27/02/2009 15:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με το ΤΣΠΕΑΘ;

Διαβάζουμε καθημερινά και από μια καινούργια αποκάλυψη σκανδάλου από το ΠΑΣΟΚ. Οι οποίες τις περισσότερες φορές βασίζονται σε αμφισβητούμενα στοιχεία που προκύπτουν από περίεργες διαμάχες επιχειρηματικών συμφερόντων, όπου κάποιος είπε κάτι σε κάποιον για να πει σε κάποιον άλλον (υπόθεση Παυλίδη). Ή προέρχονται από μεγαλοεπιχειρηματίες σε μόνιμη αντιπαράθεση για τα μεγάλα έργα με την κυβέρνηση ή συναδέλφους τους (πχ Εμφιετζόγλου).

Για το σκάνδαλο των σκανδάλων όμως της ΝΔ, τα ομόλογα, κουβέντα, τελευταία. Και ειδικά με το σκάνδαλο του Ταμείου των δημοσιογράφων για το οποίο επαναλαμβάνουμε ότι για πολλοστή φορά υπάρχουν πάμπολλα και αδιαμφισβήτητα  στοιχεία.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή η «αμέλεια» οφείλεται σε...φόρτο εργασίας για τα σκάνδαλα. Και όχι σε όσα ακούγονται για σχέσεις του «παλαιού ΠΑΣΟΚ» με την μια εκ των χρηματιστηριακών εταιρειών που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση.

Για να αντιληφθούν εξάλλου εκεί στα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το βάθος του σκανδάλου και πως οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές αλληλοϋποστηρίζονται και αλληλοβαστάζονται και μας δουλεύουν όλους κανονικά, ας διαβάσουν πως μεσούντος του σκανδάλου ο κ. Αβραμόπουλος απέλυσε τον κ. Καπράνο από το Νοσοκομείο Μεταξά και μετά τον πήρε στον πλευρό του για να κάνουν, μεταξύ των άλλων, ταξιδάκια στην Τουρκία.

Και διερωτώμεθα: Το πλέγμα προστασίας της κυβέρνησης προς τον πολυθεσίτη Δ. Καπράνο, ο οποίος από το 2004 έχει διορισθεί σε τουλάχιστον 7 θέσεις με αποφάσεις τουλάχιστον τεσσάρων υπουργών (Γ. Αλογοσκούφης, Π. Παναγιωτόπουλος, Δ. Αβραμόπουλος και Δ. Σιούφας) δεν είναι επαρκής λόγος για να πάει ο σχετικός φάκελος στην Βουλή;

Στην περίπτωση πάντως που στο ΠΑΣΟΚ έχουν ξεχάσει την υπόθεση μπορούν να ανατρέξουν στα εξής δημοσιεύματα μας:                                         

Τα στοιχεία του πορίσματος Ζορμπά - 1

Τα στοιχεία του πορίσματος Ζορμπά - 2

Τα στοιχεία του πορίσματος Ζορμπά - 3

Τα στοιχεία του πορίσματος Ζορμπά - 4

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GreenPoint avatar
  GreenPoint 27/02/2009 16:04:11

  Πολυ σωστα κανεις και τα υπενθυμιζεις!!!Αλλα πες μου σε παρακαλω τι να πρωτουπενθυμισεις!!!Αυτοι δεν εχουν τσιπα επανω τους αλλα ειναι σε τοσο μεγαλο βαθμο ξετσιπωτοι που πολλες φορες δεν τα πιστευεις!!!!

 2. Swell avatar
  Swell 27/02/2009 16:42:37

  Oυ μπλέξεις με Κοπράνο...

 3. osaperas avatar
  osaperas 27/02/2009 19:59:45

  Γράφει ο φάκτορας:

  Και όχι σε όσα ακούγονται για σχέσεις του «παλαιού ΠΑΣΟΚ» με την μια εκ των χρηματιστηριακών εταιρειών που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση.

  Κάποιος υποστηρικτής του παλιού ή του νέου ΠΑΣΟΚ είναι διαθέσιμος για να δώσει κάποια απάντηση:

 4. saaladin avatar
  saaladin 28/02/2009 10:09:46

  οι ίδιοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι κάνουν ’γαργάρα’ τα του οίκου τους.Αυτοί δέχθηκαν τους άθλιους Καπράνους,αυτοί δέχονται να διοικεί το Ταμείο τους ένας χουντικός συνταξιούχος υποναύαρχος.,,διορισμένος από μιά αμοραλιστική κυβέρνηση..Το σκάνδαλο των ομολόγων του Ταμείου τους καθώς και τ απίστευτα ποσά που παίζαν στο χρηματιστήριο οι Διοικήσεις τους,έχουν περάσει στη λήθη.Οι δε νεώτεροι του κλάδου τους έχουν μαύρα μεσάνυχτα.Η σύνταξή τους ’δεν υπάρχει’...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.