22/10/2009 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γίνονται ή δεν γίνονται πτήσεις από την Αθήνα στα Κατεχόμενα;«Είναι αυτονόητο ότι θέμα πτήσεων από την Ελλάδα στα κατεχόμενα δεν τίθεται» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας κληθείς να σχολιάσει τη σχετική αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα.

Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, όπως είναι προφανές, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι γίνονται ήδη πτήσεις από την Αθήνα στα κατεχόμενα (παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου) μέσω του αεροδρομίου της Σμύρνης. Με τη διπλωματική του απάντηση, απλώς επιχειρεί να διαβεβαιώσει ότι δεν εκτελούνται απευθείας πτήσεις από την Αθήνα στην Τύμπου. Επί της ουσίας επαληθεύει την αποκάλυψη του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος ότι η τουρκική αεροπορική εταιρεία PEGASUS πραγματοποιεί ήδη δρομολόγια από την ΑΘήνα στα κατεχόμενα με ενδιάμεσο σταθμό τη Σμύρνη.

Ο κ. Δρούτσας απέφυγε να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις, ωστόσο με την ασαφή απάντησή του επιχείρησε να καθησυχάσει τα πολιτικά κόμματα στην Κύπρο που ζητούν πιεστικά απαντήσεις από την ελληνική κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της Ντόρας Μπακογιάννη στην ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε κι αυτό: http://www.antinews.gr/?p=19372

ΣΧΟΛΙΑ

 1. zaza avatar
  zaza 22/10/2009 17:29:06

  Διάβασα κάπου στο διαδίκτυο και όχι στο Θέμα ότι αυτό ήταν το αντισταθμιστικό για το δρομολόγιο της Aegean στην Κων/πολη που μας ενημέρωσε ο Mr. MIG. Ξέρει να κάνει big deals η μαντάμ αν αυτό ισχύει ε?

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 23/10/2009 13:45:02

  Είναι δυνατόν να δίνουμε βάση στα εμέσματα τής φυλλάδας τού Μαύρου Τρύπα και τού Αντώνη Χίτλερ;

  Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Pegasus πετάει από τη Σμύρνη προς και από την Αθήνα, αλλά και προς και από το παράνομο αεροδρόμιο τού Τύμπου στην κατεχόμενη Κύπρο.

  Παρ'όλα αυτά, δεν υπάρχει πτήση τής εν λόγω εταιρείας που να συνδέει απ'ευθείας την Αθήνα με τα κατεχόμενα μέσω Σμύρνης. Αν ψάξετε στο σάιτ τής εταιρείας www.flypgs.com δεν θα βρείτε τέτοια πτήση, ούτε καν πτήση με ανταπόκριση για τα κατεχόμενα.

  Άρα, μπούρδα το Πρώτο Θέμα, ως συνήθως.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.