06/02/2009 21:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δεν σήκωσε το γάντι ο Καραμανλής;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κανείς avatar
  Κανείς 06/02/2009 21:35:20

  Η απαντηση απλη: Διοτι ηταν βρωμικο και η κινηση ανειλικρινης.
  Για οσους ξεχνανε, υπενθυμιζω τον βιο και την πολιτεια του ΓΑΠ και το ποσο επικινδυνος ειναι για την "ἑθνικη" υγεια, σε δυο δοσεις:

  ΔΟΣΗ 1η.

  1) Ο Γ Παπανδρέου δεν είναι το «καλό παιδί», είναι συνειδητός σε όλες τις πράξεις του και κακώς μετά 27 χρόνια βουλευτικής θητείας, χρεώνουν σε «κακούς συμβούλους» του περιβάλλοντος του, τις επιλογές του. Γνωρίζει καλά την διπλωματική αβρότητα και τους κανόνες των δημοσίων σχέσεων, που τους τηρεί σε βαθμό, που παρεξηγείται ως υπερβολικά «ευγενής».
  2) Έχει ελλιπέστατη έως μηδενική κλασσική Ελληνική παιδεία και παντελή άγνοια της Ελληνικής Γραμματείας. Παιδί μετανάστη στην Αμερική, στον Καναδά, στην Σουηδία, με ιδιαίτερη εξάρτηση από την μητέρα του, με κοσμοπολίτικη ζωή, δεν γνώρισε την Ορθόδοξη διαπαιδαγώγηση (γνωστές γκάφες), δεν διδάχθηκε την Ελληνική ιστορία και πήρε το βουλευτικό αξίωμα νεότατος το 1981 ελέω Ανδρέα.
  3) Εγκατέλειψε συστηματικά και καθ ολοκληρία την πολιτική παρακαταθήκη του Α Παπανδρέου επί εποχής Σημίτη και κατόπιν, αποσιώπησε την πολιτική του γραμμή, εξαφάνισε μεθοδικά τα κείμενα και τα βιβλία που αποκαλύπτουν την διάσταση απόψεων και την σύγκρουση προσανατολισμού, που έχει με τον αποπεμφθέντα (ιδεολογικά) από τον ίδιο Α Παπανδρέου!
  4) Καθήλωσε και εκμεταλλεύτηκε συναισθηματικά τους παλιούς Ανδρεϊκούς, που αναπολούσαν στο όνομα την αναβίωση της πολιτικής του γραμμής, τους εκπαραθύρωσε όμως σταδιακά, ως πιστούς στον Ανδρέα και τους εξαφάνισε από τα πολιτικά όργανα (κομματική ιεραρχία- βουλή) μέχρι ενός.
  5) Η αρχή έγινε με την επιλογή των εκσυγχρονιστών στο συνέδριο διαδοχής του Ανδρέα, όπου προτίμησε τους «ορκισμένους εχθρούς του» για την ηγεσία του κινήματος, όταν μάλιστα ανέλαβε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ( συμφωνία του 1996 με τον Σημίτη) μάζεψε συνειδητά τους υβριστές του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας: Δαμανάκη- «κλέφτες του ΠΑΣΟΚ»,Ανδρουλάκης «γύφτοι του ΠΑΣΟΚ», Μάνος – Ανδριανόπουλος «ΝΑΤΟΙΚΟΙ απολογητές».
  6)Θέλει ένα δικό του μεταλλαγμένο προσωποπαγές κόμμα και εκεί οδηγεί τις εξελίξεις. Ένα ιδιαίτερα μωροφιλόδοξο κοινωνικό στρώμα κομματικών γραφειοκρατών αποϊδεολογικοποιημένο και έτοιμο για όλα, τον ακολουθεί τυφλά, δίχως πολιτικές θέσεις, σε αυτή την κατεύθυνση για λόγους υπαρξιακούς.
  7) Δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την ίδρυση του Νατοϊκού στρατηγείου στην Λάρισα δίχως όρια!!! ευθύνης ολόκληρο το Αιγαίο (παραβίαση δόγματος Α. Π).
  Έτσι ξεκίνησε το ενδοτικό εγχείρημα διχοτόμησης του αρχιπελάγους, μιας και ιδρύθηκε τουρκικό στρατηγείο στην Σμύρνη.
  8) Προώθησε την μονομερή από μέρους της χώρας μας Ελληνοτουρκική «φιλία», παρότι η Τουρκία σε κανένα θέμα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση καλής θέλησης.(Η μονομερής φιλία είναι δειλία και υποδηλώνει δουλικότητα). Προωθεί (Αμερικανική εντολή ) την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως πλήρες μέλος, με κίνδυνο μεταξύ άλλων δεινών την δημογραφική κατάληψη της Ελλάδας.(Ακόμη και την ύστερη αλλαγή γραμμής από τον Κ Σημίτη καταδίκασε!!). Δέχεται την πλήρη ένταξη της Τουρκίας, δίχως προϋποθέσεις την άρση της απειλής του τουρκικού casus belli, για τα 12 μίλια στο Αιγαίο και κυρίως την απομάκρυνση των στρατευμάτων κατοχής της Κύπρου.
  9) Προώθησε και επιμένει στην επαναφορά το διαλυτικού-καταστροφικού σχεδίου ΑΝΑΝ, ενάντια στις διαθέσεις του Ελληνοκυπριακού λαού και πολέμησε αποτελεσματικά, τον εθνικά αντιστεκόμενο ηγέτη, Τάσσο Παπαδόπουλο και τον συμπαραταγμένο μαζί του Βάσσο Λυσσαρίδη.
  10) Υπέγραψε με την Τουρκία την συμφωνία νόθευσης της ιστορικής αλήθειας στα βιβλία της ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού και Γ Λυκείου, για τον συνωστισμό στην Σμύρνη και την «προσάρτηση το 1912 ( όχι απελευθέρωση) της Μακεδονίας στην Ελλάδα». Υπερασπίζεται μάλιστα μετά την απόσυρση του το περιλάλητο αντεθνικό βιβλίο! (Δηλώσεις κ Ραγκούση εκ μέρους του! Διόρισε μάλιστα τους υπέρμαχους της παραχάραξης της ιστορίας Θάλεια Δραγώνα και Γιώργο Παπαδημητρίου ως βουλευτές!!! επικρατείας του ΠΑΣΟΚ).
  11)Αποδέχθηκε την ύπαρξη ζωτικών συμφερόντων!! της Τουρκίας στο Αιγαίο ( συμφωνία της Μαδρίτης-διαμαρτυρία 10 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και του Κ Παπούλια).Έτσι άνοιξε το δρόμο για τις «γκρίζες ζώνες».
  12) Έκλεισε συμφωνία με τον ΤΖΕΜ (μυστική διπλωματία) «να υπογραφεί συνυποσχετικό για το διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, με αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και επαναχάραξη των συνόρων στο Αιγαίο», όπερ συνεπάγεται παραχώρηση- συρρίκνωση εθνικού χώρου.
  13) Αποδέχτηκε συμμορφούμενος στις πιέσεις, να μην τοποθετηθούν οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι S 300 στην Κύπρο, αλλά στη Κρήτη.(Γιατί η εμβέλεια τους έφτανε στο Ισραήλ και αυτό ανησυχούσε για την ασφάλεια του).
  14)Αποδέχεται τον αυτοπροσδιορισμό των μουσουλμάνων της Θράκης ως Τούρκων (Καραχασάν-υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ)καταργώντας την συμφωνία της Λωζάνης. Δεν πρόκειται περί ενός ακόμη λάθους, ξέρει τι κάνει!!
  15) Αποδέχτηκε στην Σοσιαλιστική Διεθνή το κόμμα του Τουρκοκύπριου ηγέτη του ψευδοκράτους, Ταλαάτ που ξεπουλά στους Άγγλους τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων, όπως στην μεσίτρια-δικηγόρο γυναίκα του Μπλαίρ που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο υπέρ της εισβολής των Τούρκων: «Δεν εισέβαλαν στην Κύπρο, αλλά επενέβησαν για την προστασία των ομοεθνών τους»!!

 2. Κανείς avatar
  Κανείς 06/02/2009 21:36:11

  ΔΟΣΗ 2η:

  16) Αποδέχτηκε την αυθαίρετη εισβολή των Αμερικανών στην Σερβία και πολέμησε τις αποστολές αλληλεγγύης υπέρ των Σερβοβοσνίων, (ούτε πατάτες από την παραγωγή της Αχαΐας δεν άφησε να πάνε)!
  Επέτρεψε την διέλευση ΝΑΤΟΙΚΩΝ στρατευμάτων από την Θεσσαλονίκη για την περικύκλωση του Σερβικού στρατού στο Κόσσοβο. Διατηρεί μάλιστα οικογενειακές σχέσεις με την Ολμπράϊτ, την οραματίστρια της μεγάλης Αλβανίας.
  17) Δεν βοήθησε την ίδρυση αυτοδύναμου Ευρωστρατού, αλλά ενίσχυσε την ΝΑΤΟΙΚΗ επικυριαρχία στη Ευρώπη με την συμμετοχή της Τουρκίας που παρότι δύναμη κατοχής συμμετέχει σε ειρηνευτικές αποστολές!
  18) Αποδέχεται στην πράξη την αναγνώριση του Κοσσόβου ως ανεξάρτητου κράτους, ενώ ρητορικά κρατά προς το παρόν αποστάσεις, κίνηση που ελλοχεύει κινδύνους για το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου. Χώρια που κάθε μειονότητα αντί για δικαιώματα θα ζητά αυτονόμηση-αποσκίρτηση (Θράκη).
  19) Δεν έκανε τίποτε για να προωθήσει την υπόθεση της αλλαγής του ονόματος των Σκοπίων, αλλά αποδέχθηκε την υποχώρηση της κ Μπακογιάννη υπέρ της σύνθετης ονομασίας με τον όρο Μακεδονία! Συμφώνησε μάλιστα να ψηφίσει στην βουλή την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ ως Μακεδονία με γεωγραφικό πρόθεμα.
  20) Πρότεινε (ενάντια στην νεολαία ) την αποποινικοποίηση της χρήσης ελαφριών ναρκωτικών και την παραγωγή τους στα μπαλκόνια των σπιτιών. Θέση του γνωστού χρηματιστή Σόρος για την «ανοικτή κοινωνία», όπου η χρήση ελαφριών ναρκωτικών «θα απαλύνει τον πόνο των φτωχών λαών και θα ξεχνούν την δυστυχία τους»!
  21) Προτείνει την θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων (σύμφωνο συμβίωσης), περιπλέκοντας το αστικό δίκαιο(συνταξιοδοτικά δικαιώματα-εικονικοί γάμοι για την απολαβή συντάξεων, υιοθεσία παιδιών κλπ)
  22) Προτείνει την αποποινικοποίηση του προσηλυτισμού (σχετική πρόταση του για την τροποποίηση του συντάγματος). Αίτημα των αιρέσεων που προωθούν οι ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων χρηματοδοτούμενες ομάδες πρακτόρων πχ σαηεντολόγοι(έρευνα εισαγγελέα Αγγελή 1996 με πόρισμα 100 σελίδων).
  Η χαρά των Ιεχωβάδων δεν λέγεται…
  23) Προτείνει με περισσή αλαζονεία την εκλογή των βουλευτών με λίστα διορισμού τους από τους αρχηγούς των κομμάτων! Προωθεί το αμερικανικό σύστημα , ώστε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποκτήσει υπερεξουσίες εκλεγόμενος απευθείας από τον λαό.
  24) Ζητά την αναγνώριση-προστασία των μη κυβερνητικών οργανώσεων στο σύνταγμα, εν γνώσει του ότι πολλές από αυτές είναι όργανα της παγκόσμιας κυριαρχίας, αφού τις στελεχώνουν στενοί του συνεργάτες με πλούσια δράση ακόμη και στην Γιουγκοσλαβία. (Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΠΑΣΟΚ με παρατηρητήριο Ελσίνκι, στην ίδρυση του οποίου πρωτοστάτησε!! κλπ).
  25) Κηρύττει ως επιθυμητό τον πολυπολιτισμό που προετοιμάζει διαμελιστικές μειονοτικές εξελίξεις. Αυτή η εύηχη παγίδα είναι προάγγελος μεγάλων δεινών…
  Αν μάλιστα ψηφίζουν στην Ελλάδα οι μετανάστες γειτονικών κρατών, σύντομα θα έχουμε μειονοτικά κόμματα..
  26) Ασπάζεται τον νεοφιλελευθερισμό ως παγκόσμια επιταγή, γι’αυτό θεωρεί την παγκοσμιοποίηση δεδομένο προς υποταγή.(Ιδιωτικοποιήσεις παντού -ιδιωτικά ΑΕΙ).
  27) Θέλει η Ευρώπη να γίνει Κοινοπολιτεία Αυτόνομων Περιφερειών διαμελίζοντας τις υπάρχουσες κρατικές οντότητες!! Στα πλαίσια αυτά Μακεδονία- Θράκη –Κρήτη είναι οι πρώτοι στόχοι.. Ο αντίποδας σε αυτή την απειλή είναι η Ομοσπονδία ισότιμων Κρατών.
  28) Δεν έχει καταγγείλει ποτέ τον Σιωνισμό ως βασικό υπαίτιο για την αποσταθεροποίηση και τον εγκληματικό ρατσισμό στη περιοχή (πόλεμοι στην μέση Ανατολή και σε όλο διευρυνόμενους ομόκεντρους κύκλους ). Είναι άλλο θέμα βέβαια το αυτονόητο δικαίωμα του Ισραηλινού λαού στην ύπαρξη και ειρηνική συνύπαρξη με τους άλλους λαούς.
  29) Επειδή μια άδικη ηγεσία δεν μπορεί να εγγυηθεί μια δίκαιη κοινωνία, το πολιτικό μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί είναι ψευδεπίγραφο.( Έδιωξε το 2004 για να παραστήσει τον ισχυρό δέκα εν ενεργεία βουλευτές και τον υποφαινόμενο με την υπόθεση Πάχτα). Επέμεινε το 2007 στην αδικία για τους περισσότερους και εισέπραξε την οργή τους, χάνοντας ταυτόχρονα και την εκλογική τους επιρροή.
  30) Υπάγεται στο διευθυντήριο της λέσχης BILDERBERG, κάνοντας παρέες στο : «άντρο συνομωσιών ενάντια στους λαούς» Α Παπανδρέου.

 3. ante geia avatar
  ante geia 06/02/2009 21:38:07

  ....αφετέρου γιατί ένα καλό σκορ στις ευρωεκλογές θεωρείται αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική επιβίωση της κυβέρνησης την επόμενη μέρα.....

  δεν τον βλέπω καλά τον Καραμανλή την επόμενη μέρα.

 4. Κανείς avatar
  Κανείς 06/02/2009 21:43:12

  Και προχθες οταν "ψεκαστικε" απο τα ΜΑΤ για την υποκριρικη και επιλεκτικη προς τους Κρητες Αγροτες σταση του, και για να διορθωσει, ειπε το εξης αμιμητο.

  ο κ. Παπανδρέου, προφανώς ταραγμένος, είπε ότι «στηρίζει τους αγρότες και της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίας!!!! (sic) και της Κρήτης».

  Μαλιστα, της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΑΣ. Να γελασουμε ἠ να κλα(υ)σουμε με τον Αμερικανοπνευστο καραγκιοζη αρχηγο του ΠΑΣΟΚ; Αγραμματοι ηγετισκοι του κ#$@λου που ηγουνται ενος ολο και πιο πολυ αγραμματου λαου. Να μας ζησει το ζειμπεκοπαιδο.

 5. "Κόκκινος Πάνος", πίτσες μπλέ avatar
  "Κόκκινος Πάνος", πίτσες μπλέ 06/02/2009 22:01:32

  @ 1,2
  OK μας έπεισες, ο ΓΠ δεν ανήκει στο υγιές group "Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών".
  Ψεκάστε τον!!!

 6. kanis avatar
  kanis 06/02/2009 22:08:44

  Tiramola

  Πως επιτρέπεις;

 7. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 06/02/2009 22:22:17

  χαχαχα kanis

 8. j- avatar
  j- 06/02/2009 23:11:29

  με κανιβαλισμούς δεν μειώνεται η διαφορά.όσο για την ηθοποιία άλλος έχει το όσκαρ μην παπαγαλίζετε.τίποτε καινούργιο έχετε να πείτε?τόποτεφρέσκο???

 9. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/02/2009 23:21:57

  Συμβουλή προς Κ.Κ. Να εξαντλήσεις την τετραετία σου. Ότι καταστροφή ήταν να γίνει έγινε και παρ`όλα παραμένεις αλώβητος και μάλιστα με μόνο 151 βουλευτές. Σχεδόν κατέστρεψες την χώρα και όμως επιβίωσες.Συνεπώς κάνε εκλογές σε τρία χρόνια και παραιτήσου λίγο πριν γίνουν και άσε τη Ντόρα να φάει την ήττα. (Που αν αληθεύουν αυτά που αναφέρει ο κανείς δεν βλέπω ήττα της ΝΔ) Εσύ ούτως ή άλλως θα φύγεις αήττητος. Αυτή είναι η συμβουλή μου και μάλιστα αφιλοκερδώς. Έτσι κι`αλλιώς και οι άλλοι να βγούν για εμας τους μη κομματόσκυλους μια από τα ίδια θάναι...

 10. kanis avatar
  kanis 06/02/2009 23:28:10

  Ως μη κομματόσκυλο κι εγώ, δεν θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν σε μια Ελλάδα με αρχηγό μια κάποια φιλόδοξη κυρία με πολλά επίθετα και καμμία συμβολή στην ενδυνάμωση της χώρας αλλά του εαυτού της και μόνο.

 11. j- avatar
  j- 06/02/2009 23:29:53

  @κανεις δυο δόσεων-όπως διπλοθεσίτης..διπλοαμειβόμενος(golden-boys) ή διπλοφασουλάδας της κατοχής
  ο δικός σου ατσαλάκωτος δεν καταδέχθηκε ούτε υπουργό να στείλει για να ακούσει τους αγρότες.δεν τον άφηνε το savoir-vivre..

 12. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 06/02/2009 23:36:15

  Ότι και να λέμε η Ελλάδα (που κατά τα άλλα απέπεμψε την κληρονομική μοναρχία) κυβερνάται από 3 οικογένειες από το 1958. Κληρονομικώ δικαίω είναι η βάση της δημοκρατίας μας. Και οι 3 βασιλεύουν ελέω του δόγματος:
  Ελλάς Ελλήνων Αφισσοκολλητών.

 13. Κανείς avatar
  Κανείς 06/02/2009 23:56:25

  Κοκκινε Πανο, τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ γιατι τα ερμηνευετε με μυωπικα Ελλαδικα ιδεοληπτικα γυαλια; Εχετε να πειτε τιποτα επι των παρατιθεμενων. Ἠ ηα ρχτουμε ολοι στον ιδεπολογικο καιαδα της Ελλαδικης κλεπτοκρατικης ψευτοαριστεροσυνης;

  #14, Ελλάς Ελλήνων ενδημοτυφλων, που ψηφιζουν τις τρεις κληρονομικω δικαιω και ελεω οικογενειες.

 14. kanis avatar
  kanis 07/02/2009 00:17:27

  Φιλε Ανώνυμε 16

  "Ποντίκι στα κύμματα" γίνεσαι μόνο αν έχεις έστω και μια ώρα προυπάρξει...κομματόσκυλο!

  Ξέρεις υπάρχουμε κι εμείς..και ψηφίζουμε, χωρίς να πάρουμε γραμμή και διορισμό!

 15. Skorpios!!! avatar
  Skorpios!!! 07/02/2009 01:15:28

  Κανεις. Και μονο το ψευδωνυμο σου σε προσδιοριζει.Ευτυχως που εχεις το γνωθι σαυτον!!Στην ααναλυση σου εισαι για τα πανηγυρια αδελφε!!!

 16. kanis avatar
  kanis 07/02/2009 01:24:52

  Αλλο "κανεις" άλλο "kanis"....διευκρινίζω!

 17. Skorpios!!! avatar
  Skorpios!!! 07/02/2009 01:33:41

  Συγνωμη kanis για την απροσεξια,στην ουσια δεν αλλαζει τιποτα!!!

 18. kanis avatar
  kanis 07/02/2009 01:36:43

  Αλλάζει, αν έχεις διαβάσει Οδύσσεια στην οποία αναφέρομαι εγώ .

 19. ariel avatar
  ariel 07/02/2009 02:13:07

  1@ 2@ και 3@
  βγάλατε όλα τα σκάρτα του Γιώργου. Ενα καλό δεν βρήκατα να πείτε? Μήπως πρέπει να του καταλογήσουμε το ότι αναπνέει και ενοχλεί τον Μπούλη? Οσοι τον εκτιμάμε και τον ψηφίσαμε είμαστε κομματόσκυλα και ηλίθιοι? Μήπως πρέπει να συγκρατηθείτε κει να κρύψετε λίγο το μίσος σας? Τιραμόλα
  στο ίδιο παραβάν ψηφίσαμε στις εσωκομματικές μαλλον. Μόνο που εδώ δεν με βοηθάς καθόλου σύντροφε και στόχω παράπονο.

 20. ariel avatar
  ariel 07/02/2009 02:48:24

  Κανις 8@ Ο Τιραμόλα περί άλλων τυρβάζει σήμερα που τον χρειάζομαι. Ελπίζω κάποια στιγμή να ακούσει τα παράπονά μου

 21. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 07/02/2009 02:49:40

  ΚΑΠΟΤΕ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΕ! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥΓΚΑ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!

 22. tony avatar
  tony 07/02/2009 12:54:58

  Καλά πιστεύει κανένας ότι το πρόβλημα του Κωστάκη είναι ο Γεωργάκης?
  Στις μέρες που ζούμε παίζουν σοβαρά παιχνίδια,Κίνα Ρωσία,Ινδία,ο Κωστάκης ο Γεωργάκης και η Ντορούλα είναι μικροί για τόσο μεγάλα παιχνίδια,αυτο όμως δεν αφορά κανέναν άλλον εκτός από τους ΕΛΛΗΝΕΣ δημόσιους υπάλληλους.

 23. Προφήτης avatar
  Προφήτης 07/02/2009 23:00:11

  @Κανείς
  εξαιρετική συγκέντρωση.

  Δεν θυμάμαι να έχει προβάλλει άλλος δημόσια το (6).
  Μπράβο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.