Γιατί δεν έγιναν φέτος επεισόδια στις παρελάσεις;
26/03/2015 18:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δεν έγιναν φέτος επεισόδια στις παρελάσεις;

Γιατί δεν έγιναν φέτος επεισόδια στις παρελάσεις; Γιατί δεν χρειάστηκαν κάγκελα για να συγκρατήσουν τη λαϊκή οργή; Δεν πληρώνουμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ φόρους; Δεν έχουμε ανεργία; Δεν συνεχίζεται η οικονομική κρίση;

Γιατί λοιπόν ο κόσμος δεν διαμαρτυρήθηκε, δεν έβρισε και δεν χλεύασε τους πολιτικούς;

Απλά γιατί αυτοί που έκαναν ή υποκινούσαν τα επεισόδια δεν ήταν φέτος στο δρόμο αλλά στις εξέδρες των επισήμων.

Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες και το video που ανέβασε στο Facebook ο αναπληρωτής γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ Μ. Χρυσομάλλης, από τις παρελάσεις στη Μεσσηνία.

«Παρακολουθώντας το βίντεο και τις παρακάτω φωτογραφίες εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί δεν χρειάστηκαν τα κάγκελα στη χθεσινή παρέλαση στην Καλαμάτα. Αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια δεν σεβόντουσαν τις παρελάσεις και δημιουργούσαν επεισόδια σε αυτές (κ. Πετράκος), φέτος τις τιμήσανε ως επίσημοι, φορώντας μάλιστα και γραβάτα, αφού πρώτα εμπορευτήκανε την ελπίδα με 12% (κ. Κατρούγκαλος). Καταλάβατε τι σημαίνει πρώτη φορά Αριστερά;;;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μ. Χρυσομάλλης.

Γιατί δεν έγιναν φέτος επεισόδια στις παρελάσεις; 10405 photo

Γιατί δεν έγιναν φέτος επεισόδια στις παρελάσεις; 10406 photo

Γιατί δεν έγιναν φέτος επεισόδια στις παρελάσεις; 10407 photo

[photo_4]

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Eva avatar
  Eva 26/03/2015 19:53:08

  Ακριβως όπως τα λετε. Τι να τα κάνουμε τα κάγκελα οταν οι συριζαίοι κάνουν μούγκα? Και κάνουν μούγκα γιατί οι δικοί τους θα φροντίσουν για το βόλεμα τους, στις πλατες των υπόλοιπων. Αυτοί οι υπόλοιποι όμως κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουν. Το θέμα είναι μτ ποιο τρόπο θα γίνει αυτό.

 2. Eva avatar
  Eva 26/03/2015 20:01:27

  Θυμάστε τα emails που έπρεπε να στειλουμε τουλάχιστον σε 10 άτομα...για να πραγματοποιηθεί η ευχή μας? Ας το κάνουμε λοιπον με τον σχετικό παραπάνω σύνδεσμο που εγω απλά αντέγραψα https://www.youtube.com/watch?v=hiKu0XSiFUI&feature=youtu.be

 3. nikos avatar
  nikos 27/03/2015 17:02:35

  Και το 2014 αν δεν είχε κάγκελα δε θα γινόταν τίποτε. Είχαν μείνει από τον φόβο του πασόκ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.