#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/12/2013 09:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δεν θέλουμε τζαμί,με απλά λόγιαΤο τζαμί δεν πρέπει να γίνει, μας είναι αδιάφορο το τι κάνουν στο Βέλγιο η στην Γαλλία. Εμείς δεν φέραμε μερικές χιλιάδες Harkis από τις αποικίες που δεν είχαμε ποτέ, δεν έχουμε κανένα σύμπλεγμα με  αποικιοκρατία και αιματηρή καταστολή, κομμένα χέρια στο Κονγκό και βασανιστήρια στην Casbah - και εκεί που υπάρχουν Έλληνες Μουσουλμάνοι πολίτες υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές.

Για την Αθήνα δεν προβλέπει κάτι η συνθήκη της Λωζάνης. Δεν υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα στην Αθήνα, υπάρχουν μουσουλμάνοι που με δική τους επιλογή ευρίσκονται εδώ. Εάν η έλλειψη τζαμιού τους είναι αβάσταχτη, λυπούμεθα, να τους κάνομε τα έξοδα επαναπατρισμού ! Η πρωτεύουσα έχει άλλες, πολύ πιο επείγουσες ανάγκες Ελλήνων πολιτών να αντιμετωπίσει.

parsifal

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Eva avatar
  Eva 06/12/2013 09:35:20

  Πολύ ωραία τα λέτε, σε ποιόν να στείλουμε τα γραφόμενα?

 2. αραχνούλα avatar
  αραχνούλα 06/12/2013 10:07:53

  Τώρα που "τσίμπησε" και αυτό το έργο ο - παντός κυβερνήσεως- νταβατζής, θα γίνει το τζαμί σε χρόνο dt.

 3. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 06/12/2013 10:44:15

  Τι σχέση έχει η συνθήκη της Λωζάννης με το τζαμί;

  • parsifal avatar
   parsifal @ Κώστας Ροδινός 06/12/2013 12:22:10

   κ. Ροδινέ η αναφορά στην ΣΥνθήκη αφορά στην ανταλλαγή πληθυσμών και την ρητή διαφοροποίηση μεταξύ "Τούρκων " και "Μουσουλμάνων". Δεν αναφέρεται η υπαρξη μουσουλμανικού πληθυσμού στην Αττική, τυπικά λοιπόν δεν υπάρχει "μουσουλμανική μειονότητα" και υποχρέωση του ελληνικού κράτους για μειονοτικά σχολεία, ιμάμμηδες, κ.α.

 4. evan avatar
  evan 06/12/2013 11:09:06

  Δεν υπαρχουν Ελληνες πολίτες μουσουλμανοι που ζουν στην Αθηνα? Είτε ειναι απο την Θρακη είτε, απο αλλα κράτη που ζουν εδω νόμιμα παρα πολλά χρόνια. Δεν υπαρχουν σύζυγοι Ελληνων πολιτών αλλοδαποι μουσουλμανοι? Νομιμοι εργαζόμενοι διαφόρων ειδων π.χ. πρεσβείες, Αιγύπτιοι ψαράδες κλπ?

  Βασικά έπρεπε να ειχε γινει ενα εστω μικρο τζαμι για ολους τους παραπάνω εδω και παρα πολλα χρόνια, πριν ερθει η μάζα των παρανομων μεταναστων. Και δεν θα υπήρχε θεμα τωρα. Η ας ζητήσουν οι παραπάνω επίσημα τζαμι και μετα θα το φτιάξουμε και θα πουμε και ενα τραγούδι.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ evan 06/12/2013 12:49:25

   Ἄντιθέτως θά ὑπῆρχε,καί πολύ μεγαλύτερο θέμα,κυρίως χωρητικότητας.
   Ἀφοῦ θά προϋπῆρχε τζαμί,εὔλογα καί δικαιωματικά θά ζητοῦσαν τήν ἐπέκτασή του.

 5. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 06/12/2013 11:37:17

  Τζαμί στοπ. Είμαστε το αντίθετο απο αυτο που πρεσβεύει η θρησκεία τους είμαστε το φως είναι το σκοτάδι. Τέρμα πως αλλιώς το λένε Όχι τζαμί παει κ´ τελείωσε

  • evan avatar
   evan @ Διηνεκης 07/12/2013 15:20:21

   Το μονο που κάνετε κυριε με τέτοιες δηλώσεις είναι να προωθείτε ξεκάθαρα την αντιπαράθεση και μίσος στους ανθρώπους. Το φως και το σκοτάδι βρίσκεται μεσα στους ανθρώπους και δεν εχει να κανει με μαζες και θρησκείες, αλλα με τον άνθρωπο. Ο μουσουλμανος που σαν άνθρωπος δεν έχει σκοτάδι μεσα του οταν ακούσει αυτα που λες θα αντιδράσει και δικαίως.
   Αυτο τον κοσμο ονειρεύεστε μερικοί, οπου ο ενας θα τσουβαλιαζει τους αλλους και θα ειναι ολοι σε μονιμη αντιπαραθεση.

 6. Nik avatar
  Nik 06/12/2013 11:38:43

  Ενας θρησκευτικός πολυχώρος ώστε να λατρεύουν ΟΛΕΣ οι θρησκείες και όχι κάτι αποκλειστικά μουσουλμανικό που θα το περιλάβει ως τοπικός προστάτης μουσουλμάνων η Τουρκία. Ας μην είμαστε στόκοι και αυτή τη φορά! Ηδη έχει αρχίσει το τραγούδι ο Ερντο.

 7. android avatar
  android 06/12/2013 11:39:58

  Καλό...

 8. android avatar
  android 06/12/2013 11:43:28

  Αλλά τι το συζητάμε τώρα; Αυτό πάει θα γίνει. Έγω φοβάμαι μην τρακάρουν οι κορμοράνοι απο το διπλανό οικόπεδο επάνω στο τζαμί.

 9. ΗΛΕΚΤΡΑ avatar
  ΗΛΕΚΤΡΑ 06/12/2013 11:54:39

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ;;;;;;
  ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ;;;;;

 10. Valter avatar
  Valter 06/12/2013 11:55:57

  Στα περισσότερα μέρη που ταξίδεψα υπήρχε ένας Ελληνοορθόδοξος ναός να ανάψω ένα κεράκι. Άλλους τους έχτισαν Έλληνες αλλα και άλλοι παραχωρήθηκαν.
  Νομίζω ότι όλες αυτές οι χώρες που επέτρεψαν έναν Ελληνοορθόδοξο ναό δεν το έκαναν επειδή είχαν .... τύψεις , νομίζω το έκαναν γιατί είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην γη να μπορούν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

  Είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως δεν είναι όλες οι θρησκείες ίδιες , δεν είναι όλοι οι Θεοί , Θεοί του ελέους και της αγάπης. Υπάρχουν θρησκείες που προβάλουν τον πρωτογονισμό ,την καθυστέρηση και την μισαλλοδοξία. Άρα δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι οι μουσουλμάνοι είναι αδέλφια μας και φυσικά δεν θέλω να υπάρχουν στην Αθήνα μουσουλμανικά γκέτο.
  Αυτό όμως πως επιτυγχάνεται? Με το να στρέψουμε τα φώτα της υφηλίου πάνω μας στερώντας τους ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα? Με το να βρεθούμε οι κακοί της ιστορίας και υπόλογοι για βλακείες? Σάμπως αυτοί τώρα δεν πάνε κάπου να προσευχηθούν?

  Σε κάθε φανάρι της πρωτεύουσας υπάρχει και ένας μουσουλμάνος ο οποίος χρηματοδοτείται από όλους αυτούς που δεν θέλουν τέμενος στην Αθήνα.
  Σε κάθε λαϊκή αγοράζουμε κηπευτικά που τα καλλιέργησαν μουσουλμάνοι.
  Σε κάθε ψαράδικο υπάρχουν ψάρια που τα αλίευσαν μουσουλμάνοι.
  Σε κάθε συσσίτιο που στήνεται, ένα μέρος τον τροφίμων καταλήγει σε μουσουλμάνους οι οποίοι έχουν εισόδημα αλλα απλά δεν έχουν μάθει να λένε όχι σε δωρεάν φαΐ!
  Οι μουσουλμάνοι δηλαδή δέχονται την φιλανθρωπία μας και εργάζονται στις δουλειές που τους προσφέρουμε , ζουν στα σπίτια που τους νοικιάζουμε , πουλούν τα προϊόντα που αγοράζουμε και εσείς κολλάτε στο αν έχει η Αθήνα ένα μέρος να γονατίζουν και να προσεύχονται στον Αλλάχ?
  Δεν λέω να κάνουμε εμπάργκο σε ότι προϊόν συνδέεται με μουσουλμάνους αλλα νομίζω πως οφείλουμε να απαιτούμε από παραγωγούς , ιδιοκτήτες ακινήτων και από όλο τον κόσμο τον ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
  Τα προϊόντα που αγοράζουμε πρέπει να έχουν παραχθεί από ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
  Οι ιδιοκτήτες ακινήτων οφείλουν να ενοικιάζουν το ακίνητο τους σε ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ.
  Τέλος όσο και να μας ξινίζει πρέπει την φιλανθρωπία μας να την κατευθύνουμε σε ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ και η διανομή τροφίμων να γίνεται σε ανθρώπους με ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ απορίας.
  Επειδή όμως γουστάρουμε το μπάχαλο τελικά , τους Πακιστανούς στα φανάρια , το μαύρο εισόδημα από το νοίκι , τους μαύρους εργαζομένους, προτιμούμε να δηλώνουμε την αγανάκτηση μας για κάτι παντελώς ανούσιο όπως το τέμενος από το να φτιάξουμε ένα κράτος με σεβασμό στους νόμους και να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα και όχι τα ανύπαρκτα!

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Valter 06/12/2013 12:59:32

   Πολύ σωστά ὅλα αὐτά,ἀλλά τελικά τή γνώμη σου γιά τό τζαμί δέν τή λές.Ἕνα ''κράτος με σεβασμό στους νόμους'' σάν τό ἑλληνικό,πρέπει νά ἔχει τζαμί ἤ ὄχι;

 11. martios avatar
  martios 06/12/2013 12:01:08

  Στην Αθήνα υπάρχουν εκατοντάδες χώροι προσευχήςκαι στο Μοσχάτο ένα τεράστιο τζαμί υπό την ετικέττα μορφωτικού κέντρου.Το πολύ-πολύ να τους ανακαινίσουμε 2-3 από τους υπάρχοντες χώρους τους και τέρμα.Τέμενος σημαίνει
  υπόμνηση της οθωμανικής τυραννίας και είναι απαράδεκτο.

  • parsifal avatar
   parsifal @ martios 06/12/2013 12:09:29

   110 "ατυποι χώροι" μόνο στην Αττική αγαπητέ. Πολύ καλά τα λέτε. Επαρκούν για χιλιάδες "πιστούς" με λίγη φροντίδα. Δεν εχομε λόγο να υψώσωμε μιναρέδες στην Αθήνα. Φθάνουν αυτοί που "κοσμούν" την Αγιά Σοφιά !

   • Diamond Angel avatar
    Diamond Angel @ parsifal 06/12/2013 14:11:14

    Συμφωνώ και με τους δύο σας . Αλήθεια , γιατί ποτέ δεν δημιουργεί πρόβλημα κανένα άλλο δόγμα ; Αν οι μουσουλμάνοι αντιλαμβάνονται το δόγμα τους ως '' ιδιαιτερότητα '' , στις χώρες τους να κάνουν ότι θέλουν . Εμείς ούτε ως τέτοιους τους θεωρούμε , ούτε τις ενοχές των Ευρωπαίων έχουμε , όπως , πολύ σωστά, επισημαίνει και ο '' Ντίνος '' πιο κάτω .

 12. parsifal avatar
  parsifal 06/12/2013 12:06:28

  Στην Σύρο εφτιαξε το ελληνικό κράτος Ιερό Ναό για τους Καθολικούς ελληνες ;
  Γιατί οφείλει να πληρώσει ο φορολογούμενος για τους μουσουλμάνους που διαβιούν στην Αθήνα ; Παραδέχεσθε οτι υπάρχει "ιδιαιτερότης" ;
  Αυτήν ακριβώς την "ιδιαιτερότητα" του Ισλάμ αμφισβητούμε. Δεν εχομε καμμία υποχρέωση, υποσυνείδητο "φόβο" του Τζιχάντ η οτιδήποτε αλλο που να μας αναγκάζει να "αγκαλιάσωμε" τους μουσουλμάνους ενώ δεν το πράττομε για αλλα δόγματα. Οσάκις αυτοί μας "αγκάλλιασαν" αφησαν βαθιές πληγές στο σώμα και την ψυχή μας.
  Ακόμη και τους Ιερούς Ναούς της Ανατολικής του Χριστού Εκκλησίας οι πιστοί τους ανεγείρουν και τους συντηρούν. ΚΑι πρόκειται για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αυτής της χώρας. Γιατί εδώ θα γίνει "χαριστική"μεταχείριση ; Επειδή εγινε πολυ-πολυτισμικός στα γεράμματα ο κ. Χρυσοχοίδης ; Πιθανώς να επηρεάσθηκε απο τον ... μουσουλμάνο (!) Πρόεδρο των ΗΠΑ !

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ parsifal 06/12/2013 16:33:58

   Το 2009, η Ελβετία, μ’ επιτυχία χειρίστηκε και οριστικά έλυσε το μέγα θέμα με τους μιναρέδες και τα νέα τζαμιά τα οποία οι ιμάμηδες, ασκώντας μεγάλες πιέσεις στην Ελβετική Kυβέρνηση και τους Δήμους, πάσχιζαν να τα επιβάλλουν στη Βέρνη (πρωτεύουσα) και στη Ζυρίχη (μεγαλύτερη Ελβετική πόλη). Η Ελβετία όμως, έβαλε οριστικά τελεία και τέλος στα θέματα αυτά: «Η Ελβετία, δεν θα επιτρέψει ποτέ να πάθει αυτό που έπαθε η Ελλάδα από τους Οθωμανούς, στην Αγία Σοφία στο Βυζάντιο. Οι μιναρέδες είναι σύμβολο επικυριαρχίας του ισλάμ στη χώρα η οποία τους επιτρέπει να υπάρχουν. Στην Ελβετία, οι μιναρέδες απαγορεύονται.» Και στις εντονότατες κατηγορίες-διαμαρτυρίες- «άπιστοι» «ιερή αγανάκτηση», «ρατσιστές».. and all that jazz των ιμάμηδων, οι Ελβετοί, τους υπενθύμισαν: «Eδώ, είναι Ελβετία. Όχι στους μιναρέδες. Όχι σε νέα τζαμιά. Aν σάς αρέσει. Το θέμα θεωρείται λήξαν.»

   Εδώ, στη πατρίδα μας Ελλάδα, την ανέκαθεν υπεράνω, επί υπουργίας Προστασίας του Απροστάτευτου Έλληνα Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, (αυτόκλητος της Ελλάδος ΙΔ’ Λουδοβίκος «το κράτος είμαι εγώ»), το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ έβαλε τέλος, στην εγκληματικότητα στην Ελλάδα. Μα, πως συνέβη το Θαύμα αυτό; Πολύ απλά, τα ΜΜΕ έπαυσαν ν’ αναφέρονται στις δολοφονίες, ληστείες, βιασμούς, διαρρήξεις, ναρκωτικά, ανήλικες ιερόδουλες με πρωτοεμφανιζόμενα αφροδίσια σ' έξαρση, εμπορία ανθρωπίνων οργάνων, απαγωγές παιδιών, και άπειρα άλλα «υπέροχα» κατά της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των Ελλήνων. Και σήμερα, ο ανεκδιήγητος κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επιστρέφει και δηλώνει- «Υπερήφανος» (!) που επί της δικής του υπουργίας θα κατασκευαστεί το τζαμί στην Αθήνα.»

   Το γεγονός ότι ψήφισε το μνημόνιο χωρίς να το έχει διαβάσει και ότι τα 15 εκατομμύρια ευρώ στις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων Δεν υπάρχουν και Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν για την ανέγερση τεμένους (καρφί απέναντι από την Ακρόπολη τ’ ορέγονται οι αρνητές της ιστορίας τους, 5άκις γενοκτόνοι Ταγίπ κι Αχμέτ), προφανώς είναι ήσσονος σημασίας θέματα για τον αιθεροβάμονα κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
   Τίποτα απ' ό,τι μάς συμβαίνει δεν είναι τυχαίο, τελικά. Αποδεδειγμένα οι Έλληνες, είμαστε ένας τραγικά αμνήμων λαός, πλειοψηφικά.

 13. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 06/12/2013 13:06:08

  Πολύ σωστός ο martios,
  Αν είστε 'Ελληνες δεν σας ξενίζει η φωτογραφία με τους εκατοντάδες Μουσουλμάνους να προσεύχονται γονυπετείς μπροστά στην "ιερή" τριλογία Της Πανεπιστημίου;
  Και δεν θα το θεωρούσα σημαντικό, ίσως και επιβεβλημένο θα έλεγα, να υπάρχει ένας λατρευτικός χώρος.
  Στην Ελλάδα όμως υπάρχουν ιδιομορφίες , από μόνη της η σύναξη των Μουσουλμάνων σε σημαδιακούς χώρους της Αθήνας αποτελεί καθαρά επίδειξη της πολυδιαφημιζόμενης Ισλαμικής δύναμης και ας μην ξεχνάμε ότι κατά το Ισλάμ, ο Μιναρές αποτελεί αναφορά επικυριαρχίας!
  Όπως ελέχθη υπάρχουν εκατοντάδες σημεία λατρευτικών τόπων, αυτό δεν τους αρκεί, θέλουν ,επιδειώκουν και τελικά πέτυχαν την δημιουργία Ισλαμικού κέντρου.
  Κάτι σαν κράτος μέσα στο κράτος και άντε να τολμήσεις να μπεις σε αυτή την περιοχή χωρίς να πληρείς τις προϋποθέσεις που θα σου επιβάλουν και αν αυτό είναι υπερβολικό , ρωτήστε τι συμβαίνει σε ανάλογα κέντρα στην Ευρώπη. Εξάλλου οι Ευρωπαίοι έχουν την ιερή υποχρέωση να τους αποδέχονται , γιατί για πολλά χρόνια, ίσως ακόμα και σήμερα, τους εκμεταλλεύονται αφού πρώτα λεηλάτησαν τις πατρίδες τους!

 14. Ξερόλας avatar
  Ξερόλας 06/12/2013 15:51:50

  Το να σέβεσαι το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία δε σημαίνει ότι πρέπει και να κάνεις τα στραβά μάτια, χώρους λατρείας έχουνε ήδη στην Αθήνα. Άμα είναι να δημιουργήσουμε από μόνοι μας κέντρο φονταμενταλισμού στη πρωτεύουσα φασκελοκουκούλοστα......

 15. dioklis avatar
  dioklis 06/12/2013 16:42:01

  Αν δεν γίνει διαχωρισμός κράτους Εκκλησίας έγκαιρα, σε χρόνο μηδέν η πλειοψηφούσα θρησκεία θα είναι το Ισλάμ . Νομικός δεν είμαι, αλλά αντιλαμβάνομαι τις συνέπειες τέτοιων πράξεων . Ούτε στους εφιάλτες μας !

 16. GLAD avatar
  GLAD 06/12/2013 18:09:19

  Ερωτήσεις προς διευκρίνηση εκ μέρους των "υπερήφανων" (όπως ο Χρυσοχοίδης ) αρμοδίων και χαλαρά πολυπολιτισμικών :
  1. Στο τζαμί του Βοτανικού υπάρχουν δίπλα πολλές εκκλησίες ακόμη και από την Βυζαντινή εποχή. Αυτές θα πρέπει να γκρεμισθούν για να μη προκαλούν λόγω εγγύτητας τους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους ή όχι ?
  2. Γύρω από τον χώρο υπάρχουν σε καθημερινή βάση πολλά σουβλατζίδικα .
  Αυτά θα πρέπει να απομακρυνθούν ομοίως με τα παραπάνω ή απλά θα πρέπει να καταργήσουν το χοιρινό ?
  2. Προβλέπεται χώρος ευρωπαικών προδιαγραφών και κατάλληλο προσωπικό (αλλιώς θα έχουμε θέμα - πιθανόν και μηνύσεις και πρόστιμα από την Ε.Ε. ) για να ασχολούνται με την ιεροτελεστία του "πουλιού" τους ?
  3. Ομοίως προβλέπεται αναλόγων προδιαγραφών χώρος για τις κλειτοριδεκτομές ?
  4. Προβλέπεται ιδιαίτερος χώρος για τις μαζικές συναθροίσεις προκειμένου να λαμβάνει χώρα η ιεροτελεστία της "αυτομαστίγωσης" ή θα πρέπει να ορίσουμε την κατάλληλη μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο προς τούτο ?
  5. Συναφώς με αυτό , το τζαμί αυτό θα το χρησιμοποιούν οι Σουνίτες και οι Σιίτες ή θα πρέπει να φτιάξουμε άλλο ένα για να μη γίνουμε Βαγδάτη (τότε θα είναι σημαντική η εμπειρία Χρυσοχοίδη) ?
  6 . Ξέρουν τι προβλέπει μεταξύ άλλων το "Οθωμανικό δίκαιο ?

 17. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 06/12/2013 18:25:06

  Το θέμα έχει ως εξής (και ο κόσμος δεν μπορεί να το αντιληφθεί, λόγω άγνοιας):
  1. Στην Αθήνα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που εισήλθαν παράνομα και άλλοι νομιμοποιήθηκαν, από τις τρύπες της ελληνικής νομοθεσίας, και άλλοι εξακολουθούν να είναι παράνομοι. Ολοι αυτοί πέρασαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, είναι η 5η φάλαγγα των Τούρκων. Δεν είμαι αφελής: Γνωρίζω ότι όλοι σχεδόν οι Πακιστανοί, Σομαλοί, Μπαγκλαντεσιανοί και άλλοι είναι τυχοδιώκτες, τα χειρότερα από τα χειρότερα λούμπεν στοιχεία των χωρών τους. Ειδικά πολλοί Πακιστανοί βρίσκονται στην Ελλάδα κατόπιν εγκληματικών πράξεων που διέπραξαν στη χώρα τους, αυτό το γνωρίζουν όλοι οι αγρότες, καθότι οι Πακιστανοί δεν έχουν καν την πονηριά να μην πουν τα "κατορθώματά" τους. Εχουμε μαζέψει όχι το κατακάθι, αλλά το κατακάθι του κατακαθιού....Αυτούς όλους η Τουρκία θα τους χρησιμοποιήσει εν ευθέτω χρόνω, ως εν δυνάμει χαλιφάτο που είναι, ως δική της μειονότητα. Για το Ισλάμ η θρησκεία είναι που μετράει, όχι η γλώσσα και η καταγωγή. Ολοι αυτοί είναι εν δυνάμει Οθωμανοί.
  2. Τζαμιά υπάρχουν στην Αθήνα, αυτό μάλιστα του Μοσχάτου είναι πολυτελέστατο. Το ελληνικό κράτος θέλει να φτιάξει τζαμί για να ελέγχει, υποτίθεται, τον ιμάμη. Αλλά με τα άλλα τζαμιά τι θα γίνει; Θα κλείσουν; Αφού δεν είναι, υποτίθεται, τζαμιά, αλλά πολιτιστικά κέντρα. Με απλά λόγια: Φτιάχνω έναν "Ορθόδοξο πολιτιστικό σύλλογο" σε πόλη του εξωτερικού και μέσα έχω και ένα λατρευτικό χώρο. Δεν παίρνω άδεια για ναό, αλλά για σύλλογο. Αλλά φωνάζω και έναν παπά και λειτουργεί...
  Άρα, η όλη προσπάθεια του ελληνικού κράτους να ελέγξει το τζαμί θα πάει στράφι, διότι θα ελέγχει, αν το ελέγχει, μόνο το τζαμί που έχτισε το ίδιο. Τι θα γίνει με τα άλλα τζαμιά; Ούτε θα κλείσουν, ούτε θα ελέγχονται...
  Το Ισλάμ δεν μπορείς να το ελέγξεις, ως θρησκεία είναι δίχως ανώτατη επίγεια αρχή (ο κάθε ιμάμης είναι ανεξάρτητος από τον άλλο) και έχει πολιτικό περιεχόμενο. Είναι ένα ολοκληρωτικό πολιτικοθρησκευτικό σύστημα που απαιτεί απόλυτη υποταγή των πιστών και των απίστων. Και τιμωρεί την αποστασία με θάνατο, επισήμως. Αυτό το πρωτόγωνο και χονδροειδές κατασκεύσμα βεδουϊνων του 7ου αιώνα είναι το τελειότερο ολοκληρωτικό σύστημα που έχει εφευρεθεί πάνω στη γη, διότι έχει μεταφυσικό μανδύα, κάτι που δεν είχε ο κομμουνισμός. Και αν ο μωσαϊκός ιουδαϊσμός, που είχε επίσης ολοκληρωτικό χαρακτήρα, αφορούσε μόνο σε ένα λαό, το Ισλάμ αφορά σε όλη τη γη....
  Είναι σκληρό αυτό που θα πω, αλλά το Ισλάμ μόνο με καθολική απαγόρευση μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δηλαδή με καθολική απαγόρευση της δημόσιας λατρείας του. Όχι επειδή είναι θρησκεία, αλλα επειδή ακριβώς δεν είναι θρησκεία, αλλά πολιτικό σύστημα με θρησκευτικό μανδύα, μία σέκτα ουσιαστικά. Αλλά αυτό ο δυτικός κόσμος δεν είναι έτοιμος να το αποδεχτεί και να το πράξει. Εξ ου και το ελληνικό αδιέξοδο, που είναι και ευρωπαϊκό αδιέξοδο ταυτόχρονα.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ ΒΙΣ 07/12/2013 13:37:46

   ..πές τα πάλι αυτά γιατι πολυς κοσμος ζει στο cuckoo land
   ''Είναι ένα ολοκληρωτικό πολιτικοθρησκευτικό σύστημα που απαιτεί απόλυτη υποταγή των πιστών και των απίστων. Και τιμωρεί την αποστασία με θάνατο, επισήμως.""

 18. stratos avatar
  stratos 06/12/2013 19:17:38

  poli sizitisi gia to tipota . na figoun apo tin patrida mas den toys kalesame bromiarides kai barbaroi den exoun kamia doylia edw ayta ta anthropomorfa ktinoi poy sfazoun gynaikes kai paidia , ayta toys leei to gamimeno toys ISLAM ?

 19. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 06/12/2013 20:28:10

  Τό μόνο ρεαλιστικό ἄρθρο ἐπί τοῦ θέματος καί μέ σωστή ἀνάλυση τοῦ προβλήματος πού ἔχω διαβάσει μέχρι στιγμῆς!
  Εὐχαριστοῦμε ΒΙΣ.

 20. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 06/12/2013 20:38:06

  Αὐτό τό link τό ἔβαλα καί σέ ἄλλη ἀνάρτηση σχετική μέ τό θέμα τοῦ τεμένους,ἀλλά θά ἤθελα νά τό βάλω καί ἐδῶ.Σέ αὐτῆς λοιπόν τῆς τερατοειδοῦς,φονταμενταλιστικῆς,βουτηγμένης στό αἵμα χιλιάδων ἀνθρώπων,χριστιανῶν κυρίως,θρησκείας τούς ὀπαδούς,θέλουμε νά ἀνεγείρουμε τζαμί; Καί νά τό πληρώσουμε ἀπό τό ὑστέρημά μας κιόλας λές καί τούς τό χρωστᾶμε,ἐνῶ ἄνθρωποι καίγονται μές στά σπίτια τους ἐπειδή τούς ἔκοψαν τό ρεύμα;...Ἄς μήν εἴμαστε ἀφελεῖς λαός,ἄς ξυπνήσουμε πρίν εἶναι ἀργά...:http://ellinikanea.gr/2013/05/24/%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CF%87-2/

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Κυθήριος 06/12/2013 23:04:42

   Aγαπητέ Κυθήριε, αυτή είναι η πιο φρικτή, αφυπνιστική για τους Χριστιανούς Έλληνες φωτογραφία που έχω ποτέ δει. Σ’ ευχαριστώ πολύ. Το ισλάμ δεν είναι θρησκεία. Είναι κράτος άφιλο, με νόμους αυστηρούς και θανατική ποινή (σαρία). Επί υπουργίας ΠΡΟ.ΠΟ κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, γιγαντώθηκε το λαθρεμπόριο, οι καταστροφές και τα λουκέτα καταστημάτων, ο εποικισμός του ιστορικού κέντρου της Αθήνας από τριτοκοσμικούς λαθραίους, οι επιθέσεις κατά Ελλήνων καταστηματαρχών και ο ξυλοδαρμός ανήμπορων πολιτών. Παράδειγμα χαρακτηριστικό, τα επεισόδια στην οδό Ερμού, στις 10 Απριλίου 2010 http://bit.ly/vENg3L Και με τους άνδρες της χωρίς σημαία, σταυρό κι εθνόσημο ΕΛ.ΑΣ, κατά κύματα να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, κάθετα αρνούμενοι να υπακούσουν στις απαιτήσεις του εν λόγω υπουργού για την ιδίοις εξόδοις αγορά κι εκμάθηση του Κορανίου!
   Μ’ ένα τόσο βαρύ βιογραφικό, «η επιτυχία» ανέγερσης τεμένους επί υπουργίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, είναι προδιαγραμμένη.

   • Κυθήριος avatar
    Κυθήριος @ η Dimi 07/12/2013 07:45:15

    Ἀγαπητή Dimi,πράγματι πολύ χαρακτηριστικός ὁ τίτλος,ὁ ἐχθρός εἶναι ἐντός τῶν πυλῶν,κι ἐμεῖς κοιτάζουμε νά τοῦ θεριέψουμε τό μισαλλόδοξο θρησκευτικό του μένος κτίζοντάς του τζαμιά.
    Τήν προσκυνημένη καί προδοτική διάθεση τοῦ Χρυσοχοΐδη,δέν πρέπει νά τήν ἀφήσουμε νά περάσει ἔτσι,πρίν εἶναι ἀργά.

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ Κυθήριος 07/12/2013 11:11:14

     Καλό μεσημέρι Κυθήριε. Απολύτως συμφωνούμε και θα προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου, τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα. Με την έκδοση βίζας πολλαπλής εισόδου της Τουρκίας στην Ευρώπη, με πρώτο και καλύτερο «προορισμό» την Ελλάδα, βεβαίως. Και μετά από μία μεταβατική περίοδο 6 μηνών, οι Βρυξέλλες, περαιτέρω θα διευκολύνουν τις διαδικασίες έκδοσης των Θεωρήσεων, λέει. Γιά πολλοστή φορά, η ζαλισμένη Ευρώπη, αποδεικνύει τη διαστροφική εμμονή της να βγάζει μόνη της τα ματάκια της. Γι αυτό, με τη νέα αλγεινή πραγματικότητα, οι Έλληνες, οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση. Πολυτέλειες για εφησυχασμούς δεν υπάρχουν πλέον.

     Είναι κι αυτά τα (ξεχασμένα;) 22+ Μνημόνια τα οποία επίσης πρέπει να υλοποιηθούν (τα περισσότερα με την επίφαση τουριστικής ανάπτυξης που ο Αχμέτ πρεσβεύει) και τα οποία, Τιτανικός και Πορθητής συνυπέγραψαν αμφότεροι με τυρκουάζ (χρώμα του ισλάμ) κασκόλ στο λαιμό τους τυλιγμένα. Και μόνο στην ιδέα ότι τουρκικά- «κότερα» με άγνωστο στ’ αμπάρια τους «κάργκο», από μόλις 130 μέτρα τις πόρτες των σπιτιών μας θα μπορούσαν να στοχεύσουν, εμείς εδώ, στις νότιο-ανατολικές εσχατιές του νομού Αττικής, ΔΕΝ ΔΕΝ.

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ η Dimi 07/12/2013 11:33:46

      Καλό μεσημέρι Dimi! Ὅντως,τά καλύτερα ''τζαμιά'' πού τούς φτιάξαμε,εἶναι οἱ μαρίνες-θαλάσσιες κερκόπορτες- πού,στό ὄνομα τῶν ἰδιωτικοποιήσεων,τούς παραχωρήσαμε...

     • η Dimi avatar
      η Dimi @ Κυθήριος 07/12/2013 13:00:58

      Κυθήριε, εξαιρετικό!
      Σ' ευχαριστώ πολύ.

 21. helios avatar
  helios 06/12/2013 20:45:03

  συμφωνώ να φύγουν,δεν βλέπω όμως καμία διαδικασία απονομιμοποίησης ώστε να φύγουν,ίσα ίσα ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει ακόμη και σήμερα νομιμοποιούν λαθροεισβολείς

 22. evan avatar
  evan 06/12/2013 20:59:13

  Σιγά ρε πολιτισμένε Ευρωπαίε που θα πεις αλλους βάρβαρους. Λες και οι Ελληνες ειναι ολοι πολιτισμένοι και καλλιεργημενοι ανθρωποι. Για κοίτα γυρω σου.
  Οι πρώτες χωρες στον κοσμο σε ποσοστά δολοφονιών πάντως ειναι χριστιανικές συμφωνα με τα στατιστικά του ΟΗΕ. Εκει ο χριστιανισμος τους λεει να τα κανουν αυτα αραγε?

  • Κώστας Χ. avatar
   Κώστας Χ. @ evan 06/12/2013 21:49:17

   Ποιά είναι η σχέση του δυτικού πολιτισμού με τον ισλαμικό πολιτισμό (πρόσεξε τη διαφορά,ο ένας ειναι κοινωνικός πολιτισμός, ενώ ο δεύτερος θρησκειολατρικός);
   Για τί ο ένας θα πρέπει να δεχθεί άκριτα τον άλλον, ενώ ο δεύτερος θεωρεί εαυτόν υπαράνω; (σε τελίκή ανάλυση, αν το σκεφτώ προσωπικά, φυσικά και θεωρώ τον εαυτό μου υπεράνω των φονταμενταλιστών, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).
   Όσον αφορά τα ποσοστά δολοφονιών δεν θα εξετάσω το νομικό καθεστώς αποτροπής μέσω ποινών στους δύο "πολιτισμούς" (π.χ. "πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι"), απλά θα σε βάλω να ψάξεις τα αντίστοιχα ποσοστά ενδοοικογενοιακής βίας και πράξεων τιμής (εμείς εδώ συνήθως τα λέμε επίσης δολοφονίες).

   • evan avatar
    evan @ Κώστας Χ. 07/12/2013 11:48:21

    Όποιο και να ειναι το καθεστος αποτροπης ο κακος άνθρωπος παραμένει κακος ανεξαρτήτως καταγωγης και οι εγκληματικες πραξεις ειναι μετρανε. Θα κατσουμε να μετρησουμε αν ειναι πιο βιαιοι οι Μεξικανοι ή οι Αλγερινοι δηλαδη?

    Ασε τους πολιτισμους και τις θρησκειες και κρίνε τους ανθρωπους ξεχωριστά. Ενα σωρο μουσουλμανους εχω γνωρισει και αλλοι ειναι ετσι αλλοι αλλιως, οπως ολοι οι ανθρωποι του πλανητη. Βαρβαρους οπως λεει ο αλλος, θα βρεις παντου. Ολους φονταμενταλιστες τους βγαλατε? Υπεράνω των φονταμενταλιστών θεωρουν τους εαυτους τους και αλλοι μουσουλμανοι με νορμάλ μυαλα, οχι μονο εσυ. Αλλωστε πιο ειναι το ποσοστο των φονταμεταλιστων σε αυτες τι κοινωνιες?

    Παντως τρομερα υψηλά ποσοστά ενδοοικογενειακης βιας και..δολοφονιας υπαρχουν σε πολλες χριστιανικες λατινοαμερικανικες χωρες οπως Γουτεμαλα και Ονδουρα. Ψάξε το και εσυ.

 23. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΛΕΧΞΑΝΔΡΟΣ avatar
  ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΛΕΧΞΑΝΔΡΟΣ 06/12/2013 21:47:08

  Ανεξιθρησκεία σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να πιστευει ή να μην πιστεύει , όποιον θέλει, όπου θέλει. Υπ' αυτήν την έννοια προς τι η ύπαρξη τζαμί στην Ελλάδα; Αλλιώς μέσα στα πλαίσια της ισότητας, δεν πρέπει να φτιαχτούν ναοί για την θρησκεία του κάθε μετανάστη, λαθρομετανάστη, τουρίστα, πρέσβη... Kαι αυτό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

 24. ΝΚ avatar
  ΝΚ 06/12/2013 22:36:24

  Ας μην χάνουμε το σάλιο μας.

  Ακόμα κι αν χαθούν κομμάτια της Ελλάδας, κάποιοι θα λένε πως φταίει ο ρατσισμός μας.

  Συμβαίνει στην Κύπρο 40 χρόνια, κάποιοι λένε πως φταίει ο ελληνικός εθνικισμός για την εισβολή.

 25. ΑΦΡΟΔΙΤΗ avatar
  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 06/12/2013 22:48:53

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ PARSIFAL ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

  ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ;

  • parsifal avatar
   parsifal @ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 06/12/2013 23:32:28

   Αγαπητή θίγετε την ουσία. Πώς ; Οι υπογραφές μας, η παρουσία μας ;
   Μπορούν να αντισταθμίσουν την πολιτική ορθότητα, τις πιέσεις των πετροδολλαρο-λιγούρηδων, την ... "υπερηφάνεια" κάποιων ;
   Ιδού πεδίον λαμπρόν !

 26. Νίκη avatar
  Νίκη 07/12/2013 14:29:01

  Επιβολή του ισλαμικού νόμου σε όλη την Ελληνική επικράτεια για όσους δηλώνουν μουσουλμάνοι με κόψιμο χεριών και δημόσιους αποκεφαλισμούς στα τζαμιά που θα στηθούν σε κάθε πόλη της Χώρας! Έ!ρε! Γλέντια!

 27. Άγης Ζιωτόπουλος avatar
  Άγης Ζιωτόπουλος 07/12/2013 18:53:49

  Συμφωνώ.

 28. αγελαστος πετρα avatar
  αγελαστος πετρα 08/12/2013 01:57:18

  τρομερο αρθρο μιλαει με στοιχεια..να προταθει για βραβειο απο την ακαδημια αθηνων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.