17/04/2008 11:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο κ. Αλογοσκούφης απομακρύνει στενούς συνεργάτες του;

Στις 5/3 (βλέπε εδώ) γράψαμε ότι μετά την απομάκρυνση της γραμματέως του με την κατηγορία ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το …press-gr, απομακρύνθηκε από το πλευρό του υπουργού Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη, και ο κ. Β. Τοκάκης. Ο κ. Τοκάκης ήταν το «δεξί χέρι» του υπουργού για τα ΜΜΕ και «εξ’ απορρήτων» του. Ανεπισήμως, η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι έπρεπε να πάει …φαντάρος. Ύστερα όμως από τις τελευταίες εξελίξεις στην σύγκρουση (μέσω Κλαδά) του κ. Αλογοσκούφη με το Μαξίμου, δικαιούμεθα να υποβάλουμε σήμερα ένα πολύ απλό ερώτημα: Μήπως αυτές οι «απομακρύνσεις» έχουν σχέση με τις έρευνες της ΥπΕΕ (και του Γ. Ζορμπά) για φίλους του υπουργού Οικονομικών; 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 17/04/2008 12:53:28

  Φατσα Αλογου
  μιαλο κουκουτς

 2. Vass avatar
  Vass 17/04/2008 19:34:31

  Μήπως αντί για φαντάρος πάει να καταταγεί στη Λεγεώνα των Ξένων;

 3. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 17/04/2008 20:13:28

  Το πρόβλημα με τον κύριο Αλογοσκούφη είναι ότι κατανόησε ότι το καταλληλότερο στέλεχος για τη θέση του Υπουργού Οικονομίας είναι ο κ. Σπύρος Κλαδάς. Διότι σήμερα το υπουργείο δεν χρειάζεται οικονομολόγο επικεφαλής, αλλά νομικό. Ανοιχτόκαρδο και ευγενικό, αλλά και με τη μαγκούρα στο χέρι για να χτυπηθή η ρεμούλα και να ορθοποδήση η χώρα.
  Βεβαίως ο Πρωθυπουργός διαθέτει και άλλα ισχυρά, ικανά και ειλικρινή στελέχη που τον στηρίζουν, όπως ο κ. Στυλιανίδης και ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
  Πέραν αυτού καλό θα ήταν, εάν αποφασίση να κινηθή στην ανάπτυξη της πορείας του βέτο που ξεκίνησε, στην κατεύθυνση της σύνθεσης, να αξιοποιήση και άλλα στελέχη εκτός του κόμματός του, όπως τον κ. Τσίπρα ως Υπουργό Εργασίας, τον κ. Ζορμπά ως Υπουργό Δικαιοσύνης, τον κ. Αλαβάνο ως Υπουργό Υγείας, την κ. Παπαρήγα στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων, τον κ. Σκανδαλίδη ως Υπουργό Εσωτερικών, τους κ.κ. Βορίδη και Κανέλη στο Υπουργείο Παιδείας, τον ΓΑΠ ως υπουργό Ανάπτυξης και Τεχνολογίας, στην Προεδρία της Δημοκρατίας τον κ. Μολυβιάτη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός καλό θα ήταν να ηγηθή ο ίδιος και του Υπουργείου Εξωτερικών, με υφυπουργό τον κ. Καρατζαφέρη. Ο καταλληλότερος για τη Δημόσια Τάξη είναι νομίζω ο κ. Πάγκαλος, εάν πεισθή ότι πρέπει να πέσουνε μερικές σφαλιάρες στα εγκληματικά κυκλώματα, που το έχουνε παρακάνει.
  Υπεύθυνος τύπου ο Faktor X. Θα ήμουν ευτυχής να δω κυβερνητικό εκπρόσωπο το Χάρυ Κλην. Όχι μόνο για να χαλαρώση λίγο η επικοινωνία του μπετόν αρμέ. Θα ήθελα να δω, ποιος θα άντεχε να βγη τότε για να πουλήση εξυπνάδες.

 4. Swell avatar
  Swell 18/04/2008 11:37:02

  @Mποτίλια στο πέλαγος: Ο Spielberg είσαι!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.