08/07/2008 20:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για τα κονδύλια του Γ΄ ΚΠΣ δεν βρήκαν τίποτα;

Όπως γράψαμε προηγουμένως στη Βουλή θα διαβιβαστεί το σκέλος του πορίσματος της έρευνας που διενήργησαν οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Ελένη Ράικου και Παναγιώτης Αθανασίου για τα πεπραγμένα στο υπουργείο Πολιτισμού σε ό,τι αφορά τις επιχορηγήσεις χρηματικών ποσών από τον ειδικό λογαριασμό του υπουργείου. Σύμφωνα με το πόρισμα των δύο εισαγγελέων, προκύπτει ενδεχόμενη ποινική ευθύνη υπουργών για την περίοδο 2001 έως και 21 Οκτωβρίου 2007 σε ό,τι αφορά χρηματικά ποσά που διατέθηκαν με υπουργικές αποφάσεις προς φορείς και προς σωματεία εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού. Που βρίσκεται η υπουργική ευθύνη; Σύμφωνα με την έρευνα των εισαγγελέων στις υπουργικές αποφάσεις αναγράφεται ότι τα ποσά αυτά επιχορηγούνται στους εργαζόμενους για ενίσχυση πολιτιστικών δραστηριοτήτων τους, ενώ στην πραγματικότητα διατέθηκαν για καταβολή επιδομάτων στους υπαλλήλους κάτι που δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Αυτό δηλαδή βρήκαν μόνο οι κ. εισαγγελείς; Και έβαλαν μέσα και το ΠΑΣΟΚ για να ισοφαρίσουν τις πολιτικές ευθύνες; Για τους αποχαρακτηρισμούς στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο δεν βρήκαν τίποτα; Τις απευθείας αναθέσεις του Γ΄ ΚΠΣ που έκανε ο κ. Ζαχόπουλος μόνος του με απευθείας εξουσιοδότηση από το Μαξίμου και την κ. Πετραλιά δεν τις βρήκαν; Περίεργες εκταμιεύσεις δεν υπάρχουν; Ούτε κατακερματισμοί έργων για να πηγαίνουν τα έργα σε ημετέρους; Οι κολλητοί που έλεγε η κ. Τσέκου δεν « έπαιρναν χρηματοδοτήσεις αφειδώς»;   Διαβάστε κι αυτά και θα επανέλθουμε:

Ας μιλήσουμε για την διαπλοκή στο Υπουργείο Πολιτισμού

Γνωμοδοτήσεις Κλαδά σε Ζαχόπουλο για κονδύλια εκατομμυρίων

Ποιοι ξέρουν για τα κονδύλια του Γ’ ΚΠΣ;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 08/07/2008 22:25:42

  "Tόσο η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της γαλλικής επανάστασης του 1789 όσο κυρίως αυτή του 1793, όχι μόνο αναγνώριζε το δικαίωμα στην αντίσταση ενάντια στην καταπίεση (άρθρο 33), αλλά και στην ένοπλη εξέγερση.

  «Όταν η κυβέρνηση παραβιάζει τα δικαιώματα του λαού, η ένοπλη εξέγερση είναι, είτε για ολόκληρο το λαό είτε για οποιοδήποτε τμήμα του, το πιο ιερό και το πιο απαραίτητο καθήκον του» (άρθρο 35)".

 2. jk avatar
  jk 08/07/2008 23:35:10

  Η Νεοδημοκράτησα Θέτις καταπίνει την κάμηλον του Γ'ΚΠΣ, διυλίζουσα τον κώνωπα. Ο Κουκοδήμος βγαίνει λάδι για να επιστρέψει άρον άρον στο μαντρί.
  Και ενώ η οικονομία χτύπησε ύφαλο και βουλιάζει,
  μιά πανικοβλημένη Ν.Δ. πιάνεται από άχυρα για να μην πνιγεί. Acta est fabula...

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 08/07/2008 23:42:49

  Να δεις ότι μετά την Ζήμενς η κυρία Τσέκου θα ξεχαστεί, και ο Ζαχόπουλος θα είναι ο ευπρεπής εύθικτος.

 4. ANToNIO B avatar
  ANToNIO B 09/07/2008 10:02:39

  Όπως είδατε όλοι, τα πάντα βαίνουν καλώς , ο Ζαχό παραδόθηκε στην κοινωνία λευκός και άσπιλος σαν λευκή περιστερά , ποιο λευκός και ποιο άσπιλος και από το άγιο πνεύμα .
  Και φυσικό ήταν να γίνει αυτό, διότι ελήφθη σαν ελαφρυντικό ένα πολύ σοβαρό στοιχείο , όχι το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου , αλλά το ότι ο Ζαχό ήταν Χοντρός , διότι είναι γνωστό ότι οι Χοντροί είναι καλοί άνθρωποι, άρα σωστή η απόφαση της δικαιοσύνης.
  Ας κάνει τώρα τα ίδια που είναι αδύνατος και θα δείτε πως θα πάει σούμπιτος στην στενή, άλλωστε αυτό μπορεί να σκέφτηκε και ό εισαγγελεύς, που να στείλω αυτόν τον χοντρό στην στενή , θα χωράει άραγε και να τον άφησε.
  Το άλλο , για τον στημένο διαγωνισμό , δεν βρέθηκαν λέει αλλοιωμένα τα γραπτά της 35χρονης, τότε αφού όλα καλά ας δώσουν στην δημοσιότητα τον πίνακα των επιτυχόντων,φοβούνται μήπως δούμε τίποτα ονοματα παιδιών βουλευτών και συνδικαλιστών;
  Το άλλο με τις υπερωρίες, όντως υπάρχει νόμος που απαγορεύει να κάνει κάποιος υπερωρίες πάνω από ένα όριο, εάν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι 60 τον χρόνο, από 60 – 120 παίρνεις άδεια από την επιθεώρηση εργασίας και μετά απαγορεύεται.
  Εντάξει , έδωσαν τα εκατομμύρια € στους συνδικαλιστές για να δοθούν στους εργαζόμενους , γιατί ο εισαγγελεύς δεν έστειλε και μερικούς ορκωτούς να κάνουν έλεγχο εάν αυτά τα λεφτά όντως εδώθησαν.
  Αλήθεια οι συνδικαλιστές γιατί δεν βγήκαν να καταγγείλουν τα παραπάνω, μήπως έτρωγαν και διόριζαν και οι ίδιοι , λέω και καλά οι δεξιοπασοκοστροφοι οι αριστεροστροφοι που χάθηκαν !!!
  @νήπιος γέρων.
  Συγνώμη τι είναι αυτά που γράφεις , έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να χαλάσεις ότι ποιο ιερό υπάρχει για τον λαό και εννοώ τα μπάνια του λαού γέροντα.
  Λοιπόν αστό και το επαναφέρεις τον Οχτώβριο και σου υπενθιμίζω ότι εδώ δεν είναι Γαλλία εδώ είναι Ελλάδα το ποιο σύγχρονο τμήμα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.