#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/10/2013 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για όλα φταίνε οι άλλοι και ο διεθνής σιωνισμός Η συγκυρία της σύλληψης του ηγετικού πυρήνα της ΧΑ με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ, έχει ήδη δώσει τροφή σε σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας. Ήδη, η ποινική δίωξη του νεοναζισμού, έχει ήδη περιγραφεί από τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης της τρικομματικής (Ρουπακιώτης), ως προαπαιτούμενο των δανειστών και περίπου ως άμεσο αποτέλεσμα διεθνών πιέσεων. Ένας «αριστερός» Υπουργός που μιλά για τη δύναμη του διεθνούς σιωνισμού είναι «ατράνταχτη απόδειξη» για τους αντισημίτες προπαγανδιστές. Τώρα αν στην πραγματικότητα, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να υποστηρίξει το άρτιο του «αντιρατσιστικού» σχεδίου Νόμου που είχε ετοιμάσει, είναι λεπτομέρειες. Ευτυχώς δεν έφτασε στο σημείο να πει ότι θα είχε κατατροπώσει τη ΧΑ αν είχε ψηφισθεί το «πόνημα» του.

Κακά τα ψέματα, ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας είναι αντισημιτικό έστω και κεκαλυμμένα. Τον παραδοσιακό, «θρησκευτικού τύπου» αντισημιτισμό, τον διαδέχτηκε ο «πολιτικός αντισημιτισμός», η συμπάθεια προς τους Άραβες (κυρίως τους Παλαιστινίους) για τα δεινά που τους προξενεί το κράτος του Ισραήλ. Πάνω σε αυτή τη βάση αντιπάθειας προς τους Ισραηλίτες, η επαναφορά των ναζιστικών θεωριών βρήκε, υπό τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες, πρόσφορο έδαφος στην ελληνική κοινωνία.

Περαιτέρω, όταν μια μερίδα αναγνωστικού κοινού έχει εθιστεί στα «μυστικά πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», υπάρχει και πλούσιο θεωρητικό υπόβαθρο. Πρόκειται για κείμενα  των αρχών του 20ού αιώνα, στα οποία παρουσιάζεται  ένα υποτιθέμενο σχέδιο κυριαρχίας του κόσμου από τους Εβραίους (100 και βάλε χρόνια μετά δεν τα έχουν καταφέρει, αλλά αυτό επίσης δεν έχει σημασία). Αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα πλέον διαδεδομένα κείμενα έκφρασης αντισιωνισμού. Αρκετές ανεξάρτητες έρευνες έχουν επανειλημμένα δείξει ότι τα «πρωτόκολλα» αποτελούν απάτη και σχεδόν καθολικά αναγνωρίζονται ως προϊόν πλαστογραφίας, δημιούργημα μάλλον της Οχράνα (Υπηρεσία για την προστασία της Δημόσιας Ασφαλείας και Τάξης στην τσαρική Ρωσία), που στηρίχτηκε πιθανόν σε παλαιότερα κείμενα.

Άλλο ένα παράδειγμα αποτελούν οι αναφορές στους Ρότσιλντ ,Ρόθτσιλντι ή Ρότσαϊλντ, ακόμη και από αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος.  Αυτοί υποτίθεται ότι έχουν εισχωρήσει  παντού και ελέγχουν την Ελλάδα από αιώνες. Είναι κοινό μυστικό ότι ελέγχουν την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και την Εθνική Τράπεζα, (μόνο την Τράπεζα Κρήτης δεν ήλεγχαν και θυμάστε τα αποτελέσματα) στις οποίες κατέχουν συντριπτικά ποσοστά και κινούν όλα τα νήματα από το παρασκήνιο. Για το προσκήνιο έχουν τους πολιτικούς, όλων των τάσεων και αποχρώσεων.

Με όλα αυτά θέλουμε να πούμε, ότι με τόση προβολή όλων αυτών των θεωριών συνωμοσίας, (ιδιαιτέρως αγαπητών στο διαδίκτυο) δεν πρέπει να μας ξενίζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ακόμη και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ούτε να τα αναγάγουμε όλα στην κρίση. Αναγκαία προϋπόθεση η ανέχεια και η ανασφάλεια, αλλά όχι από μόνη της ικανή συνθήκη για τη δημιουργία του νεοναζιστικού μορφώματος.

Υπήρχε και υπάρχει «ιδεολογική», «θεωρητική» βάση για τη στήριξη της Χρυσής Αυγής. Αν σε αυτά προστεθούν προσωπικές ή ψυχολογικές ιδιαιτερότητες (αισθήματα κατωτερότητας, η ασφάλεια ότι ανήκει κανείς σε μια ομάδα) αλλά και η αποθέωση της σωματικής και λεκτικής βίας που επίσης είναι (ήταν;) πολύ του «συρμού», είναι απορίας άξιον πως η ΧΑ δεν πήρε παραπάνω ποσοστά.

Δυστυχώς για όλους τους αντισημίτες προπαγανδιστές, ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψη του στο μνημείο του Ολοκαυτώματος δεν έβαλε την «κιπά» (το χαρακτηριστικό εβραϊκό σκουφάκι) και έτσι τους στέρησε ένα «ακλόνητο τεκμήριο». Θα προσέθεταν τη φωτογραφία του στο άλμπουμ "κιπατζήδες πολιτικοί", όργανα του διεθνούς σιωνισμού, σκοταδισμού και οπορτουνισμού, μαζί με τον Μπλερ, τον Πούτιν, τον Ομπάμα, τον Σόιμπλε, τον Μπερλουσκόνι.

Αλλά έστω κι έτσι, έχει απαθανατιστεί ο Δένδιας με κιπά, κι έτσι είναι ευνόητη η  συσχέτιση με τις συλλήψεις των μελών της ΧΑ.

Παρεμπιπτόντως, ο «σωτήρας» Πούτιν είναι και αυτός όργανο του διεθνούς σιωνισμού; Ο Δένδιας δεν ήταν μασόνος; Πως και γιατί άλλαξε; Κι ο Δαλάι Λάμα με κιπά;

Ατελείωτη η συζήτηση και τα ερωτήματα, όρεξη να έχουμε να λέμε (χαμηλοφώνως γιατί μας παρακολουθούν) αλλά είναι πάντα χρήσιμο και ευεργετικό να φταίει πάντα κάποιος άλλος: οι «προδότες» ελληνόφωνοι πολιτικοί, ο διεθνής σιωνισμός, η πεθερά που δεν έδωσε μεγάλη προίκα στην κόρη, το «σύστημα» που μας καταδιώκει και δεν αναγνωρίζει την αξία μας, τα media που μας παρέσυραν τα χρόνια πριν την κρίση σε ένα αχαλίνωτο καταναλωτικό τρόπο ζωής, ο γείτονας που κάνει δυο δουλειές και άρα μας κλέβει τη μία, αλλά προς Θεού ποτέ εμείς οι ίδιοι…

Γ.Π. Οικονόμου

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Mariana avatar
  Mariana 10/10/2013 11:38:57

  Άρα "μαζί τα φάγαμε" κατά την παγκάλεια ρήση?
  Το "φταίμε εμείς οι ίδιοι", φταίει ο λαός, η ράτσα, η φάρα , είναι εξίσου γενικό, αόριστο και λαϊκίστικο με το "φταίνε οι άλλοι", "φταίνε οι σιωνιστές", "φταίνε οι πολιτικοί". Συλλογική ευθύνη και δημοκρατία πάνε μαζί? Επωνύμως οι ευθύνες κύριοι "δημοκράτες". Αν θέλετε...

  • Valter avatar
   Valter @ Mariana 10/10/2013 17:00:01

   Υπάρχει κάτι που ονομάζεται αντιπροσωπευτική δημοκρατία Mariana αν δεν το έχεις καταλάβει. Αυτό σημαίνει ότι για ότι συμβαίνει στον δήμο υπεύθυνοι είναι ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
   Αυτοί ψήφιζαν , ξανάψήφιζαν και ξαναματαψήφιζαν , με τι μούρη έρχονται και νίπτουν τας χείρας τους τώρα και λένε "οι πολιτικοί φταίνε" ?.
   Ποιος τους έβαλε αυτούς τους πολιτικούς εκεί που ήταν , ξανά και ξανά και ξανά? Οι Ελοχίμ?
   Ποιος ψήφιζε τον Γιωργάκη βουλευτή? Ποιος τον ψήφισε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ? Ποιος τον έκανε πρωθυπουργό που τον έβλεπες και δεν μπορούσε να αρθρώσει δυο κουβέντες?
   Ποιος έκανε τον Κ.Κ. τον νεότερο ηγέτη? Μήπως ένας λαός που διαλέγει ποιος θα τον κυβερνήσει λόγω επωνύμου?
   Και είναι μόνο αυτοί? Σε κάθε επίπεδο , αυτοδιοικητικό , συνδικαλιστικό , φοιτητικό τα ίδια. Ψηφίζαμε και μετά λέγαμε "κοίτα να δεις τι άχρηστος με κυβερνάει"!!
   Ναι , εμείς φταίμε , μην κρύβεσαι σαν μωρό παιδί. Εμείς κουμαντάραμε αυτό το κράτος στα βράχια , κανείς άλλος.

   Το ερώτημα σου είναι απόλυτα άστοχο , δημοκρατία ΕΙΝΑΙ συλλογική ευθύνη.

 2. Paliampelo avatar
  Paliampelo 10/10/2013 13:30:55

  Bravo Mariana!!!

 3. Albert avatar
  Albert 10/10/2013 13:47:14

  Κύριε Οικονόμου, συγχαρητήρια, είστε απο τους ελάχιστους που εντοπίζετε την ρίζα της ναζιστικής έξαρσης ΚΑΙ στη μακρόχρονη ανοχή στην συνομωσιολογία και την ακροδεξιά με ευθύνη κυρίως (αλλά όχι μόνο) της δεξιάς.

  Φυσικά τίποτα απο αυτά δε θα είχε πρακτική σημασία, αν η καταφυγή στα πολιτικά ναρκωτικά της ακροδεξιάς δεν έβλαπτε την ωρίμανση του πολιτικού και εκλογικού σώματος, και τελικά τη βλάβη των ίδιων των ελληνικών συμφερόντων. Ας γίνει η οικονομική συνεργασία Ελλάδος-Ισραήλ μια ευκαιρία για κατάρριψη των στερεοτύπων αλλά και για αποκόμιση αμοιβαίων πολιτικών ωφελειών.

 4. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 10/10/2013 13:59:42

  Ελα καλέ , καμιά σχέση δεν είχαν οι Ισραηλινοί με τον Αττίλα το 74 , συκοφαντίες!

 5. elli avatar
  elli 10/10/2013 14:39:08

  Δηλαδή ο ΓΑΠ δεν ήταν "βαλτός" των Αμερικανο-εβραίων που δεν ήθελαν με κανένα τρόπο να ισχυροποιηθεί η Ευρώπη έναντι του "θείου Σαμ", ούτε όλο του το σόι ήταν Αμερικανο-εβραίοι, ούτε η έδρα στο Χάρβαρντ ήταν "δώρακι" για τα κατορθώματά του στην Ελλάδα!
  Επιτέλους! Μετά τη σύλληψη της Χ.Α έλαμψε η αλήθεια! (Αυτά ακούει και διαβάζει ο κόσμος στα Μ.Μ.Ε και του έχει "γυρίσει" το μάτι!)
  Pleeeease! Όχι άλλα ψέματα!

  • BLACK CAVIAR avatar
   BLACK CAVIAR @ elli 10/10/2013 19:51:11

   Αποκάλυψη εξ ουρανού;

 6. monomaxos avatar
  monomaxos 10/10/2013 14:52:29

  Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών – μετάφραση εκ Γαλλικής 1932
  Κεφάλαιο ΙΕ’ προς την αρχή:

  “Θα ψηφίσωμεν νόμον, δυνάμει του οποίου όλα τα αρχαία μέλη των μυστικών οργανώσεων θα οφείλωσι να εγκαταλείψωσι την Ευρώπην, κέντρον της Κυβερνήσεως μας.”

  Η Ευρωπαϊκή Ένωση με το Ευρωκοινοβούλιο δεν κυβερνάνε σήμερα σε όλη την Ευρώπη? Άρα μάλλον επαληθεύτηκε σε μεγάλο βαθμό ο στόχος των Σιωνιστών.

  Ο λόγος που άργησαν τόσο να το πετύχουν, που είναι και το αδύνατο σημείο των Σιωνιστών, είναι ο εξής ένας και απλός: σε αριθμό είναι λιγότεροι από όλους εμάς.

  Μεγάλη τους επιθυμία είναι να μπορούσαν να ακυρώσουν παγκόσμια τις εκλογές. Ξέρουν όμως ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο.

  Γι' αυτό προσπαθούν με μεσοβάζικες λύσεις τύπου "αχυρανθρώπων" να φτάσουν τα πράγματα μέχρι ενός σημείου και από εκεί και πέρα (αν κατορθώσουν να εκλέξουν τους εκλεκτούς τους) να ορίζουν αυτοί οι "αχυράνθρωποι" δικούς τους ανθρώπους, υπεράνω ελέγχου, σε καίρια πόστα και επιτροπές.

  Αν καποιος θέλει να διαβάσει τα κατορθώματα των εγχώριων "αχυρανθρώπων" τους και το πως κινήθηκαν στην πρόσφατη κρίση ας βρει στο διαδίκτυο και ας διαβάσει από το ανωτέρω βιβλίο το κεφάλαιο Κ (εικοστό) περί Οικονομίας.

  Θα δει γραμένο όλο το σχέδιο τους για εμάς, ως προς το ποσοστό που δανειστήκαμε τα 110 δις όσο και για το PSI.

  Κ. Οικονόμου, για να μπορεί κάποιος να εκφέρει γνώμη και να διδάξει εμάς τους άλλους, θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να έχει διαβάσει.

  Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το κεφάλαιο Κ και να αναρτήσετε στον ιστότοπο αυτό το τα συμπεράσματα που αποκομήσατε. Θα μας είναι πολύτιμη η γνώμη σας σαν ειδικού.

  • Hawk avatar
   Hawk @ monomaxos 10/10/2013 15:46:55

   Καθόλου μεσοβέζηκη λύση οι " αχυράνθρωποι", μάλλον η ενδεδειγμένη στην παρούσα φάση εφ' όσον ακόμη πρέπει να τηρούνται τα προσχήματα και οι λαοί να " πιστεύουν " ότι εκλέγουν ελεύθερα & ανεπηρέαστα τις κυβερνήσεις τους....
   Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι απομακρύνονται από τις κάλπες κατανοώντας ότι δεν έχει καμιά ισχύ η ψήφος τους με αποτέλεσμα να εκλέγονται ευκολότερα οι " εκλεκτοί αχυράνθρωποι".

  • Albert avatar
   Albert @ monomaxos 10/10/2013 17:06:33

   Κύριε, γνωρίζετε ότι το βιβλίο είναι πλαστό (δηλ. δεν γράφτηκε από εκείνους που υποτίθεται το έγραψαν)?

   <>

   Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς απο την πρώτη πρόταση φτάσατε στη δεύτερη?

   • monomaxos avatar
    monomaxos @ Albert 10/10/2013 19:21:26

    Κατά πρώτον, χαίρομαι που συμφωνείτε ότι είναι υπαρκτό, πλαστό ή όχι θα το εξετάσουμε αργότερα.

    Δεν ξέρω τι εννοείται πλαστό. Το δένδρο κρίνεται από τον καρπό που δίνει. Αν αυτά που περιγράφονται στο βιβλιο συμβαίνουν στη πράξη, τότε το βιβλίο αυτό (είτε το θεωρήσετε εσείς χωρίς αποδείξεις πλαστό είτε όχι) είναι βάση σοβαρού προβληματισμού.

    Αν ως προς την πλαστότητα θέλετε να πείτε ότι δεν το έγραψαν π.χ. Σιωνιστές αλλά (λέμε τώρα) Illuminati, μικρή σημασία έχει. Το βιβλίο είναι προφητικό.

    Δεν είμαι αντισημίτης, δεν είναι όλοι οι Εβραίοι κατά τη γνώμη Σιωνιστές, αλλά μία κατηγορία τους, διασκορπισμένη σε όλο τον κόσμο και όχι απαραίτητα αυτοί που βρίσκονται στο Ισραήλ και όχι απαραίτητα Εβραίοι αλλά εξιουδαϊσμένοι Χαζάροι (ψάξτε στη Wikipedia για περαιτέρω πληροφορίες για τους Χαζάρους).

    Θα ήταν το ίδιο σαν να λέγαμε όλους του Έλληνες φασίστες επειδή υπαχει η Χρυσή Αυγή.

    Ως προς τα γραφόμενα μου τι δεν καταλαβαίνετε?

    Το βιβλίο το λέει ξεκάθαρα απότο 1932: θέλουμε μία κυβέρνηση δική μας για όλη την Ευρώπη. Οι νορμάλ κυβερνήσεις έχουν έδρα σε κάποια πόλη ενός κράτους, π.χ. η δική μας Αθήνα, στην Ιταλία στη Ρώμη κ.τ.λ.

    Ο στόχος τους είναι σαφής: η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ κυβέρνηση να έχει έδρα όλη την Ευρώπη, τι κάνει νιάου νιάου? Η Ευρωπαϊκή Ένωση και στο μέλλον βέβαια η επίσημη Ευρωπαϊκή κυβέρνηση (η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης όπως μας λένε ότι έχουν στόχο).

    Αλλά γιατί δεν διαβάζετε το βιβλίο ο ίδιος να έχετε άποψη?

    Για διαβάστε τι λέει στο κεφάλαιο Κ, όπου αναφέρει τα εξής: τα κορόιδα οι Χριστιανοί δανείζονται από εμάς για να δημιουργήσουν όχι ανάπτυξη αλλά για να ξοφλήσουν παλιά τους χρέη.

    Μας γράφουν και παράδειγμα: αν κάποιος δανειστεί με 5% τότε σε 20 χρόνια θα έχει πληρώσει το 100% του κεφαλαίου σε τόκους και το κεφάλαιο δεν θα το ξοφλήσει ΠΟΤΕ. Ο ΓΑΠ δανείστηκε τα 110 Δις με 5,23% επιτόκιο, δεν είναι καταπληκτική σύμπτωση?

    Και συνεχίζουν λέγοντας ότι στόχος τους είναι να μετρατρέψουν τον εσωτερικό δανεισμό των χριστιανικών κρατών σε εξωτερικό ώστε όλα τα λεφτά να τα μαζεύουν αυτοί.

    Να και το PSI, όπου κουρεύτηκαν τα Ελληνικά ομόλογα που διακρατούσαν οι Τράπεζές μας, τα ασφαλιστικά μας ταμεία και άλλοι φορείς με αποτέλεσμα να δανειστούμε άλλα 150 Δις από το εξωτερικό για να μην καταρεύσουν και μάλιστα με Αγγλικό δίκαιο.

    Σας παρακαλώ διαβάστε το και μετά να σχολιάζετε.

    Κλείνοντας να σας πω πωςΠαγκόσμια υπάρχουν δύο σχολές σκέψης: η Ελληνική που τα εξετάζει και τα μελετά όλα και ανάλογα βγάζει συμπεράσματα και η Εβραϊκή όπου πρέπει λίγοι να ξέρουν και οι πολλοί απλά να υπακούν.

    Εσείς σε ποιά μεριά θέλετε να ανήκετε? Σας καλώ να έρθετε μαζί μας και να ψαχτείτε, γιατί όπως λέει και η γραφή: πίστευε και μη, ερεύνα.

    • Albert avatar
     Albert @ monomaxos 10/10/2013 23:21:16

     Εγώ βλέπω ότι πιστεύετε χωρίς να ερευνάτε, και προσαρμόζετε όσα διαβάζετε (μάλλον και όσα ζείτε) σε ένα ήδη δομημένο πλαίσιο με μοιρασμένους ρόλους.

     Πέρα απο αυτό ωστόσο, κάνετε λες και η εποχή εως το 1905 ήταν η λίθινη εποχή. Κι όμως τότε υπήρχαν και αυτοκρατορίες, και πολλά συμφέροντα φανερά και κρυφά, και ανακατατάξεις, και συμμαχίες, και διπλωματία, και όλα αυτά στο φόντο της λεγόμενης πρώτης παγκοσμιοποίησης. Με άλλα λόγια το να κάτσει να γράψει κάποιος καπάτσος της Οχράνα για διεθνή σχέδια και τα τοιάυτα, ήταν ζήτημα δημιουργικής αναπαραγωγής της καθημερινότητας του, όπως την γνώριζε εκ των έσω. (Το μόνο που έμενε ήταν ο αποδιοπομπαίος τράγος)

     Επιπλέον στη Ρωσία αμέσως πριν το 1905 το τσαρικό καθεστώς ήταν στα τελευταία του. Τι σύμπτωση, οι Εβραίοι κατηγορήθηκαν βολικά ως ανατρεπτικά σοσιαλιστικά και μετέπειτα μπολσεβικικά στοιχεία. (Ποιος ξέρει, μπορεί επείδή ο Μαρξ ήταν Εβραίος... -ο ίδιος θα γελούσε).

     Αν διαβάσετε πέντε πράματα απο Ιστορία θα καταλάβετε οτι αυτός ο τσαρικός λίβελος ήταν τελείως άστοχος ακόμα και για τους σκοπούς του τσαρικού καθεστώτος. Οι πενόμενοι Ρώσοι χωρικοί που απειλούσαν τον Τσάρο, ουδεμία επαφή είχαν με τα "υψηλά" διεθνή θέματα με τα οποία καταπιάνεται το εν λόγω βιβλίο. Γιατί λοιπον κάτσαν και γράψαν ένα τόσο "αναλυτικό" λίβελο? Μα επειδή πρόκειται για συρραφή άλλων παρόμοιων παλιότερων λιβέλων απο τη δυτική Ευρώπη. Διοτι και στη δυτική Ευρώπη, έγινε προσπάθεια, το κύμα που σάρωσε τις μοναρχίες τον 19ο αιώνα, να αποδοθεί στον γνωστό υπερεχθρό μπας και συσπειρώσουν τις δυνάμεις τους και τη γλυτώσουν.

     Για το εσωτερικό της Ρωσίας το μόνο που θα λειτουργούσε ήταν η απόδοση του "βιβλίου" στους κλασσικά απόβλητους Εβραίους, και αυτό θα ήταν αρκετό.

     Τώρα, αν εσείς ερμηνεύετε τον κόσμο ως προϊόν συνομωσιών, Illuminatti, Ναΐτες, μασόνους, νεφελίμ, εξωγήινους ή οτιδήποτε, είναι δική σας λόξα. Έχω να σας συστήσω το "Εκκρεμές του Φουκώ". Μάλλον θα πάρετε τοις μετρητοίς κάθε σελίδα του.

 7. Αβαδδών avatar
  Αβαδδών 10/10/2013 15:26:28

  Διαβάζοντας τα σχόλια αβίαστα καταλήγει κανείς στη διαπίστωση ότι οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ευρέως (όχι εβραίος) διαδεδομένες και βαθιά ριζωμένες στο ασυνείδητο ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσοστού της κοινής γνώμης. Ο κόσμος το έχει κάψει τελείως. Η συμμαχία με το Ισραήλ εάν ενταθεί, επεκταθεί και παγιωθεί με όρους ισοτιμίας (ακόμα και αν επισφραγιστεί με σύμφωνο αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης) θα είναι ίσως η πιο σημαντική πολιτικο-οικονομικο-γεωστρατηγική εξέλιξη μετά την ενταξή μας στην ΕΕ και στο ευρώ.

  • ηΜΒ avatar
   ηΜΒ @ Αβαδδών 10/10/2013 17:42:40

   ''Η συμμαχία με το Ισραήλ εάν ενταθεί, επεκταθεί και παγιωθεί με όρους ισοτιμίας (ακόμα και αν επισφραγιστεί με σύμφωνο αμοιβαίας συνδρομής σε περίπτωση επίθεσης) θα είναι ίσως η πιο σημαντική πολιτικο-οικονομικο-γεωστρατηγική εξέλιξη μετά την ενταξή μας στην ΕΕ και στο ευρώ.'' Έτσι όπως το θέτετε, αν εξασφαλιστεί ο εκατέρωθεν αμοιβαίος σεβασμός και δεν επιχειρηθεί ο πιο ''ισχυρός'' να ελέγξει τον ανίχυρο, θα μπορούσε πραγματικά να είναι μία επικερδής κίνηση. Πιό επιζήμιοι ....συνεταιρισμοί από αυτούς που διαχρονικά και διακομματικά συνάψαμε, δύσκολο πια να βρεθούν. Από εδώ και πέρα μάλλον έχουμε ΚΑΙ να παίρνουμε.....

 8. Σπορέας avatar
  Σπορέας 10/10/2013 15:56:42

  "Άλλο ένα παράδειγμα αποτελούν οι αναφορές στους Ρότσιλντ ,Ρόθτσιλντι ή Ρότσαϊλντ, ακόμη και από αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος. Αυτοί υποτίθεται ότι έχουν εισχωρήσει παντού και ελέγχουν την Ελλάδα από αιώνες. Είναι κοινό μυστικό ότι ελέγχουν την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και την Εθνική Τράπεζα, (μόνο την Τράπεζα Κρήτης δεν ήλεγχαν και θυμάστε τα αποτελέσματα) στις οποίες κατέχουν συντριπτικά ποσοστά και κινούν όλα τα νήματα από το παρασκήνιο. Για το προσκήνιο έχουν τους πολιτικούς, όλων των τάσεων και αποχρώσεων."

  Μήπως αν δημοσιεύονταν ο κατάλογος των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος θα ήταν αρκετό για να "εξευτελισθεί" ο συγκεκριμένος αρχηγός κόμματος ?
  Και γιατί άραγε δεν δημοσιεύεται και είναι επτασφράγιστο μυστικό ?

 9. elli avatar
  elli 10/10/2013 16:59:13

  @Αββαδών. Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι καλό να έχεις διπλωματικές σχέσεις ή να αναπτύσεις οικονομικές σχέσεις, συμφέρουσες για τη χώρα σου. Αρκεί να ξέρεις ότι αυτοί με τους οποίους έχεις συναλλαγές, μπορεί να κρύβουν και άλλα σχέδια ή κρυφές ατζέντες στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, για τη χώρα σου και να είσαι ικανός να θέσεις όρια ως εκεί που δε θίγεται το συμφέρον του λαού σου.
  Από αυτό, μέχρι το να προσπαθούμε να "αγιοποιήσουμε" τους εβραίους επειδή ο πρωθυπουργός θέλει περισσότερες οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις μαζίτους, υπάρχει τεράστια απόσταση.
  Ας τα έχεις καλά ακόμη και με τον εχθρό σου, άλλωστε αυτό είναι πολιτική και διπλωματία, αλλά μην προσπαθείς να παραπλανήσεις το λαό, για το τι πραγματικά είναι αυτός με τον οποίο συναλλάσεσαι!

 10. karasumi avatar
  karasumi 10/10/2013 17:04:40

  Διαβάζοντας τα σχόλια των παρεπιδημούντων συνομωσιολόγων, καταλαβαίνει κανείς πως προκύπτουν τα ψηλά ποσοστά της ΧΑ, των ΑνΕλ και όλων των καιροσκόπων πουν τρέφονται από την αφέλεια και την αμορφωσιά του κόσμου. Από τις βλακείες των Πρωτοκόλλων της Σιών που πλαστογράφησε η Οχράνα πριν από 100 χρόνια, μέχρι τον Ισραηλινό "δάχτυλο" στον Αττίλα, όλα τα καλά τα έχει ο μπαχτσές. Όπιο να κοιμίζει συνειδήσεις και να απαλλάσσει προδότες από τις ευθύνες τους. Εύγε κε Οικονόμου.

 11. tas avatar
  tas 10/10/2013 17:11:53

  Το δυστηχημα ειναι οτι η πολιτικη και η οικονομικη ελιτ της ελλαδας δεν αντεδρασε στην εξαθλιωση του λαου της ισα ισα συνεδραμε στις εκτος πανισχυρες οικονομικα δυναμεις που αμεσο στοχο ειχαν και τα πετρελαια της ελληνικης αοζ και στις καταθεσεις των ελληνων αλλα και στην ιδιοκτησια τους ...λειτουργησαν σαν κοτζαμπασηδες των ξενων και οχι πατριωτικα.

 12. Αβαδδών avatar
  Αβαδδών 10/10/2013 18:24:40

  @elli
  Δηλαδή τι πραγματικά είναι το Ισραήλ? Μήπως μια κουκίδα στο χάρτη που προσπαθεί να επιβιώσει στη μέση μιας ισλαμικής θάλασσας που για λόγους μάλλον μεταφυσικούς έχει δαιμονοποιηθεί σε βαθμό σουρεαλιστικό? Μιλάμε για ένα μικροσκοπικό κράτος που για καλή του τύχη εξυπηρετεί τα συμφέροντα της μοναδικής υπερδύναμης (πετρέλαια). Δεν έχω τίποτα με τους άραβες και λοιπούς τριτοκοσμικούς αρκεί να μην μεταφέρουν την μεσαιωνική νοοτροπία τους και τον πρωτόγονο τρόπο ζωής τους στην Ευρώπη. Όσο για τις υστερικώς εκφραζόμενες διαφορές τους με τους Ισραηλινούς και γενικώς με τους εβραίους ας τα βρουν μόνοι τους. Εάν δε τη συγκρίνεις με τα εγκλήματα Άγγλων, Αμερικανών και Σοβιετικών η καταπίεση των Παλαιστινίων είναι πταίσμα και χάδι. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι απαιτείται ειρηνική λύση στο ζήτημα με υποχωρήσεις ένθεν κακείθεν.
  Όσο για μας, έτσι που είμαστε παραπεταμένοι και στραπατσαρισμένοι από τους φίλους μας στην Ευρώπη είναι καιρός να αναθερμάνουμε μέχρι πυρακτώσεως τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ και να ξεκινήσουμε μια βαθιά, ειλικρινή και αμοιβαίως επωφελή σχέση με ένα ισχυρό παίκτη στην περιοχή με τον οποίο μάλιστα έχουμε πάρα πολλά κοινά. Για να μη μας θεωρούν και δεδομένους οι Γαλλογερμανοί. Πάντα τα συμφέροντα της Χώρας συνέπιπταν με τα των αγγλοσαξόνων. Εκτός αν ξυπνήσουν οι ευρωπαίοι και θυμηθούν τον αρχικό σκοπό και στόχο της ΕΕ (πολιτική, στρατιωτική, οικονομική σύγκλιση aka ομοσπονδία) οπότε το ξανασυζητάμε.

  • Γιώργος Αχαιός avatar
   Γιώργος Αχαιός @ Αβαδδών 10/10/2013 19:04:56

   Αβαδδών ,

   Συμφωνώ!

  • Ωρίων avatar
   Ωρίων @ Αβαδδών 11/10/2013 11:50:24

   Aγαπητέ Αββαδών έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
   Και εν κατακλείδι, το Ισραήλ είναι το τελευταίο κράτος στον κόσμο που θα έκανε ζημιά στην Ελλάδα.

 13. elli avatar
  elli 10/10/2013 20:44:22

  Οι εβραίοι δεν είναι απλά η κουκίδα στο χάρτη που λέγεται Ισραήλ, αλλά στην ουσία οι ίδιες οι ΗΠΑ γιατί από αυτούς κυβερνάται και αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετεί. (και όχι μόνο βέβαια, γιατί στα κοινοβούλια των περισσοτέρων χωρών έχουν εισχωρήσει εβραίοι, για να μη μιλήσουμε για το ποιοί κατέχουν τις περισσότερες τράπεζες.)
  Σίγουρα θέλουμε μια καλή σχέση με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Αλλά και τότε που την είχαμε την καλή σχέση, και η Ε.Ε δεν είχε ισχυροποιηθεί, χεσμένους μας είχαν!
  Μόλις ζητούσαμε ένα ψίχουλο , ζητούσαν ολόκληρη φρατζόλα για ανταλλάγμα! Μόλις σηκώναμε κεφάλι στέλνανε τα φιλαράκια τους τους Τούρκους για να μας συνετίσουν! Ανάγκη έχετε? Δώστε μια βραχονησίδα (Ίμια) στους απέναντι και βλέπουμε!
  Οι καλές σχέσεις χρειάζονται για να κρατηθούν ισορροπίες και με την Ε.Ε. και με τις ΗΠΑ. Απλά δεν πρέπει να "γύρει" η ζυγαριά ούτε υπέρ της μιας, ούτε υπέρ της άλλης , γιατί μόλις καταλάβει μια από τις δύο ότι υπερτερεί και έχει μονοπώλιο, θα μας πάρει και τα σώβρακα. (Αυτό τουλάχιστον έχει δείξει η ιστορία των "καλών " μας σχέσεων με τις ΗΠΑ).

  • Αβαδδών avatar
   Αβαδδών @ elli 10/10/2013 22:36:12

   Έλα βρε elli. Ποιες τράπεζες και ιστορίες. Οι τράπεζες είναι υπερεθνικές, το χρήμα δεν γνωρίζει σύνορα και έθνη. Οι εβραίοι ήταν ανέκαθεν λαός εμπόρων (όπως κι εμείς ναυτικών). Ας πούμε ότι τους ανήκαν οι τράπεζες που δεν ισχύει φυσικά. Οι τράπεζες ανήκουν σε ένα αχταρμά μετόχων που έχουν αγοράσει τα τοξικά, των τοξικών ω τοξικά, που αποτελούνται από τα δομημένα, των δοδημένων ω δομημένα, που με τη σειρά τους συντίθενται εν μέρη από τα κόκκινα δάνεια που αγόρασε κάποια εταιρία στην οποία επένδυσε ένα ταμείο συντάξεων του οποίου τα αποθεματικά υπέστησαν κούρεμα επειδή ο Κυρ Γιάννης στη Λήμνο φοροδιέφευγε. Αλλά ας πούμε ότι ελέγχουν κάποιες φανταστικές μεγάλες τράπεζες. Με τη λογική σου δηλ η Ελληνική υπεροχή στη ναυτιλία είναι προϊόν συνωμοσίας?

   Το Ισραήλ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή και οι ΗΠΑ του το ανταποδίδουν στο διπλωματικό και στρατιωτικό πεδίο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.