#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/01/2008 23:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει πάλι τον φάκελο της Ολυμπιάδας;

 Τι σημαίνει το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου που δείχνει την εικόνα του Ζαχόπουλου, να γίνεται σταδιακά... Βενιζέλος; Πρόκειται για εκείνο το μίσος εναντίον του Μπένι που κρατάει από την περίοδο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες;  Είναι καμιά έμμεση, πλην σαφής, στήριξη προς τον Γ. Α. Παπανδρέου, που  είχε βραβεύσει, άλλωστε, την κα Αγγελοπούλου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για τους Ολυμπιακούς;  Ενώ αντιθέτως ο κ. Καραμανλής την αγνόησε. Aν και κάλυψε απολύτως το θέμα του ισολογισμού των Αγώνων, που το έκλεισε χωρίς να ανοίξει ρουθούνιq  Μπορεί να είναι κάτι από αυτά, ή όλα μαζί με κάτι άλλο. Γιατί εμένα δεν μου φαίνεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μόνο ο Βενιζέλος. Προσέξτε τον συλλογισμό μου: Οι εφημερίδες γράφουν σήμερα ότι η κυβέρνηση αναζητά σωσίβιο στον παλιό γνωστό καβγά για το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 - στο οποίο ουδέποτε συμφώνησαν τα δύο μεγάλα κόμματα- για να πάρει ανάσα από τον ασφυκτικό κλοιό που δημιούργησε γύρω από συνεργάτες του ίδιου του Πρωθυπουργού η υπόθεση Ζαχόπουλου. Αυτό σημαίνει, καταρχήν, ότι δεν μας τα είπε καλά η κυβέρνηση όταν έκλεισε το θέμα του ισολογισμού. Kαι ότι κράτησε για λογαριασμό της κάποια σκοτεινά σημεία, για περιπτώσεις όπως η τωρινή. Και έπειτα, αν ανοίξει τέτοιο θέμα τώρα, η μπάλα θα πάρει μόνον τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ, ή κι άλλους; Δεν θα θιγεί καθόλου η κα Γιάννα Αγγελοπούλου που ήταν επικεφαλής όλης της προσπάθειας; Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με τα τελευταία πρωτοσέλιδα της εφημερίδας της που ενόχλησαν πολύ την κυβέρνηση; Κάποιοι ευφάνταστοι βέβαια μπορεί να υποπτευθούν και κάτι άλλο: Ότι αν κτυπηθούν ο Βενιζέλος και το «κακό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη» ωφελείται ο Γιώργος. Μεγάλο μπέρδεμα. Σε κάθε περίπτωση, ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκρούσεις. Ανεξαρτήτως πάντως αυτών, καλό θα ήταν βγουν στη φόρα και όλα τα σκάνδαλα της εποχής εκείνης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Leftfoot avatar
  Leftfoot 09/01/2008 01:52:11

  Η κα Παπαθανασοπούλου, που ήταν νομική σύμβουλος της Γιάννας, έφυγε και πηγαίνει στον ΟΠΑΠ (!!!). Είδες ο Χατζηεμαννουήλ;

 2. Leftfoot avatar
  Leftfoot 09/01/2008 01:52:30

  Κυκλοφορεί και η φήμη ότι ο διευθυντής σύνταξης του ΕΤ, Γιάννης Παπουτσάνης, φεύγει κι αυτός για τον ΑΛΦΑ. Ο ίδιος την διαψεύδει. Παράλληλα με αυτή τη φήμη όμως, κυκλοφορεί και μια άλλη φήμη, ότι η κα Αγγελοπούλου μπήκε στον ΑΛΦΑ.

 3. Observer avatar
  Observer 09/01/2008 12:52:17

  Πλήρη στήριξη παρείχε χθες το ΠΑΣΟΚ στον κ. Ευ. Βενιζέλο με αφορμή την επιλογή των 22 βουλευτών της Ν.Δ. να ζητήσουν τον αναδρομικό έλεγχο του τρόπου διαχείρισης των κονδυλίων του υπουργείου Πολιτισμού, φωτογραφίζοντας έτσι και παρελθούσες ευθύνες σε όσους είχαν το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

  «Κάθε προσπάθεια να γυρίσουμε ουσιαστικά στο χθες είναι στην πραγματικότητα μια προσπάθεια απόδρασης από το ένοχο παρόν της κυβέρνησης» δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Χαρ. Τρικούπη κ. Γ. Ραγκούσης, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» ένα χθεσινό δημοσίευμα που συνέδεε με φωτογραφικό κολάζ τα έργα και τις ημέρες του κ. Βενιζέλου με αυτές του κ. Ζαχόπουλου.

  «Ολες αυτές οι προσπάθειες εξελίσσονται είτε από την ίδια την κυβέρνηση είτε από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να την εκπροσωπήσουν» υποστήριξε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε: «Για τον ελληνικό λαό πια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το χθες είναι η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνησή της. Εχουν μεσολαβήσει δύο εκλογικές αναμετρήσεις και αυτή του 2004 και αυτή του 2007 που αποδεικνύουν ότι το χθες είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή, η οποία σε λίγο θα είναι και αυτή παρελθόν».

  Σχολιάζοντας, τέλος, το επίμαχο δημοσίευμα, είπε ότι το κολάζ των φωτογραφιών αντί να συνδέει τον κ. Ζαχόπουλο με τον κ. Βενιζέλο «θα έπρεπε να ξεκινάει από το πρόσωπο του κ. Ζαχόπουλου και να καταλήγει στο πρόσωπο του κ. Καραμανλή, που είναι στην πραγματικότητα πίσω από τον κ. Ζαχόπουλο σε όλα τα θέματα».

 4. nas avatar
  nas 09/01/2008 18:13:58

  Ε, καιρός ήταν να στραφεί κι ένα ΜουΜουΕ εναντίον του... στιλπνού προσώπου του Ευάγγελου... δηλαδή μόνον οι Φόρεστ Γκαμπ θα τυγχάνουν... προβολής; Όχι πως μπορεί να τον πιάσουν πουθενά... γιαυτό θα φρόντισαν οι Λαμπράκηδες και οι Μπομπολάδες, αλλά αν είναι τόσο πεντακάθαρος γιατί δεν βγαίνει και να κατακεραυνώσει τον Καραμαλή; Ή μόνο τον Γιώργο ήξερε να λέει ανίκανο; Τι λέτε κι εσείς ω αγωνιστές ρεπόρτερ του αγαπημένου μου ΑΝΤΙ επί εποχής... Μαμανέα;

 5. factorx avatar
  factorx 09/01/2008 18:55:21

  Μαμανέα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.