#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/05/2011 18:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δεν ζητάνε πίσω τα λεφτά από τους μιζαδόρους;Όταν υφυπουργός της κυβέρνησης ομολογεί ότι το δημόσιο αδυνατεί να βρει τη ζημιά που υπέστη το δημόσιο από τα σκάνδαλα της Siemens, του Βατοπεδίου και των Υποβρυχίων, τότε πως μπορεί ο πρωθυπουργός (και κάποιοι υπουργοί) να επαναλαμβάνουν σαν παλαιού τύπου χιλιοπαιγμένη κασέτα «όλα στο φως» και «θα λάμψει η αλήθεια»;

Ερωτηθείς σήμερα στην Βουλή ο κ. Σαχινίδης αν έχει γίνει τουλάχιστον υπολογισμός της ζημίας του δημοσίου για την υπόθεση των υποβρυχίων απάντησε: «όπως με πληροφορούν από το Γραφείο του Νομικού Συμβούλου του ΥΠΕΘΑ, τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους μέχρι τώρα δεν επαρκούν για να προσδιοριστεί η ζημιά του δημοσίου»…!

Απλώς, (είπε) το ελληνικό Δημόσιο αξιώνει από τη Siemens 500 εκατομμύρια ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης…(για το αστικό μέρος δεν έχει υπολογιστεί το κόστος!).

Αλλά εκείνο όμως που πέτυχε η κυβέρνηση του Παπανδρέου, της διαφάνειας και της αξιοκρατίας είναι…Φ. Σαχινίδης: «η αποκάλυψη κάποιων πλευρών αυτών των σκανδάλων πιθανώς  να μην πρόσθεσαν πολλά σ’ αυτά που υποπτεύονταν ήδη οι πολίτες. Είχε όμως καταλυτική σημασία, επειδή έσπασε το φράγμα της σιωπής και της υποκρισίας για όσα συνέβαιναν στη δημόσια ζωή και έστρεψαν την κοινωνία εναντίον του πολιτικού συστήματος».

Αφού κύριοι του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνετε την ύπαρξη ποινικών ευθυνών δεν θα έπρεπε να προχωρήσετε σε διεκδικητική αποζημίωση εις βάρος των προσώπων αυτών; Το ΠΑΣΟΚ δεν λέει ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες Υπουργών; Έχετε θέληση να  κινηθείτε εναντίον όσων εκπροσώπησαν το ελληνικό δημόσιο ή θεωρείτε ότι μόνο οι αντισυμβαλλόμενοι έφταιξαν;

Η απάντηση Σαχινίδη (πάλι): προς το παρόν πράξη καταλογισμού έχει γίνει μόνο για τον κ. Μαντέλη και για το ύψος των 400.000 ευρώ που δεν μπόρεσε να αξιολογήσει…

Ερωτηθείς και για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ο κ. Σαχινίδης απάντησε ότι και πάλι το δημόσιο δεν μπορεί να προσδιορίσει το ακριβές ποσό αλλά θεωρητικά η ζημία είναι ίση με την αξία των ακινήτων που αντηλλάγησαν με τη Μονή, και ότι έχουν ζητηθεί εκθέσεις από τις κατά τόπους ΔΟΥ…

Πως το είπε ο Γ. Παπανδρέου; «Σήμερα κ. Τσίπρα, μετά από 30 χρόνια, δεν χρειάζεται να βγάζω την ταυτότητά μου για να αποδεικνύω ποιος είμαι. Το ποιά είναι η προσφορά και ο αγώνας μου, το ξέρει ελληνικός λαός».

Αntiκοινοβουλευτικός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kiki avatar
  kiki 06/05/2011 18:52:10

  Το θετικο θα ηταν να ηξερε ποιος ειναι.
  Εμεις χωρις να μας δειξει ταυτοτητα ξερουμε ποιος ειναι ,
  και την προσφορα του την γνωριζουμε ,
  και ελπιζουμε να μας απαλλαξει απο αυτην την φορτιση που νοιωθουμε
  να του ανταποδωσουμε το μεγαλο καλο να μας κανει χωρα υποτελων.
  στην ταυτοτητα γραφει Δωσιλογος ?

 2. ataktos avatar
  ataktos 06/05/2011 19:01:57

  και οι ψηφοφόροι του .. ξεκαρδίστικαν χιχχι

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ Κ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ Κ 06/05/2011 19:05:29

  ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ?
  ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΤΙΤΛΟΣ
  ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ?
  ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΣΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ?
  ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ !!! -ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
  ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΥΕΙΑΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

 4. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/05/2011 20:36:44

  O Kαστανιδης μιλησε για "πραγματικα περιστατικα στην υποθεση Μιζενς"...

  Θαψιμο.... κυριλε.. και ορολογια ΠΑΣΟΚ.

  ΠΠ

 5. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 06/05/2011 21:14:57

  χμμμ και :

  Αν αυτοί τα ζητήσουν από αυτούς που τα έδωσαν;
  Αν αυτοί που τα πήραν πούνε που πήγαν;
  Αν τότε ο βασιλιάς είναι γυμνός

  ...θα φταίει ο ράφτης ή ο οφθαλμός;


  Έχουμε γέλιο ως χώρα: ζητάμε από όσους τα πήραν να κυνηγήσουν όσους τους τα έδωσαν...

 6. ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ avatar
  ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ 06/05/2011 22:05:15

  Toυ κ.Τσουκάτου το 1 εκατομμύριο μάρκα τα βεβαίωσαν, αφού λένε ότι δεν τα έδωσε στο κόμμα;

 7. Sofie avatar
  Sofie 06/05/2011 22:44:02

  Definition of Desensitization:
  "Systematic desensitization is a type of behavioral therapy used in the field of psychology to help effectively overcome phobias and other anxiety disorders.
  Prior to exposure, the therapist teaches the patient cognitive strategies to cope with anxiety. The second component of systematic desensitization is gradual exposure to the feared objects or situations. At each step in the progression, the patient is desensitized to the phobia through the use of the coping technique. They realize that nothing bad happens to them, and the fear gradually extinguishes.

  Μας ζάλισαν τόσο πολύ με τη Siemens που δεν αποτελεί πλέον είδηση

 8. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 07/05/2011 12:01:26

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΥΠΟΜΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΓΙΣΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ (ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.