#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/05/2008 23:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή των αποκαλύψεων

Θυμάστε που στα  «Έντεκα ερωτήματα για την Siemens ζητούν απάντηση» γράφαμε για μια βίλα στις Σπέτσες και άλλα πανάκριβα ακίνητα σε πλούσιες συνοικίες και νησιά του Αιγαίου που απέκτησαν με τον ιδρώτα του προσώπου τους στελέχη της ΜΗΖΕΝΣ; Η βίλα στις Σπέτσες ανήκε στο στέλεχος της ΝΔ και της Ζήμενς κ. Δ. Νέγρη. Κι εκεί παντρεύτηκε (με ένα γάμο που άφησε εποχή ο γιός του) την κόρη του κ. Γεωργίου ο οποίος ήταν γενικός διευθυντής της Ζήμενς και του αποδίδεται ο κωδικός «Σάμος». Βιάστηκαν λοιπόν όσοι μας επέκριναν τότε ότι τάχα «παίζουμε παιχνίδια», επειδή δεν γράφαμε τα ονόματα. Ήταν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων και των μπλόγκερς και η συνεχής πίεση που ανάγκασαν την κ. Α. Μάρκου να πάει στην εισαγγελία και να αρχίσει να μιλάει για να προστατεύσει τον εαυτό της.  Και φυσικά βρισκόμαστε ακόμα στις παρωνυχίδες της υπόθεσης. Τα υπόλοιπα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν. Τα σοβαρά και μεγάλα. Για παράδειγμα: Ποιες ήταν οι σχέσεις ενός εκ των αναφερομένων στην κατάθεση της κας Μάρκου, με μεγάλο οικονομικό παράγοντα του τόπου; Πως ωφελήθηκε ο δεύτερος στο έργο μεγάλου τηλεπικοινωνιακού δακτυλίου; Βλάφτηκε η Siemens και ο ΟΤΕ από αυτό; Ποίοι άλλοι ενεπλάκησαν στην  υπόθεση του «δακτυλίου»;  Θυμηθείτε και τα υπόλοιπα ερωτήματα:
Τα έντεκα ερωτήματα για την Ζήμενς έγιναν δεκαπέντε 
Έντεκα ερωτήματα για την Siemens αναζητούν απάντηση

ΣΧΟΛΙΑ

 1. SPETSOPOULA avatar
  SPETSOPOULA 13/05/2008 00:17:02

  Είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα !!!!!

  Ξέρετε τη είναι ο Λιάκος Γεωργίου ??
  Γάτα με πέταλα με τα λεφτάκια βέβαια της SIEMENS άρχισε τα παιχνιδάκια στο χρηματιστήριο τότε με τις φούσκες . Αν το ψάξεις καλά θα τον βρεις σε πολλά.
  Είναι βλέπεις οικονομοτεχνικός διάολος , με την Telepassport εμφανίσθηκε εκεί στο Δ.Σ της εταιρίας με την κυρία Γεωργίου μετά έβαλε και το γιο να παίζει σε άλλες
  Τηλεπικοινωνιακές εταιριούλες . Μα βρε παιδιά είναι δυνατόν να έχει κλέψει λεφτά ο Λιακος από την SIEMENS???? Μα φυσικά και όχι τα λεφτάκια αυτά κύριε Αθανασιου τα έχει βγάλει με ιδρώτα και η γάτα θα σας το αποδείξει ότι τα έχει κερδίσει ξέρετε από που???? Από το χρηματιστήριο βέβαια ουυυυφφφφφφφφφφφ....
  Ψάξτε λίγο και το Σωτηράκη το γιο του πάντως η γυναίκα του η Νέγρη δεν πλένει πιάτα .

 2. thanos avatar
  thanos 13/05/2008 00:38:28

  Ti Negrh kai Gewrgiou, gia ton allon pote th'akousw. Poion?? ton XA XA XA XA.

 3. SPETSOPOULA avatar
  SPETSOPOULA 13/05/2008 00:41:41

  O Ένας ζήλευε τον άλλον Ο ΤΑΧΙΣ τον SAMOS

  Χρήστο μην ανοίγεσαι έτσι θα σε πάρουνε χαμπάρι οκ Λιάκο
  Σκέφτομαι να Πάρο και στο Λονδίνο ένα σπίτι εκτός από την Πάρο την Αντίπαρο και το Γαλαξίδι .

  Ο Λίακος η Γάτα κρατούσε πισινές και το πρόβλημα του ήτανε πως θα βρει κάποιον να του ανοίξει λογαριασμό , καλά τόσο δύσκολο είναι συμπέθερε έχω διαμάντι γυναίκα για την δουλειά αυτή .

  Συμπέθερε έχω και κότερο πάμε μια βόλτα :)
  Κανόνισε μου και πιπινάκια όχι από την Ομήρου ξέρεις εσύ
  Πληρώνει η SIEMENS μην ξεχάσουμε να περάσουμε και από την Παναγία της Τήνου να ανάψουμε Λαμπάδα , στο Όνομα του Werner fon Siemens ..

 4. SPETSOPOULA avatar
  SPETSOPOULA 13/05/2008 00:43:30

  ;) (@)

 5. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 13/05/2008 01:31:08

  Πού είναι ο "ΜΟΥΡΓΟΣ";

 6. Markos avatar
  Markos 13/05/2008 09:04:16

  > Ποιες ήταν οι σχέσεις ενός εκ των αναφερομένων
  > στην κατάθεση της κας Μάρκου, με μεγάλο οικονομικό
  > παράγοντα του τόπου; Πως ωφελήθηκε ο δεύτερος στο
  > έργο μεγάλου τηλεπικοινωνιακού δακτυλίου;

  Μπόμπολας και "Αττικές";

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.