03/07/2012 21:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γι αυτήν την μονόπλευρη λιτότητα μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Για μονόπλευρη λιτότητα κατηγορούν την κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε. Πράγματι βιώνουμε μια ιδιόμορφη λιτότητα με τον λαό να υποφέρει πλην των προνομιούχων κατεστημένων ομάδων.

Οι συνδικαλιστές εργατοπατέρες εξακολουθούν να απολαμβάνουν προνόμια ειδικής μεταχείρισης όπως η συνδικαλιστική αργομισθία.

Οι συντεχνίες εξακολουθούν να παραμένουν στο απυρόβλητο. Κλασικό παράδειγμα η πανεπιστημιακή συντεχνία των καθηγητάδων που με την συμπαράσταση και ανοχή των κομμάτων, αρνούνται να εφαρμόσουν το νόμο μην θιγούν τα κεκτημένα τους. Θέλουν το αυτοδιοίκητο,θέλουν τη μονιμότητα, δεν θέλουν αξιολόγηση, αλλά θέλουν τα λεφτά απο το κράτος χωρίς έλεγχο!

Άλλο παράδειγμα για νόμπελ; Οι εξωφρενικές " δωρεές"προς εργαζομένους και συνταξιούχους επιχειρήσεων που βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Όπως στη ΔΕΗ, που ενώ εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα, η διοίκηση προτείνει αύξηση τομολογίων αλλά δεν καταργεί το " δωρεάν" ρεύμα στους υπαλλήλους και συνταξιούχους ΔΕΗτζήδες. Πρωτάκουστα πράγματα! Να δίνει μια επιχείρηση μπόνους όταν έχει ζημιές!

Γι αυτήν την μονόπλευρη λιτότητα μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αν ναι, δεν έχει παρά να την ονομάσει και όλοι θα είμαστε μαζί του. Φυσικά δεν το περιμένουμε γιατί την στήριξε και την στηρίζει. Αφήστε λοιπόν τα δάκρυα και τα πονεμένα λογύδρια αγωνίας για το λαό που ανεβαίνει τον Γολγοθά του. Δείτε αυτοκριτικά την κοινωνική πραγματικότητα των προκλητικών διακρίσεων και προνομίων και μετά κλάψτε για το ρόλο που έπαιξε η δική σας Αριστερά στη διαμόρφωση τους.

 Π. Παπακωστόπουλος

 

ΥΓ. Ελπίζουμε οτι ο Σαμαράς θα σπάσει αυτό το σπυρί της μονόπλευρης λιτότητας που που επι χρόνια δηλητηρίαζε και τώρα προκαλεί την κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. tak avatar
    tak 04/07/2012 08:04:48

    Από το 27% των ψηφοφόρων που ψήφισαν Σύριζα, περίπου τόσοι είναι οι βολεμένοι στο Δημόσιο και τα λοιπά πρυτανεία του... Για αυτό ο Σύριζα θυμίζει το γάτο... Ο οποίος γ@#@ει και σκούζει!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.