08/01/2010 22:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για την Αθήνα «σφάζονται» Διαμαντοπούλου – Χρυσοχοϊδης

Η κόντρα Χρυσοχοϊδη – Διαμαντοπούλου που εκδηλώθηκε δημοσίως σήμερα γίνεται για τον Δήμο της Αθήνας. Ανήσυχοι και οι δυο από την πορεία του κυβερνητικού σκάφους σπεύδουν να εγκαταλείψουν ο καθένας το υπουργείο – ηλεκτρική καρέκλα που του έχει ανατεθεί και αναζητά σωτηρία στο Δήμο της Αθήνας.

Αλλά εκτός από την επιστολή της κ. Διαμαντοπούλου για την οποία γράφουμε προηγουμένως το κύρος του κ. Χρυσοχοϊδη δέχθηκε και άλλο πήγμα σήμερα:

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του ενώπιον του Αναπληρωτή Εφέτη Ανακριτή Κ. Μπαλτά ο 26χρονος φοιτητής που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ο νεαρός αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι αρχές του 2007 είχε πάει στο σπίτι στο Χαλάνδρι για να εγκαταστήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή (και άφησε τα δακτυλικά του αποτυπώματα) ενώ τονίζει ότι από τότε δεν είχε ξαναπάει.

Αυτό σημαίνει ότι είτε οι αρμόδιες αρχές δεν μπόρεσαν να στηρίξουν με στοιχεία την τόσο διαφημισθείσα προσαγωγή του φοιτητή, είτε ότι απλά δεν υπάρχουν στοιχεία; Αλλά τότε προς τι ο τόσος θόρυβος που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Χρυσοχοϊδης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GEORGE avatar
  GEORGE 09/01/2010 00:00:54

  Η Αννα τακτοποίησε τα ζητήματα της παιδείας και αποφάσισε να σώσει και την Αθήνα.Ο Μιχάλης από κει ψηλά που πετάει με το ατίθασο ιπτάμενο καλάμι του έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.

  Ο θεός βοηθός

 2. Greek avatar
  Greek 09/01/2010 00:18:36

  Καλά θα είναι να πάει η Αννούλα στο Δήμο να παίξει εκεί γιατί τα θέματα της Παιδείας είναι επικίνδυνα για να τα αφήσουμε στα χέρια της και άλλο....Ήδη πολύ κάθισε!!!

  ΥΣ: Μην ξεχάσω να αναφέρω πως η Αννούλα ήδη κουράστηκε και αναθέτει μέρος από τα καθήκοντά της, με αμοιβή 96000€, σε επιτροπή μάλλον φίλων της, όχι απαραίτητα σχετικών με την εκπαίδευση....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.