06/03/2009 14:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί έφυγαν ιπτάμενοι μόνο των Μιράζ;


____________________________________________________________________________________________
Για τις πρόσφατες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις γράψαμε εδώ.

Στο μεταξύ, καλά πληροφορημένες πηγές μας λένε ότι με τις κρίσεις στην  Πολεμική Αεροπορία απομακρύνθηκαν πολλοί έμπειροι ιπτάμενοι αξιωματικοί, εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στα γαλλικά μαχητικά Mirage. Αντιθέτως οι περισσότεροι από εκείνους που προήχθησαν είναι εκπαιδευμένοι στα αμερικανικά F -16.

Τι να σημαίνει άραγε αυτό;

Λέτε μετά την ικανοποίηση του Νικολά να σπεύδουμε τώρα ως έθνος και ως λαός να ικανοποιήσουμε και τον Μπάρακ;

Και που θα βρούμε τα λεφτά;

Γι αυτό τα έχει πάρει και εκείνη η στρυφνή Γερμανίδα;

Και το Βήμα γιατί φωνάζει; (http://www.antinews.gr/?p=5405)

Ο Ριρής πως αισθάνεται που είναι έξω από όλα  αυτά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fantomas avatar
  fantomas 06/03/2009 14:29:11

  με τις κρίσεις στην Πολεμική Αεροπορία απομακρύνθηκαν πολλοί έμπειροι ιπτάμενοι αξιωματικοί, εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στα γαλλικά μαχητικά Mirage. Αντιθέτως οι περισσότεροι από εκείνους που προήχθησαν είναι εκπαιδευμένοι στα αμερικανικά F -16.

  ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ έμπειροι ιπτάμενοι αξιωματικοί, εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στα γαλλικά μαχητικά Mirage ΗΤΑΝ ΤΗς ΙΔΙΑΣ ΤΑΞΗΣ?

  ΕΑΝ ΝΑΙ...... ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

  ΕΑΝ ΟΧΙ...... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ!

 2. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 07/03/2009 11:57:24

  ...ΨΙΛΟ- ΧΟΝΤΡΟ- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

  "Κι όμως η Ελλάδα είναι στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας, όσον αφορά στις δεξιότητες στη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών"!

  Η επίδοση της Ελλάδας στον συγκεκριμένο δείκτη έφθασε στο εντυπωσιακό 9,94 (από 8,45 το 2002 που είχε φέρει τη χώρα μας στην 14η θέση) με αποτέλεσμα να ξεπεράσουμε τη Φινλανδία και την Κορέα(!) σύμφωνα με τα αποτελέσματα τελευταίας μελέτη της Διεθνούς Ενωσης Τηλεπικοινωνιών (International Telecommunications Union - ITU).

  Ο συγκεκριμένος υποδείκτης λαμβάνει υπόψη του μία σειρά από παραμέτρους, συμπεριλαμβανομένων και των γνώσεων που υπάρχουν αλλά και την εμπλοκή των κατοίκων στην αξιοποίηση των ΤΠΕ (τεχνολογία πληροφορικής και επικοινωνιών).

  Ουσιαστικά, η πρωτιά αυτή της Ελλάδας -η οποία δεν αποτελεί έκπληξη για όσους γνωρίζουν το επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων- δείχνει ότι υπάρχουν μεν οι γνώσεις και οι δεξιότητες στην πληροφορική και στις τηλεπικοινωνίες, αλλά για διάφορους λόγους δεν υπάρχει η αξιοποίηση εκείνη τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικότητας όσο και σε χρηστικό επίπεδο που θα έφερναν την Ελλάδα πιο ψηλά στον συνολικό δείκτη αξιολόγησης.

  (Αναρτήθηκε από The acrobats- "Greece-Salonika")

 3. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 07/03/2009 21:23:44

  "«Οι κοινωνίες προοδεύουν και χωρίς χαρισματικούς ηγέτες»

  ΤΖΟΖΕΦ ΝΑΪ" αυτα λεει ο Ιωσηφ για δικους του λογους... Ομως ο Μπ. Μπρεχτ εδω και πολλα χρονια ειχε πει πως ειναι κακο για τις κοινωνιες που χρειαζονται ηρωες.Αλοιμονο ομως σε αυτες που δεν εχουν... κυριε διαμορφωτα, Ιωσηφ Ναι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.