05/03/2010 11:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά μέτρων και Παπακωνσταντίνου

Ο Παπακωνσταντίνου θα την πληρώσει;

Βάσω Παπανδρέου : «Τα μέτρα ήταν αναγκαία εδώ που φτάσαμε. Αν όμως λαμβάναμε μέτρα τον Οκτώβριο, ίσως δεν θα χρειαζόταν αυτό το σκληρό πακέτο» είπε. «Όταν καίγεται το σπίτι σου, δεν κάνεις διαρρύθμιση στα έπιπλα».

Ι.Κουτσούκος: «Με τις περικοπές κατά 7% στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου επιχειρείται παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις του ιδιωτικού τομέα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εργοδότες» είπε. Επίσης αναρωτήθηκε πώς θα δικαιολογήσει τέτοιου είδους αποφάσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Γ.Φλωρίδης : «Εμείς στηρίζουμε τα μέτρα. Το ΠαΣοΚ τα στηρίζει;» παρατήρησε

Δ. Κουσελάς «Τα μέτρα είναι προφανώς έξω από το ιδεολογικό μας πλαίσιο και μόνο υπό το πρίσμα της σωτηρίας της χώρας από την πτώχευση μπορούν να γίνουν ανεκτά»

Κ.Γείτονας: «Τα μέτρα θα κριθούν από την αλληλεγγύη που θα δείξουμε. Επίσης θα πρέπει να γίνουν δεκτά από τις διεθνείς αγορές»

Ε. Νασιώκας: η καθυστέρηση στη στελέχωση των νοσοκομείων είχε ως αποτέλεσμα να τριπλασιαστεί το έλλειμμά τους τους τελευταίους πέντε μήνες.

Α.Μακρυπίδης: «Τα μέτρα είναι αναγκαία. Έχουμε πείσει όμως ότι είναι δίκαια; Το φορολογικό θα μπορούσε να ισορροπήσει την κατάσταση».

Άλλοι βουλευτές ερμηνεύουν την ανακοίνωση των μέτρων από την κ. Πεταλωτή ως ένδειξη της απόφασης του κ. Παπανδρέου να τον αντικαταστήσει λόγω της αναξιοπιστίας του.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 05/03/2010 11:42:37

  Άρχισε το σόου "καλός μπάτσος-κακός μπάτσος".
  Οι άνθρωποι έχουν πάρει διδακτορικό στην παραπλάνηση!

 2. Σπάρτακος avatar
  Σπάρτακος 05/03/2010 12:03:11

  Της μιάς δραχμής τα γιασεμιά,το κοριτσάκι με τα σπίρτα,αι δύο ορφαναί και μπόλικη δόση Βασιλάκη Καίλα,μας έκαναν και δακρύσαμε.Τι ευαισθησίες κι αυτές των πονόψυχων σοσιαλιστών βουλευτών!!!........Καλά,καλά,μας πείσατε.

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 05/03/2010 12:05:54

  Μα τα μέτρα έγιναν δεκτά από τις αγορές:

  6,38 το επιτόκιο δανεισμού εχθές (για το 0,02% έγινε η φασαρία;)
  Επέκταση και στον Ιδιωτικό Τομέα από Ρεν και Τρισέ.

  Οχι Τιτανικό αλλά ούτε φουσκωτό στρώμα θαλάσσης δεν μπορείτε να καθοδηγήσετε εσείς οι 300 και οι πολιτικές σας επιλογές.
  Τα 300 δις χρέος το έχουν αποδείξει.

  ΥΓ

  -αλήθεια εκείνη η περιβόητη εσωτερική έρευνα για το 1,000,000 ξεπεράστηκε από τις ...εξελίξεις;
  -αλήθεια το ωραίο νομοσχέδιο που οδηγούσε τελικά σε αύξηση των τιμών των φαρμάκων κα Κατσέλη;

  Αλλά δεν ανησυχώ ξεκίνησε ο δίσκος του κ Πετσάλνικου, αναμένω την ανάρτηση στο διαδίκτυο (μαζί με όλες τις αποφάσεις που δημιουργούν δαπάνη χαχαχαχα) τις δωρεές των Υπαλλήλων της Βουλής, για να μην πειραχτούν οι 15οι και οι 16οι και τα επιδόματα πάμε για τον 12ο των ηλιθίων μισθωτών.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Ο Ιθαγενής 05/03/2010 14:02:04

   Ιθαγενή δεν θα οδηγούσε σε αύξηση των τιμών, τουναντίον θα μειωνόταν κατά πολύ οι τιμές. αλλά είναι τεράστια τα συμφέροντα....
   Στις χώρες της ευρωζώνης που πρότεινε η Κατσέλη υπάρχουν ισχυρότατοι ελεγκτικοί μηχανισμοί γι΄ αυτά τα τέρατα...

 4. μας δουλεύουν avatar
  μας δουλεύουν 05/03/2010 12:14:41

  Ο Παπακωνσταντίνου κάνει λάθος επάγγελμα.
  Δεν κάνει για πολιτικός, δημοσιογράφος έπρεπε να γίνει.
  Να τον πάρουνε εκεί στο mega να κάνει δωρεάν διαπιστώσεις και κριτική εκ του ασφαλούς, μαζί με τους υπόλοιπους ρεμπεσκέδες σαν τον Τσίμα, τον Καμπουράκη, τον Πρετεντέρη και τον Οικονομέα.
  Μερικοί άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να διαπιστώνουν όχι να δουλεύουν.
  Όξω φούστη από την παράγκα (έεεε, συγνώμη το ΥΠΕΘΟ εννοώ).
  Μας έκαψες!

 5. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 05/03/2010 12:36:27

  Θέμα ηθικής τάξεως

  Μείζον θέμα ηθικής τάξεως προκύπτει για την κυβέρνηση μετά την καταγγελία του βουλευτή της Ν.Δ. Πάνου Καμμένου ότι «την ώρα που ο ελληνικός λαός καλείται σε θυσίες από τον πρωθυπουργό, τα μέλη της κυβέρνησής του αλλά και της οικογένειάς του, αντί να χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα που επιβαίνουν οι κοινοί θνητοί, μετακινούνται με το προεδρικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας».
  Με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή, ο κ. Καμμένος καλεί τους υπουργούς Αμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, να εξηγήσουν ενώπιον της Βουλής:
  1. Ναι ή όχι και με ποια άδεια χρησιμοποιήθηκε την 13-14 Φεβρουαρίου 2010 για αποστολή στο Abu Dhabi το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας (Προεδρικό Embraeer) με κόστος 7.022,02 ευρώ ανά ώρα πτήσης (πλην άλλων χρεώσεων) ΦΕΚ 116, τεύχος Β’, της 8.2.2010;
  2. Τι έξοδα πληρώθηκαν εκτός αυτού του ποσού 7.022,02 ευρώ ανά ώρα πτήσης, για άδεια υπερπτήσεως, έξοδα προσγείωσης, απογείωσης, έξοδα στάθμευσης, υποστήριξης εδάφους, catering, έξοδα διαμονής, διατροφής πληρώματος κ.λπ. για αυτό το ταξίδι;
  3. Εκτός των κυβερνητικών στελεχών, με ποια ιδιότητα επιβιβάστηκαν επιβάτες χωρίς θεσμική ιδιότητα, συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού σε αεροσκάφος της Π.Α. που διατίθεται μόνο στην ανώτατη πολιτειακή και πολιτική ηγεσία. Ποιοι ήταν;
  4. Να κατατεθούν στη Βουλή το σχέδιο πτήσεως, το έγγραφο επιβατών και έγγραφο φορτίου.
  5. Ποιος ανέλαβε το κόστος και ποιος φορέας πλήρωσε;

  http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=9066

 6. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 05/03/2010 13:19:29

  Συγγνώμη κύριε Καμμένε. Οι Ελληνικές εξαγωγές,είναι στο ναδίρ.Είναι επιλήψιμο να κάνουμε εξαγωγή Ελληνικής κουλτούρας,στέλνοντας στο Abu Dhabi Ελληνες(;) 'συγγραφείς';;;;Ελεος πιά με την λυσσαλέα σας αντιπολίτευση.Μην δείτε κι'ένα ταξιδάκι πολιτιστικών ανταλλαγών....Που κανονικά κύριε Καμμένε μας,θ'άπρεπε γιά το αντίθετο να διαμαρτύρεσθε:Γιατί δεν τον κράτησαν μόνιμα εκεί,ως 'ΦΑΡΟ' της Ελληνικής διαννόησης,να καταυγάζει με το πνεύμα του,τις πετρελαικές γεωτρήσεις !!!!

 7. Orestios avatar
  Orestios 05/03/2010 14:54:22

  Από πότε οι πορδές λέγονται αντίδραση?
  Είναι εξόφθαλμη κοροϊδία οι δήθεν λεονταρισμοί κάποιων βουλευτών.
  Τάχα καλοί εναντίων κακών. Παλιό ΠΑΣΟΚικό κόλπο

 8. ΜΗΤΣΟΣ avatar
  ΜΗΤΣΟΣ 05/03/2010 15:38:43

  Όποιος δεν συμφωνεί με τα μέτρα δεν τα ψηφίψει.Που είναι το πρόβλημα;

  Κοοοοο,κο,κο,κοκοκο!!

  • μας δουλεύουν avatar
   μας δουλεύουν @ ΜΗΤΣΟΣ 05/03/2010 17:59:52

   Μία περιποιημένη μερίδα καναβούρι στον ΜΗΤΣΟΣ.

 9. ΜΑΤΑ avatar
  ΜΑΤΑ 17/03/2010 12:22:46

  ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΛΟΜΟΣΑΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.