#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/12/2011 20:56
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΓΑΠ – Βενιζέλος αποφάσισαν να συνεδριάσει το… ΠΑΣΟΚ!Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν η συνάντηση Παπανδρέου – Βενιζέλου. Ο δεύτερος, που έχει αναδιπλώσει την τακτική του και επιμένει για εκλογές σύντομα, έφυγε εκνευρισμένος και περιγράφει μία συνάντηση σε ψυχρό κλίμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και εκεί ο ΓΑΠ θα είναι πιο αποκαλυπτικός για τις προθέσεις του – ο Βενιζέλος πάντως εκτιμά ότι ο ΓΑΠ θα μιλήσει πριν τα Χριστούγεννα.

Ο ΓΑΠ για περισσότερο από μία ώρα στην συνάντηση κράτησε και πάλι κλειστά τα χαρτιά του χωρίς να πει αν θα ανοίξει το θέμα της διαδοχής. Το κοινό σημείο της συνάντησης ήταν ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν τα κομματικά όργανα ώστε η πορεία να είναι «συντεταγμένη».

Ο ίδιος ο Βενιζέλος όλο και πιο φανερά εκδηλώνει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος όποια διαδικασία εκλογής και αν επιλεγεί. Πάντως φαίνεται ότι δεν συμφωνεί με το σενάριο να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ και να είναι άλλος ο υποψήφιος πρωθυπουργός, καθώς «θα καεί» για άλλη μία φορά.

Όπως έλεγαν αργότερα συνεργάτες του, ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι δεν τον αφορούν τα «δαχτυλίδια», αλλά ούτε και τα διαδικαστικά ζητήματα. «Δεν δέχομαι συστάσεις ή υποδείξεις από κανέναν για τις εσωκομματικές διαδικασίες, και ιδίως για την ανάδειξη του νέου προέρδου από την κάλπη», σχολίασε επίσης έπειτα από τη συνάντηση. Το "καρφί" αφορούσε τον κ. Ραγκούση, ο οποίος το πρωί είχε υποστηρίξει σε ραδιοφωνική συνέντευξη του ότι η ηγεσία του κόμματος θα πρέπει να αλλάξει μόνο με κάλπη. «Όσοι βλέπουν κάτι άλλο, καλύτερα να το ξεχάσουν», δήλωσε. Ως γνωστόν ο κ. Βενιζέλος επιθυμεί να του δώσει ο ΓΑΠ το δαχτυλίδι της διαδοχής και όσο δεν του το δίνει να βγαίνει και θα φωνάζει πόσο μας κατέστρεψε το μνημόνιο.

Ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ ακούγεται όλο και περισσότερο το αίτημα για «καθαρές λύσεις», όμως όλα συναρτώνται από τον χρόνο των εκλογών, που μπορεί να τον επιλέξει και να τον επιβάλει η ΝΔ! Πάντως υπάρχει εκνευρισμός στους δελφίνους (όπως ο Χρυσοχοϊδης που τα κατήγγειλε), οι οποίοι βλέπουν την κωλυσιεργία και τις μεθοδεύσεις του ΓΑΠ για να παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δικερως avatar
  Δικερως 14/12/2011 21:00:57

  Ουαου!
  Speechless!

 2. φωνη avatar
  φωνη 14/12/2011 21:20:25

  Τι έγινε αυτοί δεν ήταν που μπορούσαν να ρίξουν τον ΓΑΠ από Πρωθυπουργό; Καλά τον έριξαν από Πρωθυπουργό και δεν μπορούν να τον διώξουν από Πρόεδρο;

  • 3η Σεπτέμβρη avatar
   3η Σεπτέμβρη @ φωνη 14/12/2011 22:44:10

   Παπαδήμος μεταβατικός Πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ;;; Χαχαχαχα

 3. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 14/12/2011 21:28:58

  GAP for president

 4. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 14/12/2011 21:50:24

  Κι ο Μπένι sleepless! (από το άγχος...)

 5. δημης avatar
  δημης 14/12/2011 22:48:39

  ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΡ..
  -ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ...ΥΠΕΥΘΥΝΨΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ....

 6. Αντίνοος avatar
  Αντίνοος 14/12/2011 23:21:09

  Ας ψήσουν κι ας ...φάνε τον ΓΑΠ, μπας και χορτάσουν άυλες φιλοδοξίες. Αν και ο ΓΑΠ δεν τρώγεται με τίποτα. Από την άλλη του Μπένι του ήρθε η όρεξη για εκλογές. Ας αλλάξει ταβέρνα κι ας πάρει το Φώτη για σερβιτόρο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.