15/10/2011 10:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για όσους τρέφουν συνδικαλιστικές και συντεχνιακές αυταπάτεςΤο βίντεο που βλέπετε προβάλλεται στο διαδίκτυο - από τον πρωταγωνιστή προφανώς – ως “δυναμική παρέμβαση της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στις 28-7-2009 αμέσως μετά την παρεμπόδιση της συνεδρίασης του Δ.Σ. όταν το προεδρείο πληροφορήθηκε από ανακοίνωση της Διοίκησης ότι αμέσως μετά ή και κατά τη διάρκεια της παρουσίας των εργαζομένων στα κεντρικά γραφεία, το Δ.Σ. συνεδρίασε!!Αυτό βεβαίως συνέβη χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ. παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου”

Θαυμάστε αγωνιστικό ύφος και το εργατοπατερικό στυλάκι

Η εικόνα είναι ενδεικτική και χαρακτηριστική της πολιτικής ασυδοσίας και αυθαιρεσίας που επέβαλε η λογική του “πρασινοφρουρού” και ο κρατικός εργατοπατερισμός στα συνδικάτα του δημόσιου τομέα.

Ποιος είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι μόλις ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ πέσουν από την εξουσία και αναλάβει ο Σαμαράς με αυτόν τον κομματικό και συνδικαλιστικό μηχανισμό στην διάθεσή του δεν θα βλέπουμε καθημερινά τέτοια και πολύ χειρότερα;

Ποιος είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι αν έλθει στην εξουσία μια άλλη κυβέρνηση οι πράσινοι συνδικαλιστές δεν θα τα διαλύσουν όλα καλυμμένοι πίσω από τον “αντιμνημονιακό αγώνα” αλλά στην πραγματικότητα υπερασπιζόμενοι τα συντεχνιακά “δικαιώματα” που το δικό τους σύστημα ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσε διαχρονικά για να ελέγχει και ποδηγετεί τον κρατικό μηχανισμό;

Μόνο ένα πλατύ και ισχυρό λαϊκό αντιμνημονιακό μέτωπο μπορεί να αντιπαρατεθεί σε αυτά και να στηρίξει μια κυβέρνηση που θα αναλάβει να απαλλάξει τον τόπο από το προδοτικό μνημόνιο και την Τρόϊκα.

Μόνο με μια κυβέρνησης ισχυρής πλειοψηφίας θα μπορέσει ο Αντώνης Σαμαράς να υλοποιήσει το πρόγραμμα του

Και όπως έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές, με αυτή τη ΝΔ ο Σαμαράς δεν μπορεί να γίνει ο πρωθυπουργός που υπόσχεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. yiannos avatar
  yiannos 15/10/2011 11:09:04

  στο αντιμνημονιακό μέτωπο και μάλιστα με πράξεις και σίγουρα όχι από τον καναπέ, βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος.
  ο Σαμαράς τον διέγραψε επειδή είπε "θα σε λιώσω" σε κάποιον πασόκο λωποδύτη.
  αναμένω από τον Φαήλο να τοποθετηθεί.
  είναι ή όχι ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΤΙΝΤΙΔΩΝ η διαγραφή Λυμπερόπουλου;
  είναι ή όχι ταύτιση του Σαμαρά με τους ντιντίδες η διαγραφή αυτή;

  • BOCA avatar
   BOCA @ yiannos 15/10/2011 13:52:43

   Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιο. Δέν είναι καιρός για αντιδράσεις με το "savoir vivre" στο τραμπουκικό, τρομοκρατικό κράτος του ΠΑΣΟΚ, όμοιο του οποίου δέν έχει γνωρίσει σε περίοδο ομαλότητος η Ελλάδα.

  • KOSTAS avatar
   KOSTAS @ yiannos 15/10/2011 17:56:10

   Πρέπει να πάρετε απόφαση όλοι ότι κλειστά επαγγέλματα, ειδικά προνόμοια, ειδικές ρυθμίσεις κ.λ.π. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κατάφωρη αδικία για όσους δεν ισχύουν. Μήπως έχετε καταλάβει ποιοί διαμαρτύρονται; Οι τελωνειακοί και εφοριακοί των ειδικών μισθολογίων. Οι σκουπιδιάρηδες που χρόνια τώρα κάθε τρεις και λίγο άφηναν τους αθηναίους στο έλεος των σκουπιδιών (ακόμα και καλοκαίρια) εκβιάζοντας για μεγαλλίτερες αυξήσεις. Οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ με τους παχυλούς μισθούς και την μονιμότητα στο τσεπάκι, προσέφεραν κάκιστες υπηρεσίες απαξιώνοντας τον πολίτη. Οι ταξιτζήδες και φορτηγατζήδες που την άδεια εργασίας τους την έκαναν χρηματηστηριακό προϊόν και λειτούργησαν και λειτουργούν σένα μονοπωλειακό περιβάλλον. Μήπως ξεχνάτε τις απεργίες τους για εκβιατικές αυξήσεις κομίστρων; Ας δοθούν λοιπόν νέες άδειες, να σπάσει το ολιγοπώλειο, να δούμε στον ελεύθερο ανταγωνισμό πώς θα διαμορφωθούν οι τιμές.

 2. Orestios avatar
  Orestios 15/10/2011 11:10:43

  Δηλαδή περιμένετε στη ΝΔ να διώξουν από το ΠΑΣΟΚ τον Φωτόπουλο???????

  • factorx avatar
   factorx @ Orestios 15/10/2011 11:54:37

   Ορέστιε, αν νομίζεις ότι απευθύνεσαι στη ΝΔ, τόσον καιρό σχολιάζειςς σε λάθος site

   • Orestios avatar
    Orestios @ factorx 15/10/2011 12:08:45

    Δεν απευθύνομαι στη ΝΔ.
    Αυτό μας έλειπε.

    • factorx avatar
     factorx @ Orestios 15/10/2011 12:19:12

     Προς τι λοιπόν το προηγούμενο σχόλιο; Γράφουμε και όποιον πάρει η μπάλλα; Αν όμως ακόμα νομίζει οτι εμείς είμαστε εδώ ΝΔ δες σε παρακαλώ τι λέει εναντίον του Antinews όλο το κομματικό κατεστημένο της ΝΔ, παλαιό και νέο (δες και την περίφημη εκπομπή του Παπαχελά) - are you talking to me;

     • Vasiliou avatar
      Vasiliou @ factorx 15/10/2011 15:49:32

      Μηπως ειναι άλλοθι ;;;

     • factorx avatar
      factorx @ Vasiliou 15/10/2011 18:14:41

      Το ρίξαμε στις θεωρίες συνωμοσίας;

 3. Quid avatar
  Quid 15/10/2011 11:14:40

  Έγραψα και αλλού ένα σχόλιο στην ίδια λογική με αυτό το άρθρο, όμως το σχόλιο δεν έχει εμφανιστεί. Η αξιοπιστία Σαμαρά για όλα αυτά που λέει το άρθρο θα κριθεί όταν γίνει κυβέρνηση. Προς το παρόν, όμως, έχουμε επίδειξη εύκολης πυγμής σε μέλος του κόμματός του, από τη μια, και πολιτισμένη κριτική στην κυβέρνηση του Μνημονίου, από την άλλη. Μακάρι να επαληθευθούν όσα λέει το άρθρο.

  • factorx avatar
   factorx @ Quid 15/10/2011 11:57:32

   Αυτα τα παραμύθια να τα αφήσεις. Αν κόβαμε τα σχόλιά σου , ούτε εδώ θα έμπαινε αυτό. Κόψε λοιπόν την δημιουργία κλίματος και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει, μήπως ο Σαμαράς δεν θέλει να φτάσουμε σε καταστάσεις εμφυλίου. Επειδή το άκρον άωτον της προπαγάνδας είναι να κρίνουμε τον Σαμαρά ως ...Τσε και οχι ως αυτό που είναι.

   • ΝΑΥΤΗΣ avatar
    ΝΑΥΤΗΣ @ factorx 15/10/2011 13:41:28

    Νομίζω ότι μόνο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες πριν από τις εκλογές, και σαφέστατο πρόγραμμα είναι δυνατόν να βοηθήσει την επόμενη μέρα. Τώρα πόσο αυτά μπορούν να δώσουν ισχυρή πλειοψηφία, ο θεός και η ψυχή μας.
    Ελπίζω να θυμάσαι ότι πριν από ενάμιση χρόνο σου έγραφα ότι φοβάμαι το κόμμα...

   • ΝΑΥΤΗΣ avatar
    ΝΑΥΤΗΣ @ factorx 15/10/2011 13:42:51

    @ Factor
    Νομίζω ότι μόνο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ κουβέντες πριν από τις εκλογές, και σαφέστατο πρόγραμμα είναι δυνατόν να βοηθήσει την επόμενη μέρα. Τώρα πόσο αυτά μπορούν να δώσουν ισχυρή πλειοψηφία, ο θεός και η ψυχή μας.
    Ελπίζω να θυμάσαι ότι πριν από ενάμιση χρόνο σου έγραφα ότι φοβάμαι το κόμμα...

   • καινός avatar
    καινός @ factorx 17/10/2011 00:05:12

    Νταής... έτσι πρέπει να είσαι φάκτορα, και εις ανώτερα. Ο λόγος σου είναι εριστικός.

    Προφανώς το θεωρείς πρέπον. Δικαίωμά σου.

 4. xzetta avatar
  xzetta 15/10/2011 11:38:56

  προς τι η έκπληξη? έτσι δεν γίνεσαι βουλευτής? οι φωτόπουλοι συγκυβερνούν την χώρα....no hope.

 5. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 15/10/2011 11:40:44

  Ο απόλυτος πρασινοφρουρός καραγκιόζης!!!!!

 6. Y. avatar
  Y. 15/10/2011 11:48:10

  Από σχόλιο στις 8/5, στο ίδιο βίντεο
  “Αυτή είναι η κατάντια αυτών που επέλεξε ο Δημήτρης και όποιοι άλλοι της κυβέρνησης ΚΚ. Ηγεσία μηδέν
  Αντί να τον πετάξει με τις κλωτσιές, κότα ο Αθανασόπουλος. Και ο σύμβουλος δίπλα του, έπεζε το μπεγλέρι.
  Κώστα τα βλέπεις???”

  • Αηδιασμένος avatar
   Αηδιασμένος @ Y. 15/10/2011 14:03:34

   Την Πασοκική αλητεία τώρα τη μάθατε; Τι να έκανε ο Αθανασόπουλος, να τον πέταγε έξω για να του κάνανε επίθεση και μετά να παίζανε μπουνιές. Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν την Λερναία Ύδρα. Από την μια μεριά εξέθρεψε τους τραμπούκους που βλέπετε και από την άλλη ξεπούλησε και ξεπουλάει τη χώρα στη διεθνή κερδοσκοπία.

   Δεν υπάρχει άλλη λύση για να απαλλαγούμε από αυτούς, δυστυχώς, η λύση είναι η ιδιωτικοποίηση των πάντων. Αυτοί είναι η αιτία που η χώρα έφτασε εκεί που έφτασε. Τύποι σαν τον Τσαρούχα και τον Φωτόπουλο διοικούν τα τελευταία 10 χρόνια την ΔΕΗ.

 7. Karanus avatar
  Karanus 15/10/2011 12:07:28

  Συμφωνώ με τον "yiannos" , αναμένω και εγώ απο τον Φαήλο να τοποθετηθεί.

 8. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 15/10/2011 12:21:02

  Αν και είναι αργά για αυτού του είδους την "συναίνεση", η διαγραφή του Λυμπερόπουλου δίνει βάση για διαγραφή και του Φωτόπουλου από το ΠΑΣΟΚ, κλπ. Άλλωστε. όλοι αυτοί είναι τόσο "ετερόφωτοι", ώστε ξέρουν ότι θα ξεχαστούν συντομότατα, μετά την διαγραφή τους από το κομματικό τους όχημα.
  Μακάρι να ξεβρωμίσουμε.

 9. Quid avatar
  Quid 15/10/2011 12:45:34

  Το σχόλιό μου εκείνο έχει εμφανιστεί, αλλά όντως είχε αργήσει. Δεν είπα ψέμματα.

  Δεν είπα όμως εδώ ότι θέλω τον Σαμαρά να είναι Τσε Γκεβάρα. Με βρίσκει αρκετά σύμφωνο το σκεπτικό του εδώ άρθρου, αρκεί να συνεχίσει την ίδια τακτική και με τον πράσινο συνδικαλιστικό στρατό, όταν γίνει κυβέρνηση.

 10. promitheas avatar
  promitheas 15/10/2011 15:39:26

  -Το φάρμακο είναι ένα και λέγεται ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.
  -Αξιοκρατία στην εξουσία δεν μπορεί να προκύψει παρά μόνο μέσα από την ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
  -ΙΣΟΝΟΜΙΑ υπάρχει μόνο σε ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ με σαφή διαχωρισμό των τριών εξουσιών και κυρίως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  - Γι' αυτό οι ληστοσυμμορίες της μεταπολίτευσης κατήργησαν την ισονομία και επέβαλαν τα εξωφρενικά τους προνόμια, συμπεριλαμβανομένης και της ατιμωρησίας τους, σε βάρος του επί 37 χρόνια κατεχόμενου κοινωνικού συνόλου.

 11. victoria (true) avatar
  victoria (true) 15/10/2011 17:10:38

  Αχ...

 12. Ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ avatar
  Ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ 15/10/2011 18:38:08

  Να θυμόσαστε κάτι. Όλη αυτή η πασοκική αλητεία το πολύ το ξύλο θα το φάει από τους ίδιους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια παραγωγής και τα ορυχεία της ΔΕΗ, στα πλέον παραγωγικά τμήματα της ΔΕΗ, τα δύο τελευταία χρόνια έχουν χάσει περίπου το 60% των απολαβών τους. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν είχε ευοδωθεί η συνεργασία που πρότεινε ο Αθανασόπουλος με την Γερμανική εταιρεία RWE, την οποία με νύχια και δόντια πολέμησε το ΠΑΣΟΚ, σήμερα θα κρατούσαν τους μισθούς που είχαν και θα υπήρχε και μια ελπίδα για το μέλλον τους. H RWE είχε προτείνει επένδυση για 4 εργοστάσια με λιθάνθρακα, σε συνεργασία με τη ΔΕΗ. Μετά από αυτά τα καραγκιοζιλίκια, η επένδυση δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά στη Τουρκία.

  Αν υπήρχε η συνεργασία με την RWE, η ΔΕΗ δεν θα είχε το τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει σήμερα, που έχει σαν αποτέλεσμα τη κατακόρυφη μείωση των επενδύσεων και τον μαρασμό της επιχείρησης.

  Αυτή η πασοκικη αλητεία είχε σαν σχέδιο, να έλθει στη εξουσία η πασοκική κυβέρνηση του μνημονίου για να πουλήσει τα πάντα και την ΔΕΗ στους ξένους. Τον προηγούμενο μήνα ο Φωτόπουλος και ο Παπακωνσταντίνου ήταν όλο αγκαλιές και αγάπες, στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ στην Κοζάνη και οι εργαζόμενοι στο λεκανοπέδιο ήταν έτοιμοι για να τους ορμήσουν. Φωτόπουλος και Παπακωνσταντίνου είναι οι δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος, της πιο ανάλγητης και προδοτικής κυβέρνησης που είχε ποτέ ο Ελληνικός λαός.

 13. camus avatar
  camus 15/10/2011 19:37:48

  Σήμερα πληροφορήθηκα ότι διαγράφτηκε οκ.Λυμπερ που ήταν λέει αναπληρωτής τομεάρχης μεταφορών της Ν.Δ!Είμαι συγκλονισμένος από την τραγική για την πατρίδα είδηση .Πώς κύριε Σαμαρά θα πορευτείτε χωρίς αυτόν; Πώς θ'αντέξει η χώρα τέτοια απώλεια;Δεν μπορώ παρα να προσευχηθώ στο θεό της Ελλάδας να βάλει το Χέρι του!

 14. Orestios avatar
  Orestios 15/10/2011 23:20:28

  Για να μην υπάρχει παρεξήγηση να το ξεκαθαρίσω πως ήθελα να το πώ.
  Δηλαδή περιμένετε ότι εκεί στη ΝΔ μπορούν να διώξουν από το ΠΑΣΟΚ τον Φωτόπουλο???????

 15. factorx avatar
  factorx 15/10/2011 23:40:37

  Θέσε ξανά και σωστά το ερώτημα γιατί απευθυνεσαι στο antinews και οχι στη ΝΔ, αν δεν κάνω λάθος

 16. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 16/10/2011 00:13:41

  Τα πράγματα είναι απλά. Η Βουλή δηλαδή οι αντιπρόσωποι τοθ λαού να ξεκαθαρίσει ποιος διοικεί τη ΔΕΗ.
  Τη δουλειά έχουν οι συνδικαλιστές στη διοίκηση μια επιχείρησης του ελληνικού λαού; Σε ποιόν λογοδοτούν; στην αφεντιά τους.
  Να κοπεί πάραυτα η όποια χρηματοδότηση του Συνδικάτου από τη ΔΕΗ.Άκουσα σε ένα βιντεάκι ότι παίρνουν πάνω από τρία εκατομύρια ευρώ το χρόνο επιχορήγηση. Για ποιό λόγο; Για να βλέπουμε κι ακούμε τους τραμπούκους σε δράση; Διότι μη μου πείτε οτι το θέαμα στο βίντεο είναι συνδικαλιστές; Προνομιούχοι είναι. Απ' αυτούς που ευθύνονται για την κατάντια του τόπου μαζί με τους συντρόφους τους Σοσιαλιστές. Αν και τώρα ο ελληνικός λαός δεν αντιλαμβάνεται τι εστί η λαίλαπα των Πρασινοφρουρών και των αντίστοιχων γαλάζιων λαμογιών και δεν ξεσηκωθεί, τότε είναι άξιος της μιζέριας του.

 17. ataktos avatar
  ataktos 16/10/2011 07:45:57

  ερωτώ... ποια είναι η σκοπιμότητα ύπαρξης των κομματικών παρατάξεων που έχουν σ’ όλους τους χώρους του δημοσίου συμφέροντος τα κόμματα , μήπως η διατήρηση του παρακράτους .. .. επιτέλους δεν ήρθε η ώρα για την αυτοκατάργησής τους.Και η αρχή ΑΜΕΣΑ να γίνει στην ΔΕΗ !!!!!.. από τον Σαμαρά ,Τσιπρα ,Παπαρηγα ..να δούμε μετά τι φορολογικά σκατά θα φάει ο κάθε Φωτοπουλος και Βενιζέλος

 18. δημης avatar
  δημης 16/10/2011 20:09:29

  ΑΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..
  -ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΗ;;;;;;;
  -ΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΘΕΙ Η ΔΕΗ ΘΑ ΦΘΗΝΗΝΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;(ΓΙΑΤΙ ΠΧ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ..ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ,ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ...) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ;;;;;;;;;;)

 19. promitheas avatar
  promitheas 17/10/2011 21:39:10

  Ρώτα τον Μάρξ που έχεις κάτω από το μαξιλάρι σου να σου πεί.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.