Βούτσης για «πόθεν έσχες»: Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα
15/10/2015 14:59
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βούτσης για «πόθεν έσχες»: Θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης παρουσίασε τη δική του εκδοχή για την υπόθεση Σταθάκη και το προβληματικό πόθεν έσχες, τονίζοντας πως η υπόθεση είναι αισθητά διαφορετική, ενώ υποστήριξε πως ότι: όταν τελειώσουν όλα αυτά θα εκπλαγείτε πόσο καθαρά είναι όλα πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες που γίνονται.

Αν και αποσαφήνισε ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα αλλά της επιτροπής ελέγχου της Βουλής για τα «πόθεν έσχες», η παραπάνω φράση του θεωρήθηκε ότι δεν περιοριζόταν μόνον στο αμιγώς διαδικαστικό μέρος της υπόθεσης, το οποίο ούτως ή άλλως θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει έως την ερχόμενη εβδομάδα καθώς οι φήμες συνεχίζουν να οργιάζουν σπιλώνοντας την πολιτική εικόνα της κυβέρνησης.

Ο ίδιος άλλωστε εκτίμησε ότι «την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει», κάτι που επιβεβαίωσε και ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων της επιτροπής Γ. Βαρεμένος, ο οποίος ερωτηθείς για το πότε πρόκειται να συνεδριάσει η επιτροπή ελέγχου, είπε ότι θα συνέλθει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, τις αναφορές που τον εμφανίζουν ως τον υπουργό ο οποίος δεν δήλωσε ένα εκατ. ευρώ σχολίασε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Ο κ. Σταθάκης φέρεται να ανέφερε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ότι δεν μπορεί να κάνει καμία δήλωση για το ζήτημα, με βάση τον νόμο, και ζήτησε από όλους να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή μέχρι η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής να ολοκληρώσει το έργο της.

Παράλληλα, φέρεται να σημείωσε ότι ο Πρωθυπουργός δεν ζήτησε την παραίτησή του, τονίζοντας ότι η αιτία της κλήσης του στο Μαξίμου το απόγευμα της Τετάρτης αφορούσε οικονομικά ζητήματα τα οποία διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους δανειστές.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.