#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/06/2011 20:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βορά στους βουλευτές ο ΠαπακωνσταντίνουΑνανεωμένο με τις τοποθετήσεις όλων των βουλευτών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας, με τη συμμετοχή του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Λίγες μόνο ώρες μετά το μαραθώνιο υπουργικό συμβούλιο  τέσσερις  υπουργοί (Λ.Κατσέλη, Μ.Χρυσοχοΐδης, Γ.Ραγκούσης, Δ.Ρέππας) έχουν αναλάβει να βοηθήσουν τον Γ. Παπακωνσταντίνου  στην εκτόνωση του φορτισμένου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της κατάθεσης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ακολουθεί την συμβουλή που του έδωσαν να είναι συγκαταβατικός και προσηνής με τους βουλευτές στο ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά φαίνεται ότι δεν πιάνουν τόπο τα καλά λόγια. Ο υπουργός μίλησε δυο ώρες και παραδέχθηκε πως έγιναν αστοχίες και γι’ αυτό «δεν έχει πετύχει 100% η κυβερνητική πολιτική» (!!). Είπε ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές στο φορολογικό, αλλά για τις ιδιωτικοποιήσεις ανέφερε πως δέχεται μεγάλη πίεση από την τρόικα.

Για άλλη μία φορά η Βάσω Παπανδρέου «πήρε το όπλο της» λέγοντας ότι το υπουργείο δεν έχει σχέδιο, κατηγόρησε τον Παπακωνσταντίνου ότι «χρησιμοποιεί το opengov για να δικαιoλογείτε τους κολλητούς του», ενώ εντυπωσίασε με το κλείσιμο της παρέμβασής της, που είπε πως «όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η Δημοκρατία»!

«Όταν εκβιάζεται η Βουλή, δολοφονείται η Δημοκρατία. Αυτό που έγινε πέρυσι αυτό θα γίνει και φέτος. Δεν υπήρχε σχέδιο ούτε πέρυσι. Αυτό που πάτε να κάνετε και  φέτος έχει μικρά ποδάρια. Η διαδικασία ακριβής δανειοδότησης της χώρας  δεν οδηγεί πουθενά. Χρειάζονται  περισσότερα αποτελέσματα. Αφήστε τα κόλπα με το opengov που συγκαλύπτει τις επιλογές των κολλητών σας».

Απευθυνόμενη δε στον κ. Παπακωνσταντίνου η κ. Β. Παπανδρέου του είπε ότι την είχε αντιμετωπίσει  απαξιωτικά: "Τον Οκτώβριο του 2009 ήμουν στο γραφείο σου και σου είπα να πάρεις μέτρα. Με αντιμέτωπισες σαν ούφο..."

Ο Π. Κουρουπλής τόνισε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι Έλληνας υπουργός Οικονομικών έχει υπογράψει αυτή την δανειακή σύμβαση»

Ο Μ. Κατρίνης πήρε την φράση του Παπακωνσταντίνου για την αστοχία θέτοντας εμμέσως θέμα παραίτησης του υπουργού: «ζητάτε από την ΚΟ να αναλάβει τις ευθύνες της. Εσείς να τις αναλάβετε και κυρίως εκείνοι που έχουν αστοχήσει».

Ο Κ. Γείτονας είπε ότι δεν πρέπει να μειωθεί το αφορολόγητο και ο Α. Μακρυπίδης ότι πρέπει να γίνει στροφή στην ανάπτυξη.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε ότι «ζούμε το τέλος των διλημμάτων, γιατί αποδείχθηκε ότι υπάρχουν πάνω από 1 απόψεις», ενώ σημείωσε ότι «αδειάσαμε τις τράπεζες από καταθέσεις και γεμίσαμε τις πλατείες με κόσμο». Ήταν επικριτικός για το προπαγανδιστικό σποτ της κυβέρνησης λέγοντας ότι «η πολιτική δεν ασκείται στο κενό και αν η επιλογή σας είναι το σποτ, έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι η χώρα γεμίζει με παράνομους μετανάστες και αδειάζει από νέους επιστήμονες».

Η Ελ. Παναρίτη ζήτησε «δομικές αλλαγές που δεν έγιναν ακόμη» προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα χρειαστούν και άλλα μέτρα, ενώ έθεσε το θέμα της έλλειψης ανάπτυξης. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα ως πρόβλημα ρευστότητας και όχι κεφαλαιακής επάρκειας που είναι το σωστό για να υπάρξει ανάπτυξη.

Ο Δ. Καρύδης αναρωτήθηκε «πώς θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο τη στιγμή που στην πλατεία Συντάγματος θα διαδηλώνει μισό εκατομμύριο κόσμος», ενώ ο Γ. Αμοιρίδης τόνισε ότι «δεν είμαστε λογιστές» και το υπουργείο κάνει «λογιστική προσέγγιση». Για το μεσοπρόθεσμο ανέφερε ότι πρέπει πρώτα να περάσει από την πλατεία και αν δεν περάσει από εκεί δεν θα περάσει ούτε από τη Βουλή».

Παραιτήσεις ζήτησε ο Εκτ. Νασιώκας που άφησε αιχμές και για τον πρωθυπουργό ότι δεν μπορεί να σχηματίζει κυβερνήσεις φίλων και υπεράριθμων. Υπογράμμισε ότι «δεν είναι μόνο στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζουμε» και ότι έπρεπε να πουν την αλήθεια τον Οκτώβριο του 2009. «Δεν χρειάζονται εκλογές αλλά μια κυβέρνηση εθνικής ανάγκης και σωτηρίας», πρόσθεσε, αλλά σημείωσε ότι «αν δεν υπάρξει ευρύτερη στήριξη θα πρέπει να προσφύγουμε στη λαϊκή ετυμηγορία».

Σταματήστε να φορολογείτε τους ίδιους και τους ίδιους, είπε ο Λ. Μίχος που εντόπισε «έπαρση αυθεντίας» σε υπουργούς και συνέστησε «αν θέλουμε να θεωρούμαστε δημοκράτες και σοσιαλιστές να ζούμε ως τέτοιοι».

Ανασχηματισμό και διακομματική επιτροπεία στο Υπουργείο Οικονομικών, πρότεινε ο Π. Κρεμαστινός λέγοντας ότι χρειάζονται «πρόσωπα που θα εμπνέουν εμπιστοσύνη, έμπρακτη συναίνεση με τη συμμετοχή στο Υπουργείο Οικονομικών υπουργών εμπιστοσύνης των συναινούντων κομμάτων».

Ο Χρ. Μαγκούφης, που έχει στείλει γράμμα στον πρωθυπουργό για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, έκανε λόγο για «γκαουλάιτερ της τρόικας στα υπουργεία».

Υπέρ της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία, τάχθηκε η Τ. Αντωνίου που επέκρινε τον Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι «μας εξήγησε γιατί το μνημόνιο 2 θα αποτύχει όπως το μνημόνιο 1», ενώ εκτίμησε ότι «δεν βγαίνει το πρόγραμμα».

«Κάποτε, κάποιοι που κορόιδεψαν το λαό, πήγαν στο Γουδή. Αν θέλετε να πουλήσετε βιομηχανίες και κτήματα της Θράκης, σκεφτείτε το καλά» τόνισε ο πρώην προέδρος της Βουλής, Απ. Κακλαμάνης, αλλά ο ίδιος το διαψεύδει

«Δεν μπορούμε να πουλήσουμε ΔΕΗ - ΟΤΕ», είπε ο Θ. Παπαγεωργίου διαπιστώνοντας ανυπαρξία σχεδίου ανάπτυξης και εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν τα ίδια προβλήματα.

Την φορολόγηση του ορυκτού πλούτου, πρότεινε ο Γ. Δριβελέγκας.

«Δεν ξέρουμε που πάμε. Να μπουν κόκκινες γραμμές, ώστε να μην θίξουμε άλλο τα χαμηλά εισοδήματα», είπε ο Σπ. Μαργέλης.

Εκλογές έδειξε και η Σ. Γιαννακά που εκτίμησε ότι «οι 156 δεν μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος για την πορεία της χώρας και την πορεία του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουμε νομιμοποίηση να πάθει το ΠΑΣΟΚ αυτό που έπαθε ο Σόκρατες».

«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν λιγοψυχούν. Αντί να παίρνουμε μέτρα, να καταργούμε οργανισμούς», είπε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος προτείνοντας την κατάργηση 3 οργανισμών στο υπουργείο Ανάπτυξης που αφορούν την ένδυση και την τεχνολογία και κοστίζουν 10 εκατ. ευρώ.

Η Κ. Μπατζελή τόνισε ότι το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί, αλλά δεν έχει παραγωγικό στίγμα και χαρακτήρισε λάθος ένα δημοψήφισμα για την έξοδο από το ευρώ.

Οικουμενική κυβέρνηση θέλει ο Δ. Λιντζέρης που είπε ότι ο Παπανδρέου οφείλει να παραδεχθεί πως η κρίση υπερβαίνει την μία παράταξη, ενώ επέκρινε τον Παπακωνσταντίνου ότι με αλαζονεία ανακοίνωσε νέα μέτρα, χωρίς αυτοκριτική.

Άδικα είναι τα νέα μέτρα, υπογράμμισε η Ν. Γιαννακοπούλου, διαπιστώνοντας ότι «τα κάναμε επικοινωνιακά θάλασσα», ενώ ζήτησε εξατομίκευση ευθυνών στο οικονομικό επιτελείο.

«Δεν βλέπω άλλη δυνατότητα εκτόνωσης από τις εκλογές», ανέφερε ο Ν. Ζωίδης προειδοποίησε ότι το μεσοπρόθεσμο και η πέμπτη δόση μπορεί να λειτουργήσουν ως θρυαλλίδα κοινωνικών εκρήξεων.

Εκλογές γιατί σε λίγους μήνες δεν θα μπορούμε να τις αποφύγουμε, ζήτησε και ο Β. Γερανίδης.
Την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου με 180 ψήφους και, αν δεν επιτευχθεί, να γίνουν εκλογές, πρότεινε ο Γ. Βαρβαρίγος.

Γενικευμένη έλλειψη εμπιστοσύνης στην οικονομική πολιτική και από αυτούς που είναι στην πλατεία και από αυτούς που είναι στα σπίτια τους, περιέγραψε ο Ν. Σαλαγιάννης και ο Μιχ. Τζελέπης ζήτησε να δίνουν τους βουλευτές βορά στην κοινωνία οι πλέον λάθος άνθρωποι.

Πολιτική ανικανότητα, χαρακτήρισε το δημοψήφισμα ο Γ. Μιχελογιαννάκης, που πρότεινε την δημιουργία μητρώου πόθεν έσχες των πολιτών και την φορολόγηση με 45% όσων έχουν χρήματα στο εξωτερικό.

Όχι σε περικοπές μισθών και συντάξεων, είπε ο Β. Τόγιας, ενώ η Σ. Μερεντίτη ανέφερε ότι η αγανάκτηση δεν απαντάται με τα σποτ.

«Να ακουστούν τα βογγητά, όχι από την πλατεία, αλλά από τα βόρεια προάστια», πρότεινε ο Γρ. Νιώτης,

Κλίμα τρομοκρατίας, κατήγγειλε ο Θ. Οικονόμου λέγοντας ότι έξω θέλουν να μην μπορούν να μιλούν οι βουλευτές και εδώ μέσα τους βάζουν διλλήμματα.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί μέχρι να μιλήσουν οι περίπου 60 εγγεγραμμένοι βουλευτές!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 07/06/2011 14:29:02

  Στα κοτέτσια υπάρχει πιο πολύς θόρυβος.

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 07/06/2011 15:03:58

  Bασω,
  Οταν δολοφονειται ο Ελληνικος Λαος 20 μηνες τωρα, η Δημοκρατια του ΠΑΣΟΚ τι
  κανει??
  Να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.
  Οσον αφορα στα συμβουλια και τις ΚΤΕ και ΚΟ και ολα τα κολπα τα ξερω που καλα. Θελετε να εκτονωσετε την πιεση.. να βρισουν μεσα και να χαλαρωσουν!! παλια Πρασινα κολπα... ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ !...
  Ξερω οτι παρακαλατε να παραιτηθουν 2-3 "νεοι" Βουλευτες σας... και να μας πουλησετε Δημοκρατια, αλλα μην τζογαρετε πλεον... τα οντς ειναι αρνητικα!

  Το Πρασινο Συστημα εχει καταγραφει και παρακολουθειται ( απο εμενα τουλαχιστον ).. ουτε απισυμπιεση, ουτε πολιτικου κοστους λαιτ παραιτησεις νεων Βουλευτων, ουτε μεγαλοστομιες... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ και θα σας βγαζω στο κλαρι !

  Οποιος εχει αντερα και πιστευει οσα λεει, να παραιτηθει. Ολα τ αλλα ειναι Πρασινη Σταχτη.

  ΠΠ

  • ΕΛΛΑΣ avatar
   ΕΛΛΑΣ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 07/06/2011 15:30:09

   ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΠΡAΣΙΝΑ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ.

  • man8os avatar
   man8os @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 07/06/2011 16:31:44

   Να μη παραιτηθουν. Να μην παραιτηθει κανεις βουλευτης του ΠΑΣΟΚ. Ειναι εγκλημα. Να καταψηφισουν.

 3. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 07/06/2011 15:26:50

  Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!

 4. tamam_87 avatar
  tamam_87 07/06/2011 15:33:26

  Αγνωστες λεξεις για τους λεβεντες :

  Παραιτηση
  Ευθιξια
  Κοτσια (για να μην λεω κακες κουβεντες)
  Υπευθυνοτητα
  Αποτελεσματικοτητα
  Μπεσα
  Οραμα
  Ανιδιοτελεια
  ΑΛΗΘΕΙΑ
  Ευαισθησια
  Βολεμα
  Μπαταχτσης
  ΠΡΟΚΛΗΣΗ
  Μιζα
  Ντροπη

  Αυτες μου ηρθαν ετσι, Οποιος θελει συνεχιζει....... αγνωστες ομως

  • ΕΛΛΑΣ avatar
   ΕΛΛΑΣ @ tamam_87 07/06/2011 15:35:43

   ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  • man8os avatar
   man8os @ tamam_87 07/06/2011 16:32:09

   Καταψηφιση, οχι παραιτηση

 5. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 07/06/2011 15:37:19

  H Bάσω, άμα της δώσουν κανένα υπουργείο, θα τα βλέπει όλα μια χαρά!

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Κώστας Ροδινός 07/06/2011 15:45:42

   ΚΩΣΤΑ ΡΟΔΙΝΕ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ "ΠΡΟΜΕΤ" ?

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 07/06/2011 16:04:54

    Hμουν εκτός Ελλάδος τότε, αλλά τα μάθαινα τα νέα..

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Κώστας Ροδινός 07/06/2011 19:14:21

   ...με ποιο μάτι;

 6. tamam_87 avatar
  tamam_87 07/06/2011 15:52:33

  +++++++++++

 7. ΕΛΛΑΣ avatar
  ΕΛΛΑΣ 07/06/2011 16:00:17

  ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ .....ΠΑΠΑΚΙ?

  • man8os avatar
   man8os @ ΕΛΛΑΣ 07/06/2011 16:32:47

   Τρισκαταρατο

   • ΕΛΛΑΣ avatar
    ΕΛΛΑΣ @ man8os 07/06/2011 17:07:45

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

 8. ΕΛΛΑΣ avatar
  ΕΛΛΑΣ 07/06/2011 16:00:46

  ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΒΑΣΩ

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΕΛΛΑΣ 07/06/2011 16:18:11

   Θα έλεγα σχεδόν όλοι οι δήθεν διαμαρτυρόμενοι!

 9. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 07/06/2011 17:13:57

  Λόγια,λόγια, λόγια,από πράσινα λαμόγια-μαζί τα φάγανε εδώ και 30 χρόνια!!!Είναι όλοι τους συνένοχοι!!!

 10. armagedon avatar
  armagedon 07/06/2011 17:18:31

  ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ.ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ...

 11. factorx avatar
  factorx 07/06/2011 17:35:32

  ο Κακλαμάνης διέψευσε αυτά που του αποδίδονται, αλλά υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε πως είπε ότι «πρέπει να φοράμε παντελόνια για να μην πω να έχουμε α....» - ή κάπως έτσι.

 12. Παναγιώτης avatar
  Παναγιώτης 07/06/2011 17:40:22

  Στὸ ΠΑΣΟΚ σὲ κάθε κρίσιμη ψηφοφορία χωρίζονται σὲ πειθήνιους καὶ σὲ πατριῶτες. Αὐτὸς ὁ θίασος ὑποδύεται ἀνὰ περίπτωση καὶ διαφορετικοὺς ρόλους. Κάποιοι ἀφελεῖς νεοέλληνες ἐπιχειρηματολογοῦν προσπαθώντας νὰ τοὺς δείξουν τὸ σωστό. Πότε καὶ πῶς θὰ καταλάβουν ὅτι τοὺς ἐξαπατοῦν; Κάποτε κάποιος φωνάζει «ἀντιπολιτευόμενος» καὶ οἱ ἀφελεῖς στοιχίζονται πίσω του. Δεκαετίες προπαγάνδας τοὺς μετέτρεψαν σὲ λαὸ ἀμνῶν. Κρίμα..

 13. Βασίλης avatar
  Βασίλης 07/06/2011 17:55:14

  ΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣΨΕΥΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 07/06/2011 18:13:47

  «Αστοχία Υλικού» του Δίδυμο των Γιωργάκηδων.

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ η Dimi 07/06/2011 18:43:52

   με θραύση!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ victoria (true) 07/06/2011 20:56:25

    Έχει μεγάλο όριο ελαστικότητας το ΠΑΣΟΚ κυρίες μου. Τώρα βέβαια βρισκόμαστε στο σχηματισμό λαιμού. Ίδωμεν...

    • Φακ Κωστας avatar
     Φακ Κωστας @ Γιάννης Φαίλτωρ 08/06/2011 02:59:24

     Προδίδεστε...πολλοί μηχανικοί στο αντινιούζ...
     Πλάστιμη αστοχία Γιάννη, όχι ψαθυρή...

 15. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 07/06/2011 18:45:59

  Μα η λύση είναι μια και το φωνάζω εδώ και καιρό:

  την ημέρα ψήφισης 1,000,000 κόσμος στο Σύνταγμα.

  Τι να ζητάμε ευθιξία, φιλότιμο και παραιτήσεις;
  Από το open . gov;
  Από το ΠΑΣΟΚ του 1980;
  Από το ΠΑΣΟΚ των εκσυγχρονιστών;

  Διέλυσαν την οικονομία με τα δωράκια κατά ΑΓΠ, με την κρατικοποίηση κάθε μπαταξή, με τα θαλασσοδάνεια , με τον εξοστρακισμό κάθε επένδυσης
  Διέλυσαν τις δομές του κράτους και τη λειτουργία του με τους αφισοκολλητές και τους συνδικαλιστές που διόρισαν και προώθησαν
  Έφαγαν 3 κοινοτικά πακέτα στήριξης είτε σε πολιτιστικά κέντρα είτε σε έργα που δεν έγιναν ποτέ (πχ Κτηματολόγιο; πόσες φορές το πληρώσαμε) είτε σε επιχορηγήσεις πρασινοσνδικαλιστικώ οργανώσεων ΜΚΟ και συλλόγων
  Οι φόροι και το ΑΕΠ πήγαν σε αγορές του αιώνα, σε υποβρύχια, σε φρεγάτες , σε ΜΑΝ το ...ΜΑΝ μίζες
  Λοιδόρησαν και εξύβρισαν κάθε προσπάθεια τα τελευταία 30 χρόνια από τις αποκρατικοποιήσεις έως μεταρρυθμίσεις για να κάνουν όποτε ξανά γίνονταν κυβέρνηση τα τρις χειρότερα.

  Και ζητάμε ...φιλότιμο;

  10,000,000 φάσκελα το βράδυ της ψήφισης μόνο έτσι καταλαβαίνουν γιατί αυτή είναι η γλώσσα ορισμένων.

 16. ΜΑΝΙΑ avatar
  ΜΑΝΙΑ 07/06/2011 19:31:33

  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... ΑΣΤΟΧΗΣΑΝ (ΤΑ ΜΕΤΡΑ)!!!!
  ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ;;;;

 17. ΜΠ avatar
  ΜΠ 07/06/2011 19:32:21

  Για ποιό φιλότιμο μιλάμε;;; Πόσο ξεφτιλισμένοι μπορούμε να νιώθουμε όταν ακόμη και για δικαστικές αποφάσεις απευθυνόμαστε σε άλλη χώρα-εν προκειμένω την Ιταλία- προκειμένου να βγάλουμε σωστή και δίκαιη απόφαση όπως αυτή που βγήκε για τους κατοίκους του μαρτυρικού Διστόμου;;;;;;;;;

 18. fantomas avatar
  fantomas 07/06/2011 20:13:57

  Aσχετο με το θεμα ........ αλλα επειδη ολοι μας λιγο πολυ γνωριζομαστε ........ θα ηθελα να πω σε αυτους που με ξερουν οτι ........ εφυγε η Μπουμπου. Η ζωη παει μπροστα....... και οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει ποιο δυνατο.

  • jkr avatar
   jkr @ fantomas 07/06/2011 20:57:25

   δεν σε γνωρίζω, αλλά συλλυπητήρια.

 19. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 07/06/2011 20:57:29

  Παιδιά, ξέφυγε ένα ρ στον τίτλο, βορά είναι το σωστό (φαγητό, βρώσιμος κτλ.)

 20. vaggelis avatar
  vaggelis 07/06/2011 23:07:31

  για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ αυτη ειναι η επανασταση τους και στη βουλη τα ψηφιζουν ΟΛΑ για να μη χασουν την εξουσια

 21. kackos avatar
  kackos 08/06/2011 09:23:38

  όταν αστοχείς δεν αλλάζεις το νηματόσταυρο αλλάζεις σκοπευτή-ες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.