με σύριγγα του αφιερώνει άρθρα εξυμνώντας την τον οραματισμό και την πολιτική του σωφροσύνη.

Για τους Μητσοτάκηδες δεν είναι πλέον ο Γιώργος που αναγκάζονταν να χειροφιλάει την κυρία Μαρίκα για να πάρει άδεια τηλεοπτικού σταθμού αλλά ένας σεβαστός πολιτικός.

Για τον Παπανδρέου δεν είναι ένας  αποκρουστικός ακροδεξιός αλλά ένας πολύτιμος σύμμαχος.

Ο κουμπάρος της Μανωλίδου συγκινείται όταν σκέφτεται από πού ξεκίνησε και που έφτασε. Δακρύζει όταν τα πολιτικά τζάκια αυτού του τόπου ζητούν την γνώμη του φτωχού και καταφρονεμένου γαλατά της Αμφιθέας.

Χριστιανός στο θρήσκευμα κουράστηκε πολύ για να εφαρμόσει  κατά το ένα μέρος το δόγμα ο κάτοχος των δύο χιτώνων να δίνει τον ένα. Όχι δεν έδωσε κανένα  από τα πενήντα διαμερίσματα   που έχει απλά δεν είναι σε θέση ανάγκης.

Στην ιδεολογία είναι το αμερικάνικο πρότυπο. Ελβετικός σουγιάς, όλα σε ένα και conditioner και shampoo. Ότι θέλεις στον Γιώργο θα το βρεις.

Αριστερός, δεξιός,  κεντρώος,  χριστιανός ορθόδοξος,  δωδεκαθειστής με τους πλούσιους , με τους φτωχούς,  Καραμανλικός, Παπανδρεικός, Μητσοτακικός και ότι δεν έχει βρεθεί και δεν έχει γραφτεί σε βιβλίο έχει ενσωματώσει στην ιδεολογία του ο Γιώργος.

Σταρ της τηλεόρασης από πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα έως σοβαρές τηλεοπτικές εκπομπές.

Άποψη για όλα, από οικονομική πολιτική, έως την σαμπάνια της Αλεξανδράτου.

Όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει και το κουκούτσι αμύγδαλο ο Γιώργος.

Από όλους τους δημοσιογράφους όμως έχει αδυναμία στον Χατζηνικολάου και κοινή πορεία. Νεοδημοκράτες ξεκίνησαν και οι δύο και είναι στο ψάξιμο για το που θα καταλήξουν. Εξάλλου έχουν αναλάβει και την αποκατάσταση της ατυχήσασας στις εκλογές του Νοεμβρίου.

ΥΓ. Ως «καλυνηχτάκια» χαρακτηρίζαμε αυτόν που γυρόφερνε τα κορίτσια. Που τα πήγαινε και τα έφερνε από σχολεία και φροντιστήρια τα συνόδευε στις εξόδους αλλά λόγω έλλειψης πραγματικής μαγκιάς «κοκό» δεν είχε. Έτσι είναι και με τον Γιώργο όλο λάδι και τηγανίτα τίποτα.

Aris A.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. bromoskylo avatar
  bromoskylo 09/05/2010 18:03:32

  Πολλές φορές τον λέγαμε και καλησπεράκια.....

 2. nick name@ta lefta iparhoun.gr avatar
  nick name@ta lefta iparhoun.gr 09/05/2010 18:12:18

  ο Γιώργος είναι πονηρός,προσποιείται τον δημοκράτη , κάνει κοινοβουλευτική ομάδα πρίν την ψηφοφρία ,τα μέλη αποφασίζουν 9 πρός 6 να ψηφίσουν όχι στο σχέδιο στήρηξης ,αλλά ο Γιώργος επιβάλει την δική του θέληση και απειλούμενοι ψηφίζουν ναι.Δεν μας συγγινεί η ταπεινή του καταγωγή ( και ο Χίτλερ ελαιοχρωμστιστής ήταν)είναι επικίνδυνος ,δεν ξέρω αν αισθάνονται ευτυχισμένοι στο ΠΑΣΟΚ τώρα που και 25 να τους φύγουν τώρα με τον κομπόχοιρο και την la vache qui rit έχουν την απαιτούμενη πλειοψηφία.
  Αν αυτό σύντροφοι δεν είναι ξεφτίλα του κερατά ; τί είναι αγαπητοί μου; εσεις που το κόμμα σας ιδρύθηκε για τον λαό και όχι για τους τραπεζίτες , εκτός και αν εννοούσατε ,τραπεζίτες τα δόντια δηλαδή !!!

 3. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 09/05/2010 18:37:57

  Εμείς τους λέγαμε ταξιτζήδες...

 4. Θεσσαλονικιός avatar
  Θεσσαλονικιός 09/05/2010 20:12:54

  ...τώρα θα βγάζει βόλτα την Ντόρα την εξερευνήτρια (εξευρενα την πολιτκή σκηνή για να σκαρώσει κανένα κόμμα)

 5. Giorgos avatar
  Giorgos 09/05/2010 20:29:51

  Δυστυχώς υπάρχουν πολλά όντα που παρασύρονται από τον λαϊκισμό του και τον ψηφίζουν. Του αφιερώνω το τραγούδι "Όπου φυσάει ο άνεμος πάμε..."

 6. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 09/05/2010 20:44:30

  Ο κ. Καρατζαφέρης δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα γνησιότατο τέκνο της «αθλίας οικογένειας», πιστός και εντολοδόχος των κελευσμάτων της! Αφού βρέθηκε από το πουθενά στα πράγματα, με κανάλι δικό του και ατράνταχτη περιουσία, για την οποία καταθέτει μεν το «έσχες» αλλά για το «πόθεν» δηλώνει απλά τα ένσημά του από 13 χρονών, μπήκε και στην πολιτική! Ίσως η κρυφή κάμερα, πέρα από αποκαλυπτική παρανομιών πάσης φύσεως, αποτελεί και ένα «ιδιαιτέρως» προσοδοφόρο επάγγελμα.
  Το έκανε χρονολογικά όταν η οικογένεια είχε βάλει πλώρη για την οριστική κατάληψη της Ν.Δ., στην οποία είχαν μπει ως αλεξιπτωτιστές και από τα αζήτητα το 1978! Την κατάληψη την είχαν βεβαίως καταφέρει, δυστυχώς για τον τόπο και το κόμμα, από μια λάθος εκτίμηση ενός ευπατρίδη πολιτικού το 1984, αλλά στην πρώτη σοβαρή «πώληση» που επιχείρησαν και που είχε εθνικές προεκτάσεις, την απώλεσαν!
  Μετά το 1997 και αφού δεν έκατσε η αρχηγία στην κόρη, γιατί αναγκάστηκε να αποσυρθεί υπέρ του υπόπτου ανέκαθεν κ. Σουφλιά λόγω της υποψηφιότητας και της νίκης του Καραμανλή, άρχισε τις προκλήσεις για έξοδο με σκοπό τη σύσταση κόμματος "κρυφομητσοτακικής" τάσεως. Το σχέδιό τους ήταν, να μην προλάβει ο Καραμανλής να γίνει πρωθυπουργός το 2000, γιατί αυτό θα μέτραγε ως σοβαρή καθυστέρηση στη φανερή βιασύνη της Ντόρας!
  Με τον άκρατο λαϊκισμό του και το απύθμενο θράσος του πράγματι απέδειξε, πως το πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου δίνει πιο «χρήσιμα» πτυχία από τα κανονικά, τα οποία μάλιστα έχουν πολύ μεγάλη πέραση στην αγορά εργασίας της σύγχρονης πολιτικής!
  Προκάλεσε την διαγραφή του μετά την αήθη λεκτική πρόκληση, που αφορούσε στον συνεργάτη του αρχηγού του και έστησε την παράγκα του, που την αποκαλούσε διαμέρισμα της μεγάλης παραταξιακής πολυκατοικίας. Ξεγέλασε κόσμο και κοσμάκη, που εμφορείται από πατριωτικά αισθήματα, με τις πατριωτικές του κορώνες που τις έστειλε οριστικά στον καιάδα μόλις προ ολίγων ημερών! Όλα τα χρόνια και μέχρι το Νοέμβριο ήταν εν δυνάμει συγκάτοικος, αφού η αδελφή Ντόρα είχε παραμείνει για να αλώσει από μέσα το κόμμα!
  Η 29η Νοεμβρίου, ως «αποφράς» ημέρα για τον μακροχρόνιο σχεδιασμό της οικογένειας, τους επανέφερε σε μια πραγματικότητα που δεν την είχαν δει ούτε στο χειρότερο εφιάλτη τους!
  Σήμερα προκειμένου να κτυπήσει τον Αντώνη, είναι ικανός να συμμαχήσει με τον οιονδήποτε, αρκεί και μόνο να βρίσκεται απέναντι από τον τωρινό αρχηγό της Ν.Δ.!
  Για δε τα ΜΜΕ ο πάλαι ποτέ ακραίος, ξαφνικά έχει γίνει περιζήτητος και τακτικότατος συνομιλητής, με «βαρύνουσα» μάλιστα πολιτική άποψη! Θα φωνάζει σνεχώς, για την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης , γιατί υπολογίζει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να ξαναβάλει πρωτίστως την Ντόρα σε πρώτο πλάνο στο κάδρο και μετά ελπίζει ή υπολογίζει και τον ίδιο! Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι ξαφνικές αγάπες του προς την κυβέρνηση, αφού υποψιάζεται πως ο πρωθυπουργός, μπορεί να επιδιώξει τη συνενοχή της παράδοσης της πατρίδας, μέσω μιας κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας»! Δηλαδή «σωτηρίας» των προδοτών και των κλεφτών και ουδόλως των ελλήνων πολιτών!
  «Καληνυχτάκιας» ίσως, αλλά πολύ-πολύ πρόθυμος για όλες τις υπόλοιπες δουλειές, για αυτό και «πολύτιμος» στους εν γένει «νταβατζήδες»!

  • I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
   I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ @ Αφροδίτη 10/05/2010 00:24:20

   Η εικόνα είναι όπως την περιγράφεις. Πρόσθεσε μονάχα ότι πολλοί στο κόμμα του και τη βάση του βράζουν γιατί το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Επίσης, επειδή πολλοί από τη βάση του ανήκουν στη φτωχολογιά, σύντομα θα έχουν μεγάλο πρόβλημα λόγω ΔΝΤ και ο νοών νοείτω.

 7. πολίτης avatar
  πολίτης 09/05/2010 21:05:57

  Αφήστε τα αστεία και πείτε μας επιτέλους ποιοί τον στηρίζουν. Ποιοί τον έστειλαν; Για πού τον προορίζουν;
  Όσο και να μην παίρνει κανείς σοβαρά τις θεωρίες συνωμοσίας, δε γίνεται να μην αναρωτηθεί: πώς έχει τόσα λεφτά και πώς συντηρεί ολόκληρο κανάλι;

 8. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ avatar
  Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 09/05/2010 21:56:48

  Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΕΡ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚ

 9. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 09/05/2010 21:57:13

  Ερχεται βροχή έρχεται μπόρα κι ο άνεμος που θα σαρώσει τα κανάλια,θα πάρει μαζύ του και την παραφουσκωμένη μπάλα.Υπομονή συντρόφια,ήγγικεν η ώρα.Το μπάμ που θ'ακουσθεί,θα μας ξεκουφάνει,αλλά θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος.Καλού- κακού πάντως,κρατάτε κι αντιασφυξιογόνες μάσκες,γιατί η μπόχα που θα πλημμυρίσει τους αιθέρες,προβλέπεται ανυπόφορη.Κυριακή,κοντή γιορτή.Το τέλος της μεταπολίτευσης είναι εδώ κι εκ των σημερινών πέντε αρχηγών, μόνον οι τρείς θα επιβιώσουν.Ο ένας τους, θα κυβερνήσει και μάλιστα πολύ σύντομα.Τους δυό που θα εξαφανισθούν,αν ποτέ τους μνημονεύουμε,θ'άναι μόνο στα χωρατά μας.

 10. ανέστης avatar
  ανέστης 09/05/2010 22:35:18

  Κωλοτούμπας όπως τον χαρακτήρισε ο Λάζοπουλος , καιροσκόπος και έτοιμος για όλα , άνθρωπος χωρίς ιερό και όσιο , όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω , δεκανίκι της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας του ΓΑΠ . Το αστείο είναι η στάση των κατεστημένων ΜΜΕ που απο ακροδεξιό φασίστα ρατσιστη των έχουν μεταλάξει σε ώριμο μετριοπαθή πολιτικό που βάζει πλάτη να βγεί η χώρα απο την κατασκευασμένη κρίση . Ο λαός όμως τον πήρε χαμπάρι στις επόμενες εκλογές όποτε και να είναι δεν μπαίνει στην βουλη

 11. george avatar
  george 09/05/2010 23:46:21

  ειδαμε και τα δυο μεγαλα κομματα που μας φτασανε.

 12. triptokarudos avatar
  triptokarudos 10/05/2010 10:26:12

  Ωραία ο Καρατζαφέρης είναι αγύρτης, κακός, πρώην αυγό του φιδιού και νυν ομελέτα της καθεστηκυίας τάξεως. Σεις όλοι που "καταγγέλλετε" έχετε κάνει την αυτοκριτική σας; Και εν πάση περιπτώσει ό,τι και αν είναι, έπρεπε ο ίδιος με το λαικιστικό του στυλ να ανοίξει πεδίο συζητήσεως πχ για την λαθρομετανάστευση. Ο Αντωνάκης όσο και να τον στηρίζετε, λυσσαλέα ή μή είναι λίγος ή μάλλον ολίγιστος. Ο GAP ΄θα ήτο εξέχων στέλεχος εντολοδόχου κυβερνησεως του Λουξ εμβούργου οι δε, αριστεροί είναι ένα ακόμη σχιζοφρενικό ανέκδοτο της ελληνικής κοινωνίας, όσο και αν έχουν την ασυλία της Εθνικής μας Σχολιαστού, του γραμωμένου αγοραρου Κανάκη καθώς και των ελληνοφρενών εκ Καθημερινής μεριά. Όχι δεν το πάω δια της ατόπου στον πρόεδρα Γιώργο, απλώς και η πολύ πόρωση και καφφενειακή προπαγανδίτσα κουράζει. Τι τον κατηγορείτε τον Γιώργο Καράτζα; Ακριβώς την ίδια νοοτροπία έχετε, ίσως να τον ζηλεύτε και λιγουλάκι ως πιο πεπειραμένο δημοκόπο.

 13. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 10/05/2010 11:25:41

  ο καρατζαφυρερ ασκει αντιπολίτευση κόμματος εξουσιας..ενω το πνευματικό παιδι του αβερωφ περιχαρακωνεται σε κομμα διαμαρτυρίας....ακου "οχι" στην ευρωβοηθεια 10 μέρες πριν την πτωχευση

  • EtsiMareSei avatar
   EtsiMareSei @ CRAZY DOCTOR 10/05/2010 13:47:06

   Τωρα εγινε αποκλειστικα ευρωβοηθεια φιλε μου?? για το Δ.Ν.Τ δεν μας λες καθολου ομως..Με σοβαρη διαπραγματευση ισως και να ηταν ευρωβοηθεια και εσωτερικη υποθεση της Ε.Ε τελικα το χρεος μας,αλλα καποιοι δεν τους συμφερει να μεινει ευρωπαικη υποθεση ..αλλα ειπαμε,με τους σχιζοφρενικους αλλαλαγμους του Γιωργακη δωθηκε το σινιαλο να μπουνε..εννοια σου..και δεν θα του περασει..

   • CRAZY DOCTOR avatar
    CRAZY DOCTOR @ EtsiMareSei 10/05/2010 18:31:51

    σοβαρη διαπραγματευση πριν τη φτωχευση δε γινεται.....πανικος και απο οπου πιαστει ο πνιγμενος.αλλιως σταση πληρωμων ,150 ο μισθος και ξυλο για αποφαγια στα σκουπιδια. καλη η αντιπολιτευση, αλλο συριζα όμως και αλλο ΝΔ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.