#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/11/2010 14:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γκάφα ολκής, του Οικουμενικού Πατριάρχη

Φωτογραφήθηκε με τους ψευτομουφτήδες Κομοτηνής σε θρησκευτικό συνέδριο στην Κων/πολη.  Μια εικόνα που ταξίδεψε στο διεθνή χώρο

Δεν δικαιολογείται να μην γνώριζε  ο ίδιος ή το περιβάλλον του…
Τι σηματοδοτεί η φωτογραφία; Ότι κάποιοι ετοιμάζονται να μας τους επιβάλλουν ως «θρησκευτική αρχή»;

Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου


http://www.xronos.gr/detail.php?ID=62470Πολλά τα ερωτηματικά που γεννιούνται με την  φωτογραφία που είδαμε να ταξιδεύει σε ιστοσελίδες τουρκικών ΜΜΕ όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, τον αγώνα του οποίου υποστηρίζει σύμπας ο ελληνισμός,  φωτογραφίζεται εν μέσω των δύο κίβδηλων ψευτομουφτήδων Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπράμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ,  που φορώντας τις λευκές στολές των ιερωμένων της Τουρκίας καμαρώνουν εμφανώς για το «επίτευγμά τους».
Οι άνθρωποι αυτοί που είναι η αιτία όλων των κακών στην περιοχή μέσα από την ξεκάθαρη ανθελληνική δράση τους και μέσα από την άτυπη ανωτάτη μειονοτική επιτροπή που λειτουργεί σαν  η αιχμή του δόρατος του παρακράτους, συμμετείχαν στο συνέδριο που οργανώθηκε στην Κων/πολη, καλεσμένοι άγνωστο από ποιους. Κατάφεραν σε κάποιο διάλειμμα των εργασιών του συνεδρίου να πλησιάσουν τον οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και να του συστηθούν ως «μουφτήδες της Θράκης» και να φωτογραφηθούν μαζί του όπως και οι υπόλοιποι εικονιζόμενοι.

Το σίγουρο είναι ότι ο στόχος τους επετεύχθη. Δεν είναι καθόλου τυχαία η αποτύπωση αυτής της φωτογραφίας και του νοήματος που σηματοδοτεί, αφού ήθελαν ήταν να κλονίσουν το κύρος του θρησκευτικού ηγέτη των απανταχού ορθοδόξων, να δημιουργήσουν τριβές κι έριδες, να υπονοήσουν άλλους διαύλους επικοινωνίας και ουσιαστικά να ακυρώσουν το έργο και την παρουσία του Πατριάρχη ο οποίος με τόση ελαφρότητα, -θα πει  κανείς -στήνεται για να φωτογραφηθεί με ότι πιο αμφισβητούμενο σκληροπυρηνικό στοιχείο υπάρχει στην ελληνική Θράκη που δημιουργεί μονίμως προβλήματα και στην διεθνή εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.Ο κ.κ. Βαρθολομαίος όφειλε να γνωρίζει ποιοι είναι δίπλα του, οι δύο λευκοί ρασοφόροι, που γινόταν δεκτοί με τεμενάδες που είχαν άνεση κινήσεων στην συνεδρίαση. Όφειλε να γνωρίζει τους νόμιμους μουφτήδες στην ελληνική Θράκη και να αποφύγει να συγχρωτίζεται ή να είναι σε επαφή με τους γνωστούς κυρίους Αχμέτ Μετέ και Ιμπράμ Σερήφ εμπνευστές όλων των σκοτεινών σχεδίων στην περιοχή που με την επίφαση της θεολογικής τους ιδιότητας καταφέρνουν να αναμειγνύονται στην πολιτική και την κοινωνία δημιουργώντας διχασμό και προβλήματα. Δεν μπορεί το πρωτόκολλο του Πατριαρχείου να είναι τόσο αυστηρό σε όποιον πιστό με ιδιότητα ή μη θελήσει να δει και να χαιρετήσει απλά τον Πατριάρχη και να είναι τόσο ανοικτό έως διάτρητο σε τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις όπου πολλά μπορούν να συμβούν. Εκτός κι αν όλα αυτά η συνάντηση του ψευτομουφτή Ξάνθης με τον υφυπουργό Σωκράτη Ξινίδη που επιβεβαιώθηκε ως «τυχαίο γεγονός»  προεκλογικά σε ξενοδοχείο της Ξάνθης η φωτογράφηση του θρησκευτικού ηγέτη των απανταχού ορθοδόξων με τα πρόσωπα αυτά έρχεται να μας προετοιμάσει για μια σειρά γεγονότων που ίσως τα δούμε μπροστά μας. Κάποιοι θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι …νομιμοποιούνται με τέτοια τεχνάσματα και προσεγγίσεις;
Να το ξέρουμε για να καθορίσουμε κι εμείς ως Θρακιώτες την στάση μας. Να δούμε αν η πολιτεία με αυτή την στάση της απαράδεκτης ανεκτικότητας και η θρησκευτική, η πνευματική ηγεσία, μας έχουν ξεπουλήσει εντελώς!

Που έγινε η συνάντηση και η φωτογράφηση

Η ημερίδα  «Πίστη, ημέρες τουρισμού»  έχει οργανωθεί 3 φορές στην Τουρκία, το 2002  στην Σμύρνη, το 2004  στο Κουσάντασι, και 2006  στην Κωνσταντινούπολη με τη συνεργασία της προεδρίας θρησκευτικών υποθέσεων της δημοκρατίας της Τουρκίας και του συνδέσμου των τουρκικών ταξιδιωτικών γραφείων (TÜRSAB ), που έδωσε φέτος μεγαλύτερη διάσταση διεθνή χαρακτήρα με την αφορμή του γεγονότος ότι η Κωνσταντινούπολη το 2010  είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Έτσι πραγματοποιήθηκε η σχετική ημερίδα με διάφορα πάανελ ομιλητών επιστημόνων, θεολόγων, εκπροσώπων, θρησκειών, δημοσιογράφων που επιβεβαίωσαν την Πόλη σαν ένα σημείο συνύπαρξης  διαφορετικών θρησκειών και πολιτισμών ανά τους αιώνες μέχρι σήμερα.

Η εκδήλωση όπως αναφερόταν στην σχετική πρόσκληση ήταν η πλατφόρμα για τη συγκέντρωση των θρησκειών που κατοικούσαν στην Κωνσταντινούπολη, που επηρέασε την ανάπτυξή της ενώ υπήρξαν προσεγγίσεις σε ενότητες όπως Θεολογία, Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης, συνύπαρξη των Πολιτισμών, Πίστης και Τουρισμού.

Συντονιστής ήταν ο διευθυντής θρησκευμάτων της Τουρκίας Μεχμέτ Σονμέζ, ενώ μετείχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο αρχιραβίνος της Τουρκίας Ισαακ Χάλεβα, ο αν. πατριάρχη πνευματικός ηγέτης της Συριακής κοινότητας στην Κων/πολη Γιουσούφ Τσετίν,  ο πατριάρχης βουλευτής της τουρκικής Συριακής καθολικής εκκλησίας Γιουσούφ Σαγκ, ο εκπρόσωπος των τουρκικών καθολικών κοινοτήτων των Χαλδαίων Φρανσουά Γιακάν και άλλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 27/11/2010 14:25:52

  Άρα δεν μιλάμε για γκάφα αλλά για εσκεμένη ενέργεια. Είναι εμφανέστατη η λεγόμενη μυστική διπλωματία, που μόνο μυστική σεν είναι. Μετά τη την Παναγία Σουμελά και το ορφανοτροφείο΄ήρθε αυτό. Δυστυχώς ιστορικά συνντήθηκαν όλοι οι μοιραίοι για τα εθνικά μας θέματα. Παπανδρέου, Ιερώνυμος, Χριστόφιας, Βαρθολομαίος. Μόνο από τη Μητσοτάκη γλιτώσαμε...

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/11/2010 14:28:43

  Πωλητήριο σε ορθόδοξη εκκλησία στα Μουδανιά Τουρκίας
  Προς 400.000 λίρες, δηλαδή περίπου 200.000 ευρώ, πωλείται εκκλησία στα Μουδανιά της Τουρκίας.

  Πρόκειται για την τρίτη παλαιότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο, καθώς χρονολογείται από τον 8ο αιώνα, επί αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου.

  Η εκκλησία είχε αγοραστεί πριν από 10 χρόνια από επιχειρηματία ο οποίος σκόπευε να την αναστηλώσει, αλλά η Διεύθυνση Μνημείων δεν έδωσε τη σχετική άδεια.

  Έτσι ο επιχειρηματίας αποφάσισε να την πουλήσει.

  ΠΠ
  (σκαι)

 3. antiochos avatar
  antiochos 27/11/2010 14:33:22

  Οποιος εργαζεται πιστα και μεθοδικα για την εκπληρωση των στοχων της Νεας Ταξης Πραγματων δεν κανει ποτε "γκαφες ολκης".
  Βρισκεται σε υπηρεσια.

 4. Le canard avatar
  Le canard 27/11/2010 14:46:00

  Το συμβάν έρχεται μετά τις εκλογές, οπότε η μειονοτική ψήφος στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη πήγε μονοκούκι. Τι ανταλλάγματα έδωσαν Ξυνίδης-Πεταλωτής κυρίως στο θέμα της ανάδειξης των ψευτομουφτήδων; Ως γνωστόν, οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης-Κομοτηνής ζητάνε εκλογή μουφτή. Κάτι που δεν υφίσταται πουθενά στον κόσμο. Η Ελλάδα έχει διορίσει μουφτήδες εκεί. Η Θράκη, μαζί με το Κυπριακό, είναι τα μείζονα θέματα όπου θα τρέξουν ταχείες εξελίξεις. Το ίδιο και το Αιγαίο, αν και η Αγκυρα ξέρει πολύ καλά ότι τα ενερεγειακά κοιτάσματα εκεί δεν είναι και τόσο πολλά. Ως εκ τούτου, δεν είναι αυτός ο κύριος στόχος της για να θέλει το μοίρασμά του. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγάλο παιχνίδι που ανοίγει είναι στην περιοχή Κατσελόριζου-Ρόδου-Κύπρου-Κρήτης. Εκεί όπου υπάρχουν τεράστιοι ενεργειακοί πόροι και το Ισραήλ προτείνει στην Ελλάδα και Κύπρο (με την Κύπρο έχει προχωρήσει πολύ) συνδιαχείριση.

 5. Misha avatar
  Misha 27/11/2010 14:48:26

  Γκάφα;
  Χο χο χο!

  Τη Δευτέρα , μεθάυριο, επιστρεφονται στο Πατριαρχειο τα κλειδιά του ορφανοτροφείου της Πριγκήπου...Δούναι και λαβείν...

  Περυσι στην δεκαημερη επίσκεψη του στις ΗΠΑ , ο κ.Βαρθολομαίος ενώ δεν επισκέφθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ από τα δεκάδες ελληνορθόδοξα μοναστήρια , βρήκε χρόνο και πήγε στις εγκαταστάσεις της Κόκα Κόλα συνέφαγε με τον τουρκο επικεφαλής της Μουχτάρ Κεντ, εκθείασε τον ρόλο της σκουπιδοπολυεθνικής και του δώρισε ενα Κοράνι (!!!).

  Αντιπρόεδρος των αξιωματούχων του Οικ.Θρονου είναι ο, επικεφαλής της ελληνικης Κοκα Κολα, Γ.Δαβίδ.

  Επίσης σε εκείνη την επίσκεψη στις ΗΠΑ ο κ.Βαρθολομαίος πήγε και μίλησε στη σιωνιστική συναγωγή της Νέας Υορκης ...


  Μία θρησκεία, ένα νόμισμα , ένας ηγέτης ...Welcome to NWO

  • sic et non avatar
   sic et non @ Misha 27/11/2010 15:14:46

   Και ύστερα μου λένε ότι δεν έχουν δίκιο οι Πατέρες της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, που δεν τον μνημονεύουν...να μνημονεύσουν ποιόν; τον Τουρκαλβανό;
   Αει σιχτήρ κουράστηκα με όλους αυτούς τους προδότες πιά..

  • victoria avatar
   victoria @ Misha 28/11/2010 13:11:48

   Misha ο Πατριάρχης δώρισε Κοράνι, κοκα-κολες; Τι είναι αυτά;;!

 6. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 27/11/2010 14:49:27

  Πρελούδιο στα "ανταλλάγματα" για την επαναλειτουργία της Χάλκης;;

 7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 27/11/2010 16:20:35

  Συμπληρώνεται έτσι ένα παζλ, όσον αφορά στο παλαιό τρίγωνο Αθήνα, Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα. Δηλαδή Χριστόδουλος, Πέτρος, Ειρηναίος. Μέσα σε τέσσερα χρόνια και οι τρεις πολύ στενοί φίλοι και συνεργάτες εναντίον της παγκοσμιοποίησης είναι είτε νεκροί με βίαιο τρόπο είτε απομακρύνθηκαν με βίαιο τρόπο. Τυχαίο;

  • antiochos avatar
   antiochos @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 27/11/2010 18:33:57

   Eχεις απολυτως δικαιο οταν αναφερεις τον τεραστιο Ελληνα Χριστοδουλο ως θανοντα με βιαιο τροπο.

 8. AMETANOHTOS KOYΜΑΡΤΖΗΣ avatar
  AMETANOHTOS KOYΜΑΡΤΖΗΣ 27/11/2010 16:28:46

  Εμπρός φίλτατοι συμπατριώτες, τουρκοραγιάδες και γερμανοραγιάδες, αγγλόδουλοι και αμερικανοτσιράκια (και φυσικά πάνω απ’όλα είμαστε Ελβετόψυχοι) βρήκα τραγούδια που θα κάνουν τα στήθη μας να φουσκώσουν από περηφάνια.
  Ειδικά εσείς οι σκοταδιστές της Θεσ/νίκης (συμπολίτες μου) που αντιδράτε στο μνημείο των Νεότουρκων καλό είναι να βλέπετε και να συμμορφώνεστε (δεν ξέρω Τουρκικά – αν και θα πρεπει ν’αρχίσω ιδιαίτερα – αλλά νομίζώ ότι υμνεί των μέγα Ευεργέτη και φίλο του Ελληνισμού Μουσταφά Κεμάλ Αττατούρκ. Το βιντεάκι στ’Αγλικά είναι πιο εξευρωπαισμένο – θα παιχθεί όταν η Νεα Οθωμανική Αυτοκρατορία θ’αγκαλιάσει και πάλι τα παραστρατημένα παιδιά της όπως η Ελλάδα θα τα φιλήσει και θα τα υποδεχτεί στην ζεστή αγκαλιά της απ’όπου τόσο άσπλαχνα μερικοί τρομοκράτες (Κολοκοτρώνης, Υψηλάντης, Καραισκάκης, Μπότσαρης, Κατσαντωνης, Νικηταράς, Παπαφλέσσας κλπ) την είχαν αποσπάσει!!! Α και την Μακεδονία μας που στενάζει υπό τον ζυγό Κρητών Χωροφυλάκων και Πελλοπονησίων γραφιάδων (Goodmorning Mr. Tremopoulos).
  Rule Brittania!!! Rule !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=Z8E2HFo4Qe0&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=TOjAb-bt8nM

  KAI GIA OSOUS RAGIADES DEN TO KATALABAN O AGGLOS SAHIB REPEATS: RULE BRITTANIA!!

  http://www.youtube.com/watch?v=BuDmqx8T9YY&feature=related

  BOHΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!

 9. thrakiotis,me μνημη avatar
  thrakiotis,me μνημη 27/11/2010 16:32:47

  Το συμβάν έρχεται μετά τις εκλογές, οπότε η μειονοτική ψήφος στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη πήγε μονοκούκι. Τι ανταλλάγματα έδωσαν Ξυνίδης-Πεταλωτής κυρίως στο θέμα της ανάδειξης των ψευτομουφτήδων; Ως γνωστόν, οι ψευτομουφτήδες Ξάνθης-Κομοτηνής ζητάνε εκλογή μουφτή. Κάτι που δεν υφίσταται πουθενά στον κόσμο. Η Ελλάδα έχει διορίσει μουφτήδες εκεί. Η Θράκη, μαζί με το Κυπριακό, είναι τα μείζονα θέματα όπου θα τρέξουν ταχείες εξελίξεις. Το ίδιο και το Αιγαίο, αν και η Αγκυρα ξέρει πολύ καλά ότι τα ενερεγειακά κοιτάσματα εκεί δεν είναι και τόσο πολλά. Ως εκ τούτου, δεν είναι αυτός ο κύριος στόχος της για να θέλει το μοίρασμά του. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το μεγάλο παιχνίδι που ανοίγει είναι στην περιοχή Κατσελόριζου-Ρόδου-Κύπρου-Κρήτης.
  Αρχίζουν τα περίφημα ανταλλάγματα στην θράκη; Αντε να δούμε .Εμείς εδώ είμαστε, θρακιώτες με ποντιακή, μικρασιατική ,κρητική και γενικώς ελληνική καταγωγή. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Το αντάλλαγμα των πασοκων στις περιφερειακές εκλογές.

 10. Σταύρος avatar
  Σταύρος 27/11/2010 17:42:10

  Το έχω ρωτήσει κι άλλη φορά και το επιβεβαιώνω ακόμα μία.
  Με την Συνθήκη της Λωζάνης έγινε ανταλλαγή πληθυσμών με αποτέλεσμα οι Έλληνες της Μικράς Ασίας να έλθουν εδώ στον Ελληνικό χώρο και οι Τούρκοι κάτοικοι της ΑΝ.Μακεδονίας και Θράκης να μεταβούν στην Τουρκία.
  Υπό καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις!
  Σωστά έως εδώ;
  Υποθέτω πως ναι και συνεχίζω.
  Αυτοί που παρέμειναν στην Ελλάδα ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ μουσουλμάνοι το Θρήσκευμα.
  Σωστά έως εδώ;
  Υποθέτω πως ναι και συνεχίζω.
  Γιατί το Ελληνικό κράτος επιτρέπει την ύπαρξη Προξενείου καθ' ην στιγμή δεν υπάρχουν υπήκοοι της Κρατικής Αρχής του Προξενείου?
  Γιατί το Ελληνικό κράτος επιτρέπει σε Έλληνες Πολίτες να μιλούν και να προπαγανδίζουν υπέρ άλλου και δη "εχθρικού" κράτους?
  Γιατί μάλιστα το επιτρέπει να γίνεται ακόμα και μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο?
  Μήπως οι εκλεγμένοι από εμάς Βουλευτές, άλλα βούλονται?
  Γιατί να υπάρχουν "Μουσουλμανικά" σχολεία?
  Πλην του μαθήματος των Θρησκευτικών σε τι άλλο να διαφέρουν τα σχολεία αυτά?
  Στα μαθηματικά?
  Βοηθάτε Χριστιανοί!

 11. Φιλελεύθερος avatar
  Φιλελεύθερος 27/11/2010 22:08:35

  Η Αρχή του Αυτοπροσδιορισμού του Ατόμου είναι θεμελιώδης ...Για όσους γκεμπελίσκους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με το να αποκαλείς ψευτομουφτή, τον πιο σεβαστό τοπικό ιεράρχη απο την τοπική μειονότητα και παράλληλα να φυτεύεις ένα πομάκο ώς επίσημο μουφτή(στην ουσία δεν έχει καμία εξουσία απέναντι στους μουσουλμάνους) ισχυροποιείς τη θέση της χώρας σου, τότε βρίσκεσαι βαθιά ..νυχτωμένος. Οι μουσουλμάνοι στη Θράκη τιμούν τους "ψευτομουφτήδες " και το τουρκικό προξενείο ώς προστάτες τους, διότι πολυ απλά θεωρούν εαυτούς Τούρκους.Αντί να τους περιχαρακώνουμε θα έπρεπε να τους ενσωματώσουμε, να τους κάνουμε να αισθανθούν ευρωπαίοι πολίτες(γιατί Έλληνες δεν θα αισθανθούν ποτέ)

  • anonymous avatar
   anonymous @ Φιλελεύθερος 27/11/2010 23:22:52

   Προφανώς δεν ξέρεις τι είναι Μουφτής. Ο Μουφτής είναι ιεροδικαστής. Δικάζει με βάση τη σαρία τις διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων. Οι δικαστές παγκοσμίως, εκτός από ΗΠΑ κι Ελβετία που εκλέγονται, διορίζονται.
   Οι Μουφτήδες το ίδιο. Οι συγκεκριμένοι είναι απολύτως παράνομοι.

   Ο Σαρρής έχει κάνει μια πρόταση, ορθή κατά τη γνώμη μου, να πρέπει ο υποψήφιος Μουφτής να έχει πτυχίο θεολογίας και πτυχίο νομικής. Και από αυτούς να επιλέγεται και να διορίζεται από το Ελληνικό κράτος.

   Ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων δεν είναι δυνατή. Βάλτο καλά στο μυαλό σου. Κάθε προσπάθεια πέφτει στο κενό. Η Νικοπούλου πήγε στα πομακοχώρια και της έσπασαν το χέρι. Δε θέλουν διότι θεωρούν ότι θα χάσουν την ταυτότητά τους. Στη Γερμανία στη Γαλλία και αλλού στην Ευρώπη επίσης ζουν σε γκέτο. Ο Σαρρής που έχει μεγαλώσει και σπουδάσει στην Τουρκία λέει ότι το Ισλάμ δεν εκσυγχρονίζεται. Οπότε μην περιμένεις πολλά πράγματα.

 12. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 28/11/2010 00:31:20

  H Νέα Τάξη, ο ΓΑΠ , ο Πατριάρχης δεν κάνουν λάθη.

  Η Νέα Τάξη λειτουργεί με σενάρια διαπλοκής.
  Στα Βαλκάνια θέλουν να δημιουργήσουν μικρά, πολυφυλετικά, πολυθρησκευτικά και πολυπολιτισμικά κράτη, ώστε οι λαοί των κρατιδίων αυτών να είναι διαιρεμένοι σε γκέτο για να μην μπορούν να αντιδράσουν.
  Η Νέα Τάξη θέλει 5 ανεξάρτητα κράτη. Αν το σχέδιο προχωρήσει
  τα κράτη αυτά θα είναι:
  1. Βόρεια και Νότια Ήπειρος μαζί με τη Φλώρινα με πρωτεύουσα τα Γιάννενα
  2. ΠΓΔΜ χωρίς Τέτοβο και Κεντρική Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη
  3. Θράκη (Ελληνική- Βουλγαρική και Τουρκική) με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη
  4. Αιγιακή Μικρά Ασία και νησιά του ανατολικού Αιγαίου με πρωτεύουσα τη Σμύρνη
  5. Κρήτη με πρωτεύουσα το Ηράκλειο

  Τα βήματα για να γίνουν τα παραπάνω είναι:

  α. Ανακάτεμα των λαών στην Ελλάδα που ήταν πληθυσμιακά αμιγής
  β.Χρησιμοποίηση των Αλβανών και αλβανόφωνων των βαλκανικών χωρών για δημιουργία μειονοτικών προβλημάτων
  γ. Προώθηση των ελληνικών επενδύσεων στις βόρειες χώρες (Αλβανία, ΠΓΔΜ,Βουλγαρία), ώστε να ενωθούν οι λαοί.
  Δ. Εξάρτηση των Ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από τη Μικρασιατική ακτή από πλευράς υδροδότησης, ρευματοδότησης, αλλά και υγειονομικής περίθαλψης
  δ. Διαρκείς αντεγκλίσεις ανάμεσα στο Οικονομικό Πατριαρχείο και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τις Νέες Χώρες. Συμπτωματικά οι Νέες Χώρες που δικδικεί πίσω το Οικουμενικό Πατριαρχείο είναι τα τμήματα που θέλει να αποκόψει η Νέα Τάξη
  ε. Απόσυρση του ελληνικού Στρατού από τη Βόρεια Ελάδα
  στ. Δημιουργία 5ης φάλλαγγας από λαθρομετανάστες γειτονικών χωρών . Μέσα σε αυτή τη φάλαγγα μόνο ένας ηλίθιος δεν μπορεί να φυτέψει εκπαιδευμένους κομάντος.
  στ. Αιτήσεις για επαναπατρισμό των Τσάμηδων, των «Μακεδόνων», των Βούλγαρων
  ζ. Δημιουργία ΜΚΟ και κομμάτων για τη διεκδίκηση των αιτημάτων των μειονοτήτων
  η. Δημιουργία κλίματος μίσους Βορρά και Νότου ακόμη και μέσα από το ποδόσφαιρο
  θ.Πλήρης αναπτυξιακή εγκατάλειψη της Ηπείρου και της Θράκης

  Με το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ η συμμαχία θα επεμβαίνει χωρίς την έγκριση του Ο.Η.Ε κάθε φορά που μία μειονότητα καταπιέζεται. Όπως έγινε στο Κόσσοβο
  Οι ανάγκες των μειονοτήτων υπερτερούν των κυριαρχικών δικαιωμάτων των εθνικών κρατών.

  συγκρ. "απόρρητος φάκελος Τζαμουριά" εκδ. Λιακόπουλος 2003

 13. kiki avatar
  kiki 28/11/2010 10:49:08

  καποτε τον αποκαλεσα τουρκοσπορο και πεσατε να με φατε.Τωρα που εχω δικιο,τι θα πειτε?
  Οτι κανει ,οτι κινησεις κανει ειναι εις βαρος της χωρας μας.
  Γιαυτο δεν με ενδιαφερει ουτε η Χαλκη,ουτε το πατριαρχειο αν ειναι Οικουμενικο,προκειται για μοιραιο ανθρωπο την δεδομενη στιγμη.

 14. ΔΕΝ. avatar
  ΔΕΝ. 25/12/2010 13:18:19

  Εσκεμμένο , και όχι λάθος .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.