14/03/2009 21:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο Ρουσόπουλος έφαγε δημοσίως με τη Ντόρα


___________________________________________________________________________________________________
Λίγο καθυστερημένο, αλλά περιμέναμε να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη:

Θυμάστε ίσως την συνάντηση Καραμανλή-Ρουσόπουλου στην οδό Στάθη Γεροδήμου (γραφείο Καραμανλή) που αποκάλυψε η Real News  την προηγούμενη Κυριακή. Θα σας αποκαλύψουμε τώρα και το πραγματικό περιεχόμενο της συνομιλίας. Ο πρώην υπουργός, είπε στον πρωθυπουργό ότι ο εξ απορρήτων του Γιάννης Αγγέλου του βάζει εμπόδια στην προσπάθεια να διεκδικήσει με επιτυχία μία έδρα στο υπόλοιπο Αττικής. Η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν σύντομη: «Βρείτε τα μεταξύ σας».

Αυτό σημαίνει ότι ο Καραμανλής δεν βάζει πια πλάτη στο Θόδωρο κι έτσι εξηγείται σε μεγάλο βαθμό το προχθεσινό γεύμα Ντόρας-Ρουσόπουλου στο Κολωνάκι, που έγινε σε κοινή θέα ώστε να αποκτήσει και πολιτικό βάρος. Ο Ρουσόπουλος, πάντως, καταγράφει όσους εισηγούνται αποκλεισμό των λεγόμενων «Βατοπαιδινών» από τα ψηφοδέλτια, διθυραμβολογεί σε κατ΄ ιδίαν συνομιλίες του για το γεγονός ότι ο Αρσένιος στην κατάθεσή του τον αθώωσε και πνέει μένεα κατά του Ευάγγελου Αντώναρου υπενθυμίζοντας σε συνομιλητές του τη ρήση του Μάρκου Αυρήλιου «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος».

Προφανώς θεωρεί εαυτόν ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στους τελευταίους.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Le canard avatar
    Le canard 15/03/2009 00:29:00

    Α ρε Ζημενς που τους χρειάζεται!!!

  2. γάιδαρος avatar
    γάιδαρος 15/03/2009 13:02:31

    Μετά το φαγοπότι του Θεόδωρου με την κα Κοραή (ανεξάρτητη και αδέκαστη δημοσιογράφος) την φάγαμε σήμερα στην μούρη μετά του κου Κακαουνάκη (ανεξάρτητος και αδέκαστος δημοσιογράφος) να ζυμώνουν τα παριστάμενα κορόιδα, σχετικά με το άν οι βατοπεδινοί θα πρέπει να μπούν στα ψηφοδέλτια. Δεν κατάλαβα γιατί απουσίαζε ο Βουλγαράκης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.