#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
25/02/2012 08:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βρήκαν το κόλπο με τον εκατομμυριούχο βουλευτή για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμοΚαι ξαφνικά, εν μέσω εφαρμοστικών νόμων, περικοπών, διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας, νέων μέτρων που έρχονται και γενικευμένης φτώχειας που ακόμη δεν έχουμε δει, «έσκασε» το θέμα του εκατομμυριούχου βουλευτή που έβγαλε τα λεφτά του στο εξωτερικό.

Το θέμα ανακίνησε ένας πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής, εκλεκτός της προηγούμενης κυβέρνησης ρίχνοντας τη «βόμβα» του μέσα στη Βουλή, χωρίς όμως να δώσει όνομα.

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος, μετρ της επικοινωνίας και της λογικής «άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε» έσπευσε χθες να ενισχύσει το θέμα: «Δεν είναι ένας ο πολιτικός, είναι πάρα πολλοί και μαζί και μέλη των οικογενειών τους που έβγαλαν εμβάσματα εκατομμυρίων στο εξωτερικό», είπε ρίχνοντας λάδι στη φωτιά και κάνοντας άνω – κάτω το πολιτικό σύστημα.

Έτσι, εδώ και τέσσερις ημέρες, και μόλις μία εβδομάδα μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Βρυξέλλες, όλη η Ελλάδα ασχολείται με τους πιθανότατα νόμιμους αλλά «ανήθικους» βουλευτές.

Ξαφνικά ο κ. Βενιζέλος και η κυβέρνηση ανακάλυψαν το πόθεν έσχες και ότι πρέπει να γίνει έλεγχος σε όλους τους πολιτικούς.

Ξαφνικά ο υπουργός Οικονομικών βρήκε εχθρούς να πολεμήσει, βρήκε θύματα να ρίξει στην αρένα του Κολοσσιαίου προκειμένου ο πεινασμένος λαός να ξεχάσει την πείνα του.

Δεν έχει σημασία αν οι πολιτικοί έστειλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Αυτό είναι άλλο θέμα, κι όταν αποκαλυφθούν τα ονόματά τους ας τους ρίξει ο λαός πίσσα και πούπουλα.

Το βασικό θέμα που μπαίνει στο τραπέζι πίσω από όλη αυτή την προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι η υποκρισία του ίδιου του πολιτικού συστήματος και των σημερινών διαχειριστών τους.

Κάποιοι αποφάσισαν να ταΐσουν θεάματα τον κόσμο αφού πρώτα του παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα. Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα κι όποιος πάρει ο χάρος.

Διότι οι πολίτες, έτσι οργισμένοι που είναι, θέλουν μόνο θέαμα.

Θέλουν διαπόμπευση πολιτικών, παραιτήσεις, ρεζιλίκια στην τηλεόραση, γενικώς ένα χαμό, μια φασαρία γύρω από το πολιτικό σύστημα.

Και φυσικά, αυτοί που έστησαν υπέροχα αυτό το παιχνίδι, τρίβουν τα χέρια τους. Θα έχουμε να λέμε και να γράφουμε για πολύ καιρό.

«Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος» θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς.

Και μέχρι να βγουν τα στοιχεία, μέχρι να παίξουμε λίγο τις κουμπάρες και μέχρι να αποφασίσουν να αποκαλυφθούν όλα και να «τιμωρηθούν» οι κακοί, θα περάσει αρκετός καιρός.

Μέχρι τότε, θα έχουν περάσει τα ανάλγητα μέτρα, θα έχει περάσει η εξεταστική για το έλλειμμα, θα πλησιάζουμε τις εκλογές και μην απορήσετε αν δείτε ονόματα που θα βολεύουν ορισμένους στο προεκλογικό παιχνίδι.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Λες και τόσα χρόνια που τα πόθεν έσχες ορισμένων πολιτικών είναι τίγκα στα ακίνητα, στα μετρητά και στις μετοχές, αυτό δεν είναι σκάνδαλο. Ξαφνικά κάποιοι κατέβηκαν από τον Άρη και έπεσαν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Τόσα χρόνια δε λέμε ότι το έσχες δεν έχει σημασία αλλά έχει το πόθεν;

Από που τα βρήκατε κύριοι πολιτικοί; Αυτό είναι το ερώτημα πολλά χρόνια πριν. Κι όχι τώρα που καίγεται ο τόπος.

Αριστερός Ψάλτης

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΠ avatar
  ΜΠ 25/02/2012 09:06:16

  Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το όνομα και δεν ανήκει στη Ν.Δ. ...

 2. Καλλίξενος avatar
  Καλλίξενος 25/02/2012 09:09:27

  Για σιγά φίλοι μου, ο/η βουλευτής σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και νόμιμα απόκτησε το εκατομμύριο και νόμιμα τόβγαλε έξω. Προς τι λοιπόν η βαβούρα; Στα παλιά χρόνια οι τύραννοι έστρεφαν τους μη έχοντες εναντίον των εχόντων για να κυβερνούν ανενόχλητοι. Μήπως και τώρα κάνουν το ίδιο; Καταπίνουμε αμάσητο ότι μας σερβίρουν τα ΜΜΕ υποσκάπτοντας ουσιαστικά την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία κι εμείς αναρωτιόμαστε εν το νόμιμο είναι και ηθικό; Δίκαιο είναι; (….για κάθε προνόμιο που νομοθετήσαμε . . . θυμάστε;)

 3. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 25/02/2012 09:12:46

  Καυστικό καί εὒστοχο ἂρθρο,ὃ μως σέ ἓνα σημείο δέν συμφωνῶ: λές ὃτι οἱ πολίτες ἒτσι ὁργισμένοι πού εἶναι θέλουν μόνο θέαμα...,μά μόνοι τους οἱ πολιτικοί μας προσφέρουν τό θέαμα καί ἐμεῖς οἱ πολίτες παρακολουθοῦμε ἀποσβολωμένοι! Μόνοι τους διαπομπεύονται,ρεζιλεύονται στήν τηλεόραση καί μᾶς προσφέρουν αὐτό τό χαμό. Ἒπειτα καί κάτι ἂλλο,ἐδῶ πού φτάσαμεἐμένα δέν μέ ἐνδιαφέρει νά μάθω ποιός ἒβγαλε τό μύριο ἒξω,φτάνει πού ἂκουσα ὃτι ἒγινε ἀπό κάποιον,ἐνῶ μᾶς λένε,ἐσεῖς κορόϊδα φέρτε τά λεφτά στίς τράπεζες ἐνῶ ἐμεῖς τά βγάζουμε ἒξω...,καί ξέρετε κάτι; ἐδῶ τό βλέπω μέ τά μάτια τῶν ἐταίρων μας,δέν κοιτοῦν ποιοί βγάζουν τά λεφτά τους ἒξω,ἀλλά ὃτι ὑπάρχουν πολιτικοί πού τό κάνουν...καί ἒτσι τούς παίρνει ἡ μπάλα ὃλους...

 4. Maro Petouni avatar
  Maro Petouni 25/02/2012 09:25:09

  To κόλπο είναι παλιό και καλά στημμένο. Αυτός ο λαός όμως πόσο δικαιολογείται να χειραγωγειται χρόνια τώρα. Έλεος....

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ Maro Petouni 25/02/2012 14:29:33

   Ως πότε επιτέλους?

 5. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 25/02/2012 09:52:36

  Ποιον λαό άραγε εκπροσωπεί ένας βουλευτής με καταθέσεις ενός εκατ. ευρώ;
  Τον λαό που μαζεύει τα απομεινάρια από τις λαϊκές;
  Κάτι σαν βουλή των Λόρδων μου θυμίζει η "δημοκρατική" κατάντια μας.

  • juliet avatar
   juliet @ Strange Attractor 25/02/2012 10:35:48

   Tον λαό που με το που θα του πουν ''λεφτά υπάρχουν'' πάλι θα ξεχάσει και θα πάλι θα ξαναψηφίσει .Πάντα υπήρχε κόσμος που μάζευε απομεινάρια ..απλά τώρα τ΄απομεινάρια έγιναν σκουπίδια.

 6. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 25/02/2012 11:53:51

  Ευστοχότατες παρατηρήσεις και συμφωνώ απόλυτα..αν ο βουλευτής είναι του πασόκ, τότε βλέπουμε ότι ο Γαπ είπε την αλήθεια...και λεφτά υπάρχουν κι αυτοί τα έχουν...

  • juliet avatar
   juliet @ ΕΥΑ 25/02/2012 13:19:13

   Εύα,
   αν ο βολευτής είναι του πασόκ ....να είσαι σίγουρη αν ήτανε του πασοκ και δεν θέλανε να διαρρεύσει δεν θα μάθαινες τίποτε...εκτός αν είναι από εκείνους που πρέπει να θυσιαστούν στο βωμό της εντιμότητας και διαφάνειας ,της μετάλλαξης δηλ.

   • ΜΠ avatar
    ΜΠ @ juliet 25/02/2012 14:01:29

    juliet θα φύγει και θα πει και ένα τραγούδι.

    • juliet avatar
     juliet @ ΜΠ 25/02/2012 16:51:10

     ΜΠ
     μάλλον κάνεις τον αφελή...τραγουδάκια λένε τόσα χρόνια .... τύπου, θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου......και τους καμαρώναμε που χορεύαν και έριχναν ζεμπεκιές .Να εύχεσαι όχι να φύγουν αλλά να τιμωρηθούν για τις αδικίες που έκαναν σε βάρος της Ελλάδας.Δεν είπα των Ελλήνων .Η Πατρίδα θα πρέπει να μένει ατόφια ,περήφανη για τις επόμενες γενιές.Ανθρωπος απάτρις δεν έχει σεβασμό ,δεν έχει αξιοπρέπεια είναι να απομεινάρι στα σκουπίδια των εθνών.Διάβασα και άλλα σχολιά σου και μακάρι να πίστευες στην πειθαρχία και τις αποφάσεις του αρχηγού του κόμματος όπως πιστεύεις αυτό που γράφει πιο πάνω. Οι αποφάσει δύσκολες οταν απέναντι υπάρχουν εχθροί με δυνατούς προστάτες και εμείς αδύναμοι να τρωγόμαστε για μικρά ασήμαντα πράγματα που δεν θα φέρουν ευημερία και ανθρώπινη αξιοπρέπεια .Φιλικά.

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ juliet 25/02/2012 15:26:50

    Κάτι σαν τον Εφραίμ δηλαδή....

 7. ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
  ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 25/02/2012 13:48:54

  Την ώρα που ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δίνει μάχη για να φύγει η χώρα απο την εποχή αβεβαιότητας και να μπούμε στην εποχή ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ και να αποφύγει η χώρα αυτό που λέμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ κάποιες πολιτικές δυνάμεις και μέσα ενημέρωσης τροφοδοτούν την επικαιρότητα με ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ περί δήθεν ηθικής πολιτικής πράξης του τύπου 'ένας βουλευτής φυγάδευσε 1 εκατ. ευρώ'.

  Αντί να έχουμε 'καθαρό μυαλό' και να 'ζυγίζουμε με ακρίβεια' τις πραγματικές πολτικές θέσεις των πολιτικών κάποιοι προτιμούν η κοινωνία να βρίσκεται σε απόγνωση,σύγχυση,κανιβαλισμό και χωρίς ελπίδα εξόδου απο την κρίση.

  Ο Αντώνης Σαμαράς πολύ έγκαιρα προειδοποίησε οτι δεν θα αφήσει την χώρα ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. Οι εκλογές και το βάθρο της δημοκρατίας είναι η ΠΥΛΗ για το αύριο.

  'Όσες πολιτικές δυνάμεις και πολιτικά πρόσωπα' μέσα και έξω απο την χώρα ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΕΧΝΙΤΑ τον χρόνο των εκλογών λειτουργούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εις βάρος και της χώρας και της Ευρώπης.

  Την 'κερκόπορτα της χώρας και της Ευρώπης συνολικά' που άνοιξαν κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι με την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ θα την 'κλείσει' μιας διαπαντώς με τις εκλογές ο Αντώνης Σαμαράς.

 8. Κυριάκος. avatar
  Κυριάκος. 25/02/2012 14:20:57

  Nα καταργήσουν , εδώ και τώρα, τον Νόμο που εμποδίζει να πούνε το όνομά του. Ή ,αν είναι άντρες , να πούνε το όνομά του και ας τιμωρηθούνε από το Νόμο , που αυτοί έχουν ψηφίσει. Αλλά ,όχι μόνο αυτουνού, όλων αυτών που είπε ο Μπένυ.

 9. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 25/02/2012 20:10:03

  Ενας βουλευτης εβγαλε 1 εκ. εξω που ειναι "ανηθικο" και οχι "παρανομο", και ολα τα αλλα ολων ή των περισσοτερων βουλευτων, δημαρχων, νομαρχων, γραμματεων, κλπ. ειναι νομιμα. Θα βρεθει ο τυπος αυτος, παραμονες εκλογων (εαν γινουν), και θα εξιλεωθει ολο το σαπιο πολιτικο συστημα. Μεχρι να βρεθει, θα εχουν τα καναλια να ασχολουνται με τον αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.