#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/11/2010 23:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κατά ...ΝτόραςΣε συνέχεια των γνωστών επιθέσεων της κυρίας Μπακογιάννη ενάντια στους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές χθες κατέθεσε επερώτηση για το… μέγα θέμα, για το μέγα σκάνδαλο του ότι η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ πήρε ΕΝΤΟΚΟ δάνειο από την Επιχείρηση και όχι χορηγία ή δωρεά από το οποίο η ΔΕΗ δεν θα χάσει– θα κερδίσει !!

Τι ντροπή!

Τι υποκρισία!

Τι ειρωνεία!

Που ήσασταν κυρία Μπακογιάννη όλα αυτά τα χρόνια που ληστευόταν και βιαζόταν η ΔΕΗ και οι καταναλωτές;

Που ήσασταν όταν γίνονταν οι «βούτες» των ιδιωτών με την αλχημεία στην Οριακή Τιμή του Συστήματος στο ταμείο της ΔΕΗ και τις τσέπες των καταναλωτών;

Που ήσασταν όταν γίνονταν ο αποχαρακτηρισμός της άδειας της εταιρείας ΑτΕ;

Που ήσασταν όταν κοντέψαμε να πληρώσουμε δυο φορές την κατασκευή του εργοστασίου στο Αλιβέρι και εργοστάσιο δεν θα είχαμε;

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ:

-Γιατί δεν καταθέσατε επερώτηση για το ότι το δημόσιο χρωστάει στη ΔΕΗ 100 εκ. από απλήρωτους λογαριασμούς;
-Γιατί δεν καταθέσατε επερώτηση για το ότι η εταιρεία ΑτΕ χρωστάει 146 εκ. € και δεν πληρώνει;
-Γιατί δεν καταθέσατε επερώτηση για το ότι μια χούφτα αεριτζήδες χωρίς ίχνος επένδυσης, χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο, χωρίς τη δημιουργία μιας θέσης εργασίας αρπάζουν – αποσπούν χωρίς η ΔΕΗ να μπορεί να αντιδράσει (γιατί η κυβέρνηση δεν της το επιτρέπει) τους κερδοφόρους πελάτες της;
- Γιατί δεν καταθέσατε επερώτηση γιατί αναγκάζουν τη ΔΕΗ να τροφοδοτεί με ρεύμα ακόμα και εκείνους τους ανταγωνιστές της που έχουν δικές τους μονάδες παραγωγής ρεύματος δίνοντας τους το ρεύμα φθηνότερα από ότι της κοστίζει ζημιωμένη έτσι με εκατοντάδες εκατομμύρια €;
- Γιατί δεν καταθέσατε επερώτηση για τις μεθοδεύσεις και την βρωμιά που στήνεται να δουλεύει το κορόιδο η ΔΕΗ και να της αρπάζουν το λιγνίτη στην τιμή κόστους (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ) για να οικονομάνε οι κ.κ. ιδιώτες;

Αλλά τι ρωτάμε

Αφού αυτούς εκπροσωπείτε και για αυτούς αγωνιάτε!

Γι αυτό και αυτή η λύσσα

Γι αυτό και αυτό το μίσος ενάντια στους συνδικαλιστές.

Ακριβώς επειδή χαλάνε τη σούπα των φίλων σας.

Ξέρουμε κυρία Μπακογιάννη ποιοι συνδικαλιστές είναι αρεστοί σε εσάς.

Είναι οι μουγκοί, είναι τα άβουλα πλάσματα, είναι οι διαπλεκόμενοι.

Εμείς όμως όσο και αν προσπαθείτε το στόμα δεν θα μας το κλείσετε γιατί σε εμάς δεν αρέσουν οι χορηγίες και δεν δεχόμαστε χορηγίες από καμία SIEMENS.

http://www.deireporter.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 26/11/2010 23:38:35

  Ωραίες οι ερωτήσεις, να δούμε θα απαντήσει η πρόθυμη;;;;;;;

 2. Aris. A avatar
  Aris. A 26/11/2010 23:46:19

  Ανθρωποι βουτηγμένοι στην βρωμιά μέχρι το λαιμό τι θέλουν και μιλάνε.

  • διηνεκης avatar
   διηνεκης @ Aris. A 27/11/2010 11:46:53

   Γιατι αραγε δεν το ειδα στα ΜΜΕ, μηπως γιατι θα στενοχωρησουν την εκλεκτη

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 26/11/2010 23:52:36

  Το δάνειο είναι λάθος, και εγώ διαμρτύρομαι που ο περιπτεράς μου έχει μόνο σοκολάτες Παυλίδη και προτιμώ ΙΟΝ. Η Ντόρα θα ψάχνει τους θαμώνες του Λαζόπουλου (ή της άλλης της ξανθιάς με το μάτι το θυμωμένο... πως την λένε...)

 4. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 27/11/2010 00:12:45

  Σιγά θα κλάψω. Αν πήγαιναν στις τράπεζες θα πλήρωναν 1-2% παραπάνω επιτόκιο, όπως οι ίδιοι ομολόγησαν. Χαμηλότοκο δάνειο πήραν που είναι παράνομο κατά την εργατική νομοθεσία. Μόνο δάνεια μερικών χιλιάδων ευρώ μπορεί να χορηγήσει η ΔΕΗ στους εργαζομένους σε αυτήν. Αυτό το δάνειο είναι περίεργο και απορώ τι εγγυήσεις έχει η διοίκηση για την αποπληρωμή;

 5. lolos avatar
  lolos 27/11/2010 00:22:37

  οχι πουλημενοι αλλα ξεπουλημένοι οι κύριοι

 6. μια αλεπού στο παζάρι avatar
  μια αλεπού στο παζάρι 27/11/2010 01:09:18

  έχουν χάσει το μέτρο όσοι ισχυρίζονται ότι η επερώτηση της κυρίας Μπακογιάννη για θέμα του δανείου που πήρε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ από την ΔΕΗ αποτελεί επίθεση της κυρίας Μπακογιάννη ενάντια στους εργαζόμενους!!!!!!!!

  http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/7244233.pdf

 7. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 27/11/2010 01:15:47

  Μάλιστα και τοποτηρητής τάξης και ευνομίας η Αγία Οικογένεια, τι άλλο θα ζήσουμε ποια σε αυτή την χώρα.

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/11/2010 01:56:55

  Στις ιδιες ερωτησεις πρεπει να απαντησει και ο ΓΑΠ !!
  εεε?? φιλοι της ΓΕΝΟΠ ?? Οχι μονο τσαμπουκαδες στην Μπιρμπιλη για τις καμερες.. ναι???

  ΠΠ

 9. Genopistis avatar
  Genopistis 27/11/2010 07:20:25

  Η δανειοδότηση της ΓΕΝΟΠ από τη Διοίκηση της ΔΕΗ καταστρατηγεί τον Συνδικαλιστικό Νόμο 1264/1982 που απαγορεύει ρητά τέτοιυ είδους δοσοληψίες, οι οποίες όμως θεσμοθετήθηκαν αργότερα, το 1999, με ρυθμίσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για να συναινέσει η τότε ΓΕΝΟΠ στην απεμπόλιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων εν όψει της μετοχοποίησης της Επιχείρισης. Επίσης, στις διάφορες ΕΣΣΕ της τελευταίας δεκαετίας προβλέφθησαν αυτές οι παράνομες και ασύμβατες παροχές.

  Οι αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ απέναντι στην εκτεταμένη διαφθορά στην εταιρεία υπήρξαν ανύπαρκτες , όσες παρεμβάσεις έκανε προς τη Δικαιοσύνη για παράδειγμα για την Αλουμίνιον ήταν για άλλοθι... Ας θυμηθούμε τους πανηγυρισμούς της ΓΕΝΟΠ τον Σεπτέμβριο 2009 όταν ο Αθανασόπουλος σύρθηκε να αναθέσει στη ΜΕΤΚΑ έναντι 500 εκ. ευρώ το έργο στη Μεγαλόπολη, η οποία στη συνέχεια το πούλησε στον Περιστέρη έναντι 460 εκ. ευρώ. Που ήταν η ΓΕΝΟΠ τον Οκτώβριο 2007 όταν ο Μιζάν (σύμβουλος του Μητσοτάκη 1991-1993) ανέθεσε πάλι στη ΜΕΤΚΑ το έργο στο Αλιβέρι, να ανεγερθεί πάνω στις αρχαιότητες, με ρήτρες σε βάρος της ΔΕΗ?!!!!

  Η ΓΕΝΟΠ φωνάζει πάντα εκ των υστέρων, αφού έχει κλείσει τα μάτια ή έχει συναινέσει στο έγκλημα, και βέβαια με το αζημίωτο, όπως αποδεικνύεται τώρα από τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Τι έκαναν τα 3,2 εκ. Ευρώ που πήραν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ το 2010 για να ζητούν 0,5 εκ. ευρώ επιπλέον και δανεικό?
  Προφανώς, η Διοίκηση το έδωσε για να εξαγοράσει τη συναίνεσή τους και να τους χρησινοποιήσει ως ασπίδα απέναντι στις απαιτήσεις της Κομισιόν, στις οποίες έπρεπε να έχει συμμορφωθεί η Ελλάδα ήδη από το 1995.

  Το συνδικάτο αυτό πρέπει να διαλυθεί το συντομότερο, είναι Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, ότι πιο βρώμικο υπάρχει μέσα στη ΔΕΗ.

  • ataktos avatar
   ataktos @ Genopistis 27/11/2010 08:06:05

   σωστά τα λες .

 10. Genopistis avatar
  Genopistis 27/11/2010 09:18:47

  Εγώ πιστεύω σε μια ΔΕΗ σύγχρονη υπό δημόσιο έλεγχο ως απαραίτητη στην ελληνική κοινωνία. Τα λαμόγια της ΓΕΝΟΠ θέλουν Δημόσια ΔΕΗ για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα προνόμιά τους εποχών Σοβιετίας, που στις μέρες μας αποτελούν παγκόσμια εξαίρεση.

  Να είσαι καλά!

 11. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 27/11/2010 09:31:15

  Άρες μάρες... Άργησε το κόμα να δείξει τα αντανακλαστικά του, και τώρα, για να μή φανεί οτι λέμε τα ίδια και κατα κάποιο τρόπο συμφωνούμε με τη λεγάμενη, γυρίζουμε το θέμα ανάποδα ! Συντασσόμενοι με το ΚΚΕ !

  Ο καλύτερος, ο πιό σίγουρος δρόμος για να χάσεις οπαδούς. Και να απαξιωθείς στα μάτια αυτών που σ'ακολουθούν ακόμα και βλέπουν τα χαϊδέματα σε κάθε είδους λαϊκισμούς, σε "αγώνες" φοιτητών, φορτηγατζήδων, συνδικαλιστών.

  Άν το κόμμα έχει απεμπολήσει τα βασικά δεξιά του χαρακτηριστικά, την συντηρητική του κατεύθυνση, άς μας το πεί κάποιος, γιατί - αλήθεια σας λέω - φαίνεται να βολοδέρνει. Και σας παρακαλώ, μή μας αντιμετωπίζετε εμάς που διαφωνούμε εδώ μέσα σάν νεο- ή σκέτο- φιλελεύθερους, ξεβουλώστε τ'αυτιά σας, δέν χάνεται το πρόβλημα βάζοντας παρωπίδες ή ταμπέλες. Πάρτε το χαμπάρι, πολύς κόσμος αλληθωρίζει και απο την αποχή θα περάσει κάποια στιγμή κάπου αλλού. Είδαμε και πάθαμε να βρούμε κάποιον που να μή ντρέπεται να λέγεται δεξιός, να αποτινάξουμε τον ντροπιαστικό και ανόητο όρο "κεντροδεξιά" που με καμάρι μας φόρεσαν κάποτε, και νά μας πάλι καθηλωμένοι στα ίδια κόμπλεξ και τη μιζέρια της Ελληνικής μίζερης πραγματικότητας, μ'ένα κόμμα που μιλάει σάν τον Αυτιά !

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ τσώφλι πασατέμπου 27/11/2010 09:48:03

   Έχεις και δίκιο (και μην ανησυχείς για το 'χαρακτηρισμό' των προθέσεών σου), αλλά εδώ, υπάρχουν και πράγματα που δεν υπήρχαν παλιότερα. Υπάρχει μια συνολική επίθεση κατά της χώρας, που τυχαίνει να παίρνει παραμαζωμα και τη μεταπολιτευτική συνδικαλιστική αλητεία. Αυτο δεν σημαίνει ότι αυτό που γίνεται σήμερα είναι σωστό. Έχεις δίκιο όμως στο ότι η ΝΔ, όσο κι αν οφείλει (κατ' εμέ) να πολεμήσει κατά της νεοταξικής επέλασης, δεν πρέπει παράλληλα να δείξει ότι ταυτίζεται με τη συνδικαλιστική αυτή αλητεία. Μπορεί να τα καταγγείλει ταυτόχρονα αυτα τα δύο φαινόμενα. Και να αξιοποιήσει αυτο που συμβαίνει για τη διαμόρφωση ενός κοινωνικού αιτήματος ορθολογικής και σοβαρής οικονομικής διαχείρισης του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Λέγοντας ταυτόχρονα ότι είναι ακριβώς αυτές οι συνδικαλιστικές συμπεριφορές που καθιστούν σήμερα δυνατή τη νεοταξική επέλαση και της παρέχουν προσχήματα.

   • ataktos avatar
    ataktos @ Επώνυμος 27/11/2010 11:29:05

    και βεβαίως να μην συμμετέχει με τα κομματόσκυλα της (ξανάεκλεγμένα πρόσφατα) .... στο επόμενο "εθνικό" έκτρωμα .. αυτή την φορά... στην περιοχή μας http://www.youtube.com/watch?v=D0KqsoJgkug&feature=player_embedded .. Φαύλο με ακούς ...

 12. ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ avatar
  ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ 27/11/2010 11:42:08

  Μή δίνετε σημασία.

  ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και κ. Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη Κούβελου,

  ενδοοικογενειακή υπόθεση.

  Αυτοί που σήμερα εργάζονται στη ΔΕΗ και φυσικά ανήκουν στη ΓΕΝΟΠ προσελήφθησαν την περίοδο 1989-93. Θα θυμάστε ποιά κυβέρνηση ειχαμε τοτε και πως τους προσέλαβε.

  Για οσους εχουν ασθενή μνήμη, εδώ είμαι εγώ.

  Κυβέρνηση Μητσοτάκη, προσλήψεις χιλιάδων ατόμων " με ειδικές ανάγκες", στα πρότυπα της Μαρίκας, σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ.

  Ολες τις σημερινές ζημιογόνες ΔΕΚΟ!

  Πολλοί απο αυτούς σήμερα είναι διευθυντικά στελέχη και συνδικαλιστές φυσικά.

  Να μην ξεχάσω και αυτούς που διόρισε ο Μάνος στη ΔΕΗ, λίγο πρίν την κατάρευση της κυβέρνησής του.

  Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά εγώ μιλάω για το 90%.

  Γνωρίζω και προσωπικά μερικούς απο αυτούς τους Κυρίους, που με μοναδικό προσόν το πτυχίο της ΟΝΝΕΔ και ενα γαλάζιο πουκάμισο δεν εργάστηκαν ποτέ στη ζωή τους, δεν μετατέθηκαν ποτέ εκτός περιοχής συμφερόντων τους, καλοπαντρέυτηκαν και πήραν προίκα φυσικά, μια πλουσια απο σπίτι της ΝΔ, και σήμερα παριστάνουν τους προιστάμενους στον ΟΤΕ και στη ΔΕΗ με παχυλούς μισθούς και επιδόματα.

  Μπορεί να είναι και Σαμαρικοί.

  Εκείνος ο Βουρλούμης τί απέγινε;

  • Genopistis avatar
   Genopistis @ ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ 27/11/2010 17:31:45

   Μεγάλο Ψέμα!

   Η Ιεραρχία της ΔΕΗ σήμερα αποτελείται από τις προσλήψεις της δεκαετίας του '80 που τότε κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη προώθηση των ημέτερων έγινε μεταξύ 2000-2003 που πάλι κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ.

   • ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ avatar
    ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ @ Genopistis 27/11/2010 18:30:03

    Κάτσε ρε μάστορα,

    εγώ λέω ψέματα ή εσύ;

    Οσοι μπήκαν επί ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80 είναι σήμερα συνταξιούχοι.

    Κάτι οι εθελούσιες έξοδοι του "επανιδρυτή", κατι οι περικοπές για μισθούς και έξοδα στις ΔΕΚΟ, τί θέλεις να πείς τώρα πως υπάρχει εργαζόμενος σε ΔΕΚΟ με 30-35 χρόνια στο κεφάλι;

    Αδύνατον,
    δεν συμφέρει στην επιχείρηση και γι αυτό τους διώχνει!

    Εκτός, εκτός λέω,

    αν κανένας δεν αφήνει την καρέκλα για κομματικούς, συνδικαλιστικούς ή οικονομικούς λογους.

    Υπάρχουν και ανώμαλοι.

    • Genopistis avatar
     Genopistis @ ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ 27/11/2010 18:46:43

     Εσύ λες ψέματα!

     Το 1985 η ΔΕΗ προσέλαβε 200 μηχανικούς, που σήμερα οι ημέτεροι εξ αυτών ελέγχουν τα πράγματα...

     Για να πάρει σύνταξη διπλ. μηχανικός στη ΔΕΗ πρέπει να είναι τουλάχιστον 58 χρονών...

     • ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ avatar
      ΓΕΝΟΠ ΟΤΕ @ Genopistis 27/11/2010 19:00:16

      Ρε μάστορα για 200 υπαλλήλους μιλάμε;

      Εχεις υπο την υποψίαν σου ποσοι προσελήφθησαν την τριετία 90-93;

      Αει καλή νύχτα!

 13. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 27/11/2010 12:03:08

  Μου αρέσει που επιτέλους οι πραιτοριανοί του συστήματος (συνδικαλιστές και ΜΜΕ) αρχίζουν να τσακώνονται με τα αφεντικά τους.
  Όταν οι καρέκλες αρχίζουν να τσακώνονται υπάρχουν ελπίδες για τους ανθρώπους.

 14. Έβρος avatar
  Έβρος 27/11/2010 12:15:24

  Λοιπόν, στο διαδίκτυο πρέπει να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα. Η Ντόρα είναι η μοναδική πολιτικός που χρησιμοποιεί το επώνυμο του άντρα της, του Μπακογιάννη. Βέβαια όλοι ξέρουμε το γιατί. Εμείς όμως πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Από δω και πέρα να την αποκαλούμε με το πραγματικό της όνομα: Θεοδώρα Μητσοτάκη, κόρη του Κων/νου Μητσοτάκη. Όλοι μαζί λοιπόν: Ντόρα Μητσοτάκη.

 15. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ avatar
  ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 27/11/2010 13:27:26

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ?

 16. Orestios avatar
  Orestios 27/11/2010 13:43:25

  Κακό παιδί! Πιπέρι στο στόμα που τολμάς να αμφισβητείς.
  Φάγανε, φάγανε, φάγανε

 17. Factorx avatar
  Factorx 27/11/2010 14:18:04

  H ΓΕΝΟ γιατί δεν μας γράφει για τους άθλους του Μητσοτάκη με τον Κυρατσάκη και τους λοιπούς στην ΔΕΗ;

  • ataktos avatar
   ataktos @ Factorx 27/11/2010 14:52:42

   άλλο ένα ... Έτος 1990(επί Μητσοτάκη) .... εκείνο το 1 εκ.τον. λιγνίτη από το Ορ. Αμύνταιου (με εργολαβία) ..που πληρώθηκε από την ΔΕΗ ..και δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του δλδ.στον ΑΗΣ ....(η περίπτωση καταγράφτηκε στην Καθημερινή ) ...ο μηχανικός που δεν υπόγραψε την πιστοποίηση και το κατάγγειλε στον εισαγγελέα Κοζάνης ... εκδιώχτηκε από ΔΕΗ, συκοφαντήθηκε ..ως "πράκτορας τον Σκοπίων" κλπ κλπ

  • Α. Αποστόλου avatar
   Α. Αποστόλου @ Factorx 27/11/2010 17:43:51

   Σωστός!

   Ο Αβραάμ Μιζάν υπήρξε προσωπικός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο ενεργειακός σχεδιασμός της κυβέρνησης του ακατονόμαστου που περιελάμβανε Κυρατσάκη προκάλεσε το 1993 τη παραίτηση του τότε Γενικού Διευθυντή της ΔΕΗ καθ. Θεμιστοκλή Ξανθόπουλου με το ανεπανάληπτο «Εγώ δεν βάζω το κεφάλι μου στο ντορβά».
   2. Όταν ο Αθανασόπουλος απέλυσε τον Μιζάν τον Αύγουστο 2008, τότε όλοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ με εντυπωσιακές, υπερκομματικές ομόφωνες και θορυβώδεις αντιδράσεις υποστήριξαν τον Μιζάν και ζήτησαν την αποπομπή του Αθανασόπουλου.

   3. Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ και ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών ΔΕΗ με το δίδυμο Τσαρούχα- Αρώνη ουδέποτε εξέδωσαν κάποιο δελτίο τύπου για να καταγγείλουν την ασύλληπτη διαφθορά στην Επιχείρηση από το 1999 και εντεύθεν. Είχαν προηγηθεί οι προγραμματικές συμφωνίες των ΔΕΚΟ με τους νταβατζήδες με προξενητή το Τσουκάτο από το 1997 και τελικά η Ελλάδα κατήντησε τακτικός πελάτης των Ευρωπαικών Δικαστηρίων λόγω των απ’ευθείας αναθέσεων στη ΜΕΤΚΑ των θερμοηλεκτρικών έργων της ΔΕΗ σε πολλαπλάσια τιμήματα χάρις στις μεθοδεύσεις Μιζάν - Νέζη υπό τις ευλογίες των Κυβερνήσεων Σημίτη που νέμονταν τις μίζες μέσω Μυτιλιναίου (ανακύκλωση κρατικού χρήματος σε βάρος του ελληνικού λαού).

   • ataktos avatar
    ataktos @ Α. Αποστόλου 27/11/2010 21:58:47

    Α. Αποστόλου-σωστός -και για την ιστορία ποια ...αφού στην επιστολή τους που έστειλαν προς τον γενικό Ορ. το 1999 ανέφεραν, εν όψει της λεγόμενης απελευθέρωσης ..πως ότι έγινε έγινε.. με τα ραουλα και ιμάντες( ετήσια ζημιά από το 1993 κάθε χρόνο 16 δις δρχ. ) ...που σημειωτέων... η ίδιοι επικαιροποίησαν το 1996 φαρδιά -πλατιά .. από εδώ και πέρα ποια... δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ και αναφέρομε σε αυτά ..και με άδειασαν πακέτο στο "ψυγείο" για 11 χρόνια ...

    • ataktos avatar
     ataktos @ ataktos 27/11/2010 22:04:50

     όπως ενημερώθηκα ..και σήμερα υπάρχει σχετική ένσταση από προμηθευτή ραουλων (περιστροφής) σε διεθνή διαγωνισμό ..για φωτογραφικές προδιαγραφές ..που εξετάζεται αρμοδίως ..... άρε πλάκα που έχουμε.. τσίρκο

 18. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 27/11/2010 15:04:16

  FACTORX: Βρε δαιμονάκι γιατί εμφανίζεσαι μια ως τέτοιο και μια ως "Αλεπού στο Παζάρι"; Κρίση ταυτότητος έχεις πάθει; Και σε παρακαλώ πολύ αν θες να δημοσιεύονται τα σχόλιά σου ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ, ΙΔΕΕΣ. Μην σπαταλάς το χώρο μας και το χρόνο μας με κατεβατά απο την φιλοπασοκική προπαγάνδα. Τα ξέρουμε

 19. καφενόβειος avatar
  καφενόβειος 27/11/2010 23:01:28

  Την καημένη την ΝΔ....

  Όταν ο Jeffrey θα γκρεμίζει τους συνδικαλιστάδες που ανέδειξε ο μπαμπάς του, και βοήθησαν τόσο πολύ ώστε να φτάσουμε στη χρεωκοπία, η ΝΔ, θα τους υπερασπίζεται, παρέα με το ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ.....

 20. ataktos avatar
  ataktos 28/11/2010 09:39:30

  ο μυστικοσύμβουλος που χρόνια τώρα αλώνιζε την ανελεύθερη αγορά ηλεκτρικής ενεργείας ανέλαβε επίσημος τα καθήκοντα του ..με μεγάλο ενδιαφέρων θα παρακολουθούμε τα τελικά χτυπήματα ενάντιων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού http://www.iene.gr/page.asp?pid=728&lng=1

 21. ataktos avatar
  ataktos 28/11/2010 12:47:55

  ο μυστικοσύμβουλος M.Κακαρας ...που χρόνια τώρα αλώνιζε την ανελεύθερη αγορά ηλεκτρικής ενεργείας ανέλαβε επίσημος τα καθήκοντα του ΕΣΑΗ ..με μεγάλο ενδιαφέρων θα παρακολουθούμε τα τελικά χτυπήματα ενάντιων της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού

 22. ataktos avatar
  ataktos 28/11/2010 12:49:53

  το βιογραφικό του

  Ο Καθηγητής κ. Κακαράς, Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΗ, είναι Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Εφαρμογών Στερεών Καυσίμων (ΙΤΕΣΚ). Διαθέτει πτυχίο Μηχανολόγου-Μηχανικού από το ΕΜΠ, όπου και απέκτησε διδακτορικό τίτλο το 1989. Έχει εμπειρία άνω των 20 ετών σε θέματα παραγωγής ενέργειας, αξιοποίησης βιομάζας, εκπομπών και άλλων περιβαλλοντικών θεμάτων καθώς επίσης και σε θέματα χρησιμοποίησης άνθρακα.

  Έχει επίσης συμμετάσχει ως επιβλέπων μηχανικός ή επιστημονικός υπεύθυνος σε περισσότερα από 90 ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα, τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και πολλές διεθνείς βιομηχανίες. Είναι Εθνικός Εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Επιτροπής Υδρογόνου (International Partnership on Hydrogen Economy) καθώς επίσης και της Επιτροπής Δέσμευσης Διοξειδίου του Άνθρακα (Carbon Sequestration Leadership Forum).

  Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει άνω των 200 δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια καθώς και πληροφορίες για μελέτες και έργα παροχής υπηρεσιών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.