#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/06/2011 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δε πρέπει να πιστεύετε τις πρασινάδεςΑναμφίβολα το κέντρο βάρους του ανασχηματισμού της κυβέρνησης αποτελεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που ανέλαβε υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ωστόσο, τα παραλειπόμενα έχουν το δικό τους ενδιαφέρον: Τρεις «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ υπουργοποιήθηκαν και τώρα όλοι περιμένουν με πολύ ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις τους. Παράλληλα, πραγματική εκπληξη προκάλεσε μια μετακίνηση υπουργού, καθώς και η επιλογή του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου. Όσο για τις δύο θέσεις αντιπροέδρων της κυβέρνησης, μπορεί οι αρμοδιότητες να είναι διακριτές, αλλά για κάθε ενδεχόμενο φαίνεται πως έχει προβλεφθεί και ιεραρχία μεταξύ τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, με στόχο την αποκλιμάκωση της έντασης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έγιναν συγκεκριμένες κινήσεις:

Ένταξη στο κυβερνητικό σχήµα τριών βουλευτών που είχαν ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση όλο το προηγούµενοδιάστηµα για το Μνηµόνιο και το Μεσοπρόθεσµο. Πρόκειται για τους Παντελή Οικονόµου (από σφόδρα πολέµιος του Μνηµονίου καλείται τώρα να το υλοποιήσει ως αναπληρωτής υπουργός Οικονοµικών), Πάρι Κουκουλόπουλο (εµπνευστή της κίνησης των ∆εκαέξι) και Κ. Σπηλιόπουλο (έναν εκ των φερόµενων υπό παραίτηση βουλευτών στην κρίση της περασµένης Πέµπτης).

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231113986

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φίλος Ελεύθερος avatar
  Φίλος Ελεύθερος 18/06/2011 14:47:34

  ΦΙΛΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΙΝΗΣ ΡΑΣΤΩΝΗΣ...

  Πόσο μακριά θα πάει λοιπόν αυτή η Κυβέρνηση; Η πολιτική λογική λέει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε στη συγκρότηση ενός αμιγώς εκλογικού σχήματος, μάλλον τρίμηνης διάρκειας. Με προφανή στόχο, να ξεπεράσει τον δύσκολο κάβο του καλοκαιριού, να επιχειρήσει τη δημοσκοπική ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ, και να προχωρήσει τον Σεπτέμβριο σε εκλογές, προσδοκώντας ότι θα βρίσκεται έστω… μισή ψήφο μπροστά.

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως αντιπρόεδρος, δημιουργεί την αίσθηση της «συγκυβέρνησης». Και στέλνει το μήνυμα ότι το Μαξίμου πλέον θα «ελέγχεται» και από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη.

  Πάλι… ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως Υπουργός Οικονομικών πλέον, δημιουργεί την προσδοκία της καταδίκης και ανατροπής της καταστροφικής πολιτικής που ακολούθησε στο σκέλος των δημοσιονομικών μεγεθών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ξεκινάει από αφετηρία περιόδου χάριτος, που μέχρι να εξαντληθεί… θα έχουν στηθεί οι κάλπες.

  Με τον Δημήτρη Ρέππα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δηλαδή στο… δημόσιο, ο Γιώργος Παπανδρέου θέλει να καθησυχάσει τους δημοσίους υπαλλήλους. Ο νέος Υπουργός άλλωστε, ήταν ο μόνος που βγήκε τόσο ξεκάθαρα να ταχθεί κατά των απολύσεων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εκεί δηλαδή όπου υπάρχει το “βαθύ ΠΑΣΟΚ”.

  Όσο για την παρουσία του Ηλία Μόσιαλου στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, υπηρετεί την ανάγκη ανανέωσης της εικόνας. Και στην πολιτική, η εικόνα κρίνει τις εντυπώσεις. Ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ μάλιστα, είναι βαθιά «πολιτικό ον», με αυτοτελή σκέψη. Δεν θα χρειάζεται δηλαδή… ραβασάκι, όπως συνέβαινε με τον Γιώργο Πεταλωτή.

  Οι παραπάνω παράμετροι μαρτυρούν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ξεδιπλώνει στρατηγική 100 ημερών. Εξασφαλίζει την εκταμίευση της 5ης δόσης, αλλά και βοήθειας άνω των 120 δισεκατομμυρίων ευρώ, μέχρι το 2014. Στέλνει την κοινωνία για τα «μπάνια του λαού», καθησυχάζοντάς την ότι το Ταμείο το ελέγχει πλέον ο αξιόπιστος Ευάγγελος Βενιζέλος, και όχι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Προχωρεί στην… καθυστέρηση της φορολογικής επιδρομής.

  Και τον Σεπτέμβριο, λίγο πριν η κοινωνία ξαναβγεί στους δρόμους και γεμίσει τις πλατείες από αγανάκτηση, κάνει εκλογές. Ελπίζοντας ότι το στρατήγημα θα έχει αποδώσει…

  http://www.statesmen.gr/32111/politiki/εκλογές-τον-σεπτέμβριο_18-06-2011.html

  • thanasis avatar
   thanasis @ Φίλος Ελεύθερος 18/06/2011 21:59:37

   ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ
   ΜΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ
   ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΚΡΟΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ

  • thanasis avatar
   thanasis @ Φίλος Ελεύθερος 18/06/2011 22:04:26

   ΔΕΝ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ
   ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ
   ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΙΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗ
   ΦΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΚΡΟΤΟ
   ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΣ
   ΚΑΛΠΕΣ

 2. alakran avatar
  alakran 18/06/2011 15:00:22

  Κυριακή 12/6 (πριν την αναβάθμιση στο Υπ.Οικ.) στο Πρώτο Θέμα
  "Να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο ΜΕ 180 ΨΗΦΟΥΣ" - Β.Βενιζέλος (ο ευφυής!)

  Σάββατο 18/6 (μετά την αναβάθμιση στο Υπ.Οικ.) από το Real.gr
  "Με στόχο την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ο Βενιζέλος αναμένεται να ξεκινήσει επαφές μπλα μπλα μπλα..."

  ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΧΑΧΑ Newspeak?
  Με ποιόν είμαστε σε πόλεμο ρε παιδιά, με την Ευρασία ή την Ωκεανία?

 3. ARIS avatar
  ARIS 18/06/2011 15:02:23

  Η ΝΕΤ πριν από λίγο έπαιζε προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ για την Δημοκρατία στην Ελλάδα... Μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι όταν μπήκε το τανκς στο Πολυτεχνείο έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 34 άτομα! Ονόματα δεν λέμε όμως... Τους συμπεριλάβανε όλους στον Άγνωστο Στρατιώτη; Και μετά βγήκε ο Νικολάκης Παπανδρέου και είπε πως του φάνηκε αδιανόητο που έχασε το 2004 ο αδερφός του τις εκλογές από τον καραμανλή, γιατί από τότε που θυμάται τον εαυτό του, το όνομα Παπανδρέου κυβερνάει στην Ελλάδα! Πές τα ρε Νικόλα!! Μάλιστα μας είπε ότι δεν πρόκειται για δυναστεία, αλλά για Δημοκρατία! Και κατέληξε ότι υπάρχουν και άλλα πολιτικά ονόματα στην Ελλάδα, αλλά το number one είναι Παπανδρέου! Ζήτω!!! Μπράβο στη ΝΕΤ για το ξένο προπαγανδίστικο ντοκιμαντέρ, που όλως τυχαίως προβάλλεται σήμερα...

 4. madprof avatar
  madprof 18/06/2011 15:45:34

  Εγώ άκουσα σήμερα τον Χαραλάμπη στον flash fm, 14:00-15:00μ.μ. και έχω λαλήσει με τα όσα απλά είπε ο άνθρωπος. Ο Αλογοσκούφης πρέπει να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Γκίνες ως ο καθηγητής οικονομικών που ως υπουργός εθνικής οικονομίας διέλυσε την χώρα του μέσα σε 5 χρόνια. Κατήργησε αυτονόητα τεκμήρια διαβίωσης και άρα μείωσε δραστικά τα έσοδα από την φορολογία εισοδήματος, διέλυσε το ΣΔΟΕ και πολύ απλά διπλασίασε το Δημόσιο χρέος της χώρας !. Δεν αναφέρομαι στον έταιρο "Καπαδόκη" Παπαθανασίου ο οποίος απαλλάσεται λόγω "άγνοιας κινδύνου".
  Τα λαμόγια και οι φαύλοι ολοκλήρωσαν την καταστροφή με όλων των ειδών και έργων τις μίζες και τις αρπαχτές.
  Έτσι ήρθαν οι πράσινοι να τσεκουρώσουν τους "έχοντες και κατέχοντες" συνταξιούχους και μισθωτούς των 600 και άνω ευρώων για να πληρωθεί το χρέος των 350 Δις ευρώων !.
  Απίστευτο και όμως αληθινό, ω ΤατιανοΤσιτσιολινοΓιωργοΑντονωΚωσταινα!

  • Εγω avatar
   Εγω @ madprof 18/06/2011 19:00:56

   Σε 2 χρονια που το χρεος θα ειναι 410 δις ευρω να δω τι θα λες!

   • madprof avatar
    madprof @ Εγω 18/06/2011 22:53:59

    Πάντως με κομματικές παρωπίδες και προσωπείο δεν ήμουν και δεν θα είμαι ποτέ !. Επί των πεπραγμένων έως τώρα (348 δις ομόλογα και διμερή δάνεια), υπάρχει ο θεσμός της δικαοσύνης που απαρτίζεται από εισαγγελείς και δικαστές. Γνωρίζουν το έργο τους ποιο είναι σε ένα δημοκρατικό καθεστώς μιας πολιτείας της Ε.Ε. (εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια (χαχα !) και μας έχουν ήδη μεταφέρει σε άλλη Ήπειρο μαζί με το χρέος μας, που δεν το βλέπω διόλου απίθανο αν συνεχίσουμε με τα ίδια ακατοίκητα και προσωπεία που μας δωρίζουν "αφιλοκερδώς" ακομη και τώρα !)

    • Aris avatar
     Aris @ madprof 18/06/2011 23:41:01

     Δεν είναι θέμα προσωπείου ή παρωπίδων... Άλλαξε φίλτρα στα αυτιά σου και θα καταλάβεις πολλά

  • anonymous avatar
   anonymous @ madprof 18/06/2011 22:19:10

   Η ΝΔ έχει δηλώσει και δεν έχει διαψευστεί ότι δανείστηκε μόνο 7 δις για να κάνει πολιτική. Τα υπόλοιπα ήταν αναχρηματοδότηση του χρέους.
   Επίσης ο φίλος σου λέει ανακρίβειες. Τα έσοδα του κράτους ήταν 55 δις επί Αλογοσκούφη, δηλ. εξαιρετικά υψηλά. Με την υπερφορολόγηση του Παπακωνσταντίνου τα έσοδα μειώθηκαν.

  • Ένας avatar
   Ένας @ madprof 19/06/2011 02:05:11

   Προφανώς λες ότι να'ναι. Όπως έγραψαν κι άλλοι η αναχρηματοδότηση χρέους σου λέει κάτι;

   Το πόπολο από κάτω φώναζε αυξήσεις, κάτω τα χέρια από τα ασφαλιστικά ταμεία κτλ.

   Στο ΣΔΟΕ κάναν λευκή απεργία έτσι κι αλλιώς.

 5. man8os avatar
  man8os 18/06/2011 16:13:51

  Ποια ειναι η ιεραρχια?

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ man8os 18/06/2011 16:39:56

   Ανάλογα με το βάρος.
   Πρέπει όμως πρώτα να ζυγιστούν...

 6. spiros1 avatar
  spiros1 18/06/2011 16:43:26

  Μας εξουσιάζουν οι εξουσιαστικές παρέες. Οι επαναστάτες «αντιεξουσιαστές στην εξουσία»
  Αλλάζουνε απλώς καρέκλες.

  Το αντισυνταγματικό Μεσοπρόθεσμο από τον «επιφανή συνταγματολόγο» Βενιζέλο.
  ΟΧΙ στο μεσοπρόθεσμο, όχι στους ταχυδακτυλουργούς. Όλοι κάνουν λεονταρισμούς κάποια στιγμή και μετά στοίχιση και ζύγιση πίσω από τον ΓΑΠ.

  Μπιρμπίλη, Δρούτσας, Κατσέλη, Διαμαντίδης, Χυτήρης. Πήγαν σπίτι τους.
  Α. Νταλάρα, Μ. Αποστολάκη, Κουσελάς, Κουβέλης Θ. Τζάκρη, Γ. Ντόλιος, Ρήγας, Πανάρετος, Βούγιας, Κεγκέρογλου, Τσουρή. Ανύπαρκτοι Υπουργοί και Υφυπουργοί. Τι προσέφεραν όλοι αυτοί;
  Απολύτως τίποτα; Πέρασαν απαρατήρητοι, σαν απλοί επισκέπτες, τουρίστες. Υπήρξαν απλά για να συμπληρώνουν την μνημονιακή, κατοχική, κυβέρνηση. Έλαβαν όμως και λαμβάνουν κανονικά τους παχυλούς μισθούς τους. Σε μια αναπτυγμένη χώρα, όλοι αυτοί μαζί με τους υπηρέτες της τρόικας και του ΔΝΤ, δεν θα ήσαν ούτε θυρωροί.

  Οι κωλοτούμπες, οι δήθεν «επαναστάτες της πλάκας» Κουρουμπλής, Κουκουλόπουλος, Ευθυμίου, Λαντζιέρης, Β. Παπανδρέου, Π. Οικονόμου, Σαλαγιάννης, Αντωνίου, Γιαννακά η οποία έχει δηλώσει κυνικά και ανάλγητα «Τώρα που καλούμεθα να επιβάλλουμε και άλλα νέα μέτρα στον λαό, ας το κάνουμε με τους λιγότερους δυνατούς πόνους… για τον λαό». Φόρεσε και μαύρο μαντήλι, κλάψε για να γίνεις πιστευτή!

  Άλλα λένε το πρωί, άλλα λένε το βράδυ, αλλά στο ξύπνιο τους και άλλα στον ύπνο τους. Άλλα στα φιλόξενα τηλεοπτικά παράθυρα των εργοδοτών τους, παριστάνουν τους δήθεν «λαϊκούς επαναστάτες», αλλά στην βουλή παρουσιάζονται σαν υποτακτικά στρατιωτάκια, ψηφίζουν όλους τους βάρβαρους και αντιλαϊκούς νόμους, Χειροκροτούν όρθιοι τον Καζαμπούμπου. ). Όλοι κάνουν λεονταρισμούς, κάποια στιγμή και μετά στοίχιση και ζύγιση πίσω από τον ΓΑΠ.

  Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο «επαναστάτης» Κουρουμπλής. Σήμερα έλεγε σε τηλεοπτικό φιλόξενο παράθυρο, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «τώρα που ανέλαβε ο Βενιζέλος, όλα θα λυθούν»!
  Έχουμε δείξει μεγάλη ανοχή και σεβασμό σε αυτόν τον κο Κουρουμπλή. Να σταματήσει να μας περιπαίζει
  Γιατί όλα έχουν ένα όριο. Θα ψηφίσει τελικά το «Μεσοπρόθεσμο της σφαγής» επειδή ανέλαβε ο Βενιζέλος!

  Άλλο παράδειγμα αποτελεί ο Παντελής Οικονόμου. Ο διάσημος αστέρας τακτικός των τηλεοπτικών παραθύρων που εμφανιζόταν σαν «αντιμνημονιακός», αυτός που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι
  «οι βολευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν διαβάσει το πρώτο μνημόνιο και δεν γνώριζαν τι ψήφιζαν»!

  Τώρα που επανήλθε στην καρέκλα του Υπουργείου Οικονομικών (γιατί και παλαιότερα είχε θέση σε αυτό
  το Υπουργείο, αλλά τον έδιωξαν κακήν κακώς σαν αποτυχημένο) όλα τα βλέπει ρόδινα. Από μέχρι χθες «αντιμνημονιακός μπροστάρης», Τώρα γίνεται «μπροστάρης» του στραγγαλισμού μας!
  Έσβησε από την προσωπική του ιστιοσελίδα, τις θέσεις του που είχε εναντίον του μνημονίου!

  Έγινε υπουργός της Μνημονιακής, κατοχικής κυβέρνησης που ο ίδιος μέχρι χθες κατηγορούσε.
  Θα ψηφίσει μάλιστα και τον Μεσοπρόθεσμο θάνατό μας , για να μας αποτελειώσει.
  Έγινε καρεκλάκιας, ο αγώνας τώρα αναβάλλεται! Αυτή λέγεται «πολυετή συνέπεια λόγων, έργων
  και 37 χρόνια αγώνων». Αυτές τις αξίες υπηρετούν οι βολευτές γι αυτό μας έφεραν σε αυτό το χάλι.
  Είναι απερίγραπτοι, είναι αδίστακτοι.

  Ας θυμηθούμε μερικούς από τους πράσινους εργατοπατέρες Κουτρουμάνη, Πρωτόπαπα, Κουκουλόπουλο, Πολυζωγόπουλο, Κανελλόπουλο, Κουσελά, Κουτσούκο κλπ. Όλοι αυτοί οι μέχρι πρότινος εργατοπατέρες είναι οι σημερινοί στραγγαλιστές μας.

  • madprof avatar
   madprof @ spiros1 18/06/2011 17:14:12

   "Είναι απερίγραπτοι, είναι αδίστακτοι."
   Συμπλήρωσε και τους μπλέ για να είσαι στο πνεύμα της Νέας Εποχής.
   Τώρα θέλουμε Νέο Πολίτευμα ! Ποτέ πια φαύλοφεουδοσοσιαλκαπιταλιστρισμό !

   • madprof avatar
    madprof @ madprof 18/06/2011 23:30:34

    Να σε βοηθήσω Πουπάκης, Μανώλης ... είναι οι πρώην (χαχαχα)!. Ρε τι έχουμε πάθει ... οσονούπω με Αλτσχάϊμερ μας κόβω όλους !.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ spiros1 19/06/2011 00:43:38

   Αλήθεια, σ' αυτόν τον Κουρουμπλή, που (κακώς) του δείχνουν ανοχή ορισμένοι λόγω της αναπηρίας του, να θύμιζε κάποιος ότι είχε συνυπογράψει την επαίσχυντη (ν)τροπολογία Αρ-Πάχτα;

 7. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 18/06/2011 19:25:21

  Δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα η κυβέρνηση.
  Ο υπερφίαλος κύριος Βενιζέλος θα μιλάει όσο η ΝΔ δεν τον ρωτάει αν εμμένει στις απόψεις του για τις 180 ψήφους για το ΜΠΔΣ
  Η κυβέρνηση θα παραπατάει σε 15 ημέρες με τις πρώτες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
  Η κυβέρνηση θα σωριαστεί με τα επιπρόσθετα μέτρα που θα πάρει τον Σεπτέμβριο όταν τα νούμερα θα είναι τα ίδια και ο ΦΠΑ θα ξανά ανέβει.
  Φτάνει ορισμένοι στη Συγγρού να κάνουν την δουλειά τους ακούγοντας και κατανοώντας τον παλμό των πολιτών που είναι στις πλατείες και μην αναπολούν την ευκαιρία της Πέμπτης που χάθηκε (...αν και στα γραφεία με τα τζάμια κλειστά και τον κλιματισμό, όταν είσαι στην πολυθρόνα δεν ...ακούς καλά)

  • madprof avatar
   madprof @ Ο Ιθαγενής 18/06/2011 23:24:47

   Πολύ καλό !

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Ο Ιθαγενής 19/06/2011 00:47:18

   Η κυβέρνηση θα παραπατάει σε 15 ημέρες με τις πρώτες οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
   Η κυβέρνηση θα σωριαστεί με τα επιπρόσθετα μέτρα που θα πάρει τον Σεπτέμβριο όταν τα νούμερα θα είναι τα ίδια και ο ΦΠΑ θα ξανά ανέβει.

   Αχ, βρε Ιθαγενή...

   Σαν να ήταν χθες θυμάμαι κάποια ανάλογα σχόλιά σου, το Μάρτιο του 2010, με τα πρώτα μέτρα.

   Ότι, δηλαδή, όταν οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έβλεπαν, από τον Απρίλιο -του 2010, μην ξεχνιόμαστε- τις πρώτες περικοπές στα εκκαθαριστικά μισθοδοσίας τους, θα εγκατέλειπαν το ΠΑΣΟΚ κατά εκατοντάδες χιλιάδες.

   Έχουν περάσει άλλοι 14 μήνες από τότε, και ούτε για δείγμα δεν βλέπω αυτή την εγκατάλειψη...

 8. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 18/06/2011 19:41:35

  Οταν ο Καραμανλης εκανε την περιφημη δηλωση-κουραστικα,ολα τα μεσα το αρπαξαν και απο κει και περα τον αποκαλουσαν,κουρασμενο.Μηπως, λεω μηπως απο εδω και περα ο επικοινωνιακος τομεας της Ν.Δ αλλα και τα μεσα που τη στηριζουν θα πρεπει να αποκαλουν τον Παπανδρεου με μια μονο λεξη,ο παραιτημενος;

  • madprof avatar
   madprof @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 18/06/2011 23:20:12

   ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ έγραψες ! ή καπελωμένος ή ο υπό διαχειριστικό έλεγχο !.
   Υ.Γ. A propo, βοηθοί κηπουροί πάντως μείνανε για τον "κήπο" του !. Δεν πρέπει να έχει παράπονο !. Όταν ακούω εκείνη την διαφήμιση για τα Μουσεία μου 'ρχεται να «φιλήσω» την TV.

  • Aris avatar
   Aris @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 18/06/2011 23:44:36

   Η περίφημη δήλωση είχε το σκοπό της... Έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση και κάποιοι λειτούργησαν βοηθητικά προς αυτή τη κατεύθυνση. Ούτε ο Χατζηνικολάου είναι βλάκας, ούτε ο Καραμανλής υπήρξε ποτέ κουρασμένος. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε...

 9. lukos kapsalos avatar
  lukos kapsalos 18/06/2011 19:49:37

  Ακριβώς ιθαγενή.Ποιος θα είναι ο μάγκας που θα το ρωτήσει αυτό 1000 φορές?
  Το ίδιο ισχύει και τις δηλώσεις του οικονόμου.
  Τώρα είναι μια ευκαιρία για γερό ξεμπρόστιασμα και των 2.
  Να ρωτάει ξανά και ξανά και ξανά.....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.