#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
29/10/2010 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί το «ΟΧΙ» στο μνημόνιο της υποταγής, είναι «ΝΑΙ» στην Ελλάδατου Κώστα Ροδινού

Βγήκαν  και αλυχτούν,  ότι το «όχι» στο  μνημόνιο θα βλάψει τη χώρα. Θα την οδηγήσει στην πτώχευση και την καταστροφή. Ουδεν αναληθέστερον!  Αντιθέτως, με το μνημόνιο  και αν ακόμα όλα εξελιχθούν ομαλά, το 2013 θα έχουμε το υψηλότερο χρέος στην ευρωζώνη, περίπου 150% του ΑΕΠ!  Τότε θα βρισκόμαστε στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Ελέω θεού ..μονάρχης

Προηγήθηκε βέβαια ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεκατρείς μήνες μετά την θριαμβευτική άνοδο του στην εξουσία, με νωπή ακόμα λαϊκή εντολή και ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, απείλησε  πως αν ο λαός καταψηφίσει  τους εκλεκτούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.  Είναι δυνατόν  κοινοβουλευτικός πρωθυπουργός  να εκβιάζει με το επιχείρημα  ότι  αν δεν ψηφίσετε αυτούς που θέλω, τότε θα σας τιμωρήσω  με εκλογές. Δηλαδή, ο λαός δεν έχει το δικαίωμα να διαλέξει κάτι διαφορετικό; Υποχρεούται να συμφωνεί με τις επιλογές του κ. Παπανδρέου. Τέτοιες απειλές ούτε οι ελέω Θεού μονάρχες δεν απετόλμησαν!

Πρόκειται  για μια βαθύτατα αντιδημοκρατική νοοτροπία, που φτάνει στα όρια της μοναρχικής αντίληψης περί την εξουσία. Ουσιαστικά αρνείται στον λαό το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης, αρχή επί της οποίας στηρίζεται το δημοκρατικό  μας πολίτευμα. Αρκούσε αυτός και μόνο ο λόγος για να καταψηφίσει ο ελληνικός λαός, τους υποψηφίους του  κ. Παπανδρέου. Για να του δώσει ένα μάθημα ότι ο λαός παραμένει κυρίαρχος. Υπάρχουν, όμως και άλλοι λόγοι.

Απειλείται η ηγεμονία του

Ο κ. Παπανδρέου μεθοδικά έκτιζε  ένα ήπιο προφίλ, έμπειρου περί την διπλωματία, εμφορουμένου  από δημοκρατικές και κοινωνικές αντιλήψεις. Το είπε άλλωστε και ο ίδιος, «εγώ είμαι δημοκράτης». Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο πρωθυπουργό, από τη μεταπολίτευση και μετά,  να αισθάνεται την ανάγκη να διαβεβαιώσει τον ελληνικό λαό για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις!

Κέρδισε τις εκλογές επειδή  έπεισε για τις καλές του προθέσεις και κυρίως επειδή  υποσχέθηκε καλύτερες μέρες, ενώ ο προηγούμενος μιλούσε για πάγωμα μισθών και διετή λιτότητα. Για λίγους μήνες πέρασε το παραμύθι ότι δεν ήξερε και έφταιγαν οι προηγούμενοι.  Σύντομα αποδείχθηκε,  ότι όχι μόνο ήξερε, αλλά  δημιούργησε  την κρίση  δανεισμού για να αιτιολογήσει την αθέτηση των υποσχέσεων του.  Μια κρίση που κόστισε πανάκριβα στη χώρα και ακόμα κοστίζει.  Το δεύτερο ψέμα ήταν χειρότερο και πιο επώδυνο από το πρώτο.  Ο έλληνας έχει πολλά στραβά, αλλά όταν σε συλλαμβάνει να τον κοροϊδεύεις  απροκάλυπτα, κατά το κοινώς λεγόμενο,  «τα παίρνει στο κρανίο» και αντιδρά, ενίοτε και άσχημα! Ολες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι η αντι-μνημονιακή ψήφος κινείται πέριξ του 65-70%. Αυτή η τάση θα εκδηλωνόταν με  μαζική καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ γιατί στο πρόσωπό τους ο  ψηφοφόρος βλέπει τους υποστηρικτές του μνημονίου.  Να, λοιπόν, γιατί  ο κ. Παπανδρέου άρχισε τις απειλές.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι  ουσιαστικά διαλύονται οι κοινωνικές  συνιστώσες που διατηρούσαν  το ΠΑΣΟΚ  στην εξουσία. Ο μύθος ότι οι έλληνες με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ περνούσαν  καλά, κατέρρευσε. Παράλληλα,  υπάρχει  μια έντονη διάσταση απόψεων σε επίπεδο κορυφής. Με εξαίρεση τον σκληρό πυρήνα των συνεργατών του κ. Παπανδρέου, τα άλλα στελέχη  απέφευγαν να υπερασπιστούν  δημοσίως τις επιλογές του .  Με ένα κόμμα διχασμένο στην κορυφή και διαλυμένο στη  βάση,  αμφισβητείται η ηγεμονία του κ. Παπανδρέου.

Στήνει σκηνικό κρίσης

Αρα, λοιπόν, ο κ. Παπανδρέου για καθαρά προσωπικούς και κομματικούς λόγους έθεσε το δίλημμα γιατί έτσι  ελπίζει να βάλει τάξη στο κόμμα και την κυβέρνησή και να  σταματήσει την αμφισβήτησή  του.

Για τη χώρα;  Ε, τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι. Τα spreads  σκαρφάλωσαν στις 800 μονάδες μέσα σε 48 ώρες, τα   CDS  αυξήθηκαν, τα σενάρια της πτώχευσης επανήλθαν, ένα νέο σκηνικό κρίσης στήνεται και πάλι.  Απλώς να υπενθυμίσω,  ότι την τελευταία φορά που δημιουργήθηκε παρόμοιο σκηνικό η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ.

Γιατί, όμως, ο κ. Παπανδρέου στήνει σκηνικό κρίσης; Εδώ θα αρχίσουμε τις υποθέσεις. Κατ’ αρχήν υπάρχει μια εκκρεμότητα   με την προσφυγή κατά του  μνημονίου. Λέτε να υπερισχύσει  η άποψη ό,τι  το μνημόνιο έπρεπε να ψηφιστεί με την ενισχυμένη πλειοψηφία των 180 ψήφων  και όχι με την απλή των 151; Μήπως,  ο κ. Παπανδρέου  το γνωρίζει και για αυτό προσπάθησε να δώσει δημοψηφισματικό χαρακτήρα στις  εκλογές;  Μήπως, επιχειρεί  να προκαταλάβει την κρίση του Δικαστηρίου;  Γιατί ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές;

Δεύτερον,   μήπως  τα νέα μέτρα είναι αυστηρότερα των αναμενομένων  και ο κ. Παπανδρέου επιδιώκει μια a priori νομιμοποίησή τους; Δηλαδή ουσιαστικά ζητά εξουσιοδότηση, και μάλιστα εν λευκώ,  για τη λήψη τους;

Ότι και να συμβαίνει, είτε  έθεσε το θέμα των πρόωρων εκλογών για καθαρά εσωκομματικούς λόγους, είτε επειδή  επιδιώκει να υφαρπάξει μια  εξουσιοδότηση για τη λήψη αυστηρότερων μέτρων, το βέβαιον είναι ότι ο πρωθυπουργός και πάλι δεν είναι ειλικρινής.

Το «όχι» είναι «ναι» στη χώρα.

Ας δούμε, όμως, την ουσία του επιχειρήματος του κ. Παπανδρέου. Ας δεχθούμε ότι οι υποψήφιοι του καταποντίζονται στις περιφερειακές εκλογές και η Ν.Δ. θριαμβεύει.  Αν  στη θέση του ήταν ο πατέρας του, θα μας έλεγε, όπως το 1986, ότι  «νίκησε η τοπική αυτοδιοίκηση»!  Ούτε πρόωρες εκλογές, ούτε τίποτα. Δηλαδή η κα. Μέρκελ που καταψηφίστηκε στις τοπικές εκλογές της περασμένης άνοιξης τι έπαθε;

Ας επιχειρήσουμε να απαντήσουμε και στο επόμενο έωλο (μάλλον και …αίολο)  επιχείρημα του κ. Παπανδρέου, ό,τι δηλαδή  η καταψήφιση των υποψηφίων του,  θα σημάνει …αποσταθεροποίηση της χώρας. Πρόκειται για επικίνδυνη αστειότητα. Δηλαδή θέλει να μας πεί ότι το ΠΑΣΟΚ εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας και όλα τα άλλα κόμματα την απεργάζονται; Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Απορώ. Τόσοι επιφανείς Καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ, δεν βρέθηκε ένας να του πεί, ότι τέτοιες κουβέντες δεν εκστομίζονται από τα χείλη του πρωθυπουργού;

Οσον και αν ηχεί παράξενο, η καταψήφιση του μνημονίου μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει για τη  χώρα. Ενας σοβαρός και ικανός πρωθυπουργός, μπορεί και να επιθυμούσε την καταψήφισή του! Σοβαρολογώ απολύτως! Να γιατί.

Η καταψήφιση του μνημονίου, δεν  αποδυναμώνει τη χώρα.

Την ισχυροποιεί.

Η καταψήφιση του μνημονίου προσφέρει στον πρωθυπουργό ισχυρά όπλα. Μπορεί  να μετατρέψει την αποδοκιμασία σε διαπραγματευτική ισχύ. Πως; Μα λέγοντας ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο επειδή έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής της. Και όταν μια κοινωνία υπερβαίνει  τα όρια αυτά, οι αντιδράσεις της είναι ανεξέλεγκτες. Ενας ικανός πρωθυπουργός θα  χρησιμοποιούσε  την αντίδραση της κοινωνίας για να  μετριάσει την πίεση που δέχεται και  να απαιτήσει καλύτερους όρους.  Οι διαπραγματεύσεις γίνονται με πολιτικούς και οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι καμιά κοινωνία δεν μπορείς να την πιέσεις πέρα  από κάποια όρια. Εκτός και αν ο κ. Παπανδρέου δεν διαπραγματεύεται με πολιτικούς, αλλά με τραπεζίτες ή με αυτούς που, όπως μας απεκάλυψε  στη διακαναλική, επένδυσαν  εκατοντάδες εκατομμύρια στην πτώχευση της χώρας.  Αυτό το τελευταίο αρνούμαστε ακόμα και να το σκεφτούμε.

Συμπέρασμα: Το «όχι» στο μνημόνιο, όχι μόνο δεν αποσταθεροποιεί τη χώρα, όχι μόνο δεν την βλάπτει, αλλά αντίθετα, την ισχυροποιεί.

Δείχνει ότι η κοινωνία έχει αντιστάσεις και αντοχές.

Ότι μπορεί  να ανεχτεί θυσίες, αλλά όχι την υποδούλωση σε ξένα συμφέροντα.

Για αυτό το  «όχι» στο μνημόνιο, μέρα που είναι σήμερα, είναι, μια πατριωτική επιλογή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ avatar
  ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 29/10/2010 09:39:05

  ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΟΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΞΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
  ΑΥΤΟΣ ΟΜΩς ΠΕΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 29/10/2010 09:55:21

  Στις 07/11/2010, από τον Α’ Γύρο, Τρομοκρατούμε τους Τρομοκράτες!

  Σε 9 ημέρες, λέμε κάθετα ΟΧΙ! «στη χωματερή των Εθνικών μας Πλεονεκτημάτων) και στα [(1+1) + (22 με τον σουλτάνο)] = 24 Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας, της Συνέχειας, της Υπαρξης, της Ελληνικής Σύστασης των Ελλήνων.

  Και θα ήταν χρήσιμο να ξαναθυμηθούμε, ποιός είναι και τι ακριβώς πρεσβεύει ο κ. Herman Van Rompuy, ο ΜΗ-Εκλεγμένος, εγκάθετος Βέλγος Πρόεδρος της Ε.Ε. των 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων Πολιτών και γνήσιος Εφιαλτικός εκφραστής της Παγκόσμιας «Αριστοκρατίας της Σκοπιμότητας» των απανταχού υποτελών, αχυρανθρώπων Bilderbergs http://bit.ly/dg1Mv3
  *
  «Επίσημες δηλώσεις της κυβέρνησης των Σκοπίων
  Tο ρολόϊ της ιστορίας χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της Ελλάδας από τρία έθνη. Η Ελλάδα θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους Mακεδόνες, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία. Τι θα απομείνει τελικά στους Γρεκούς; Ο μικρός τους βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική.»
  ~Δαμιανού Βασιλειάδη – Διπλωματικό Περισκόπιο, Αθήνα 10/10/2010:
  ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ, ΟΡΓΟΥΕΛΙΑΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ γιά Μακεδονία, Θράκη, Ηπειρο
  *
  Στις 07/11/2010, από τον Α’ Γύρο, Τρομοκρατούμε τους Τρομοκράτες!

 3. Πίστες Μπλε! avatar
  Πίστες Μπλε! 29/10/2010 10:13:10

  http://1.bp.blogspot.com/_SYRDRclMq4Q/TMpzGC1wbfI/AAAAAAAAAS4/FruW7RC-acU/s1600/pappist2.jpg

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 29/10/2010 11:54:30

  Αποκομένο το "Καστελόριζο" του GAP
  Naxios:
  Θυμάστε τον Απρίλιο που ο GAP βγήκε από το Καστελόριζο να μας αναγγείλει την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ; Θυμάστε που είπε ότι βγαίνει συμβολικά από το ακριτικό νησί; Τότε είχε πεί: «Η έμπνευση, η πίστη μας είναι ετούτος εδώ ο τόπος, από το Καστελλόριζο, μέχρι την Κέρκυρα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο». Δείτε λοιπόν, μέσα από την επιστολή που του έστειλε ο Δήμαρχος, Πανηγύρης, τι κάνει για να αποκόψει το Καστελόριζο από «ετούτο εδώ τον τόπο» και να αναγκάσει τον πληθυσμό να το εγκαταλείψει στα χέρια της Τουρκίας:
  «Τις τελευταίες 15 ημέρες η επικοινωνία μας με τη Ρόδο γίνεται μέσω Τουρκίας, καθώς και όλες μας οι προμήθειες. Ο λόγος: Η ενέργεια του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας να σταματήσει τα τρία επιδοτούμενα δρομολόγια που εκτελούσε το Ε/Γ - Ο/Γ "Πρωτεύς" χωρίς να τα αντικαταστήσουν»
  Αναγκάζουν τους κατοίκους όχι μόνο να πηγαίνουν στην Τουρκία για να ψωνίσουν τρόφιμα ή φάρμακα αλλά και να πηγαίνουν στη Ρόδο μέσω Τουρκίας μιας και έχουν καλύτερα δρομολόγια!!!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ αλλενάκι 29/10/2010 14:37:48

   Και είμαστε ακόμα στην αρχή.
   Μάλλον και αυτό θα εντάσσεται στο πλαίσιο των συζητήσεων με τον Ερντογάν.
   Εκτός και αν είναι τίποτα καινούργιες ιδέες της πρωθυπουργικής συμβούλου, της κας. Τζέμ

 5. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 29/10/2010 12:19:18

  Για τη Dimi: Σε συγχαίρω για το άρθρο σου, τέτοιες μέρες σαν τις σημερινές, ας προσπαθήσομε να παραμείνομε cool. Η ψυχική μας δύναμη πιστεύω οτι μας το επιτρέπει. Μ ετους καλύτερους χαιρετισμούς, Νίκος.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Νίκος Θ. 29/10/2010 14:07:40

   Και όπως είπε ο επερχόμενος Κυβερνήτης της Ελλάδας κ. Αντώνης Σαμαράς «Το κεφάλι ψηλά θ’ανοίξει μιά καινούργια σελίδα γιά την Ελλάδα».

   Αισιοδοξία, θέληση, πίστη, ισορροπία και κότσια γιά να επιστραφεί σ’ ΕΜΑΣ, η Ελεύθερη Ελλάδα που ΜΑΣ ανήκει.

   Γιά ν’αφεθούμε στο εκτυφλωτικό Φως της, στα χρώματα και τ’αρώματά της, ν’αφουγκρασθούμε τους ήχους του Αιγαίου της, γιά να κρατήσουμε στις ψυχές μας την Ανοιξή της, έστω κι αν όλα τώρα γύρω μας φαίνονται και είναι παγερά και σκοτεινιασμένα. Μ' εγκάρδιους χαιρετισμούς, Νίκο.

 6. Hydra4ever avatar
  Hydra4ever 29/10/2010 12:25:40

  Και ο Μητρόπουλος ο αδιστακτος εργατοπατέρας όλες του οι αφίσες είναι
  ενάντια στο μνημόνιο!! Προσπαθούν να απροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους
  και είναι επικίνδυνοι

 7. Greg avatar
  Greg 29/10/2010 12:55:31

  Ψάξτε να βρείτε τη συνέντευξη Δημαρά "στο κόκκινο" 105,5, στους Τσέκερη-Κυρίτση, σήμερα, 10:00-11:00. Τόσο αποκαρδιωτική αλλά και αποκαλυπτική για τον υποψήφιο, που αν προβαλόταν από ΜΜΕ μεγαλύτερης εμβέλειας, θα του κόστιζε την περιφέρεια!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Greg 29/10/2010 14:35:52

   Greg,
   Τι είπε τελικά ο Δημαράς;

 8. bromoskylo avatar
  bromoskylo 29/10/2010 13:14:45

  "...Η καταψήφιση του μνημονίου προσφέρει στον πρωθυπουργό ισχυρά όπλα. Μπορεί να μετατρέψει την αποδοκιμασία σε διαπραγματευτική ισχύ..."
  Aυτό πρέπει να κατανοήσουν όλοι!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ bromoskylo 29/10/2010 14:35:17

   Εδώ δεν το κατανοούν αυτοί που πρέπει!

 9. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/10/2010 14:20:06

  4η μερα πεφτει το Χρηματιστηριο
  4η μερα ανεβαινουν τα spreads ( 0,830 ! )

  O ΓΑΠ κανει καλο στην οικονομια μας. Ειναι μεγααααλος δασκαλος του Κουνγκ Φου. Ειναι Δαλαι Λαμα. Ειναι Σορος μονος του. Ειναι Μπαφφετ για παρτη του.

  Η Πειραιως κανει ΑΜΤ χαχαα 1Δις Ευρα απο λεφτα που υπαρχουν φυσικα!
  Η Βασιλεια ΙΙΙ τους περιμενει στη γωνια με κουκουλα !

  Ολοι μας αναβαθμιζαν μεχρι να μιλησει δημοσια ο ΓΑΠ ! ρε δουλεμα.. ειναι πολλα τα $$ που βγαζουν. Τι Τ-10...

  Ονι μονο να χασει το ΠΑΣΟΚ, αλλα να φυγει ο ΓΑΠ για παντα απο τη Χωρα. Εαν ως αντιπολιτευση αρχισει τις κωλοτουμπες και τις Πρασινιές θα φαει πολυ ξυλο. Θα τον βαρανε τα κουπια του κανο και τα ζαντολαστιχα του ποδηλατου του.

  ΔΙΠΛΟΣ ΤΑΦΟΣ για τον ΓΑΠ.


  ΠΠ

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 29/10/2010 14:34:18

   ΠΠ
   Μήπως τελικά επεδίωκε την κρίση;
   Γιατί δεν μπορεί να αγνούσε τις συνέπειες των δηλώσεων του για πρόωρες εκλογές.
   Αναζητούν δικαιολογίες είτε για να αποδράσουν, είτε για να μας επιβάλλουν τόσο αυστηρά μέτρα που ούτε μπορούμε να τα διανοηθούμε.
   Αλλη δικαιλογία δεν υπάρχει.

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 29/10/2010 14:45:38

    Μπαι δε γουει, βρες μου ΕΝΑΝ ΠΑΣΟΚΟ στην Κοιν/κη Ομαδα που εχει ευαισθησιες για τη Χωρα του.

    ΕΝΑΝ.

    ΠΠ

 10. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 29/10/2010 14:55:07

  Στις 7 Νοεμβριου καυτηριαζουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΜΠΟΛΑ που λεγεται ΜΝΗΜΟΝΙΟ και τους υποστηρικτες του.
  Και ειναι ΕΘΝΙΚΗ ΕΜΠΟΛΑ το ΜΝΗΜΟΝΙΟ γιατι:
  Κατατρωει τα εισοδηματα μας
  Κατατρωει τους κοπους μιας ζωης(συνταξεις)
  Κατατρωει το κοινωνικο κρατος
  Κατατρωει το δικαιωμα στην ελπιδα της νεολαιας.

 11. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 29/10/2010 14:55:35

  O φορεστ ΓΑΠ σας προσφέρει +200 μονάδες βάσεις στα σπρεντ για μποναμά...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Σοσιαληστής 29/10/2010 15:10:22

   Διάβασα κάπου ένα πικρόχολο: "πάρτυ σορτάκηδων".

   Η μόνη εξεταστική επιτροπή μετά τη μεταπολίτευση που έχει αντικείμενο είναι αυτή που πρέπει να εξετάσει τι έγινε από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι σήμερα.

 12. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 29/10/2010 15:02:32

  Mολις ειδα διαφημιση στο ΜΕGA οτι τη Δευτερα θα εχει το Σαμαρα.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ψυχραιμια 29/10/2010 15:07:38

   Ψυχραιμία,

   Νομίζω οτι θα είναι στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ με τον Πρετεντέρη

 13. Μisha avatar
  Μisha 29/10/2010 15:12:13

  Kώστα , έχεις δίκιο. Ο ΓΑΠ λειτουργεί απολύτως προγραμματισμένα.
  Με σχέδιο μάς οδήγησε στο Μνημόνιο, με σχέδιο μάς πάει προς τον εξανδραποδισμό.
  Πλέον,δικαιολογούνται κάθε είδους αντιδράσεις εναντίον του.

 14. Μisha avatar
  Μisha 29/10/2010 15:14:49

  Όχι άλλες εξεταστικές.
  Εκτελεστικά αποσπάσματα με άσφαιρα πυρά χρειάζονται για να καταλάβουν στο πετσι τους οι Νεοταγματασφαλίτες το άγχος και τον πανικό στον οποίο υποβάλουν τον μέσο Ελληνα.

 15. Greg avatar
  Greg 29/10/2010 16:01:26

  Ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και αγενής, αποκάλεσε μάλιστα εγκάθετους τους δύο δημοσιογράφους, επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις! Σε ερωτήσεις κόσμια διατυπωμένες, όπως για παράδειγμα για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο συνεργάτη της κ.Μπακογιάννη ή για τη θέση του στο θέμα του ΟΣΕ, ο υποψήφιος απαντούσε με προσωπική επίθεση, αμφισβητώντας την επάρκεια των δημοσιογράφων να κάνουν σωστές ερωτήσεις! Καμία σχέση με το σύνηθες μελιστάλαχτο, ευσυγκίνητο ύφος του.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Greg 29/10/2010 17:07:52

   Greg,

   Καμιά έκπληξη.
   Οσο συχνότερα εμφανίζεται, τόσο ταχύτερα απομυθοποιείται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.