#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/07/2010 21:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για όσους τρέφουν αυταπάτες, ας δουν τι γίνεται στην ΟυγγαρίαΓια όσους πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά και ότι τα δύσκολα πέρασαν, ας ρίξουν μια ματιά στο τι συμβαίνει στην Ουγγαρία. Η Ουγγαρία είχε πάρει από το ΔΝΤ πακέτο οικονομικής στήριξης μόλις 25,1 δις δολάρια σε δόσεις και όχι φυσικά 110 δις ΕΥΡΩ!!! που πήραμε εμείς. Η συμφωνία ήταν να κατέβει τελικά το δημόσιο έλλειμμα στα 3,8% του ΑΕΠ για το 2010 και κάτω από το 3% του ΑΕΠ για το 2011 και όχι φυσικά να κατέβει από το 13% του ΑΕΠ περίπου σε κάτω από το 3% του ΑΕΠ σε τρία χρόνια, όπως στη δική μας περίπτωση που δεν παράγουμε και τίποτα.Επειδή λοιπόν το ΔΝΤ και η ΕΕ εκτιμούν ότι.... η Ουγγαρία κινδυνεύει να μην πιάσει αυτούς τους απλούς στόχους, αποφάσισαν να μην δοθούν οι άλλες δόσεις της στήριξης, εκτός και εάν η Ουγγαρία λάβει σκληρά μέτρα μείωσης των δημοσίων ελλειμμάτων, που μάλλον αυτό θα σημάνει νέες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Η νεοεκλεγείσα με απόλυτη πλειοψηφία και με το σύνθημα «έξω από το ΔΝΤ» Κεντροδεξιά κυβέρνηση, όχι μόνο δεν φεύγει από το ΔΝΤ, αλλά διαμήνυσε ότι θα συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του ΔΝΤ και της ΕΕ.   Λοιπόν, απλά φανταστείτε τι θα συμβεί με μας , που ενώ πήραμε πακέτο βοήθειας 110 δις ΕΥΡΩ για 3 χρόνια και ενώ δεν παράγουμε τίποτα, καλούμαστε μέσα σε τρία χρόνια να κατεβάσουμε το έλλειμμα από το 13% του ΑΕΠ κάτω από το 3% του ΑΕΠ. Και πως θα μειωθεί το ποσοστό του ελλείμματος αν δεν αυξηθεί συγκλονιστικά το ΑΕΠ; Μα μόνο με πρωτογενή μείωση του ίδιου του ελλείμματος, που σημαίνει είτε παύση πληρωμών του δημοσίου, είτε απόλυση των ούτως ή άλλως υπεράριθμων δημοσίων υπαλλήλων.Ίσως τώρα να αντιλαμβάνεστε γιατί πολλοί γνωρίζοντες λένε ότι η Ελλάδα δεν θα αποφύγει τη χρεοκοπία. Τώρα το γιατί φορτωνόμαστε και άλλα νέα χρέη για να πάμε μετά σε χρεοκοπία, αυτό ίσως πια να είναι και το μεγαλύτερο πλέον σκάνδαλο, που μπροστά του το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου θα μοιάζει με πταίσμα.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 19/07/2010 21:56:07

  Αν βλέπατε πόσο επέχαιρε προ ολίγου για "το πάθημα της απείθαρχης Ουγγαρίας" ένας "οικονομικός αναλυτής" στο κανάλι-θεραπαινίδα του ΔΝΤ και του νεοφιλελευθερισμού, θα καταλαβαίνατε τι "κοστουμάκι" ετοιμάζουν οσονούπω και σε εμάς...

  • stroumfaki avatar
   stroumfaki @ Αυριανιστής 20/07/2010 00:23:50

   Συγνώμη ,δε το είδαμε γιατί δε το παρακολουθούμε καθόλου αυτό το κανάλι.

   • Γιωργης avatar
    Γιωργης @ stroumfaki 20/07/2010 00:27:32

    το παρακολουθει ο συντακτης του αρθρου,ομως,κι εχει ξεπατικωσει ολες τις ωραιες μεθοδους του.Κακη ωρα ο επιλογος εδω.

 2. ataktos avatar
  ataktos 19/07/2010 21:58:30

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΧΥΣ
  Οι οικονομικοί κύκλοι σε Ευρώπη και Αμερική παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την άνοδο της τουρκικής οικονομίας και την είσοδό της σε ένα νέο γκρουπ αναπτυσσόμενων χωρών.

  του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

  Βιετνάμ, Ινδονησία, Τουρκία, Κολομβία, Νότιος Αφρική και Αίγυπτος είναι, κατά τους διεθνείς χρηματιστηριακούς κύκλους, οι χώρες που την προσεχή δεκαετία θα παρουσιάσουν οικονομική ανάπτυξη αντίστοιχη με αυτήν της Κίνας, της Ινδίας, της Βραζιλίας και της Ρωσίας σήμερα. Έτσι, δίπλα στις χώρες BRIC αγγλιστί, θα προστεθούν και οι χώρες CIVETS –και οι τελευταίες εκτιμάται ότι θα προσφέρουν στους επενδυτές μεγάλες ευκαιρίες, αρκεί να πάρουν θέσεις από τώρα. Αυτή την εκτίμηση κάνουν και οι αγορές, που βλέπουν την τουρκική οικονομία ως ένα καλό στοίχημα για όσους μπορούν να αναλάβουν μικρούς κινδύνους.

  Όπως αναφέρει στο Business Week ο οικονομολόγος-αναλυτής Αμπντουλαχ Καρατάς, στέλεχος της Natixis στο Μανχάτταν, το τουρκικό χρέος έχει αναβαθμιστεί, την ώρα που η Ελλάδα τελεί υπό επιτήρηση, γιατί αυτό υπαγορεύουν τα μεγέθη της χώρας. Το τουρκικό έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών, ως ποσοστό του ΑΕΠ βρίσκεται μόλις στο 2%, σε σύγκριση με 5% για τις ΗΠΑ και 15% για την Ελλάδα. Μεγάλο μέρος της πίστωσης προορίζεται για εξαγωγές της Τουρκίας, οι οποίες αυξήθηκαν, από 36 δισεκατ. δολλάρια στα τέλη του 2002, σε 135 δισεκατ. δολλάρια στα τέλη του 2008 –το ποσό αυτό μειώθηκε το 2009 σε 102 δισεκατ. δολλάρια, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση, λαμβάνοντας υπ’ όψη την παγκόσμια οικονομική επιβράδυνση.

  Στην νέα Τουρκία, γράφει ο Α. Καρατάς, μία διαρκής προσπάθεια για την καθιέρωση της κοινωνικής υπεροχής έναντι των γραφειοκρατικών οργάνων είναι σε εξέλιξη. Έχουν θεσπιστεί μεγάλες μεταρρυθμίσεις με στόχο την ενίσχυση του κράτους δικαίου και την αύξηση του οικονομικού ανταγωνισμού και της διαφάνειας. Παρά τις βραχυπρόθεσμες προκλήσεις, η επιβολή των δικαιωμάτων ιδιωτικής ιδιοκτησίας και μία ανταγωνιστική και δυναμική οικονομία είναι στην διαδικασία πράγματωσης.

  Μεγάλο μέρος της ανόδου της Τουρκίας, προσθέτει ο Α.Καρατάς, ήταν η συντονισμένη προσπάθεια να απαλύνει τις σχέσεις και να ενισχύσει το εμπόριο με τους γείτονές της, κοντά και μακρυά. Η Τουρκία έχει σημαντική αύξηση του όγκου των συναλλαγών με την Ασία, την Αφρική και την Μέση Ανατολή, καθώς και με την Ρωσία, προκειμένου να αντισταθμίσει μία απότομη πτώση με μία Ευρώπη που είναι σε ύφεση. Η τουρκική οικονομία αναπτύχθηκε, από την 26η μεγαλύτερη στον κόσμο το 2002, στην 17η μεγαλύτερη πέρυσι, σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα. Επίσης, η Τουρκία διέφυγε τα χειρότερα της πιστωτικής κρίσης χάρη στους αυστηρούς δημοσιονομικούς κανονισμούς. Θεσπισμένοι και εποπτευόμενοι από τις τουρκικές κρατικές υπηρεσίες, οι κανονισμοί διασφάλισαν ότι ο τουρκικός τραπεζικός τομέας είχε πάρα πολύ καλή κεφαλαιοποίηση. Κατά την διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, όταν οι τράπεζες από την Γουώλ Στρητ μέχρι την ηπειρωτική Ευρώπη απαιτούσαν τεράστιες ενέσεις ρευστότητας από τα κράτη υποδοχής τους, οι τουρκικές τράπεζες δεν χρειάστηκαν ούτε σεντ από την κυβέρνηση. Επιπλέον, οι ρυθμιστικοί οργανισμοί έχουν πραγματική δύναμη, με την δυνατότητα να κατηγορήσουν προσωπικά τις διοικήσεις για τις αποτυχίες των τραπεζών, να κατασχέσουν την προσωπική τους περιουσία και άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα για να ξεπληρώσουν το χρέος.

  Ο αναλυτής της Natixis τονίζει επίσης ότι, ισχυρισμοί πως η ιστορία της Ελλάδας σηματοδοτεί την αγγελία θανάτου του ευρωπαϊκού σχεδίου, δεν λαμβάνουν υπ’όψιν βασικές γεωπολιτικές παραμέτρους. Εάν δεν υπήρχε η προστατευτική ομπρέλα πο προσφέρεται από την ΕΕ, η ελληνική οικονομία πιθανόν θα είχε καταρρεύσει μέχρι τώρα. Χάρη στην ΕΕ, η δημοκρατία και το κράτος δικαίου παραμένουν αδιαμφισβήτητα. Όμως, οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία θα πρέπει να συμφωνήσουν στην απότομη μείωση των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων τους και άλλων παροχών. Δεδομένης της έντονα κρατικιστικής φύσης αυτών των χωρών, αυτή η διαδικασία θα είναι αργή. Εδώ, η ΕΕ μπορεί να μάθει πολλά από την εμπειρία της Τουρκίας, η οποία μεταρρύθμισε την οικονομία της που βασίζονταν σε ένα κράτος ληθαργικό, σε μία δυναμική, ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο.

  Τελικά, αυτή η δοκιμή μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για μία βαθύτερη ένωση μεταξύ των χωρών μελών. Λαμβάνοντας πιο σοβαρά την αίτηση της Τουρκίας για είσοδο στην ΕΕ, παρουσιάζεται μία ευκαιρία για την ΕΕ να εμβαθύνει τους δεσμούς μεταξύ των χωρών μελών και να καταστεί πιο σημαντικός παίκτης στην παγκόσμια οικονομική σκηνή. Μπαίνουμε σε μία εποχή όπου οι οικονομίες των αναδυομένων αγορών μεταμορφώνονται σε πολύ πιο σοβαρές επενδυτικές ευκαιρίες σε σχέση με ορισμένες αναπτυγμένες οικονομίες. Η παλιά, τακτοποιημένη ταξινόμηση δίνει χώρο σε μία πιο περίπλοκη, πολυπολική παγκόσμια οικονομική τάξη, η οποία οδηγείται από την οικονομική και την δημογραφική κατάσταση χωρών όπως η Τουρκία, η Ινδία και η Βραζιλία.

  Με την Τουρκία στην ΕΕ, οι χώρες σε όλα τα Βαλκάνια θα είναι σε θέση να μειώσουν εύκολα το έλλειμμά τους με περικοπές στις αμυντικές δαπάνες. Η Ελλάδα δαπάνησε περίπου 9,7 δισεκατ. δολλάρια για την άμυνα το 2008, σε σύγκριση με 8,8 δισεκατ. δολλάρια ετησίως το 2006 και το 2007. Η Τουρκία δαπάνησε περίπου 11,7 δισεκατ. δολλάρια για την άμυνα το 2008, λιγότερα από τα 13 δισεκατ. δολλάρια το 2006. Επικεντρώνοντας τους πόρους και τα κεφάλαια περισσότερο προς την κατεύθυνση της εκπαίδευσης και των επενδύσεων σε τεχνολογία και υποδομές, ολόκληρη η περιοχή μπορεί να καταστεί περισσότερο ανταγωνιστική σε παγκόσμιο οικονομικό τοπίο.

  Ο σχετικά νέος, μορφωμένος και δυναμικός πληθυσμός της Τουρκίας θα αποτελέσει κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης της ευρωπαϊκής οικονομίας σε μία περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. Με την οικονομική της δύναμη πολύ λιγότερο σημαντική σήμερα από ό,τι ήταν πριν μία δεκαετία, η δημογραφία θα διαδραματίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στον καθορισμό της θέσης της ΕΕ. Αν η ΕΕ θέλει να παραμείνει ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο έναντι της Κίνας ή της Ινδίας –για να μην αναφέρουμε την διατήρηση της θέσης της έναντι του αμερικανικού ανταγωνισμού–, τότε η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής της στρατηγικής.

  Αυτά επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Α.Καρατάς, τονίζοντας ότι θα ήταν ευχής έργον η ΕΕ να ανοίξει τις πόρτες της στην Τουρκία. Μία Τουρκία που αναβαθμίζεται ραγδαία και από γεωπολιτικής πλευράς και, με μία ισχυρή οικονομία, θα είναι ο ισχυρός περιφερειακός παίκτης στην περιοχή μας.

  • Κοντη Λιζα avatar
   Κοντη Λιζα @ ataktos 19/07/2010 23:16:17

   Α.Καρατάς=>Μηπως προκειται για Α.Κερατάς; Μου ερχεται πιο φυσικο...

  • anetos avatar
   anetos @ ataktos 20/07/2010 08:50:01

   Τι όμορφος κόσμος και πόσο αγγελικά πλασμένος στην Τουρκία «κοινωνικό κράτος» χωρίς συντάξεις για τους 20 εκατομμύρια κούρδους ... 10 εκατομμύρια αλεβιτες ...το χαμηλό κατά κεφαλήν εισόδημα ,τα εκατομμύρια άνεργους ,την εργενεκον και την «βαριοπουλα» , την μεσαιωνική Ανατολία με τα εκατομμύρια της και το εμπόριο ναρκωτικών σημαντικό έσοδο της τούρκικης παρα-οικονομιας δεν μας είπε τίποτα , μόνο ότι θα κάνει χάρη στην ΕΕ να μπει έτσι για να μην χαλάνε τα λεφτά τους οι Βαλκανιοι σε εξοπλισμούς... ... είναι προφανώς πληρωμένος Καρατας και απευθύνεται σε Τούρκους το πολύ...

 3. Orestios avatar
  Orestios 19/07/2010 22:01:03

  Μα το GAP λέει ότι θα πάνε όλα καλά και οι Έλληνες θα χαμογελούν σε λίγο καιρό.
  Ψέμα?

  • Alex avatar
   Alex @ Orestios 19/07/2010 22:03:17

   Τρα λαλαλαλλααααα

   Κανε υπομονηηηη και ουρανοοοος θα ειναι πιο γαλανοοοοος......ουπς πρασινοοοοοςς ηθελα να πω!!!! αχαχαχα

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Orestios 19/07/2010 22:09:47

   Τυχαίο; Δεν νομίζω

   Το συγκεκριμένο κόμμα μόνο μια φορά θα πέσει σε κώμα αν έστω και μια φορά πει την αλήθεια:

   από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, από το έξω οι βάσεις, από την μια χρυσή μετοχή του ΟΤΕ, από το χρηματιστήριο, από την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία των Ιμίων και της Μαδρίτης, μέχρι τα λεφτά υπάρχουν γιατί νομίζεις ότι δεν πράττουν το αυτονόητο παρά μόνο ότι το DNA τους επιβάλλει: η επιβίωση των γυμνοσαλιάγκων με την αργή και σταθερή αναρρίχηση στις βαθμίδες του κοινωνικού στάτους κβο. Για τα υπόλοιπα; Ο Αλλάχ είναι μεγάλος ...η βάρκα είναι μικρή και χωράνε μόνο οι πιστοί...

 4. lpap avatar
  lpap 19/07/2010 22:09:12

  Με δεδομένο πως οι πολιτικοί ψεύδονται στην περίπτωση στην οποία κέρδιζε τις επερχόμενες εκλογές ο Σαμαράς που ηγείται της Δεξιάς ή έστω Κεντροδεξιάς να αναμένουμε την επόμενη των εκλογών πισωγύρισμα; Θα στηρίξουμε το μνημόνιο κλπ;;; Αυτά γίνανε στην Ουγγαρία. Κι όχι μόνο,θυμάμαι το Εξω από την ΕΟΚ κι Έξω από το ΝΑΤΟ του πατρός Παπανδρέου το 81 και τα πάρτυ που ακολούθησαν μετά.
  Εκτός κι αν ο Γεώργιος ο Θαυματουργός ο νεώτερος φέρει την ευφορία και την ευημερία στο Greece!!!

  • Orestios avatar
   Orestios @ lpap 19/07/2010 22:56:37

   Και τα ψέματα γίνονται ακόμα πιο μεγάλα.
   Φαριν απ βάζουν?

  • Χρήστος avatar
   Χρήστος @ lpap 19/07/2010 23:08:54

   Ο Σαμαράς δεν είπε ποτέ αυτά που ελεγαν οι Δεξιοί της Ουγγαρίας. Απλά λέει ότι με την πολιτική του θα βγούμε πιο γρήγορα από το μνημόνιο. Δεν είπε ποτέ ότι δε θα το τηρήσει.

   • Γιωργης avatar
    Γιωργης @ Χρήστος 19/07/2010 23:55:23

    γι'αυτο θα παρει ενα 14% και πολυ θα του ειναι

 5. anonymous avatar
  anonymous 19/07/2010 23:30:17

  Το ΔΝΤ είχε στόχο να εξυπηρετήσει τις αγορές και να τις ηρεμήσει και όχι να βοηθήσει την Ελλάδα. Χε.......νε για την Ελλάδα.

 6. thanos avatar
  thanos 19/07/2010 23:56:03

  Ο συντάκτης του κειμένου έχει απόλυτο δίκιο να αναφέρει ότι το ΔΝΤ και η Ε.Ε. δεν σκοπεύουν να εκταμιεύσουν την επόμενη δόση προς την Ουγγαρία, ο λόγος όμως που επικαλείται είναι "κουτσουρεμένος". Βεβαίως, όπως γράφει ο συντάκτης "η Ουγγαρία κινδυνεύει να μην πιάσει αυτούς τους απλούς στόχους" αλλά το ΔΝΤ και η Ε.Ε. τους προέτρεψε να λάβουν να λάβουν νέα μέτρα. Οι Ούγγροι ήταν έτοιμοι να λάβουν τα νέα μέτρα αλλά οι κοινωνικές αντιδράσεις ήταν μεγάλες και αποφάσισαν αντί για επιβολή μέτρων σε μισθωτούς και συνταξιούχους να ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ 200.000.000 ΦΙΟΡΙΝΙΩΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Το ΔΝΤ και η Ε.Ε. ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ να μπουν αυτοί οι φόροι (αν είναι δυνατόν) και αποφάσισαν να σταματήσουν το δάνειο.

 7. Γιωργης avatar
  Γιωργης 20/07/2010 00:04:33

  "των ουτως η αλλως υπεραριθμων.."

  ποια η διαφορα σας,συντακτα,απο το τιμ του μεγκα τσανελ που συνεχως κατακεραυνωνετε;
  οτι εσεις αβανταρετε πιο συγκαλυμμενα;

  • stroumfaki avatar
   stroumfaki @ Γιωργης 20/07/2010 00:38:52

   Πρέπει υποχρεωτικά να προτιμήσουμε κάτι απο τα δύο; Μήπως κανένα!

   • Γιωργης avatar
    Γιωργης @ stroumfaki 20/07/2010 00:53:03

    εγω αποφασισα να κραζω ωσπου να παρει εντολη απο τους εργοδοτες του να με αποκλεισει

 8. Qeqe avatar
  Qeqe 20/07/2010 01:52:02

  Ευτυχώς που στη Ελλάδα ξέρουμε σχεδόν όλοι αγγλικά δεν χρειάζεται να μεταφράσω η παρακάτω ειδήσεις τα λένε όλα.......
  Hungarian Cabinet Rejects ECB Warning Over MNB Pay Cuts
  The cabinet decided yesterday to proceed with plans to reduce the salary of National Bank (MNB) governor András Simor, along with those of other public officials, despite a warning from the European Central Bank (ECB) that such a move would jeopardise the MNB’s independence.
  http://www.xpatloop.com/news/cabinet_rejects_ecb_warning_over_mnb_pay_cuts
  ECB Tells Hungarian Gov't To Keep Hands Off Central Bank Salaries
  http://www.xpatloop.com /news/ecb_tells_hungarian_govt_to_keep_hands_off_central_bank_salaries

  Και το ρεπορτάζ για τις διαπραγματεύσεις
  IMF Unhappy With Headlong Hungarian Government
  http://www.xpatloop.co/news/imf_unhappy_with_headlong_hungarian_government

  Hungarian Banks Turn To The IMF For Help
  "Six foreign banks with operations in Hungary, asked for the help of the IMF, to convince the Hungarian government not to introduce the special tax to be levied on banks. πωπωπωπωωπ
  http://www.xpatloop.com/news/hungarian_banks_turn_to_the_imf_for_help
  Αυτό με τις τράπεζες κάλο είνα μεταφραζόταν και να διαδοθεί και το άρθρο για το μισθό του διοικητή της Τράπεζας επίσης

 9. Κωστας avatar
  Κωστας 20/07/2010 05:15:31

  Καλο το αρθρο αλλα γιατι εχει φωτογραφια απο το Λονδινο?

 10. Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας avatar
  Δευκαλίων Κωνστ. Βατιμπέλλας 20/07/2010 05:57:04

  ΄Εχω να προτείνω μία λύση για την έξοδό μας από την κρίση, και όχι σε μία τριετία αλλά συντομότερα.
  ΄Ετσι συνιστώ το συντομότερο δυνατόν η νομοπαρασκευαστική επιτροπή της βουλής των Ελλήνων να ετοιμάσει ένα νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση δια την χρίση των ναρκωτικών και να επιτρέψει την ελευθέρα χρίση τους και καλλιέργειά τους.
  Επίσης η κυβέρνηση να κυκλοφορήσει ενημερωτικά φυλλάδια διά την καλλιέργεια της ινδικής καννάβεως, μαριχουάνας, μήκωνος της υπνοφόρου, και υπολοίπων ευγενών φυτών, ώστε να τα καλλιεργούμε στις γλάστρες μας, διότι η αγορά τους είναι πανάκριβη και δεν θα έχουμε μετρητά για να τα’ αγοράσουμε. Συγχρόνως να μας ενημερώσουν πώς θα κατασκευάζουμε τα χημικά ναρκωτικά, αναγράφοντας του χημικούς τύπους.
  Κατ’ αυτόν τον τρόπο με την καθημερινή τους χρίση, θα είμαστε απόλυτα ευτυχισμένοι, θα περπατάμε και θα βλέπουμε τους πολιτικούς μας με το φωτοστέφανο των αγίων, θα βλέπουμε τα πάντα με ψυχή γαλήνια και αισιοδοξία για το παρόν και το μέλλον μας, οι δε πολιτικοί μας δεν θα κινδυνεύουν, μήπως και τους κρεμάσουμε, τα πάντα γι’ αυτούς και για μας θα είναι ιδανικά. Το μόνο πού θα μας ενδιαφέρει θα είναι η παραγωγή και η χρίσης του ΜΑΝΝΑ.
  Καθώς βλέπετε η πρότασή μου είναι ενδιαφέρουσα, πρακτική και αποτελεσματική.
  Η άλλη λύση είναι η θρησκευτική, δηλαδή, να αρχίσουμε να τους λυπόμαστε, γιατί σαν πλούσιοι πού είναι δεν πρόκειται να δούνε Παράδεισο, ποτέ τους, ενώ για εμάς τους φτωχούς οι πόρτα του Παραδείσου , είναι ορθάνοιχτη, έτσι τους χαρίζουμε την πρόσκαιρη επίγεια ζωή και χάνοντας την αιώνια του Παραδείσου, ενώ εμείς, χάνοντας την πρόσκαιρη επίγεια ζωή, κερδίζουμε την επουράνιο αιώνιο ζωή.
  Εκ των δύο, διαλέγουμε όποια είναι η καλλίτερη. Υπάρχει και μία τρίτη, να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε όλους στον Διάβολο.
  Δευκαλίων Κωνστ, Βατιμπέλλας

 11. 30ς δρομος για τον κορυδαλλο avatar
  30ς δρομος για τον κορυδαλλο 20/07/2010 09:12:08

  οι ουγγροι με τετοια μεγαλη παραγωγη πορνοσταρ και τα βρηκαν μπαστουνια..φαντασου τι θα γινει με εμας με ολες τις χαμηλοκωλες χοντρες

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ 30ς δρομος για τον κορυδαλλο 20/07/2010 21:17:56

   τους φάγανε οι τσέχες.

 12. 30ς δρομος για τον κορυδαλλο avatar
  30ς δρομος για τον κορυδαλλο 20/07/2010 11:39:34

  by the way..jethro tull σημερα στη θεσ/νικη.παιζουν και την κομματάρα budapest

  • Γιωργης avatar
   Γιωργης @ 30ς δρομος για τον κορυδαλλο 20/07/2010 15:12:36

   θα τριβουν τα ματακια τους και αυτοι απο την τραγικα χαμηλη προσελευση του κοσμου

 13. ΣΑΒΒΑΣ avatar
  ΣΑΒΒΑΣ 27/07/2010 10:41:30

  ΤΟΥΡΚΙΑ
  Τα ναρκωτικά είναι επίσης ένας προσοδοφόρος τομέας του κράτους. Πολύ καλή οργάνωση και όλοι επωφελούνται από τα τεράστια κέρδη.Πολιτικοί , Αστυνομία , Τουρκική Μαφία, Στρατιωτικοί.
  Λαθρομετανάστευση: Επίσης ένας προσοδοφόρος τομέας για το τουρκικό κράτος. Μόνο οι ηλίθιοι οι Έλληνες Πολιτικοί δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που προωθούσαν οι Τούρκοι (δουλέμποροι) επιχειρηματίες, Στρατός , Τούρκοι Πολιτικοί στα Ελληνικά νησιά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.