#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/05/2013 09:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΓΑΠ, ένας σύγχρονος... ΝαπολέωνΕπιστρέφει ο ΓΑΠ με πρόγραμμα 100 ημερών;

Μετά την εξορία του στη νήσο Έλβα, ο Ναπολέων επανήλθε στο θρόνο και κυβέρνησε για 100 ημέρες τη Γαλλία από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 1815.

Ο ΓΑΠ μετά την αυτοεξορία του σε επιλεγμένα ξένα Πανεπιστήμια, όπου έδωσε διαλέξεις και τα φώτα του επιστρέφει δριμύτερος.

Δεν θα ασχοληθεί με τη χώρα, αλλά με το πρώην (πασοκο)κράτος και το «νοικιάρη» του κόμματος  Βενιζέλο που όλο εγείρει ζητήματα στατικότητας του σοσιαλιστικού πολιτικού οικοδομήματος.

Κι αν η στρατιά του Ναπολέοντα, είχε αρχηγούς τους Νέι και Γκρουσί, ο ΓΑΠ θα χρησιμοποιήσει τις αποχωρήσεις Λοβέρδου και Διαμαντοπούλου, για να εξηγήσει πως το «όλον ΠΑΣΟΚ» είναι σε ημιθανή κατάσταση σοκ.

Κι αν ο Βενιζελοδούκας του Ουέλλιγκτον θέλει να παρασύρει τον Ναπολέοντα στο Βατερλό των οικονομικών του κόμματος, ο ΓΑΠ θα μιλήσει για το όραμα του, για το φεστιβάλ  "Καστελόριζο 2010" και κυρίως για το γεγονός ότι κατάφερε μόνος του να τρομοκρατήσει ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ και τους μεγάλους της Ευρώπης , όπως ο Κορσικανός διακόσια χρόνια πριν.

Ο Ναπολέων ήθελε να ελευθερώσει τους λαούς. Το ίδιο και ο ΓΑΠ. Το δημοψήφισμα που δεν έγινε είναι η παρακαταθήκη του.

Ο στρατάρχης Γκρουσύ-Καρχιμάκης  εντωμεταξύ δεν κατόρθωσε να συντρίψει τους βενιζελικούς και εγκλωβίστηκε στη Ιπποκράτους, ενώ ο Κουκουλόπουλος  -Μπλύχερ κατάφερε να  ενωθεί με τον Ουέλλιγκτον στη Χαριλάου Τρικούπη, πραγματοποιώντας έναν εντυπωσιακό ελιγμό ενός στενού παρακάτω…

Κι αν ο Ναπολέων έκανε το σφάλμα να μην επιτεθεί μέχρι το μεσημέρι στο Βατερλό, ο ΓΑΠ δεν θα φοβηθεί τη λάσπη και θα χωθεί στη μάχη για να υπερασπιστεί τον ιστορικό του ρόλο, τη «Διαύγεια» και τη σοσιαλιστική διεθνή.

Η νήσος «Αγία Ελένη» δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του πρώην Πρωθυπουργού, αντίθετα υπάρχει ο  Γιώργος Ελενόπουλος, ο στενότερος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου σε θέματα Τύπου, ο οποίος  είναι μεταξύ εκείνων που γνωρίζουν πολύ καλά τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού και δεν διστάζει να τις κοινοποιήσει.

Μετά τον κύκλο των «χαμένων ομιλιών», ο ΓΑΠ ενδέχεται να μας αυτοπαρουσιαστεί μέχρι και ως ο υποκινητής του ελληνικού success story.

Ανακαίνιση χωρίς γκρέμισμα δεν γίνεται και ο ΓΑΠ κράτησε για τον εαυτό του τον άχαρο ρόλο του συντονιστή της «καθαίρεσης της ελληνικής οικονομίας».

Να υποστηρίξει επίσης ότι ο ίδιος ήταν αρχηγός του κραταιού κόμματος του 45% και μέχρι να ενημερωθεί για τη διεθνή βιβλιογραφία, τις τεχνολογικές εξελίξεις στα κουπιά και τα νέα προγράμματα διατροφής, βρίσκει ένα κόμμα του 5%, που εξακολουθεί να φυλλορροεί.

Η περίπτωση να πείσει κάποιους δεν είναι διόλου απίθανη.

Άλλωστε την ιστορία στη χώρα μας είθισται να τη γράφουν οι ηττημένοι…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Nikos avatar
  Nikos 25/05/2013 10:28:43

  συμφωνω

 2. Αλέξ avatar
  Αλέξ 25/05/2013 12:55:54

  Μην αποδειχτεί Ναπολέων της αποσταθεροποίησης... ενόψει και κινεζικών ή ρωσικών (πιθανών) επενδύσεων, μην θυμηθεί το αγωνιστικό παρελθόν του... εμένα με τρομάζει αυτή η επιστροφή!!

 3. Σωτ Μητραλ avatar
  Σωτ Μητραλ 25/05/2013 17:26:01

  Ὅποιος παρακολουθεῖ Antinews, «ξέρει» ἀπὸ νωρίς!


  Ετοιμάζεται μακροπρόθεσμο comeback Γιωργάκη;

  http://www.antinews.gr/2012/09/13/179159/  Για το νέο «κούρεμα»,το «οικονομικό ΝΑΤΟ» και τας …πρεσβείας του ΓΑΠ του Μεγαλοπρεπούς…

  http://www.antinews.gr/2013/01/09/198450/

  • Αλέξ avatar
   Αλέξ @ Σωτ Μητραλ 31/05/2013 00:47:56

   Είναι εφιάλτης και πραγματικά είχατε τόσο δίκιο!! Μόνο η Παναγία μπορεί να μας βοηθήσει!

 4. Bil avatar
  Bil 25/05/2013 18:12:16

  Ότι και να κάνει τώρα! Χερετίσματα.

 5. δημης avatar
  δημης 26/05/2013 11:17:53

  "Επιστρέφει ο ΓΑΠ με πρόγραμμα 100 ημερών;"
  Γιατί το..βλέπετε αρνητικά;;;;;;;;;;
  ΣΙΓΟΥΡΑ.."εννοεί".... γυρίζοντας το Βέλος του χρόνου σε ..αντίθετη φορά...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.