#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
22/12/2007 23:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο Θέμος αδειάζει τον Μάκη; Τι έγιναν τα "στοιχεία";

 Μιλώντας σήμερα το βράδυ στον ΑΝΤ1, ο Θέμος Αναστασιάδης είπε ότι είχε στη διάθεση του κι αυτός τα περίφημα «στοιχεία» για την υπόθεση Ζαχόπουλου, εδώ και ένα μήνα. Είπε επίσης ότι στο διάστημα αυτό μίλησε πολλές φορές με την γυναίκα και τον δικηγόρο της. Παρόλα αυτά, όμως, δεν έκρινε τελικά σκόπιμο να δημοσιεύσει τα στοιχεία, επειδή δεν διασταυρώνονταν. Κάτι συμβαίνει τελικά με αυτούς τους μεγαλοδημοσιογράφους, όπως έχουμε άλλωστε ήδη επισημάνει (βλ.εδώ). Πρώτα διαγκωνίζονταν για την «αποκλειστικότητα». Έπειτα, κατελήφθησαν από μανία υπευθυνότητος και άρχισαν να τσακώνονται για το ποιος ενημέρωσε πρώτος την κυβέρνηση. Και στο τέλος έπαθαν και κρίση δεοντολογίας και άρχισαν να μας λένε ότι δεν δημοσίευσαν αμέσως τα στοιχεία , επειδή δεν … «διασταυρωνόντουσαν». Το φαντάζεστε να νοιάζονται για την δεοντολογία οι πρωταθλητές της παραπληροφόρησης; Πάει χάλασε ο τόπος.

Εντύπωση προκάλεσε επίσης και το γεγονός ότι ο κ. Αναστασιάδης είπε πως δεν είχε ενημερώσει, ούτε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ούτε τον  Τάσο Καραμήτσο, τους δυο συνεταίρους του δηλαδή στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Οπότε, δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν για να κάνει αυτή τη δήλωση: Είτε «αδειάζει» πάλι και τους δύο, κάνοντας ακόμα μια επίδειξη δύναμης. Είτε προσφέρει κάλυψη στον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έχει επικριθεί ότι είχε τα στοιχεία, αλλά δεν τα έβγαλε, άγνωστο γιατί. Διαλέγετε και παίρνετε. Εμείς για να ένα είμαστε σίγουροι: Παίχτηκαν και παίζονται διάφορα παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ofisofarmakeros avatar
  ofisofarmakeros 23/12/2007 02:56:04

  Τα παθήματα των ζογκλέρ της ελληνικής δημοσιογραφικής σκηνής και τα καμώματα των εργολάβων της παραπληροφόρησης κλέβουν χρόνο κι ενέργεια.
  Η τραγωδία Ζαχόπουλου επιβάλλεται να φέρει στο δημοσιογραφικό προσκήνιο τα έργα και τις ημέρες της περίφημης παρέας της Θεσσαλονίκης. Από αυτήν ορμώμενος, άλλωστε, κατέβηκε ο έμπιστος του πρωθυπουργού εις τας Αθήνας και διορίστηκε με κοπτάτσια, ως Γενικός Γραμματέας υπό τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Καραμανλή το 2004, αναλαμβάνοντας τιτάνιο έργο, αφού οι περισσότερες αρμοδιότητές του ξεπερνούσαν τον θεσμικό του ρόλο, όπως παραδέχονται και οι θητεύσαντες στο υπουργείο. Βλέπε Τατούλης.
  Γιατί περνάει στα ψιλά το γεγονός ότι ο Ζαχόπουλος είναι ο πολιτιστικός μέντορας της Νατάσσας Παζαίτη αλλά και (συν;)ιδρυτής της οργάνωσης "Ανέμη" στην οποία προεδρεύει η κ. Καραμανλή;
  Τα πρόσφατα "ηθικά παραπτώματα" του κ. Ζαχόπουλου προκάλεσαν τόση οδυνηρή έκπληξη για τους άλλοτε στενούς του φίλους; Παραπλανήθηκαν οικτρά, προδόθηκαν άτιμα από τον ευεργετηθέντα; Τόσα χρόνια παρέα, συνεργασία, από το 91, κοινοί στόχοι, ιδέες και δράση από το 97, και κοινές εμφανίσεις - που αίφνης χάθηκαν και από τα τηλεοπτικά πλάνα...
  Τι να λέμε τώρα, ενας φίλος και κολλητός από τα παλιά...λιγότερος, αφού το αφροδισιακό της εξουσίας τον οδήγησε στον κακό
  το δρόμο των (εξωσυζυγικών σχέσεων), και της κακοδιαχείρισης του δημόσιου χρήματος.
  Δεν καταλάβαμε,δεν προβλέψαμε, δεν ακούσαμε,δεν καλύψαμε τίποτα! Απλά "ξεκόψαμε".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.