#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/03/2008 22:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί η Ελλάδα είναι δημοκρατική χώρα, ενώ οι ΗΠΑ δεν είναι

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Έλιοτ Σπίτζερ, παρατήθηκε αυτές τις ημέρες όταν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι πλήρωνε από το δημόσιο χρήμα πάνω από 4.000 δολάρια τη βραδιά επί μήνες για τις χάρες της 22χρονης «συνοδού» Κρίστεν, κατά κόσμο Ασλεϊ Αλεξάντρα Ντιπρέι (φωτο). Στην Ελλάδα, ο Χρ. Ζαχόπουλος χρησιμοποιούσε την καλοπληρωμένη θέση του στο δημόσιο, για να συνάψει ερωτική σχέση με υφισταμένη του που επίσης πληρωνόταν από το ελληνικό δημόσιο, το οποίο επιπλέον πλήρωνε και τα έξοδα ταξιδιών και αναψυχών. Κανείς εισαγγελέας όμως δεν άσκησε ακόμα ποινική δίωξη εναντίον του Ζαχόπουλου, με βάση το 343 ΠΚ, που καταδικάζει την εκμετάλλευση υπηρεσιακής θέσης για σύναψη σχέσης με εξαρτώμενο άτομο. Και ενώ η Δικαιοσύνη περιμένει ευγενικά τον Ζαχόπουλο να πάει να καταθέσει τον Απρίλιο (ελπίζω να μην είναι Πρωταπριλιά), κανένα ΜΜΕ και κόμμα δεν λέει λέξη για αποφυλάκιση της κας Τσέκου, που παραμένει στον Κορυδαλλό για να πεισθούν όσοι δεν έχουν ακόμα πεισθεί, ότι αυτή ήταν που τα έκανε όλα, αυτή αποπλάνησε έναν έντιμο και σεμνό οικογενειάρχη, Φαίνεται λοιπόν ότι επειδή εδώ που γίνονται όλα αυτά υπάρχει δημοκρατία, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι δημοκρατική χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 14/03/2008 23:19:17

  Ο Κυβερνήτης τα έχει αρνηθεί όλα. Το σπουδαίο είναι ότι στην τηλεόραση κατά την ανακοίνωση εμφανίστηκε με τη γυναίκα του που ήταν πολύ πικραμένη. το έβλεπες στο πρόσωπό της. Τι τραβάνε κι αυτές οι γυναίκες.

 2. "e-πολίτης" avatar
  "e-πολίτης" 14/03/2008 23:53:35

  Εξάκτινε, δεν αρνήθηκε τίποτα. Δες:
  “..it was always Eliot Spitzer playing the White Knight, the enforcer of high ethical standards on brokers, bankers, insurers, health care providers, among others, and yes, even those who engaged in the sex trade .. As attorney general for eight years Spitzer stood as a crusader for moral rectitude, often intimidating business executives into settlements, even in cases where it was not crystal clear that crimes had been committed .. "In the past few days I have begun to a t o n e (= εξιλεώνομαι) for my private failings." The words from Gov. Spitzer were there, but the emotion, the body language was not. It was virtually the same determined tone he almost always presented to the media.
  "I am deeply s o r r y that I did not live up to what was expected of me. To every New Yorker and to all those who believed in what I tried to stand for, I sincerely a p o l o g i z e," said the governor”, By Allan Chernoff
  CNN, updated 4:47 p.m. EDT, Thu March 13, 2008

 3. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 15/03/2008 00:10:20

  Παίδες,
  αν αυτή παίρνει 4000 (!) την "επίσκεψη", προβλέπω μαζική "εθελουσία έξοδο" προς ΗΠΑ των ελληνίδων συναδέλφων τους, ΑΛΛΑ, και κατακόρυφη αύξηση των αιτήσεων για μεταπτυχιακά ...αρωματοθεραπείας, ψυχολογίας, ιριδολογίας, επικοινωνιολογίας και τα συναφή...

 4. OPA avatar
  OPA 15/03/2008 00:40:57

  ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

  ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΥΜΝΕΙΤΕ

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΥΨΟΥΤΑΙ

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ....ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ.

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 15/03/2008 05:44:21

  Ο Νιξον παραιτήθηκε και ρεζιλεύτηκε γιατί οι δικοί του είχαν βάλει κοριούς στο "συνέδριο" του αντιπάλου κόμματος.

  Ο Κλίντον παραλίγο να την πάθει γιατί έγινε τσακωτός να ψεύδεται ότι δήθεν δεν είχε σχέσεις με κάποια κοπελιά που δούλευε για αυτόν ή την προεκλογική του καμπάνια. (Ασε που έγινε θέμα τι είναι σεξ!)

  Προχτές ασκήθηκε δίωξη κατά επώνυμου εισαγγελέα επειδή προσπάθησε να επηρρεάσει τον δικαστή σε κάποια υπόθεση (μα καλά, τι χαζά που είναι τα αμερικανάκια)

  Μεγας και τρανός partner της Goldman Sachs (μου διαφεύγει το όνομα) στην Νέα Υόρκη συνελήφθη στο χώρο εργασίας και οδηγήθηκε έξω με χειροπέδες επείδη έκανε χρήση insider information (κάτι σαν να συλλάβει η αστυνομία τους αρχηγούς της Α και της Β τράπεζας στην Ελλάδα επειδή φιξάρανε τα spreads).

  Δεν είναι «καλοί και τίμιοι» οι Αμερικάνοι, ούτε είμαστε «αλήτες και απατεώνες» εμείς. Απλά εκεί υπάρχει ένα σύνταγμα που δεν αλλάζει κάθε Τρίτη, οι νόμοι είναι σαφείς και εφαρμόζονται, και υπάρχει αδιαπραγμάτευτος διαχωρισμός εξουσιών (νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική). Και βέβαια υπάρχει διαπλοκή αλλά δεν λέει το αφεντικό της τράπεζας στον ΥπΕθΟ τι να κάνει (και να το ξέρουν 300 bloggers).

  Και στην Αμερική κάποιες κοπελιές χρησιμοποιούνται ή ενοικιάζονται, αλλά είναι (1) παράνομο (εκτός Νεβάδας;) (2) θεωρείται ανήθικο και κατακριτέο (3) δεν το κάνει η κάθε φουκαρού που θέλει να βρει δουλίτσα μετά το Πανεπιστήμιο.

 6. νικος avatar
  νικος 15/03/2008 08:07:26

  archeopteryx Έχεις δίκαιο ξέχασες να προσθέσεις και το
  « κτυπάνε τους μαύρους «
  ε νο εμείς
  μόνο «παρακολουθούμε « τους Πακιστανούς

 7. nikos avatar
  nikos 15/03/2008 09:05:13

  ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ1

  Μύωπες!!!

  Κανείς εισαγγελέας όμως δεν άσκησε ακόμα ποινική δίωξη εναντίον του Ζαχόπουλου, με βάση το 343 ΠΚ, που καταδικάζει την εκμετάλλευση υπηρεσιακής θέσης για σύναψη σχέσης με εξαρτώμενο άτομο.

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 15/03/2008 10:02:22

  νίκο και μαύρους χτυπάνε και, που και που, άσπρους (και αριστερούς και δεξιούς --εκεί οι δεξιοί είναι κάτι σαν αναρχικοί) και ρατσιστούληδες έχει (σε διαβεβαιώ η Ευρώπη είναι πολύ χειρότερη) και περίεργους φανατικούς χριστιανούς έχει και "δολοφόνοι των λαών" και αδηφάγοι ενεργοβόροι είναι, χάλια σου λέω, χάλια. Αλλά, το μεγάλο αλλά, ΔΕΝ σε πρήζουν για να σου δώσουν μία άδεια οδήγησης, ΔΕΝ έχει διεκπεραιωτές έξω από τα υπουργεία, ΔΕΝ σε βλέπουν σαν κατσαρίδα οι γιατροί, ΔΕΝ μιζώνεις για να σου εξωφληθούν τιμολόγια, ΔΕΝ χρειάζεται να γραφτείς σε κάποιο ΕΒΕΑ ή αντίστοιχο χρήσιμο σύλλογο για να ανοίξεις επιχείρηση, ΔΕΝ επιτρέπεται να χουφτώνεις τον/την υφιστάμενο/η σου (και δεν επιτρέπεται να σε χουφτώσει ο/η προϊστάμενος/η σου), ΔΕΝ υπάρχουν χαρτόσημα ή παράβολα. Φυσικά δεν έχει ήλιο ηλιάτορα ηλιοπετροβολάτορα (αυτόν τον έρημο πληρώνουμε).

  Η Τσέκου γιατί είναι μέσα; για να συμμορφωθεί ή μήπως δούλευε για τρίτους ημεδαπούς ή αλλοδαπούς; Κυκλοφορεί κάποια έγκυρη άποψη;

 9. νικος avatar
  νικος 15/03/2008 10:19:26

  Υπάρχει η όχι πολιτική καταδίκη του Ζαχόπουλου από τον Κ. Καραμανλή .
  YES!!!!
  Τι κάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης ?
  Μούκου!!!!
  Τι κάνουν Κυριτσάκης ,Κολιοκώστας ,Σανιδάς ?

 10. arispap avatar
  arispap 15/03/2008 10:27:20

  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ (ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ Η ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΚΛΠ)ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ
  ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ
  ΕΥΚΑΙΡΙΑ.ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΑΡΧΕΙΟ.

 11. νικος avatar
  νικος 15/03/2008 11:07:47

  Άρε πως καταντήσαμε
  Κάποτε είχαμε την ταινία «Λοχαγός Νατάσσα»
  Σήμερα έχουμε reality show “Χειρουργός Νατάσσα»

 12. thanos avatar
  thanos 15/03/2008 15:38:30

  Nikos ...eisai apithanos...Wraio..:-))

 13. παπου Θανάσης avatar
  παπου Θανάσης 17/03/2008 16:45:17

  Δ.Ι.Σ. Πορνεία όλες η σχέσης εκτός γάμου .
  Τελικά ο Ζαχόπουλος και πόρνος?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.