#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/12/2010 02:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βόμβα μουτζαχεντίν σκοτώνει ένα και τραυματίζει δυο στην ΣτοκχόλμηΣτο Περιμένει ταραχές απο μουσουλμάνους η κυβέρνηση; γράφαμε χθές ότι πριν απο λίγες ημέρες ο Anjem Choudary πρώην ηγέτης των απαγορευμένων ισλαμικών οργανώσεων al-Muhajiroun και Islam4UK, προκαλούσε απο το Λονδίνο  φόβους για “βίαιες πολιτισμικές συγκρούσεις στην Ευρώπη”.

Χθες τη νύκτα το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ ανακοίνωσε το Σάββατο ότι τόσο αυτό όσο και η αστυνομία ασφαλείας έλαβαν μέσω ιντερνετ ηχητικό μήνυμα δέκα λεπτά πριν εκραγούν βόμβες που είχαν τοποθετηθεί σε παγιδευμένα οχήματα στο κέντρο της πρωτεύουσας Στοκχόλμης, οι οποίες σκότωσαν έναν άνδρα και τραυμάτισαν δύο ακόμα πολίτες.

Το σουηδικό πρακτορείο μετέδωσε ότι το ηχητικό μήνυμα μεταδόθηκε τόσο στα σουηδικά όσο και στα αραβικά και προειδοποιούσε και για άλλες "ενέργειες" χωρίς καμία όμως διευκρίνιση.

"Οι πράξεις μας μιλούν από μόνες τους" ανακοίνωνε το ηχητικό μήνυμα που απευθύνονταν τόσο στους "μουτζαχεντίν" που βρίσκονται στη χώρα όσο και "τη Σουηδία και το σουηδικό λαό" και αναφέρονταν στην αδιαφορία και σιωπή της χώρας μπροστά στα κοροϊδευτικά για τον Προφήτη Μοωάμεθ σκίτσα καθώς και στην σουηδική παρουσία στο Αφγανιστάν.

"Οσο καιρό δεν τερματίζετε τον πόλεμο κατά του Ισλάμ και ταπεινώνετε τον Προφήτη Μωάμεθ και υποστήριζετε τον ηλίθιο Λαρς Βιλκς (που σκιτσάρισε τον Μωάμεθ με κεφάλι σκύλου) οι πράξεις μας θα μιλούν για μάς. Τα παιδιά σας, οι κόρες και οι γιοί σας θα πεθάνουν όπως έχουν πεθάνει τα δικά μας παιδιά, τα δικά μας αδέλφια και αδελφές" ανέφερε η ανδρική φωνή του μηνύματος, όπως μετέδωσε το σουηδικό πρακτορείο.

΄Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί σαφές ποιά είναι η σχέση του μηνύματος με τις δύο εκρήξεις και το θάνατο ενός άνδρα που όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνισε με την ανατίναξη των εκρηκτικών που είχε στο αυτοκίνητό του.

Οι ταυτότητες των θυμάτων δεν ανακοινώθηκαν προς το παρόν από την αστυνομία που ερευνά την υπόθεση.

Η Στοκχόλμη απέφυγε το Σάββατο μια μεγάλη καταστροφή στη διάρκεια αποτυχημένης "τρομοκρατικής επίθεσης" ,σύμφωνα με τον σουηδό υπουργό Εξωτερικών, Καρλ Μπλιντ.

"Μια πολύ ανησυχητική τρομοκρατική επίθεση σε ένα πολυσύχναστο τμήμα της πρωτεύουσας απέτυχε αλλά θα μπορούσε να είναι πραγματικά πολύ καταστροφική" ανέφερε ο κ. Μπιλντ.

Η σουηδική΄αστυνομία ερευνά την πιθανή σχέση της ανατίναξης άγνωστου άνδρα με εκρηκτικά που έφερε στο όχημά του και την ανατίναξη άλλου παγιδευμένου οχήματος λίγα λεπτά μετά κοντά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Στοκχόλμη .

Ερευνάται επίσης και εάν υπάρχει σύνδεση των εκρήξεων με τα απειλητικά μηνύματα που έλαβαν η σουηδική ασφάλεια και το σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΤ, λίγα λεπτά πριν τις εκρήξεις .

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Rotarmist avatar
  Rotarmist 12/12/2010 09:28:51

  Ο Καντ στιγμάτισε τους εβραίους ως «δούλους του νόμου», «κοινωνία εμπόρων», υλιστές χωρίς αξιακούς κώδικες. Ο Χέγκελ πήγε λίγο πιο πέρα σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς της ιουδαϊκής συνείδησης ονομάζοντας τους «απολιθωμένο έθνος», «φυλή φάντασμα», ανίκανοι να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, παράσιτα της κοινωνίας.
  Ο Μαρξ ενθουσιάστηκε με τις θέσεις των παραπάνω και έγραψε στη διατριβή του ότι το χρήμα και η απόκτηση περισσοτέρων υλικών αγαθών είναι η καθημερινή σκέψη που απασχολεί τον εβραίο. «Ποιος είναι ο αγαπημένος τους Θεός; Το χρήμα». Διερωτάται πως είναι δυνατόν άνθρωποι χωρίς πατρίδα να έχουν τέτοια τεράστια οικονομική δύναμη. «Μα πως μπορούν και επηρεάζουν τη γερμανική αυτοκρατορία και τη μοίρα της Ευρώπης;» Δίνει μόνος του την απάντηση ότι αυτό το κατορθώνει ο εβραίος κατέχοντας χρήμα και μέσω του χρήματος επηρεάζει καταστάσεις προς το συμφέρον του. «Ο μαμμωνάς είναι ο Θεός τους και τον λατρεύουν ψυχή τε σώματι. Η γη στα μάτια τους είναι ένα τεράστιο χρηματιστήριο όπου χρέος τους είναι να γίνουν πιο πλούσιοι και από το γείτονα τους . Ο Εβραίος , ο άπληστος , η χείμερα.»
  Σύμφωνα πάντα με το Μαρξ ο Ιουδαίος είναι το στερέωμα του καπιταλισμού, βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση με συνέπεια όλα τα δεινά της ανθρωπότητας. «Ο Ιουδαϊσμός δεν είναι θεολογία αλλά το απάνθρωπο μονεταριστικό σύστημα». «Όταν καταρρεύσει ο καπιταλισμός θα παρασύρει στη πτώση του και τον ιουδαϊσμό διότι τα δύο αυτά είναι αλληλένδετα και προσθετικά μεταξύ των.»

  • Professor Moriarty avatar
   Professor Moriarty @ Rotarmist 12/12/2010 13:46:25

   Διάβασες όλες τις απόψεις του Καντ για τις διάφορες φυλές και εθνότητες, ή μόνον αυτές σου "γυάλισαν";

   Αν λοιπόν διαβάσεις τις "Διαλέξεις της Φυσικής Γεωγραφίας" και τις "Παρατηρήσεις για το αίσθημα του Ωραίου και του Υψηλού" του Καντ θα βρεις και αυτά επίσης:

   "Οι Νέγροι της Αφρικής εκ φύσεως δεν έχουν κανένα αίσθημα που να υπερβαίνει την μηδαμινότητα."

   "Η ανθρωπότητα έφθασε στο ανώτερο επίπεδό της με την λευκή φυλή. Οι κίτρινοι Ινδιάνοι έχουν σαφώς υποδεέστερα χαρίσματα. Οι Νέγροι είναι πολύ κατώτεροι από αυτούς και εις το κατώτατο σημείο είναι ένα μέρος των Αμερικανικών λαών."

   Ο Καντ κάνει κριτική και στους Γερμανούς, ειρωνεύεται άγρια τους Ολλανδούς ότι είναι κούφιοι και επηρμένοι, και επαινεί τους Άγγλους.

   Για τον Καντ, οι Άγγλοι καθοδηγούνται από το αίσθημα της ευγενούς ανωτερότητας και δρούν βάσει αρχών και όχι ενορμήσεων.

   Τα παραπάνω είναι συμπεράσματα του Καντ, και όχι δικά μου.

   Εγώ απλώς παρατηρώ ότι η αποσπασματική παράθεση απόψεων δεν συμβάλλει στην πληροφόρηση, αλλά στην παραπληροφόρηση.

   Και μιά άλλη παρατήρηση: Αυτοί οι μεγάλοι Γερμανοί φιλόσοφοι όπως ο Καντ και ο Χέγκελ, αλλά και οι δικοί μας Πλάτωνας και Αριστοτέλης, λογοκρίνονται συστηματικά για λόγους "πολιτικής ορθότητας".

 2. Στέργιος avatar
  Στέργιος 12/12/2010 10:17:22

  Η Σουηδία θα πρέπει κάποτε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την υποκρισία της.

  Δεν μπορείς να λες ότι ήσουν ουδέτερη χώρα κατά τον Β΄ΠΠ όταν πουλούσες σιδηρομετάλλευμα στη Γερμανία, και όταν βοήθησες τους Ναζί να επιτεθούν στους Νορβηγούς και στους Συμμάχους που απέκλεισαν το Νάρβικ, το νορβηγικό λιμάνι από όπου εξήγαγες το σιδηρομετάλλευμα.

  Δεν μπορείς να λες ότι είσαι η ηθική συνείδηση τού κόσμου όταν υπέβαλες σε υποχρεωτικές λοβοτομές και στειρώσεις τους πολίτες σου με νοητική υστέρηση (ένας όρος-λάστιχο που περιλάμβανε όλους όσους δεν ήταν "lagom", δηλαδή "καθωσπρέπει") μέχρι τη δεκαετία του 1960.

  Δεν μπορείς να λες ότι είσαι η χώρα της ειρήνης όταν ο πρωθυπουργός σου Όλαφ Πάλμε πουλάει οπλικά συστήματα στην Τουρκία, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ότι η Τουρκία θα τα χρησιμοποιήσει για να σφάξει τους Κούρδους.

  Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αδέσμευτη χώρα, όταν έχεις 500 στρατιώτες σου υπό τις εντολές των ΗΠΑ να καταπιέζουν, να ταπεινώνουν και να σκοτώνουν τους Αφγανούς.

  Δεν μπορείς να λες ότι είσαι το σοσιαλιστικό κοινωνικό κράτος - παράδεισος όταν βασίζεις την ευμάρειά σου στις πολυεθνικές σου, οι οποίες εκμεταλλεύονται με τον στυγνότερο τουρμποκαπιταλιστικό τρόπο τον ιδρώτα των εργατών τους σε διάφορες τριτοκοσμικές χώρες. Καμμία χώρα δεν έχει περισσότερες πολυεθνικές αναλογικά με τον πληθυσμό της από ό,τι η Σουηδία.

  Φτάνει πια με την υποκρισία τής Σουηδίας. Η Σουηδία πρέπει να κοιταχτεί στον καθρέφτη, αλλά δεν το κάνει, γιατί φοβάται μήπως δεν αντέξει αυτό που θα δει, όπως η ηρωίδα Κάριν στο "Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη" τού Μπέργκμαν.

 3. κριτικόςλόγος avatar
  κριτικόςλόγος 12/12/2010 10:31:08

  Δολοφονία Ούλωφ Πάλμε, ένταλμα σύλληψης για τον Ασσανζ, προειδοποιητικά μηνύματα για βόμβες αλλα και επίθεση. Πόσο "ουδέτερη" είναι η χώρα;

 4. Orestios avatar
  Orestios 12/12/2010 10:49:28

  Ας πρόσεχαν οι Ευρωπαίοι.
  Το πάρτυ του "όλοι είμαστε ίδιοι" τελείωσε.

 5. Rotarmist avatar
  Rotarmist 12/12/2010 12:23:05

  Η Σουηδια ειναι κρυφο μελος του ΝΑΤΟ. Δεν ηταν βεβαια και ποτε ουδετερη.Καμια Σκανδιναυικη χωρα δεν ηταν ποτε. Ειναι και φιλοτουρκες ιδιως η Σουηδια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.