#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/07/2011 09:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βρέθηκε ένας οπαδός του ΓΑΠ ...στην ΆρταΤο να ζεις σε γυάλινο πύργο και να σου περιγράφουν μία άλλη πραγματικότητα έχεις ίσως ένα λογικοφανές ελαφρυντικό, το να βλέπεις όμως με τα μάτια σου, περισσότερους ΜΑΤατζήδες από τους υποστηριχτές σου, είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει.

Αυτό δεν ισχύει όπως φαίνεται για τον GAP ο οποίος πορεύεται σε άλλα μονοπάτια χωρίς λαϊκά ερείσματα και προγραμματικές δεσμεύσεις.

Έχουμε συνειδητοποιήσει, νομίζω όλοι πια, ότι αυτή η "κυβερνητική κουστωδία" δρα ως μία παρέα, η οποία έχει αποξενωθεί από τους εντολείς της, οι οποίοι όπως φαίνεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξαπατήθηκαν, όταν του εκχώρησαν την συνταγματική εξουσία  για καλύτερες μέρες και αντί αυτών βλέπουν έναν αδίσταχτο κοινοβουλευτικό δικτάτορα να τους αδειάζει τις τσέπες, όσοι ακόμα έχουν περιεχόμενο μέσα σε αυτές, και να μας οδηγεί όλους μαζί μέσα από διλήμματα και απειλές από αβεβαιότητα σε αβεβαιότητα και από φόβο σε φόβο... και στο τέλος αντί να βλέπουμε φως στο τούνελ... υποψιαζόμαστε τα χειρότερα και ίσως να συμβεί και το απευκταίο της χρεοκοπίας.

Για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε.

Περισσότερα: http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 30/07/2011 10:05:52

  Εκπληκτικός ο τίτλος!

 2. Σοφία avatar
  Σοφία 30/07/2011 10:23:44

  να πληρωσει το χρεος αυτος και οι εναπομειναντες ηλιθιοι! οχι εμεις...

 3. armagedon avatar
  armagedon 30/07/2011 10:46:36

  ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Η ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ

  • mind trap avatar
   mind trap @ armagedon 30/07/2011 15:56:55

   ....ή αλβανός. Μόνο τέτοιοι αξίζουν για ψηφοφόροι του Γιωργάκις.

 4. alakran avatar
  alakran 30/07/2011 10:50:35

  Στη φωτογραφία η ύλη έρχεται σ'επαφή με την αντι-ύλη.Ήδη η μαύρη τρύπα που δημιουργήθηκε ρούφηξε το σύμπαν και εμείς τώρα ζούμε σε καθεστώς μη-πραγματικότητας,

 5. prasini anaptixi avatar
  prasini anaptixi 30/07/2011 10:51:32

  Βασίλης Λεβέντης.

 6. vaggelis avatar
  vaggelis 30/07/2011 11:11:36

  την επομενη συγκεντρωση στην ΑΡΤΑ να τη κανει σε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 30/07/2011 11:15:39

  Τον βλέπω τον πειραγμένο αυτό τύπο να γίνεται υφυπουργός οσονούπω!
  Οι άλλοι μήπως καλύτεροι είναι;
  Τουλάχιστον αυτός είναι και πιστός και ιδεολόγος.

 8. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 30/07/2011 11:33:00

  Πως φαίνονται οι δουλευταράδες,πάντα ο άρχοντας χωρίς σακάκι,ίδρωσε να μας σώσει ο μπαγάσας.....

 9. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/07/2011 11:54:25

  1. Ηθικός αυτουργός για τις 500 αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών το 2010 και τις 150 αυτοκτονίες το πρώτο τρίμηνο του 2011.
  Δύο αυτοκτονίες την ημέρα.

  Έχει ξεκληριστεί μια μικρή πολίχνη σε δύο χρόνια από τους αυτοχειριασμούς Ελλήνων (άνδρες, μέσης ηλικίας 40-55, αλλά και νέοι άνεργοι stagiers, οικογενειάρχες, κατεστραμμένοι και άνεργοι)
  Αυτά τα νούμερα είναι αυτά που με τη βία μαθαίνουμε, διότι πολλές αυτοκτονίες ΔΕΝ δηλώνονται από τους συγγενείς, για τους γνωστούς λόγους της ταφής τους.

  2. Ηθικός αυτουργός και άμεσος δόλιος συνεργός στις δολοφονίες και ληστείες μετά βαρύτατου τραυματισμού ηλικιωμένων Ελλήνων-Ελληνίδων από τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ εισβολείς, για τους οποίους ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ να εισέρχονται ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ στη χώρα και να εποικίζουν και να καταστρέφουν τις γειτονιές της Αθήνας - ΜΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ- και από την άλλη να συλλαμβάνονται ΑΜΕΣΩΣ αν επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Ευρώπη.

  Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τους αφήνουν να έρχονται όλοι αλλά συλλαμβάνονται και όλοι όσοι προσπαθούν να φύγουν προς Ιταλία;

  ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

  3. Ηθικός αυτουργός με το κατάπτυστο λαθρονομοσχέδιο της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας και της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ της ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ και των παιδιών των Ελλήνων που ξαφνικά από μια ωραία Αθήνα βρέθηκαν να διαβιούν σε ένα εξαθλιωμένο γκέτο, και τα παιδιά τους να πηγαίνουν στο σχολείο και να είναι υποχρεωμένα να περνάνε μέσα από συμμορίες Αφρικανών Προαγωγών και Εμπόρων Ναρκωτικών με Χρυσές Αλυσίδες και Προκλητική Μαφιόζικη Συμπεριφορά.

  Βεβαίως, αντιλαμβανόμαστε όλοι οι Ελληνες ότι η εντολή να μπαίνουν όλοι οι λαθρομετανάστες στη χώρα έρχεται από ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, από τα πραγματικά αφεντικά του, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, τον Γαμημένο ΟΗΕ και του Υπερεθνικούς ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ Οργανισμούς.

  Ερώτηση: ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΟΗΕ έχει υποτίθεται ξοδέψει δισεκατομμύρια για τη σίτιση των λαών της Αφρικής;

  Γιατί επιτρέπει την τωρινή γενοκτονία της Σομαλίας;
  Γιατί δεν την απέτρεψε ο περίφημος Γαμημένος ΟΗΕ;

  Τόσα δισεκατομμύρια οι παγκόσμιοι υπερπάμπλουτοι φίλοι γιατί δεν τα έδωσαν για να καταπολεμήσουν την ξηρασία και να αρδεύσουν τις ερήμους της Αφρικής τόσα χρόνια;

  Και γιατί μόλις ήθελε να το κάνει αυτό ο ημι-άγριος ο Καντάφι, τον εξόντωσαν;

  Ας τα αφήσει λοιπόν τα ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ οτι δήθεν τον ενδιαφέρουν οι μαύροι και τα γκέτο των μαύρων!

  Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΟΗΕ και τα Παγκόσμια Αφεντικά του το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διατηρούν εκατοντάδες χρόνια τώρα εξαθλιωμένους πληθυσμούς στην Αφρική και στην Ασία για να ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ εμβόλια σε ανθρώπους, για να ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ με ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ και για να έχουν ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ να αναπληρώνουν το ακριβό σχετικά εργατικό δυναμικό στη Δύση, αλλά και για εφεδρεία στις αναπτυσσόμενες χώρες.

  Ωστε να "χαμηλώσει" απότομα το βιοτικό επίπεδο των δυτικών και να συνεχίσουν οι γαμημένες παγκόσμιες εξαρτημένες κοκαϊνομανείς "ελίτ" του 2% να κατέχουν τον παγκόσμιο πλούτο.

 10. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/07/2011 12:03:22

  Και αυτός ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΟΗΕ και οι περίφημοι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και οι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΦΟΡΩΝ" γιατί δεν εφάρμοσαν ποτέ ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των λαών της Αφρικής για να καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα να φέρνουν 10 παιδιά μέσα σε ένα κόσμο λάσπης, πείνας, πολλαπλασιαζόμενου aids και ασθενειών;

  Παρά ξοδεύονται δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων εμβολίων και αεροπλανικών βοηθειών της μίας φρατζόλας για μια απελπιστική κατάσταση μαύρης τρύπας, όπου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ο κόσμος παλεύει να καταπολεμήσει την πείνα και την εξαθλίωση στην Αφρική και στην Ασία και πάντα είμαστε στο σημείο μηδέν της κόλασης;

 11. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/07/2011 12:08:56

  Και μη μου πείτε ότι στην Αφρική οι κλιματικές συνθήκες είναι δύσκολες και δεν γίνονται αυτά, διότι θα φέρω το παράδειγμα του Ισραήλ -βλέποντας το σωματοφύλακα αυτοκολλητάκι στην εικόνα- όπου τις άνυδρες, κατάξερες ερημους και υπό υψηλές θερμοκρασίες μπόρεσαν και τις άρδευσαν και τις φύτευσαν και έφτιαξαν εύφορες καλλιεργήσιμες πεδιάδες και δάση, μεταμορφώνοντας το τοπίο.

 12. Chris Theocharis avatar
  Chris Theocharis 30/07/2011 12:09:14

  Καλά, φοβερό το βιντεάκι, ειδικά στο σημείο που ο εν λόγω οπαδός πέφτει θύμα "κλοπής" της ΠαΣοΚικής του σημαίας και τρέχει στο κατόπι του τολμηρού αγανακτισμένου, ο οποίος την κομματιάζει κανονικά!

  (Τέτοια μεγαλεία έχω να δω από το 2008, όπου οι θερμόαιμοι Ιρλανδοί -οπαδοί των Boston Celtics- πήρανε στο κυνήγι τους λιγοστούς τολμηρούς οπαδούς των Lakers που εμφανίστηκαν στη Βοστώνη για τους τελικούς του ΝΒΑ και κάψανε/σκίσανε ουκ ολίγες κίτρινες σημαίες. Αυτό, για να μη βαυκαλιζόμαστε ότι μόνο σε μας συμβαίνουν...)

 13. TopGunZ avatar
  TopGunZ 30/07/2011 12:14:30

  Πες τα χρυσόστομη! Αυτό φωνάζω εγώ τόσα χρόνια σε φίλους και γνωστούς, ότι όλο αυτό το πανηγυράκι της φιλανθρωπίας προς την Αφρική είναι μια ακόμα μπίζνα με γιουνισεφιές και γιατρούς χωρίς ματοτσίνορα. Γιατί ΤΟΣΕΣ δεκαετίες μας βομβαρδίζουν με σπαραξικάρδιες διαφημίσεις για να συνδράμουμε για εμβόλια και δεν φτιάχνουν ένα προστατευόμενο φαρμακευτικό εργοστάσιο? Γιατί δεν φτιάχνουν αρδευτικά έργα? Γιατί βομβαρδίζουν όποιον πετρελαιά λαό δεν τους κάνει τσαχπινιές, αλλά αφήνουν μια ντουζίνα καθυστερημένους πολέμαρχους να αιματοκυλούν την μαύρη ήπειρο? Χρηματοδοτούμε τα πειράματα των φαρμακευτικών προιόντων, το ανθρώπινο δυναμικό των ορυχείων εξόρυξης μετάλλων και πολύτιμων λίθων και την βιομηχανία όπλων, αντί για σχολεία, απασχόληση, υγεία.

 14. Wolf avatar
  Wolf 30/07/2011 12:40:17

  Ελάτε τώρα, μη λέτε κακίες για τον άνθρωπο.
  Υπάρχει απάντηση σ αυτό που έκανε.
  Ο άνθρωπος ήταν σε κρυογένεση -τον είχε καταψύξει ο Αντρέας, έτσι για μια ώρα που θα χρειαζόταν, βρε παιδί μου- για 30 χρόνια και τον ξύπνησαν εκείνο το πρωί της επίσκεψης.
  Ε του έδωσαν και μια σημαία και βγήκε.
  Αν ήξερε θα έβγαινε?
  Για δείτε το και έτσι...

 15. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 30/07/2011 13:02:46

  ...σπάνια φωτογραφία. Σὲ λίγο συλλεκτική...

 16. στα περιξ avatar
  στα περιξ 30/07/2011 13:18:25

  Είναι ο ίδιος που πέρυσι του χάρισε τη σύνταξή του για την πατρίδα!

 17. Southlancer avatar
  Southlancer 30/07/2011 15:08:34

  Μα..κας με περικεφαλαία, για κάτι τετοιους χρειάζεται επιπροσθετος φόρος βλακείας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.