#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/05/2010 22:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για ένα Κίνημα Εθνικής ΕπιβίωσηςΥπάρχουν δυο ειδών εκδικάσεις: Η νομική και η συνειδησιακή. Η πρώτη, για να λειτουργήσει αντικειμενικά, προϋποθέτει ανεξάρτητους μηχανισμούς εκδίκασης με απρόσκοπτη εφαρμογή ενός νομικού πλαισίου, το οποίο δεν συνιστά αποτέλεσμα δολιότητος. Δυστυχώς αυτές οι προϋποθέσεις δεν υφίστανται. Παρ’ όλα αυτά δεν δικαιούμεθα να απαξιώσουμε το ισχύον σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης. Όσο διαβρωμένο κι αν είναι αυτό, δεν παύει να καθορίζεται από τον προσδιορισμό του, ο οποίος εξακολουθεί να υφίσταται ως αίτημα κάτω από όλες τις δυνατές συνθήκες.
Κατά συνέπεια οφείλουμε – εάν θέλουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας πολίτες και όχι υπηκόους άνευ υποχρεώσεων και ευθυνών – να προωθήσουμε την αντίστοιχη καταγγελία.
Από πλευράς τακτικής ενός Κινήματος Εθνικής Επιβίωσης (ή και Εθνοκεντρικής Αναγέννησης, όπως πρότεινε σε πρόσφατη ανάρτηση με τίτλο «Η απολυταρχία του συστήματος ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζεται με αβρή αντιπολίτευση» και περιεχόμενο την αναφορά σε νόθευση των κοινοβουλευτικών θεσμών η “Αριστερά της Δεξιάς”) που κατευθύνεται ενάντια στις συνέπειες της καταστροφής της χώρας, βάσει της έξωθεν επιβληθείσης προσαγωγής στο ΔΝΤ., η έγερση της αντίστοιχης καταγγελίας αποτελεί σημαντικό καθήκον.
Όμως μια καταγγελία δεν μπορεί να υφίσταται αφηρημένα, αλλά οφείλει να δομείται νομικά, στηριζόμενη σε συστηματική προβολή αποδεικτικών στοιχείων. Αυτά υπάρχουν και είναι γνωστά τοις πάσι. Υπάρχουν όμως περιπτωσιακά καταγραμμένα και χωρίς συστηματική συγκρότηση δικογραφίας.
Υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως στην Βουλή, ότι η κυβέρνηση προέβη σε χρονική μετάθεση λογιστικής καταγραφής εσόδων, καθώς και μέτρων καταβολής φόρων και εισφορών, με στόχο την ονομαστική διόγκωση του δημοσίου ελλείμματος. Αυτή η ονομαστική διόγκωση, σε συνδυασμό (και προφανή συνεννόηση) με χρηματιστικά κερδοσκοπικά τεχνάσματα, οδήγησε στην απότομη έκρηξη του δανειοδοτικού κόστους και στην δανειοληπτική απαξίωση της Ελλάδος.

Μεγάλη συνυπευθυνότητα έχει η μανιώδης εκστρατεία δυσφήμησης, που κλιμάκωσαν μαζικά μέσα της αλλοδαπής, αλλά και η ολιγωρία κάποιων κυβερνήσεων οικονομικώς ισχυρών κρατών της ΕΕ. να συναινέσουν σε δανειοδότηση της Ελλάδας, πριν την προσφυγή της κυβέρνησης στο ΔΝΤ. Δυστυχώς συνάγεται το συμπέρασμα, ότι αυτή η προσφυγή ήταν και από αυτές ηθελημένη, συμμετέχοντας ενεργά σε μια καμπάνια, η οποία αποδυνάμωσε την φερεγγυότητα του κοινού νομίσματος και την συνεκτικότητα της Ενώσεως, απαυξάνοντας τους σοβαρούς ορατούς κινδύνους, που υφίστανται και για άλλα κράτη – μέλη.
Δυστυχώς όμως την ουσιαστική αφετηρία παρείχε με θρασύτατο τρόπο η εγχώρια κυβέρνησις.
Μια τέτοιου είδους καταγγελία υπέχει σοβαρότατης εθνικής βάσεως και συνεπειών. Κατά συνέπεια προσήκει να μην προωθηθεί από μεμονωμένο ιδιώτη. Εδώ καλείται να πράξει το κοινωνικό σύνολο, υπό την πρωτοβουλία των υγειών δυνάμεων του Έθνους.
Κατά συνέπεια είναι σκόπιμο να προωθηθεί αντίστοιχη ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ.

Προσωπικώς αντίκειμαι σε προπηλακισμούς πολιτικών από ανωνύμους και σε πολιορκητικές ενέργειες σε βάρος του κτηρίου, όπου συνεδριάζουν αυτοί που όφειλαν να είναι Εθνική Αντιπροσωπεία. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους αντιδράσεις προωθούν καταστάσεις τύπου “εμπρησμού του Ράιχσταγκ”, που εγκύπτουν μέσα στην λογική και τον προγραμματισμό των δυνάμεων της ανωμαλίας, που καθοδηγούνται παρασκηνιακά από τις δυνάμεις που βρίσκονται όπισθεν του ΔΝΤ.
Αντίκειμαι στην λογική εφαρμογής βίας, πιστεύω όμως στην παθητική αντίσταση, αλλά πρωτίστως θεωρώ, ότι ο λαός και η κοινωνία οφείλουν να προβούν στην οργανωμένη προώθηση σκόπιμων αντιμέτρων. Το κεντρικό αυτών των μέτρων θεωρώ ότι είναι σκόπιμο να συνίσταται στην προώθηση καταγγελίας της παρούσης κυβερνήσεως επί εσχάτη προδοσία.

Προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει:
- Να δομηθεί συγκεκριμένη καταγγελία στην προοπτική σχηματισμού φακέλου.
- Να ξεκινήσει κίνηση επιτροπών βάσης που θα την στηρίξει.
- Να ξεκινήσει συλλογή υπογραφών από φορέα συντονισμού.

Στο ζήτημα της συνειδησιακής καταγγελίας θα τοποθετηθώ προσεχώς.

Μποτίλια στο πέλαγος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. aurora3363 avatar
  aurora3363 08/05/2010 23:03:04

  ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!

  • Dimi avatar
   Dimi @ aurora3363 10/05/2010 21:27:01

   Τώρα! Τώρα! Τώρα!

 2. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 08/05/2010 23:05:18

  Ευχαριστώ θερμά για την τιμή της ανάρτησης.
  Ανέκαθεν έχω εμπιστοσύνη στην παρρησία και την τόλμη του Antinews. Παρ' όλα αυτά δεν θεώρησα ότι το σχόλιο μπορεί να είναι αναρτήσιμο, διότι "δαγκώνει" μέχρι την έσχατη συνέπεια.
  Υπό αυτή την έννοια ιδιαίτερη ευχαρίστηση προκαλεί η διαπίστωση, ότι η ετοιμότητα να μην μασάμε ασχέτως κόστους, δεν διακρίνει μόνον μοναχικούς καβαλάρηδες, αλλά και πρόσωπα που διαθέτουν και την εμβέλεια χώρου.

  • Dimi avatar
   Dimi @ Μποτίλια στο πέλαγος 10/05/2010 01:24:28

   Κο ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΛΑΔΑ

   «Η Ουτοπία της Ελληνικής Δικαιοσύνης:
   Και Πως Ενα Ανάλγητο Σύστημα Κτίζει Ευτυχία
   Πάνω στη Δυστυχία Ανύποπτων Πολιτών»

   Αυτός είναι ο Τίτλος του Βιβλίου, το οποίο προτίθεμαι να γράψω προσεχώς.

   Από το 1994 μέχρι και σήμερα, υφίσταμαι νομική και οικονομική καταστροφή και απρόκλητη! ηθική βλάβη, αν και φορολογικά ενήμερη Ελληνίδα Πολίτης. Από τον ανάλγητο εισβολέα ΠΑΣΟΚ, στην κατά πλήρη κυριότητα την ημέρα του θανάτου του και βάσει Τίτλων Υποθ/κείων Αθηνών, Κρωπίας και Κερατέας, της κληρονομιαίας εξ αδιαθέτου ακίνητης περιουσίας του πατέρα μου.

   Είναι δε τόσο ιδιαίτερη η εισβολή, που Δεν υπάρχουν Αρθρα του Αστικού Κώδικα που να προβλέπουν γι’αυτή τη παράνοια. Γι’αυτό, όταν η υπόθεσή μου κάποτε τελεσιδικήσει, θα αποτελέσει «Δεδικασμένο». Είναι μία μάχη εξοντωτική και κοστοβόρα. Και άνιση.

   Κι όμως, επί 16 χρόνια, εγώ, σαν ένα μικρό ενοχλητικό κουνούπι, έχω αναστατώσει τον γαλήνιο ύπνο του υπερόπτη Γίγαντα αντιδίκου, που είναι παγκόσμια γνωστός. Ενας κακομαθημένος Γίγαντας, που Δεν έχει μάθει μόνο να παίρνει και να μη πληρώνει τα χρέη του. Ενας Γίγαντας, που δεν έχει υποχωρήσει από τις διεκδικήσεις του, ούτε ίντσα από το 1994. Που είναι τόσο τοξικός, που είναι αδύνατον ν’αναπνέω τον ίδιο αέρα μαζί του στη Δικαστική Αίθουσα. Κι αναπνέω δίπλα σ’ανοικτά παράθυρα, ακόμη και μεσ’ τη καρδιά του χειμώνα.

   Και με τα δικόγραφα, τοποθετημένα το ένα πάνω στ’άλλο, να φθάνουν στο 1.64μ. ύψος. Και που συνεχίζουν να ψηλώνουν ετησίως.

   16 χρόνια πέρασαν. Με καθυστέρησεις, αναβολές, διακοπές, απεργίες, εξετάσεις ψυεδομαρτύρων. Μία ερώτηση, μία ημιτελής απάντηση, σε δύο ώρες! Κι έτσι περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια κι οι καιροί. Με στόχο την εξάντλησή μου. Την εγκατάληψη. Την υποχώρηση. Την παράδοση άνευ όρων. Την «αβρόχοις ποσί» υφαρπαγή της περιουσίας μου, η οποία αν και εκτός σχεδίου πόλεως, είναι όμορη με περιοχή 5-άστερου θερέτρου «Leading Hotels of the World”, στη «Ριβιέρα της Αττικής»..

   Και με απαιτητό πληρωτέο 1,275,300 Ευρώ φόρο κληρονομίας γιά τα 3/8 μου επί της περουσίας. Και με κατηγορηποίησή μου μεταξύ των κλεφτών και σφραγισμένων επιταγών από τον Τειρεσία. Και με πλήρη αδυναμία ν’ασκήσω τα δικαιώματά μου επί της περιουσίας μου γιά την αποπληρωμή του φόρου κληρονομίας μου. Και με κατάσχεση και ευτυχώς διάσωση της κατοικίας μου, την οποία απέκτησα με 20ετή σκληρή εργασία.

   Αν ήταν άλλος, πιθανώς και να είχε αυτοδικήσει. Είναι απερίγραπτη η οργή που αισθάνομαι γι αυτό το απρόκλητο έγκλημα εναντίον μου. Κι αυτή η ανείπωτη οργή, συχνά αποτυπώνεται στα επικριτικά γι αυτή τη κυβέρνηση σχόλιά μου.

   Συγγενείς και φίλοι μού λένε να τα εγκαταλείψω. Οτι Δεν πρόκειται να τα βγάλω πέρα με τον ανάλγητο Γίγαντα. Κι όμως, εγώ συνεχίζω ακάθεκτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόστος οικονομικό και υγείας γιά μένα. Το οφείλω στη ψυχή του πατέρα μου, στις αξίες μου, στο δικαίωμα υπεράσπισης της περιουσίας που είναι δικαιωματικά δική μου. Ακόμη κι αν πεθάνω προσπαθώντας, η πίστη μου ότι «το Δίκαιο τελικά θα επικρατήσει», παραμένει ακλόνητη.

   Σάς Eυχαριστώ γιά τον χρόνο σας. Και από πικρή προσωπική εμπειρία σάς ενημερώσω ότι, τα Ελληνικά Δικαστήρια σήμερα, θα μπορούσαν με ασφάλεια να μετονομαστούν σε:
   «Λαθρο-Αλλοδαπο-Δικεία». Με 7 στις 10 υποθέσεις που απασχολούν την Ελληνική Δικαιοσύνη, ν’ αφορούν λαθρο-μετανάστευτικά εγκλήματα και παραβάσεις. Με ό,τι καθυστερήσεις αυτό συνεπάγεται γιά τις Ελληνικές Υποθέσεις. Και την ταχύτητα Απόδοσης Δικαιοσύνης..

   Σάς παρακαλώ, να με συμπεριλάβετε «στην προώθηση καταγγελίας της παρούσης κυβερνήσεως επί εσχάτη προδοσία.» Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας.

   Με Εκτίμηση.

   • Μποτίλια στο πέλαγος avatar
    Μποτίλια στο πέλαγος @ Dimi 10/05/2010 20:37:11

    Σας αισθάνομαι ως παθών πλήρως. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη στις δίκαιες διεκδικήσεις σας.
    Προέβην ήδη σε διαδικασία ένταξή σας στην πρωτοβουλία προωθήσεως της καταγγελίας με σεβασμό και εκτίμηση ένεκα της επιλογής σας.

   • Dimi avatar
    Dimi @ Dimi 10/05/2010 21:15:01

    @ Μποτίλια στο πέλαγος

    Χαρά μου και Τιμή μου.

    Tώρα είναι η Ωρα! να κάνουμε τα λόγια πράξεις με μετρήσιμα αποτελέσματα.

 3. Orestios avatar
  Orestios 09/05/2010 01:47:00

  Μποτίλια θα έρθει η ώρα που όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 09/05/2010 13:37:25

  Μποτίλια στο Πέλαγος πολύ σημαντικές οι επισημάνσεις σου.

  Αποτελούν τροφή για σοβαρότατο προβληματισμό έξω από τα κατεστημένα παραμυθια που σερβίρουν γκεμπελικά τα μέσα μαζικής αποκτήνωσης.

 5. Αλέξανδρος Τσιγαρίδας avatar
  Αλέξανδρος Τσιγαρίδας 09/05/2010 15:39:50

  Επειδή όλοι μας έχουμε βαρεθεί τα main stream κανάλια κι εφημερίδες να αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, γίναμε αναγνώστες του δικού σας δικτυακού τόπου.

  Η αντίρρηση μου είναι πως δεν γίνεται να γράφει κάποιος άρθρα και είτε να υπογράφει με αρχικά είτε με παρατσούκλια όπως "Μποτίλια στο πέλαγος" κά. Η βαρύτητα του ονόματος του γράφοντος στο τέλος του άρθρου του μπορεί ν' αλλάξει συνηδήσεις, πόσο μάλλον όταν ΤΑ ΝΕΑ κά δημοσιεύουν ανυπόγραφα (κι ανεύθυνα) τα "έτοιμα" αρθράκια τους.

  Γίνετε πιο αξιόπιστοι αναλαμβάνοντας την πλήρη ευθύνη των δημοσιευμάτων σας, εν αντιθέσει με "τους άλλους"!

  • Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
   Μποτίλια στο Πέλαγος @ Αλέξανδρος Τσιγαρίδας 09/05/2010 19:35:26

   Αξιότιμε κύριε Τσιγαρίδα,
   σας ασπάζομαι.

   Εκτός εικονικής πραγματικότητος:
   ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΚΛΑΔΑΣ
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ
   FEURIGSTR. 41
   10827 BERLIN
   TEl. 0049-30-94885724

   (Έχω βαρεθεί να δημοσιεύω εδώ ονοματεπώνυμο και διεύθυνση. Αλλά δεν μου αρέσει να μην ανταποκρίνομαι σε ευγενείς εκκλήσεις. Επιτρέψτε μου όμως και προσεχώς να κάνω χρήση του διαδικτυακού μου επωνυμίου, ως μέτοχος του πλούτου της μπλογκόσφαιρας. Εξ άλλου εάν ερευνήσετε εντός μου, δεν θα βρείτε παρά μια μποτίλια).

   • Αλέξανδρος Τσιγαρίδας avatar
    Αλέξανδρος Τσιγαρίδας @ Μποτίλια στο Πέλαγος 10/05/2010 00:05:34

    Εύγε κε Κλάδα! Οι Έλληνες του εξωτερικού "βάλανε" το χεράκι τους και πέτυχε η επανάσταση του 1821!

    Αλέξανδρος Τσιγαρίδας
    ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ
    CARDIFF - UK

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.