07/08/2008 16:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βρέθηκε και ο διάδοχος του Ζορμπά

Τον αντεισαγγγελέα του Αρείου Πάγου Στυλιανό Γκρόζο, επέλεξε το 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ως νέο πρόεδρο της Επιτροπής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος) που αντικατέστησε την Αρχή Ζορμπά. Το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, όρισε αναπληρωματικό το επίσης αντεισαγγελέα Γιώργο Παντελή. Όπως εξάλλου γράφαμε χθες (Η κυβέρνηση τρέμει τις έρευνες για την Ζήμενς) με απόφαση του ΑΔΣ αναλαμβάνουν προϊστάμενοι:  Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κυριάκος Καρούτσος, ο οποίος θα καταλάβει τη θέση του εισαγγελέα Εφετών Γιώργου Κολιοκώστα. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Ιωάννης Σακελλάκος, Εισαγγελέας Εφετών. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά ο Ιωάννης Προβατάρης, Αντεισαγγελέας Εφετών. Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, Αντεισαγγελέας Εφετών και στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Μπόμπολης, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 07/08/2008 23:10:13

  Σας ενοχλεί κάποιος;
  Θέλετε να τον αντικαταστήσετε με τρόπο που να μην δημιουργηθή κανένα πρόβλημα στο μέλλον;
  Η εταιρία μας σας προτείνει τη λύση!
  Βάλτε στη θέση του τον άνθρωπο που δεν γεννήθηκε ποτέ! Δωρίστε στον μέλλοντα πατέρα του τα αντισυλληπτικά "Κοκκινοσκουφίτσα".
  Σε όλα τα καλά καταστήματα και τα φαρμακεία.
  Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για όλη την Ελλάδα: "Βίλδερβεργ".

 2. Ο Χαζος του χωριου avatar
  Ο Χαζος του χωριου 08/08/2008 18:40:28

  Κοκκινοσκουφιτσα λεγεται το προφυλακτικο του κακου λυκου?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.