16/04/2008 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί γίνεται ο καυγάς Αλογοσκούφη Κλαδά;

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ.Ε.Αντώναρος διέψευσε διπλωματικά τις πληροφορίες περί επικείμενης απομάκρυνσης του κ.Κλαδά από τη θέση του επικεφαλής της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ). «Επικοινώνησα με το υπουργείο οικονομίας και Οικονομικών και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον κ. Κλαδά». Προφανώς μας κάνει πλάκα ο κ.Αντώναρος και προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Πόσο μάλλον, όταν είναι γνωστή η πλήρης ρήξη Αλογοσκούφη-Κλαδά.  Όπως γράψαμε επανειλημμένως, αλλά και σήμερα (http://www.antinews.gr/?p=1717), υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί λόγοι γι’αυτή την κόντρα. Τώρα όμως, πληροφορούμεθα ότι προσετέθη και –τουλάχιστον- ένας ακόμη. Πρόκειται για την έρευνα που θέλει να διεξάγει ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ για πρώην πρόεδρο δημοσίου οργανισμού, ο οποίος φημίζεται για τις στενές του σχέσεις με τον κ.Αλογοσκούφη. Για το θέμα του προσώπου αυτού, που βρέθηκε στο επίκεντρο του σκανδάλου των ομολόγων και απομακρύνθηκε προ μηνών από τον φορέα, του οποίου προΐστατο, έχει ενημερωθεί, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, και το μέγαρο Μαξίμου με δύο επιστολές Κλαδά. Μια ακόμα υπόθεση που αποτελεί casus belli στις σχέσεις των δύο ανδρών, έχει … ποδοσφαιρικές διαστάσεις. Ταυτόχρονα όμως, αγγίζει και τα μεγάλα κανάλια της χώρας. Κατά πληροφορίες, μετά από «μηνύματα» που εστάλησαν στον κ.Αλογοσκούφη από δύο μεγαλοπαραγόντες (ένας σε ΜΜΕ-οικονομία και ο δεύτερος σε οικονομία-αθλητισμό), ο υπουργός Οικονομίας ζήτησε την παρέμβαση του μεγάρου Μαξίμου για να σταματήσουν οι έρευνες. Από εκεί ωστόσο, η απάντηση φαίνεται πως ήταν αρνητική. «Αφήστε τον Κλαδά να τελειώσει την έρευνα που άρχισε», λέγεται ότι ήταν η απάντηση. Τώρα, πως συμβιβάζεται από τη μια να δίδεται μια τέτοια απάντηση-στήριξη στον Κλαδά και από την άλλη οι εφημερίδες του συγκροτήματος Λαμπράκη (Βήμα, Νέα) να επιμένουν ότι ο Κλαδάς «πάει σπίτι του»; Κοντός ψαλμός αλληλούϊα, μέρες που’ρχονται άλλωστε.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Suhoi avatar
    Suhoi 16/04/2008 19:40:38

    Καλά, τι γίνεται με εκείνους τους τίτλους που αγόρασε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που έχουν σχέση με τα αμερικανικά δάνεια στον τομέα της κατοικίας; Απ'όσο γνωρίζουμε οι αξίες τους έχουν καταποντιστεί. Με την ευκαιρία, δεν ήταν επίσης το Ταμιυετήριο που έκανε δουλειές με ομόλογα υψηλού ρίσκου;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.