«Βόμβα» πόθεν έσχες για υπουργούς: Ενας... ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ, άλλος ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας
12/10/2015 21:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Βόμβα» πόθεν έσχες για υπουργούς: Ενας... ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ, άλλος ότι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας

Βαριές σκιές

Σοβαρό θέμα έχει προκύψεις για τέσσερις πολιτικούς, οι δύο μάλιστα υπουργοί, σε ότι αφορά το πόθεν έσχες τους. Συγκεκριμένα ευθύνες για «προβληματικό»πόθεν έσχες προκύπτουν για δύο υπουργούς: Ο ένας επί τρία συναπτά έτη «ξέχασε» να δηλώσει ποσό της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ, κάτι που έσπευσε να πράξει φέτος, με συμπληρωματική δήλωση.

Ο δεύτερος υπουργός, φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικής εταιρείας και να έχει μετοχές σε αυτή.

Επιπλέον, ένας τέως βουλευτής εμφανίζεται να έχει μεγάλες φορολογικές εκκρεμότητες και έναν νυν βουλευτής έχει πολλές «τρύπες» στο «πόθεν έσχες» του, με ποσά που δεν δικαιολογούνται.

Μιλώντας στο MEGA η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες Δέσποινα Χαραλαμπίδου δήλωσε ότι στο σύντομο διάστημα της θητείας της παρέλαβε από την προηγούμενη σύνθεση της Επιτροπής μια σειρά από εκκρεμότητες, οι οποίες χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και ήδη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους ορκωτούς λογιστές.

Είπε επίσης ότι στο διάστημα της θητείας της και μάλιστα στην τελευταία προεκλογική περίοδο ήταν σε διερεύνηση και εξετάστηκαν από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες με τη δική της συμμετοχή ως πρόεδρος της Επιτροπής σειρά τεσσάρων περιπτώσεων υπόχρεων με προβληματικά πόθεν έσχες.

Αυτά τα πόθεν έσχες θα πρέπει, όπως τόνισε, να εξεταστούν από τη νέα Επιτροπή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.