13/01/2010 14:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γείτονας: "με αντιεξουσιαστές υπουργούς δεν γίνεται πολιτική"

H συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, που  οδήγησε στην απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας ,ήταν θυελλώδης. Μεταξύ άλλων ο  Κ.Γείτονας (γνωστός από την υόθεση Ζήμενς) είπε χαρακτηριστικά "με αντιεξουσιαστές υπουργούς δεν γίνεται πολιτική".

H Βάσω Παπανδρέου είπε ότι ενώ η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η κυβέρνηση δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 13/01/2010 14:20:44

  και με γιαλαντζη χίπυς που συμβουλεύονται από την Τέρνα δεν γίνεται ενεργειακή πολιτική. Εκτός αν αλλάξουμε το ονομοα του ΥΠΕΚΑ και το λέμε ΥΤΕΡΝΑ.

  • ΟΔΥΣΣΕΑΣ avatar
   ΟΔΥΣΣΕΑΣ @ archaeopteryx 13/01/2010 15:18:20

   Η πρόταση σου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Μην ανησυχείς. ¨ολα θα γίνουν όπως θέλουν...

 2. papadopoulos takis avatar
  papadopoulos takis 13/01/2010 15:39:27

  με καραγκιοζιδες?

 3. Skarpas Yorgos avatar
  Skarpas Yorgos 13/01/2010 17:34:10

  Δυστυχώς οι εκάστοτε κυβερνώντες τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια δεν είναι πολιτικοί, αλλά κάτι άλλο. Ούτε τσαγανό ούτε όραμα ούτε τίποτα. Μηδέν. Λύσσαξαν με την Συθήκη της Λισσαβώνας, αλλά δεν έχουν τον τσαμπουκά να διεκδικήσουν κάτι από αυτή, όπως π.χ. θα μπορούσαν να πουν στους "εταίρους μας" ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της ΕΕ και να αναλάβουν αυτοί την φύλαξή τους. Τέρμα οι εξοπλισμοί και οι αγορές νέων όπλων από Γαλλία και Γερμανία που από την μια φωνάζουν για το έλλειμμα και από την άλλη μας πιέζουν να αγοράζουμε οπλικά συστήματα από τις βιομηχανίες τους. Αυτά προς το παρόν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.