#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/09/2010 13:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο Καρατζαφέρης επέλεξε ΆδωνιΌπως είχαμε προβλέψει (http://www.antinews.gr/?p=5869) τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Άδωνι Γεωργιάδη ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον επίσης βουλευτή ΛΑΟΣ Αθανάσιο Πλεύρη.

Με σαρκαστικό ύφος, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε σχετικά πως είναι "είδος υπό προστασία"...

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι ο ΛΑΟΣ θα στηρίξει στην Πελοπόννησο την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη, στην Θεσσαλία την υποψηφιότητα του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριου Ροντούλη, στην Στερεά Ελλάδα την υποψηφιότητα του Νίκου Παπανδρέου, ενώ επιφυλάχθηκε για την Τρίτη να ανακοινώσει τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ για την Κεντρική Μακεδονία.Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες Περιφέρειες, τονίζοντας ότι θα στηρίξει τους υποψηφίους της ΝΔ: Τον Σπύρο Σπύρου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Α.Καχριμάνη για την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Χ.Κόκκινο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.Υπενθυμίζουμε πως σε συνάντηση με τον Γ. Σγουρό το καλοκαίρι, είχαν και οι δύο εκφράσει την αμοιβαία στήριξη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μάλιστα ο Γ. Σγουρός είχε δηλώσει πως: Και στις δύο θητείες στην νομαρχία Αθηνών η παράταξη του κ. Καρατζαφέρη, με την ψήφο της συνέβαλε ώστε αυτό το έργο που πετύχαμε στην νομαρχία Αθηνών να στηρίζεται στην πλειονότητα του σε ομόφωνες αποφάσεις

Η επέλαση του «συστήματος Μητσοτάκη» και το δράμα Καρατζαφέρη

Υπενθυμίζουμε τι είχαμε γράψει για το παρασκήνιο που οδήγησε στην επιλογή Γεωργιάδη (http://www.antinews.gr/?p=58691):

Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής περιφέρειας Αττικής, δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του γιά την υποψηφιότητα στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Στηρίζεται από την οικογένεια Μητσοτάκη και από το οικονομικό λόμπυ που αυτή ελέγχει καθώς και από ισχυρούς διαπλεκόμενους εκδότες. Λέγεται άλλωστε ότι τον Μάκη Βορίδη εξέθρεψε στους κόλπους του ο Γ. Καρατζαφέρης με εντολή της οικογένειας Μητσοτάκη για να τον αποχαρακτηρίσει από παλαιές ακροδεξιές, φασιστικές και λοιπές νεανικές αμαρτίες από του έτους 2004 και εντεύθεν  και να τον εντάξει ομαλά στο πολιτικό σύστημα που δεν αντέχει ακραίες και ανέλεγκτες συμπεριφορές .

Ο Γ. Καρατζαφέρης όμως, με κανένα τρόπο δεν θέλει τον Βορίδη να εξαγνίζεται από το αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν του. Τον θέλει ευάλωτο, για να τον ελέγχει. Θα πρέπει ή να διεκδικήσει προσωπικά αυτός ο ίδιος την ψήφο στην περιφέρεια Αττικής ηγούμενος ίδιου κομματικού ψηφοδελτίου, ή να ορίσει τον βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη της Β΄Αθηνών, επικεφαλής του περιφερειακού αττικού ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ., ερχόμενος σε μετωπική σύγκρουση με τους πανίσχυρους πολιτικούς και οικονομικούς κηδεμόνες του : την οικογένεια Μητσοτάκη .

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Tassos avatar
  Tassos 09/09/2010 13:35:47

  Ο καυμένος κατεβάζει υποψήφιο εκεί που η ΝΔ πάει να πάρει την περιφέρεια. Και νομίζει ο δύστυχος ότι θα κάνει κάτι... ή ότι δεν τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος ότι είναι ενεργούμενο του φιλομνημονιακού συνοθυλεύματος (Πασόκ- Μητσοτάκαινα)

 2. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 09/09/2010 13:40:04

  Πάντως, ο Καρατζαφέρης δείχνει να θέλει πάση θυσία να κρατήσει το μαγαζί... Το ερώτημα είναι, τι θα κάνει τώρα ο Μητσοτάκης. Αν μπορεί να κάνει κάτι. Αν θα δούμε ένα θανατηφόρο μπρα-ντε-φερ Καρατζαφέρη-Μητσοτάκη. Γνώμη μου: Όσο σαλτιμπάγκος κι αν είναι, με τρόπο που αρέσει στο εκλογικό του ακροατήριο, ο Καρατζαφέρης χωρίς τη στήριξη του Μητσοτάκη δεν θα πάει μακριά. Μπορεί να είναι, για την ώρα, εκλεκτός της Νέας Τάξης, όμως δεν ήταν ποτέ αυτόφωτος παίκτης. Να γίνει άραγε τώρα; Λίγο δύσκολο. Εξάλλου, η Νέα Τάξη δεν έχει λόγο να ποντάρει σε κάποιον που δεν της είναι χρήσιμος και την επόμενη φορά που δεν θα μπει στη Βουλή (ίσως να είναι και οι επόμενες εκλογές), ο Καρατζαφέρης θα σβήσει.

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ Επώνυμος 09/09/2010 14:31:53

   Ο Καρατζαφέρης μέσα από την στρατηγική ήττα της Ντόρας και το σερί λαθών που συνέχεια κάνουν στο Μητσοτακέικο διαπιστώνει ότι τελικά δεν είναι το θεριό που φαίνεται.
   Οταν ή Ντόρα δεν μπορεί να βρει αξιοπρεπή υποψήφιο ούτε στην Κρήτη και βρίσκεται σε απελπιστικό πολιτικό αδιέξοδο μάλλον έχουν περισσότερο ανάγκη το Καρατζαφέρη από ότι πλέον ο ίδιος.
   Δεν είναι πρώτη φορά στην ζωή που ο μούτσος σηκώνει κεφάλι.
   Η Καρατζαφέρης θα κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει το μαγαζάκι του.
   Θα εφαρμόσει την γνωστή παροιμία καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη.
   Προφανώς ο Κιλτίδης αποσύρθηκε μετά από εντολή της Ντόρας γιατί μετά την κόντρα που ξεκινάει μεταξύ τους δεν θέλουν να πιστωθεί ένα μεγάλο ποσοστό στην Βόρεια Ελλάδα ο Καρατζαφέρης.
   Πάντα συμβαίνει οι συνωμότες και σκοτεινοί τύποι να αλληλομαχαιρώνονται μεταξύ τους στο τέλος.

   Από ότι φαίνεται ο Κικίλιας που σηματοδοτεί την ποιό σοβαρή κίνηση ανανέωσης του Σαμαρά στην ΝΔ ξεκινάει την μάχη της υπερνομαρχίας με πολύ καλούς οιωνούς.
   Ο Σγούρος δεν είναι λουστράτος υποψήφιος, θα έχει διαρροές σε Μητρόπουλο.
   Ο Μπουμπούκος μάλλον είναι καμμένο χαρτί μετά τις χειμερινές τηλεοπτικές του εμφανίσεις μετά της συζύγου στο γνωστό τηλεπαιχνίδι.
   Ο Σαμαράς τελικά μάλλον είναι τυχερός τελικά.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Aris. A 09/09/2010 17:52:43

    δεν είναι θέμα τύχης, αλλά νοημοσύνης: η καθαρή σκέψη έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρεί τον στόχο από τις ύποπτες διαδρομές στα σκοτεινά υπόγεια της συνωμοσιολογίας.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Aris. A 09/09/2010 18:03:04

    Σωστά το λες δρόμε. Από κει και πέρα, έχει δίκιο ο Άρης ότι ο μούτσος σηκώνει κεφάλι. Θα τη βρει ο Μητσοτάκης τελικά από όλους όσους ευεργέτησε - και δεν είναι λίγοι. Θεία δίκη. Διέβαλε, συκοφάντησε, λοιδώρησε, ραδιούργησε, κατέστρεψε ανθρώπους και κοινωνίες, και τελικά θα το βρει από όσους ευεργετήθηκαν σε αυτές τις διεργασίες. Ήδη τον παρατάνε ο ένας μετά τον άλλον, τώρα που δεν έχει πια φαί.

    Ας ελπίσουμε όμως και ο Καρατζαφέρης να μην πάει πολύ μακριά από την ώρα που θα ξεκάνει το Μητσοτάκη. Το παν είναι για μία φορά τουλάχιστον να μην μπορέσει να μπει στη Βουλή. Μετά είναι τελειωμένος.

   • Aris. A avatar
    Aris. A @ Aris. A 09/09/2010 21:21:29

    Ετσι και πλακωθεί Καρατζαφέρης με Μητσοτάκη επειδή ο Γιωργάρας είναι απρόβλεπτος έχουν να βγουν πολλά άπλυτα στην φόρα.
    Η Ντόρα υποχρεωτικά θα παίξει τα ρέστα της φτιάχνοντας κόμμα και πρώτος στόχος της θα είναι να κουρσέψει το Λαος.
    Ο Μηχανισμός Μητσοτάκη εδώ και πολύ καιρό με το γνωστό κόλπο τα μαιμού γκάλοπ και τα παπαγαλάκια τους έφτιαχνε το κλίμα για τον Βορίδη ότι έρχεται δεύτερος για την υπερνομαρχία προσπαθώντας να δώσει καίριο χτύπημα στον Σαμαρά ακυρώνοντας μια κεντρική επιλογή του τον Κικίλια.
    Ο Καρατζαφέρης τους τούμπαρε τα σχέδια και αναμένουμε την απάντηση της οικογένειας με ενδιαφέρον.
    Το πάρτυ μόλις ξεκινάει.

 3. armageddon avatar
  armageddon 09/09/2010 13:41:58

  ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ..

  • παπαδοπαιδι avatar
   παπαδοπαιδι @ armageddon 09/09/2010 18:51:36

   παψε πια κομμουνιστη

   • zonitis avatar
    zonitis @ παπαδοπαιδι 09/09/2010 21:47:54

    Δεν εφτασε το λιβανι παλικαρι και πηρες και ληγμενα;

   • ΙΩΝΑΣ avatar
    ΙΩΝΑΣ @ παπαδοπαιδι 10/09/2010 11:17:04

    Πώς τα καταφέρνεις και είσαι από τους πιο συμπαθείς εδώ μέσα? Το είχες εκ γενετής να είσαι αγαπησιάρικο, ή το απόκτησες μετά?

  • Κάγκουρας avatar
   Κάγκουρας @ armageddon 10/09/2010 11:19:59

   Μη ξεχνάμε και το άλλον συμπαθητικούλη τον Αντίοχο τον ιερομόναχο, με το τσαχπίνικο γραψιμο.

 4. ΣαραΜαρα avatar
  ΣαραΜαρα 09/09/2010 13:44:22

  "XeXe
  αλλο ένα θύμα του σφοντύλα!
  Πως να εμπιστευτεί κανείς τα “ήξεις αφίξεις”, τις “δολιχοδρομίες”, τις πιρουέττες, τις μαγκιές, την “ξερολιά” και την “προστασία”, που καθε φορά επικαλείται ο αρχηγός του Λαός και τα …προστατευόμενά του, δικαιολογώντας τις μαλακοσύνες του!

  Αφού πούλησε το φίλο και συμμαχητή Ψωνιάδη, θα γλύτωνε ο πρόσφατος …φιλος και συμμαχητής Κυλοτίδης;

  Αυτή είναι η “μοίρα” των φΙλων και Κουμβάρων του πολύστροφου ΜαυρουΤζαφέρη!

  Ας το έχει υπ΄ όψιν και το ύποψηφιο προστατευόμενο, που κατεβαίνει στην Περιφέρεια της Αττικής!
  Και την θεσούλα του στα έδρανα θα χάσει και τον …φΙλο!

  Αν δεν το κατάλααβε ο Αρχαιόφρων, το αφεντικό ξεπουλάει στην Κόρη!
  Θελει να “μετρηθεί”, για να ανεβεί… ο αέρας!
  Κάτι έγινε και ο μποντιβιλδεράς βιάζεται να τα μαζέψει και να τα βολέψει υπέρ των χορηγών του!

  Ισως είναι το “πρώτο μαγαζί” που σε δύσκολους καιρούς, τσάκα τσάκα, με γονική παροχή, μεταβιβάζεται.
  Και δίνεται “αέρας” για τα υπόγεια και τα ισόγεια μιας …πολυκατοικίας στην Καλιρρόης!

  Υγ ωραίος όπως πάντα ο Βορίδης το πρωί!
  “Ειμαι αυτό που λένε ΠΡοστατευόμενο είδος!” σχολιασε μειδιώντας στη παρατήρηση του τύπου στην Νετ το πρωί, ότι ο αρχηγός του δηώσε πως δεν τον κατέβασε περιφεριάρχη για να τον …προστατεύσει!

  Και με την δήλωσή του δηλαδή, Προστάτης!"

 5. ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ 09/09/2010 13:50:30

  Ο Καρατζαφερης εδω και χρονια (ξεπερνωντας καθε ειδος ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ), "προκαλει"/π α ρ α κ α λ α ε ι, να τον "ξαναμαζεψει" η Νεα Δημοκρατια.Αν ακομη του προταθει και η θεση του καφετζη στα νεα κτιρια της Συγγρου, θα την αποδεχτει, ως μια εκ των μεγαλυτερων χαρων της ζωης του.Ομοια και οι συνοδοιποροι του.Σε αυτες τις περιπτωσεις, βρισκονται θεσεις (καθαριστων, μαγειρων, λαντζιερηδων, φορτοεκφορτωτων, κοκ).., και η ιστορια ληγει, ως να μην υπηρξε ΟΥΔΕΠΟΤΕ!!!
  Αλλωστε-για τα περι ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ "ΜΥΓΑΣ"-, φροντισε να τα "ξεμυγιασει" το παλαι ποτε ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΙΚΟ και συνεργαζομενο του "Μποντιμπιλντερα" ΠΑΣΟΚ...
  Ο Ανθρωπος ειναι καψουρης Νεοδημοκρατης.Στις εκπομπες του δε, περισσοτερο αναφερεται στην ΝΔ., και οτι περισσευει λεει για το ΛΑΟΣ...

 6. Paranoia avatar
  Paranoia 09/09/2010 13:56:10

  Για πόσο καιρό θα κάνουν τους κολαούζους του Καρατζαφέρη αυτός ο Άδωνις και ο Πλεύρης, αξιοπρέπεια δεν έχουν;

  Ο Βορίδης εαν έχει τη στοιχειώδη εξυπνάδα και υπό την προυπόθεση ότι θέλει να βοηθήσει την χώραοφείλει να αρχίσει επαφές με τον Σαμαρά.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Paranoia 09/09/2010 14:00:07

   Ο Βορίδης αν και διαθέτει συγκροτημένη πολιτική σκέψη, μάλλον το έχασε το τρένο.

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ αλλενάκι 09/09/2010 14:03:32

    Αν αξίζει κάποιος εκεί μέσα αυτός είναι. Θλίβομαι για την κατάντια του.

    Κάποτε ο Κολλάτος είχε πει ότι δεν ξανακατεβαίνω με τον Καρατζαφέρη γιατί θέλει οπωσδήποτε να σε καπελώσει. Ο Κολλάτος του τα βρόντηξε και σηκώθηκε και έφυγε.

    Αυτός ο Βορίδης πως ανέχεται τόσο καιρό το καπέλωμα;

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 09/09/2010 14:07:43

    Του βγήκε του Βορίδη όταν άφησε την Α Αθηνών για να κατέβει στο υπόλοιπο Αττικής.
    Τώρα ίσως περιμένει να συνδράμει τη Ντόρα.

    Μάλλον θα περιμένει για πολύ ακόμα.

   • Misha avatar
    Misha @ αλλενάκι 09/09/2010 14:12:22

    Aλλενάκι

    Ο πούρος «Ελληναράς» Μάκης του Μετώπου είναι το άλτερ έγκο των Ανδρουλακοδαμανάκηδων: δείχνει εμπράκτως πώς σε σύντομο χρόνο η εξουσία καταπίνει τα πάντα και ισοπεδώνει κάθε ιδεολογικό ανάχωμα , το οποίο εν τέλει αποδεικνύεται απλό πρόσχημα.

    Η ομιλία του για την ψήφιση του Μνημονίου πρέπει να διδάσκεται στις μελλοντικές γενιές μαζί με εκείνη του Τσολάκογλου στα Χανιά μετά τη μάχη της Κρήτης.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ αλλενάκι 09/09/2010 14:14:55

    Το ΝΑΙ του Βορίδη στο μνημόνιο ασφαλώς έχει καταχωριστεί στα μαύρα τα κατάστιχα.

    Ας πρόσεχε.

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ αλλενάκι 09/09/2010 14:16:20

    Άμα συναναστρεφόσουν και συ τον Καρατζαφέρη 5 ώρες την ημέρα τα ίδια θα έλεγες. Ο άνθρωπος είναι LSD...

  • Tassos avatar
   Tassos @ Paranoia 09/09/2010 14:05:07

   Πας καλά ρε φίλε? Τί σχέση έχει η ΝΔ με τα χουντικά τρωκτικά? Μέλη ακροδεξιών-ναζιστικών οργανώσεων θα προσεταιριζόμαστε? ή θα γελοιοποιείται η ΝΔ από την τσαμπερδόνα των reality?

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ Tassos 09/09/2010 14:11:19

    Τα παραλές. Τουλάχιστον για τον Βορίδη και εν μέρει για τον Άδωνι. Για τον Πλέυρη πάω πάσο. Αλλά να ξέρεις και μοναχή να βάλεις σε μπουρδέλλο πουτάνα θα γίνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι εαν της δείξεις πάλι τον σωστό δρόμο δεν θα συνετιστεί...

    Όσον αφορά το reality μην ξεχνάς ότι συμμετείχε και η Πιπιλη.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Tassos 09/09/2010 14:13:35

    Ο Βορίδης έχει αξιοπρεπέστατη σύζυγο.
    Παιδίατρο, σοβαρή.

   • Tassos avatar
    Tassos @ Tassos 09/09/2010 16:07:05

    Σαν ναζιστής κυνηγούσε κόσμο με τσεκούρι
    http://jungle-report.blogspot.com/2008/02/blog-post_19.html

 7. ΧΡΗΣΤΟΣ avatar
  ΧΡΗΣΤΟΣ 09/09/2010 14:08:31

  Οσοι χθες βραδυ δεν βγηκαν και παρακολουθησαν το καναλι της Βουλης οπου και γινοταν συζητηση για το Νονοσχεδιο της Δια Βιου Μαθησης,πραγματικα, θα εμειναν εκπληκτοι απο την ομιλια Βοριδη.Χειμαρος, Ουσιαστικος, Ευθυτενης και κυριολεκτικα Πανεξυπνος με ειλικρινη παρεμβαση.Αξιοτατος Βουλευτης.

  • Paranoia avatar
   Paranoia @ ΧΡΗΣΤΟΣ 09/09/2010 14:13:58

   Χαράμι πάει. Ας δει επιτέλους το συμφέρον του και το συμφέρον της πατρίδας.

 8. μπρρ avatar
  μπρρ 09/09/2010 14:46:54

  Ενώ τα απόστρατα αναρχοαριστερα των μποτιλιων και των καρεκλόξυλων, μια χαρά έχουν θέση στην πολιτική ζωη!!!
  Τι ρατσισμός στα ζωντανα των αλλοφρόνων ρε φίλε!
  Μόνο οι "αριστερες κολυμπήθρες" που βουτήχτηκαν οι περισσότεροι της τωρινής ΝΔ, ξεβρωμίζουν τις συνειδήσεις;

  Μόνο τους Τατούληδες ανεχεστε εσείς οι "κεντρωοι";

  Συνήθως, όπου συνωστίζεστε, βουλιάζετε το καράβι ή μάλλον χρησιμοποιείστε για έρμα, όταν οι εκμεταλλευτές σας σάς νοιώθουν βαρίδια και σας πετάνε στη θάλασσα.
  Το κακό με τον βορίδη είναι ότι τον έβαλε δυο φορές όπως και τον Αδωνι, να στηρίξουν αμετάκλητα τις επιλογές του ο Αρχηγός και Προστάτης!
  Μια με το μνημόνιο που ήταν εξαιρετικος στην υπεράσπισή του και μια με την μνημειώδη υποστήριξη των Φρουτακίων!

  Ως γνήσιος δικολάβος που αναλαμβάνει την υπόθεση εμπόρου ναρκωτικών και τον αθώνει υποστηρίζοντας ότι οι 10 τόνοι χασίς χρησίμευσαν για την ...ημερήσια ανάγκη του κακόμοιρου, ως χρήστου!

  Οταν κι άν λακίσσει από το μαντρί του Προστάτη, θα τον μαγαρισει ο αρχηγός περισσότερο κι από τους αντιπάλους και εχθρούς του.

  • Tassos avatar
   Tassos @ μπρρ 09/09/2010 19:51:45

   Η ΝΔ είναι η παράταξη που απεκατέστησε την Δημοκρατία. Είναι βαριά η ευθύνη και η περηφάνεια που φέρει. Θεματοφύλακας αξιών, δεν πρόκειται ποτέ να περιμαζέψει τον χουντικό βόθρο ή τους απογόνους του.
   . και -

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ Tassos 11/09/2010 02:10:02

    Ήταν ανάγκη να την αποκαταστήσει...τόσο πολύ; Κοίτα τώρα τι πάθαμε από τους λαοπατέρες μας! Τους "θεματοφύλακες αξιών" (του Χρηματιστηρίου, βεβαίως...)!
    Και μάθε ότι, κάτι τέτοιες βλακείες έλεγαν και οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ το 75 και πήρε τους "χουντικούς" ο Παπανδρέου. Στην επαρχία οι "χουντικοί" πήγαν σχεδόν όλοι στο ΠΑΣΟΚ.

 9. co avatar
  co 09/09/2010 15:41:44

  ψιλο πολιτικαντης μου φαινεται αλλά πρεπει να του το αναγνωρισεις ότι ειναι τσακαλι - ισως ειναι η συγκριση με τον υπολοιπο θιασο που τον κανει να "ξεχωριζει" ας πουμε.

 10. koinos_nous avatar
  koinos_nous 09/09/2010 15:58:26

  Υποτίθεται οτι ο Καρατζαφέρης εκδιώχθηκε απο τη ΝΔ επειδη ο Καραμανλής ήθελε να απαλλαξει τη "δεξια" απο ακροδεξια-φασιστικα-βασιλικα κλπ στοιχεία προκειμενου να μην δεχεται επιθεσεις απο ΠΑΣΟΚ και αριστερα οτι εχει ακροδεξιους-χουντικους κλπ στις ταξεις της (βλεπε Μανωλακος κλπ).
  Επειδη "ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον" το συμπερασμα που αβιαστα βγαινει τωρα, ειναι οτι εφυγε προκειμενου να κανει οτι περναει απο το χερι του για να κοβει ψηφους απο τη ΝΔ μεχρι να χασει ο Καραμανλης και να ανοιξει ο δρομος για τη ντορα "τη μικρη εξερευνητρια".
  Ολα τα υπολοιπα ειναι για λαικη καταναλωση.

 11. bgtrotel avatar
  bgtrotel 09/09/2010 17:22:30

  Για να περιορίσει την διαρροή ψήφων απο το ΠΑΣΟΚ

 12. ouf avatar
  ouf 09/09/2010 18:40:47

  Πέρα απο τα σοβαρά η υπόθεση έχει και τα ευτράπελα της. Τον Φαντάζεστε να τσιρίζει και να μην αφήνει κανένα να μιλάει?. Το μυστικό με τον Αδωνι είναι να τον βάλεις να μιλάει είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι σε ένα μήνα ούτε η αριβίστρια δεν θα τον ψηφίσει

 13. παπαδοπαιδι avatar
  παπαδοπαιδι 09/09/2010 18:53:12

  εσκασε μυτη "γκαλοπ-βομβα" που εδειχνε τον βοριδη να κερδιζει την περιφερεια στο 2ο γυρο και τον μαζεψε ο καρατζαφυρερ

 14. cm avatar
  cm 09/09/2010 19:17:23

  να δειτε τι θα γινοταν αν εβαζε ο Βοριδης για δημαρχος απο τον Α γυρο. Μην σας πω θα ηταν και προσον το παρελθον του απεναντι στους ροζ ΝΚ και Καμμινη.
  Μηπως να το σκεφτοταν?

 15. Orestios avatar
  Orestios 09/09/2010 20:34:11

  Τον επέλεξε για να τον ξεφορτωθεί.

 16. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 09/09/2010 21:13:44

  Ο Καρατζαφέρης ελπίζει σε δεύτερο γύρο σε Αττική, Κεντρική Μακεδονία.
  Για να διαπραγματευτεί με την πολυκατοικία. Το πλεονέκτημα του Άδωνι είναι
  ότι είναι ο βουλευτής με τους περισσότερους ψήφους από πλευρά ΛΑΟΣ.
  Το πλεονέκτημα του Βελόπουλου είναι τα πραγματικά πατριωτικά αισθήματά του. Έχει απήχηση στη Μακεδονία.

  Οι κινήσεις του Καρατζαφέρη δείχνουν ότι παίζει τα πιο γερά χαρτιά του, ως τα τελευταία του.

 17. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/09/2010 21:32:29

  TOP CHEF. Τι αλλο??

  «Top Chef» δεν κρίνεται μόνο η δεξιοτεχνία στη μαγειρική, αλλά και άλλα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός σεφ: η ελκυστική εμφάνιση των πιάτων, η σωστή εξυπηρέτηση και σχέση με τους πελάτες, η καλή συνεργασία και τα ηγετικά προσόντα. Οι σεφ αξιολογούνται σε όλη τη διαδικασία, από την αγορά των προϊόντων μέχρι το σερβίρισμα των πιάτων!

  ΠΠ

 18. thouthou avatar
  thouthou 10/09/2010 01:12:17

  Το είδαμε και αυτό... Να είναι το jungle-report επιχείρημα κατά Καρατζαφέρη... Στο antinews του Φαήλου...
  Τεσπα.
  Η επιλογή Καρατζαφέρη όντως είναι λίγο περίεργη. Κάτι παίζεται που δεν ξέρουμε, πέρα από τις "αναλύσεις" των ανωτέρω.... Ο Καρατζαφέρης ανέφερε ότι δεν θα αφήσει να "διεμβολίσουν" τον ΛΑΟΣ, περίεργη δήλωση....
  Από εκεί και πέρα, είναι λίγο αστείο οι της ΝΔ να κρίνουν Βορίδη και Άδωνι... Κάποιοι στην ΝΔ θα έυχονταν να έχουν κάποιον σαν τον Βορίδη, και ίσως και τον Άδωνι, αν και αυτός δεν είναι politically correct, σύμφωνος με το "κεντοδεξιό" προφίλ της ΝΔ...
  Αστείο επίσης είναι το "καρατζαφερομητσοτακικό". Όταν ο Καρατζαφέρης χτύπαγε την Ντόρα, ήταν προδότης. Όταν δεν την χτύπαγε ήταν Μητσοτακικός. Μέχρι χτες εκλιπαρούσε να ξαναμπεί στην ΝΔ, "δεκανίκι". Σήμερα είναι "εξαπτέρυγο". Μαζί και μερικές ληγμένες ύβρεις...
  2-3 ανάλογες "αναλύσεις", και θα πάρω όρκο ότι εδώ γράφει το γραφείο πολιτικού σχεδιασμού της Ρηγίλλης, για να εξηγήσω πώς πάει η ΝΔ αυτά τα χρόνια....

  • Tassos avatar
   Tassos @ thouthou 10/09/2010 09:15:40

   Ο Βορίδης το παραδέχτηκε ότι κυνηγούσε κόσμο με τσεκούρι αλλά για να "προφυλαχθεί". Στην διαγραφή του από τον σύλλογο φοιτητών της Νομικής πρωτοστάτησε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ γιατί χτύπησε και δικό της κόσμο. Ο΄χουντικός βόθρος δεν έχει θέση στην παράταξη που έφερε την Δημοκρατία στην χώρα. Ούτε Τατούληδες ούτε ΛΑΟΣ.

 19. DRAKOS avatar
  DRAKOS 10/09/2010 10:30:49

  Στη νομική δέρνανε τον Βορίδη όλο το βράδυ και τον πήγαν στο νοσοκομείο μισοπεθαμένο,εσύ τί ήθελες να κάνει μετά να τούς ζητήσει και συγγνώμη.Τέτοιοι φλώροι και ξεφτίλες είστε!

  • παπαδοπαιδι avatar
   παπαδοπαιδι @ DRAKOS 10/09/2010 10:44:43

   γιατι δεν ηταν σπίτι του να διαβάζει?...ο πατέρας του τον εστελνε λεφτα για να τρεχει στα επεισόδια?

 20. TsTsTs! avatar
  TsTsTs! 10/09/2010 10:44:34

  τσ,τσ τσ Τασσσσσσο μ΄!
  Προφανώς μέσα σε τζάνκια ζητάς την αληθεια και μάλιστα, βάζω στοιχημα, μη έχοντας κάν γνώση και της εποχής και της πραγματικότητας που υπήρχε τοτε στα πανεπιστήμια.
  Οταν οι πόρτες των γραφειων των καθηγητών δεν είχα πόμολα απ΄ έξω. Οταν το ξεχώρισμα «δικών μας» και «εχθρών» γινόταν από το μήκος των μαλλιών και των μουστακιών η το ζιβάγκο και την κνήτικη καθομιλουμένη!
  Όταν δεν τόλμαγε να αντιλέξει κανείς τις ψευτιές και τις ιστορικές ανακρίβειες που επιβάλλονταν με το τραμπουκισμό και το ξύλο μέχρις αναισθησίας!
  Επειδή έτυχε κάποιοι να την έζησαν την ιστορία, σε πληροφορώ ότι ίδιες φωτογραφίες υπάρχουν και για τα απέναντι ...εχθρικά στρατεύματα. ‘Οσο για το άν η ΔΑπ της εποχής τις έφαγε από τον Βορίδη και την παρέα του, άλλες τόσες έρριξε και προς εκείνους και ουκ όλιγες προς τους άλλους ιδεολογικούς της αντιπάλους, χώρια πόσες εισέπραξε!
  Εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι και οι ...άλλοι και οι ...φωτογραφημένοι, είχαν τα πρόσωπα φανερά.
  Δεν φόραγαν κουκουλες και κράνη, ούτε καίγαν τις περιουσίες του κοσμακη.

  Ξυλο παίξανε, σ΄ ενα κλιμα της εποχής, που "έλυναν" τις ιδεολογικές διαφορές τους, σώμα με σώμα, αντε με τα παλουκια, κι απο δώ κι απο κει!
  Δεν ρωτάς τον Μιχαλολιάκο, τον Μειμαράκη τον Καμμένο κι άλλες κορυφές της ΔΑΠ της εποχής, πόσο ξύλο μάζευαν από τους Πασκίτες και τους Πασπίτες;;;;
  Πλάκα μας κάνεις πως μόνο ο Βορίδης και η παρέα του πλακώνονταν με παλούκια;
  Αλλά είναι η γνωστή τακτική των τυπάκων που τα σπάνε, καίνε, ρημάζουν, σκοτώνουν, τραμπουκίζουν, ως τις μερες μας!
  Οταν το κάνουν αυτοί, καυχιώνται και τραγουδάνε τα κατορθώματά τους, όταν τις τρώνε, σαν τις κλαψομαρίες, τρέχουν να επικαλεστούν την παλιο σιχαμένη δομή του Κράτους, για να τους προστατέψει!

  Πολύ σίγουρος είσαι για το ...νεανικό παρελθόν των περισσότερων στη ΝΔ. Η μήπως επειδή ήταν, κατα πλειονότητα, σ' άλλα παλουκοφόρα στρατεύματα, συγχωρούνται;
  Ο Βορίδης εντάχθηκε στο δημοκρατικό σύστημα, έθεσε τον εαυτό του στην διαδικασία της εκλογής, και εκλέχτηκε.
  Κάτι άλλα ΚαταΚαημΕνα, ακόμα ονειρεύονται «προλεταριάτα» και δηλώνουν «ανυπακοή» στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία, επικαλούμενοι όμως τις αρχές της και την ασφάλειά της όταν στριμώχνονται τα στρατά τους!
  Αυτοί δεν σε «πειράζουν» στο Ναό της Δημοκρατίας;

  • Tassos avatar
   Tassos @ TsTsTs! 10/09/2010 12:15:47

   Δεν υπάρχει περίπτωση να νομιμοποιηθούν ηθικά και πολιτικά τα χουντικά αποβράσματα μέσω της ΝΔ. Αλλωστε ο Καραμανλής έγινε πρωθυπουργός όταν έκλεισε το καπάκι του υπονόμου στην χοντροκεφάλα του Καρατζαφέρη (που τον αποκαλούσε αυτόν και τον Σπηλιωτόπουλο αδερφές)

   • παπαδοπαιδι avatar
    παπαδοπαιδι @ Tassos 10/09/2010 18:38:34

    ελα τωρα....

   • Μπα! avatar
    Μπα! @ Tassos 10/09/2010 20:05:50

    Τα χουντικά αποβράσματα κυρ Τασσσσσσο μ΄ αποδείχτηκαν τουλάχιστον τιμιότερα και πεθαναν πάμφτωχα παραδινοντας την Ελλάδα, χωρις χρέη στα ρεμάλια που τα διαδέχτηκαν!
    Η πορεία Κερατσίνι Εκάλη μόνο από τους κληρονομους των υπονόμων τους, εγινε δυνατή!

    Μη με κάνεις ρε άνθρωπε να σου θυμίσω πως έπαψε να είναι πρωθυπουργός το παράδειγμά σου!Και σε ποιανού κεφάλα, ποιανού υπονόμου έπεσε το υελικά το καπάκι!
    Αλλά έτσι είναι. Για παράδειγμα ο Παπαδόγκωνας έφτυσε τον πατέρα του για να είναι πολίτικαλ κορεκτ, σβύσαν τα καντήλια όσων έσωσαν την Ελλάδα από τους Δειμοκράτες του Μάρκου στο Βοριδη θα κόλωναν!
    Απάντηση ΄για τα όρια της ανοχής σου παρ όλα αυτά δεν δίνεις!
    για φύλα τα νώτα σου! Γιατί από κεί θα σουρθει!

   • Tassos avatar
    Tassos @ Tassos 11/09/2010 13:37:24

    Ρε μπα πόσων χρονών είσαι?10? Την έζησες την χούντα και λες αυτές τις μλκίες? Αφήνω ότι οι άνθρωποι σε οποιαδήποτε χώρα θα είχαν εκτελεστεί αλλά το ότι αγνοείς το τί διαφθορά υπήρχε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω την κουβέντα. Εχουν γραφτεί βιβλία και βιβλία για το τί πλιάτσικο έγινε.

   • Μπα! avatar
    Μπα! @ Tassos 12/09/2010 09:11:23

    Εσύ πόσο είσαι Τασσσσο μ΄;
    100;
    Εγώ είμαι 54.
    Στα 18 μ΄ "ελευθέρωσαν και με γλύτωσαν", αυτοί που με υποδούλωσαν στην 'Διεθνή" και έκαναν την χώρα μου παρελθόν, τους εαυτούς τους δοσίλογους του ΔΝΤ και τα παιδιά τους και τ ανίψια τους κοτζαμπάσηδες της "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης"!
    Για τα έργα και τις προδοσίες τους, για τα πλούτη και τα λουριά τους, δεν θα τους δικάσει κανένα δικαστήριο και δεν θα τους τουφεκίσει κανένα εθνικό απόσπασμα!
    Γιατί έκαναν νόμους περί ευθύνης υπουργών!
    Εγώ δεν θέλω πολλούς τίτλους βιβλίων που να γράφουν για τις καταχρήσεις και το πλιάτσικο της εποχής! ΕΝΑΝ θέλω!!!!!
    Μαζί με την απόδειξη του πλούτου τους!
    Που την βλέπω για τους... σωτήρες μου, στις Εκάλες, στα Βραχώδη όρη του Γαλατσίου, στο Τύμβο των Σαλαμινομαχων, στο Dιονυσο, στην Διονυσίου αρεοπαγίτου, στα Βόρεια δάση και τις νότιες παραλίες!
    Πρώην λιγδιαρέων, νύν Λιραρέων!

 21. Paranoia avatar
  Paranoia 10/09/2010 12:35:27

  Ρε μην πας και φύγει από το ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης πάει με καμμιά Ντόρα (ή στο σπίτι του) και αφήσει στο τέλος την αρχηγία του ΛΑΟΣ στον Βορίδη;

 22. Enzo avatar
  Enzo 10/09/2010 19:54:31

  γιατι φοβοταν τον Βοριδη. απορω τι κανει ακομα ο Βοριδης με το Λαος και δεν σηκωνεται να φυγει.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Enzo 10/09/2010 20:00:17

   Σιγά μην φοβόταν τον Βορίδη.
   Τον έχει για διάδοχο τώρα που ξεφορτώθηκε τον Άδωνη.
   Για να έρθει η Ντόρα πιο κοντά.

 23. αντί-ΛΑΟΣ avatar
  αντί-ΛΑΟΣ 11/09/2010 04:02:22

  Καλή και ωραία η συζήτηση που έχει ανοίξει, όμως όλοι εσείς οι νεοδημο
  κράτες πρέπει να αντιληφθείτε και να κατανοήσετε ότι Βορίδης και Γεωργιάδης
  είναι προϊόντα του συστήματος Μητσοτάκη. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι
  ο πρώτος είναι αρχαιότερος από τον δεύτερο. Κάποιος σχολιογράφος φαίνεται
  να ενθουσιάσθηκε που άκουσε τον Βορίδη να μιλάει πριν λίγες μέρες στην
  Βουλή (σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας) και τον εκθειάζει με πολύ
  καλά λόγια. Μπράβο του. Είναι απονήρευτος. Σημασία δεν έχει το πως λέγεις
  κάτι αλλά το τι λέγεις. Ζητείστε από τον Βορίδη ή από τον Γεωργιάδη να
  αποκηρύξουν τις μειοδοτικές απόψεις της Ντόρας γιά την ονομασία των Σκοπίων
  ή γιά την αποδοχή του εθνοκτόνου Σχεδίου Αννάν. Δεν πρόκειται να το κάνουν
  με τίποτα. Και οι δυό τους είναι μόνον φρου-φρου και αρώματα. Και με αυτά
  δεν γίνεται Πολιτική. Αυτοί που είχαν το θάρρος να καταγγείλουν ονομαστικά
  την κυρία Ντόρα γιά τις αντεθνικές μεθοδεύσεις της , δύο ή τρεις, δεν είναι
  πιό πολλοί τους εξαφάνισε ο Καρατζαφέρης κατόπιν παρέμβασης της Ντόρας, ή
  τους απαγόρευσε - με ποινή διαγραφής - να εκφράζουν την άποψή τους .
  Λοιπόν καμμία σημασία δεν έχει γιά το ποιός θα είναι υποψήφιος περοφερειάρ
  χης Αττικής. Ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης είναι οι δύο όψεις του νομίσματος που έχει "εκδώσει" το σύστημα της Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη.
  Μαυρίστε τους λοιπόν ψηφίζοντας Κικίλια. Μπορεί να είναι άγνωστος και
  άπειρος στην Πολιτική. Δεν είναι όμως όργανο της Ντόρας,είναι και φαίνεται αγνός. Γιά να μην μετανοήσετε όταν θα είναι πιά αργά....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.