#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/01/2014 17:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ "λουφάζει" όποτε συμβαίνει κάτι με την τρομοκρατία;(Ανανεωμένο) Το έχουμε ξαναπεί. Πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου. Ότι πιστεύει στη Δημοκρατία και δεν υιοθετεί τακτικές τρομοκρατών που επιβουλεύονται τη Δημοκρατία. Και φυσικά ακόμη περισσότερο πιστεύουμε ότι το 20% ή 30% του λαού που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με τους Ξηρούς, τους Μαζιώτηδες ή τους.. διανοούμενους τύπου Τόνι Νέγκρι στην Ιταλία.

Όμως, πώς είναι δυνατόν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σχετιζόμενο με την τρομοκρατία ή αν τρομάζει η λέξη με το «αντάρτικο πόλεων» ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ να λουφάζουν. Να μην καταδικάζουν απροκάλυπτα κάθε μορφής βία και να μην υπερασπίζονται αποδεδειγμένα και ομολογημένα δολοφόνους τύπου Κουφοντίνα και Γιωτόπουλου;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτός που δεν μπορεί να πει με ξεκάθαρο λόγο ότι πρόκειται για τρομοκράτες – δολοφόνους που έχουν καταδικαστεί σε χιλιάδες χρόνια φυλακή;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους αποκαλεί πολιτικούς κρατούμενους; Ξεχνάμε ότι επί 30 χρόνια σκότωσαν και τραυμάτισαν δεκάδες ανθρώπους; Και καλά να δεχθούμε ότι έκαναν... αγώνα όταν σκότωναν βασανιστές της Χούντας ή Αμερικανούς πράκτορες. Στη μάνα του Αξαρλιάν τι έχουν να πουν άραγε;

Σήμερα, μια φορτισμένη από την απόδραση Ξηρού ημέρα, η Αυγή επιλέγει να δημοσιεύσει άρθρο του Τόνι Νέγκρι που στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Νέγκρι είναι πράγματι διανοούμενος της Αριστεράς και των αυτόνομων κινημάτων στην Ιταλία. Όμως, πράγματι έχει καταδικαστεί για υποκίνηση σε τρομοκρατικές ενέργειες και για πιθανή σύνδεσή του με οργανώσεις που έπνιξαν στο αίμα τη γείτονα χώρα. Πώς έχουν λοιπόν το θράσος τέτοια ημέρα να δημοσιεύουν το άρθρο του; Αλλά ας αντιστρέψουμε τα πράγματα. Αύριο δίνεται άδεια στον Νίκο Μιχαλολιάκο, που δεν έχει σκοτώσει και κανέναν με τα χέρια του, και αυτός εξαφανίζεται. Τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν κάποια εφημερίδα δημοσίευε άρθρο του Λεπέν εκείνη την ημέρα;

Από την άλλη, αν αρχίσουν κάποιοι και λένε ότι οι Χρυσαυγίτες πολιτικοί κρατούμενοι τι θα έλεγε η Κουμουνδούρου;

Μ' αυτά και μ' αυτά, πάντως, ανοίγει νέος κύκλος σύγκρουσης της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ ακριβώς γιατί δεν επιδεικνύεται καμιά σοβαρότητα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Μέσα στην ημέρα ξεκίνησε ένας πόλεμος ανακοινώσεων από Συγγρού και Κουμουνδούρου.

Από τη Νέα Δημοκρατία εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι η μέρα της έναρξης της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρώπη.

Το επίσημο κομματικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, επιλέγει να προβάλλει τους συμμάχους του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. Χωρίς ντροπή, παρουσιάζει ανάμεσα στους υποστηρικτές Τσίπρα, τον Αντόνιο Νέγκρι, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από την Ιταλική Δικαιοσύνη (που μετατράπηκαν σε 13) για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία. Υποθέτουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανοι που εξασφάλισαν την υποστήριξη ενός ακόμα ακραίου, περιθωριακού προσώπου.

Αλλά, είναι γνωστές οι θέσεις (και οι σχέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Άλλωστε παραμένουν -μέχρι και σήμερα- επίλεκτα στελέχη του, οι κεντρικοί μάρτυρες και οι δικηγόροι υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν.

Ίσως γι' αυτό δεν ψέλλισε λέξη χθες ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόδραση του δολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν στις 22 Δεκεμβρίου 2013, πάλι μέσω του επίσημου Οργάνου του της Αυγής, ζητούσε την χορήγηση αδείας εξόδου από την φυλακή για τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Δεν του βγήκε η αποφυλάκισή τους, αλλά όπως αποκαλύπτει η σιωπή των στελεχών του, ικανοποιήθηκε μερικώς με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Αλλά για να τελειώνουν τα αστεία του ΣΥΡΙΖΑ , περιμένουμε την έμπρακτη καταδίκη τόσο του Αντόνιο Νέγκρι, όσο και των στελεχών του κόμματός του και της Αυγής, που σε κάθε ευκαιρία υπερασπίζονται τρομοκράτες.

Όπως για παράδειγμα, περιμένουμε (για αρχή) την διαγραφή του μέλους της Κεντρικής του Επιτροπής Δημήτρη Μπελαντή, που δεν χάνει ευκαιρία να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, από κοινού με τον Κουφοντίνα (που παρεμβαίνει μέσω τηλεφώνου) και σε δράσεις για την απελευθέρωση Γιωτόπουλου, αποκαλώντας τους επισήμως «πολιτικούς κρατούμενους»!

Σήμερα η Ελληνική κοινωνία και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν εμπράκτως από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και αοριστίες.

Σήμερα ο Ελληνικός λαός και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη «συνιστώσα της τρομοκρατίας».

Σήμερα. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει ότι ταυτίζεται απολύτως μαζί της!».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση του εκπρόσωπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνου Σκουρλέτη, που κληθείς να σχολιάσει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως "είναι το πρώτο ανέκδοτο της χρονιάς" προσθέτοντας πως "αφού πρώτα κατήγγειλαν σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως φίλους – προστάτες των τρομοκρατών, τώρα προτείνουν να συλλάβουν και τον Τόνι Νέγκρι στην Ιταλία. Φαντάζομαι ότι αυτή την στιγμή έχουμε πολιτική κρίση στην Ιταλία, μετά από αυτή την βαρύγδουπη και βαρυσήμαντη ανακοίνωση της ΝΔ. Η αυτογελειοποίηση και η γελοιότητα αυτή της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Την πρώτη μέρα ανάληψης της προεδρίας καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως τρομοκρατική οργάνωση και την ίδια ώρα απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις στην Ελλάδα".

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποκρούοντας την λασπολογία τονίζει πως "Εκεί που τελειώνει η σοβαρότητα αρχίζει ο «πολιτικός» λόγος της ΝΔ". Συνεχίζει, μάλιστα, με την επισήμανση ότι "αν και μας έχει συνηθίσει σε παραληρήματα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας ως ακραίους και τρομοκράτες σχεδόν όλους όσους υποστηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, δεν αρκείται σε αυτό και σήμερα ξεπερνάει τον εαυτό του φτάνοντας να καταγγείλει και όσους τον υποστηρίζουν στην Ιταλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη". Παράλληλα, επισημαίνει ότι "Το δυστύχημα είναι ότι βρίσκονται ακόμα στην κυβέρνηση και εκτός όλων των άλλων γελοιοποιούν τη χώρα στην Ευρώπη και παντού".

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων κα Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της τρομοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα ψέματα του κόμματός του τελείωσαν. Καλούμε τον κ. Τσίπρα, αντί για τις αμήχανες απαντήσεις, άμεσα:

• να διαγράψει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παρέστησαν ως μάρτυρες υπεράσπισης της 17Ν

• να διαγράψει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλούν «πολιτικούς κρατούμενους» τους δολοφόνους της 17Ν

• να διαγράψει όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για την «απελευθέρωση» Κουφοντίνα και Γιωτόπουλου

• να ξηλώσει το διευθυντικό επιτελείο της «Αυγής» που επιμόνως χαρακτηρίζει ως «πολιτικούς κρατούμενους» τους Κουφοντίνα και Γιωτόπουλο, ζητώντας την «προσωρινή έξοδό» τους από τη φυλακή

• να αποκηρύξει τη στήριξη του Antonio Negri που έχει καταδικαστεί από την Ιταλική δικαιοσύνη για υποκίνηση ένοπλης βίας.

Ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται, πλέον, καμία υπεκφυγή».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alex avatar
  alex 08/01/2014 13:05:51

  με την υποθεση του ξηρου, ο συριζα ειναι σαν τον οπαδο του ολυμπιακου που εχει βρεθει καταλαθος στην κερκιδα του παναθηναικου και ειδε την ομαδα του να σκοραρει..θελει να φωναξει απο χαρα αλλα δεν μπορει για να μην τον αρχισουν τις γρηγορες..

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ alex 08/01/2014 17:08:00

   Σωστό... Το θέμα είναι πόσοι το κατάλαβαν;

   • Λευκό Κοτσίφι avatar
    Λευκό Κοτσίφι @ Γεώργιος Τ. 09/01/2014 12:50:10

    Άστα φίλε μου. Το κατάλαβαν πάλι μόνο οι πάρα πολύ έξυπνοι, οι σαν εσένα. Όπως πάντοτε εξάλλου.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ alex 08/01/2014 19:49:30

   Σύμφωνα μέ τό παράδειγμά σου,ὁ ὀπαδός τοῦ Ὀλυμπιακοῦ θά κάνει ὑπομονή καί τό βράδυ θά βρεθεῖ μέ τούς κολλητούς του καί θά τό πανηγυρίσει μέ τή ψυχή του(μοῦ ἔχει τύχει καί ξέρω).
   Στόν ΣΥΡΙΖΑ ὅμως πόσο λές νά ἀντέξουν;...

   • Λευκό Κοτσίφι avatar
    Λευκό Κοτσίφι @ Κυθήριος 09/01/2014 12:50:49

    ...Κάτι μήνες;

 2. aris avatar
  aris 08/01/2014 13:38:59

  Φοβερό!
  Πραγματικά αποστομώθηκε ο Σύριζα. Προτείνω να αφήσουν και τον Κουφοντίνα να δραπετεύσει για κουρελιάσουν εντελώς την αξιοπρέπεια του Σύριζα!!!...

 3. Πέτρος avatar
  Πέτρος 08/01/2014 14:51:57

  Έτσι ακριβώς είναι....
  Όλοι οι άνεργοι, οι υποαπασχολούμενοι και γενικώς οι μη έχοντες στον ήλιο μοίρα τρέμουν τώρα το Χριστόδουλο και προσεύχονται να μην αναλάβει ξανά δράσει και σκοτώσει την ανάπτυξη...

  • Kirki avatar
   Kirki @ Πέτρος 08/01/2014 16:37:31

   Και κυρίως μην τυχόν και τρομάξει τους επενδυτές που στριμώχνονται καθημερινά στα σύνορα φορτωμένοι με τα κεφάλαιά τους, έτοιμοι να δημιουργήσουν 1.800.000 νέες -ακριβοπληρωμένες- θέσεις εργασίας στη χώρα μας. Πάνω που τους είχαμε ''δέσει'', βγήκε ο Ξηρός παγανιά να τους διώξει.

  • Ανδρέας avatar
   Ανδρέας @ Πέτρος 10/01/2014 08:42:16

   Δυστυχώς οι άνεργοι, οι υποαπασχολουμενοι, οι γενικώς μη έχοντες στον ήλιο μοίρα αγαπητέ δεν έχουν σχέση με καμία ανάπτυξη. Η ανάπτυξη έρχεται σε χώρες που επικρατεί πολιτική ηρεμία και συγκεκριμένα οικονομικά και γεωπολιτικά χαρακτηριστικά. Σίγουρα όχι σε μια χώρα, που ετοιμάζεται να εκλέξει ως κυβέρνηση, κόμμα με στελέχη μάρτυρες υπεράσπισης τρομοκρατών, που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι σημαίνει αγορά και ψυχολογία της αγοράς, και που ακριβώς λόγο όλων των διαφορετικών πολιτικών (ο θεός να τις κάνει) συνιστωσών που το απαρτίζουν θα είναι αδύνατον να κυβερνήσουν.
   Αγαπητέ δυστυχώς θα έπρεπε να καταλαβαίνεις πως το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή για όποιον αδύναμο, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

 4. Μεγαλες στιγμες avatar
  Μεγαλες στιγμες 08/01/2014 15:00:16

  Το οτι κρατησαν το στομα τους κλειστο με στεναχωρει γιατι καταλαβαινουμε οτι το εμαθαν καλα το παιχνιδι ''ο δρομος προς την εξουσια''

 5. Nεστωρίδης ο Πύλιος avatar
  Nεστωρίδης ο Πύλιος 08/01/2014 16:18:32

  Τον Ξηρό τον αμόλησε για να ξανασκοτώνει αμετανόητος η κυβέρνηση και όχι η αντιπολίτευση. Ας δούμε τα γεγονότα, την σφαλιάρα απο τις ΗΠΑ την έφαγε ο πρωθυπουργός και όχι ο Τσίπρας.
  Οι Αμερικάνοι μας βοήθησαν να πιάσουμε την εγκληματική συμμορία 17Ν και εμείς ΔΕΝ είμαστε ικανοί ούτε να τους κρατήσουμε στην φυλακή.
  Μήπως εκτός απο την βοήθεια που πρέπει να ζητήσουμε για να τον ξαναπιάσουμε πρέπει να τους ζητήσουμε και να τον φυλακίσουν αυτοί; (επειδή εμείς έχουμε γελοίο κράτος)

 6. Nεστωρίδης ο Πύλιος avatar
  Nεστωρίδης ο Πύλιος 08/01/2014 16:22:24

  Μήπως πρέπει να ζητήσουμε απο τους Γερμανούς να φυλάνε οι ίδιοι την πρεσβεία και την οικία του πρέσβη τους, λόγω ανικανότητας.
  Είναι ηλίθιοι να βασίζονται σε εμάς, για παράδειγμα οι αμερικάνοι φυλάνε μόνοι τους την πρεσβεία τους.

 7. Kirki avatar
  Kirki 08/01/2014 16:33:57

  ...Μα ούτε μιά λέξη; Έστω ένα ''Καλή τύχη'', έπρεπε να το πούνε κι αυτοί.....

 8. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 08/01/2014 18:33:21

  Δεν ακούω παρά αμήχανα ψελλίσματα από Συριζαίους , τελικά είναι υπέρ της 17 Νοέμβρη ή κατά;
  Χάρηκαν ή φοβήθηκαν με την επανεμφάνιση της;
  Έχω πολλούς φίλους , γνωστούς και συγγενείς, σοβαροί οικογενειάρχες , που σκέπτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και θα το κάνουν , αλλά πρώτα καθώς πιστεύω , θέλουν να μάθουν και θα έλεγα απαιτούν να ξέρουν τι κόμμα πραγματικά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!
  Είναι ένα κόμμα που απευθύνεται στον απλό μέσο Έλληνα ή αναλαμβάνοντας την εξουσία θα ανοίξει τις φυλακές για να βγάλει όλους τους δολοφόνους τρομοκράτες;
  Θα αφήσει τα σύνορα ανοιχτά για να μπαίνει κάθε αναξιοπαθής λαθρομετανάστης;
  Θα χτίσει τζαμιά; Θα ελληνοποιήσει όλον τον εισερχόμενο συρφετό; Θα έρθει σε συμφωνία με τους ...Τσάμηδες για να πίνουν το καφεδάκι τους στην Πρέβεζα;
  Θα εξακολουθήσουν οι Βουλευτές του να παρευρίσκονται σε σοβινιστικές και ανθελληνικές εκδηλώσεις του κρατιδίου των Σκοπίων και του ψευδοκρατιδίου των Τουρκοκυπρίων; Θα κυνηγήσει την Χριστιανική Εκκλησία; (Γιατί τις άλλες το έχει δηλώσει ότι βρίσκονται υπό την προστασία του)!
  Και αν δώσει τις πρέπουσες και πειστικές απαντήσεις , τότε όπως πολλές φορές το έχω πει, τα ποσοστά του θα υπερβούν αυτά του Κ Καραμανλή το 1974!

  • aris avatar
   aris @ ΝΤΙΝΟΣ 09/01/2014 11:56:36

   Ακόμα και αυτοί που τα θέματα που τους απασχολούν είναι αυτά που βάζεις και όχι η ανεργία και η αφραγκία φίλε ΝΤΙΝΟ δεν θα απορρίψουν τον Σύριζα επειδή βλέπουν κάποια απ' τα παλιά μέλη του του 4% την 17Ν με συμπάθεια...
   Αλλωστε και όλοι μαζί αυτοί, ΄σημερα δεν φτάνουν το 1% του Σύριζα. Τόσοι συμπαθούντες της 17Ν υπάρχουν και στη ΝΔ και ακόμα περισσότεροι στο συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ!

 9. Κ.Π. avatar
  Κ.Π. 08/01/2014 19:13:08

  Είναι τραγική η κατάντια μας. Υπάρχουν ακόμη πολίτες που θαυμάζουν τον κάθε κατσαπλιά, δήθεν επαναστάτη._Κ.Π.
  ΥΓ: Οι επενδυτές δεν την κοπανάν επειδή φοβούνται το αναπάγγελτο φρικιό από την Ακαμάτρα, προτιμούν απλώς ένα πιο ασφαλές περιβάλλον.

 10. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 08/01/2014 19:31:50

  Γιατί είναι "σαρξ εκ της σαρκός" της.

 11. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 08/01/2014 19:38:51

  Για τον ιδιο λογο που λουφαζε και το παλιο ΠΑΣΟΚ.Για τον ιδιο λογο που πολλοι εδώ επισης δυσφορουν για το κυνηγι κατά της ΧΑ και απειλουν ότι θα δειξουν και θα κανουν.Με διατάγματα δεν ληγουν οι εμφύλιοι πολεμοι.

 12. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 08/01/2014 19:45:26

  "Πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου"

  Μην τυχόν και δεν ξεκινήσετε λιβανίζοντας την Ιερή Αριστερά ,όπως κάνουν οι (δήθεν) Δεξιοί 30 χρόνια τώρα!

  Για εξηγήστε μας , τα επίσημα έντυπα των κομμάτων του...συνταγματικού τόξου" (εν προκειμένω , Αυγή) , γράφουν για καμένους μπάτσους κρεμασμένους στα δένδρα?

 13. martios avatar
  martios 08/01/2014 19:54:08

  Ο μέγας αυτός ιδεαλιστής επαναστάτης θα πλήξει και πάλι ανελέητα το σάπιο
  σύστημα και τους εκφραστές του όπως τον οδηγό Ρουσέτη, τον αστυφύλακα
  Γεωργακόπουλο, τον βιοπαλαιστή Αξαρλιάν και άλλους όμοιους τους.Μη φοβάστε
  λοιπόν οι φτωχοί, οι κατατρεγμένοι οι μη έχοντες στον ήλιο μοίρα.Κοιμηθήτε ήσυχα.

 14. aris avatar
  aris 08/01/2014 19:58:21

  Tελικά με τη συμπεριφορά του ο Σύριζα απομακρύνει μελλοντικούς ψηφοφόρους προς τη Χ.Α. διότι οι φιλήσυχοι πολίτες δεν ψηφίζουν ενα κόμμα που πιθανόν αν δεν υποθάλπει , να ανέχεται τους τρομοκράτες. Η Χ.Α. άλλωστε δεν είναι εγκληματική οργάνωση, μέχρι αυτό να αποδειχτεί και να τελεσιδικήσει στα δικαστήρια.

 15. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 08/01/2014 21:14:45

  aris,
  H θεωρία των δύο άκρων είναι ρεαλιστική και υπαρκτή.
  Και μάλιστα τις ακραίες συμπεριφορες, πρώτοι διδάξαντες είναι οι ψευδοαριστεροκουλτουριάριδες!

  • Aris avatar
   Aris @ ΝΤΙΝΟΣ 09/01/2014 11:13:02

   Δεν διαφωνούμε αγαπητέ Ντίνο.
   Η διαφορά για μενα, που δεν είμαι ψευδοαριστεροκουλτουριάρης είναι οτι το δεξιό άκρο είναι η Χ.Α. και το αριστερό άκρο ήταν ανέκαθεν και παραμένει το ΚΚΕ που πρεσβεύει την δικτατορία του προλεταριάτου.
   Το να προσπαθεί ψευδώς η ΝΔ να βάλει παντί τρόπο την Αξιωματική αντιπολίτευση και αυριανή κυβέρνηση της χώρας στο αριστερό άκρο δεν προσβάλλει πρωτίστως την νοημοσύνη όλων μας και ιδίως των οπαδών του ΚΚΕ, αλλά είναι και μια ακόμα απέλπις αποτυχημένη "επικοινωνιακή" επιλογή της ΝΔ διότι δεν έχει αποτρέψει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ψηφοφόρο απ' το να ψηφίσει Σύριζα!!!
   Στο ερώτημα έρευνας αν "θα καταψηφίζατε τον Σύριζα αν το μόνο σημείο διαφωνία σας ήταν το ότι χαρακτηρίζεται ως ακροαριστερό κόμμα?" οι θετικές απαντήσεις ήταν ΜΗΔΕΝ!!!

 16. η Dimi avatar
  η Dimi 09/01/2014 08:02:21

  Αν υπήρχε Οσκαρ φωτογραφίας για τα Ιστολόγια, το Antinews θα το είχε χωρίς αντίπαλο κερδίσει. Θερμά Συγχαρητήρια στην Ομάδα Αntinews “Art and Design”.

 17. Avariel avatar
  Avariel 09/01/2014 13:27:25

  Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ΧΑ, ποντάρουν στην ψήφο των αγανακτισμένων συμπολιτών μας. Αυτό, τον ωθεί στο να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους μπορεί που ας μη κοροιδευόμαστε, όλοι σίγουρα έχουμε ακούσει ανθρώπους δίπλα μας να λένε γι'αυτά τα υποκείμενα " καλά έκαναν". Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την κατάσταση εκμεταλλεύεται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους. Αυτό όμως, μόνο ως πολιτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί...

 18. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 09/01/2014 15:06:49

  Αγαπητέ Aris,
  H ΝΔ πράγματι δεν έχει τη δυνατότητα να αποτρέψει τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.
  Είναι αρκετή η αποτρεπτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως πολλές φορές έχουμε πει, αν η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν τόσο ανθελληνική, τόσο αντιχριστιανική και τόσο φιλολαθρομεταναστευτική, τα ποσοστά του θα άγγιζαν αυτά του Κ.Καραμανλή του 1974!
  Μόλις τώρα πληροφορήθηκα, ο Τσίπρας ζήτησε και συναντήθηκε με τον Πατριάρχη! Λέτε να άρχισε να μας ακούει!
  Δεν τον βλέπω να τη βγάζει καθαρή με τις Συνιστώσες του!

  • aris1 avatar
   aris1 @ ΝΤΙΝΟΣ 09/01/2014 15:24:31

   Αν έχεις δίκιο, μη φοβάσαι φίλε ΝΤΙΝΟ, δεν θα χάσουμε την εξουσία...Πού ξέρεις, μπορεί όντως οι συνιστώσες του Σύριζα να κάνουν τη δουλειά για τον Σαμαρά...

 19. martios avatar
  martios 09/01/2014 19:50:11

  Ο ευρών τι πραγματικά πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ αμειφθήσεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.