#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/08/2012 20:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βενιζέλος-Κουβέλης σαμποτάρουν τα ισοδύναμα μέτραΕνώ Σαμαράς και ο Στουρνάρας ψάχνουν να βρουν ισοδύναμα μέτρα μέσω της εργασιακής εφεδρείας, Βενιζέλος και Κουβέλης σαμποτάρουν την προσπάθεια την ίδια στιγμή που δεν θέλουν να κοπούν μισθοί και συντάξεις.

«Έχουμε αρνητική εμπειρία από την εφεδρεία καθώς ποτέ δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει να ισχύει απολύτως ό,τι έχουμε πει προεκλογικά» δήλωσε  ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξερχόμενος από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου.

Κατηγορηματικά αντίθετος με την εργασιακή εφεδρεία εμφανίστηκε και ο Φωτης Κουβέλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα συμφωνήσει «με ένα φιάσκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ένταση μεταξύ του Φώτη Κουβέλη και τον Γιάννη Στουρνάρα με τον πρώτο να διαφωνεί με τον τρόπο που δίνονται στη δημοσιότητα τα μέτρα . Παρενέβη όμως ο πρωθυπουργός λέγοντας «θα τα δούμε όλα στο άμεσο μέλλον» και η ένταση εκτονώθηκε

Την λύση στη νέα κρίση θα επιδιώξει αύριο ο Α. Σαμαράς στο υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα επισκεφθεί προκειμένου να βρεθεί εναλλακτική λύση στα 4 δισ. ευρώ που υπολείπονται για να «κλείσει» το πακέτο των 11,6 δισ. Αν δεν βρεθεί άλλος τρόπος για να κλείσει το «πακέτο», τότε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα τεθεί και η εργασιακή εφεδρεία.

Σύμφωνα κυβερνητικές πηγές ο κ. Βενιζέλος έχει συμφωνήσει στα 11,6 δισ., κατά την προγραμματική συμφωνία, επομένως τη γραμμή αυτή είναι αποφασισμένος να τηρήσει ο κ. Σαμαράς.

«Τα κοιτάζουμε όλα. Πρέπει να βγάλουμε τα 11,6 δισ. ευρώ, και θα τα βγάλουμε», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Στουρνάρας, μετά τη σύσκεψη, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της εφεδρείας.

Δηλώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου

«Συζητάμε για όλα. Αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου σε ερώτηση για το θέμα της εργασιακής εφεδρείας, μετά το τέλος της σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη καθώς και υπουργούς της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Τα κοιτάζουμε όλα. Πρέπει να βγάλουμε 11,5 δισ. ευρώ και θα τα βγάλουμε», απάντησε από την πλευρά του σε αντίστοιχο ερώτημα για το ίδιο θέμα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρναρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου. Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του το μεσημέρι, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε ότι το θέμα της εφεδρείας συζητείται καθώς «τα νούμερα δεν βγαίνουν εύκολα» όσον αφορά στα 11,5 δισ. ευρώ. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν τίθεται θέμα απολύσεων

Επί τάπητος στη σημερινή σύσκεψη τέθηκε και το θέμα των ναυπηγείων. Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης χαρακτήρισε το θέμα «απίστευτα δύσκολο». Σχέδιο δράσης για την ανάταξη των ναυπηγείων θα εκπονήσει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστας Μουσουρούλης, όπως δήλωσε ο ίδιος μετα το τέλος της σύσκεψης.

Δηλώσεις Κουβέλη

Συζητήσαμε και σχεδιάσαμε την αντιμετώπιση του υπαρκτού προβλήματος της λειτουργίας των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Εκεί εργάζονται 2.500 χιλιάδες άνθρωποι και οι εμπλοκές που υπάρχουν πρέπει να αντιμετωπισθούν. Αυτό θα προωθηθεί για να αντιμετωπισθεί άμεσα. Αυτό μας απασχόλησε στη σημερινή συνάντηση που είχαμε με τον κ. πρωθυπουργό.

Ακολουθούν οι ερωτήσεις

Ερ. Έχετε επιφυλάξεις για το θέμα της εφεδρείας και το πώς ακριβώς εξελίσσεται αυτή η συζήτηση;

Απ: Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος, όπως ήμουν σταθερά από την πρώτη στιγμή που είχε τεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση το ζήτημα της εργασιακής εφεδρείας. Όχι μόνο δεν δημιουργεί κανένα όφελος οικονομικό για τη χώρα και τα δημοσιονομικά της, αντίθετα διώχνει στην ανεργία κι άλλους συμπολίτες μας και δεν είναι δυνατόν να προστίθενται στο μεγάλο αριθμό ανέργων κι άλλοι άνεργοι . Πέραν του γεγονότος, επαναλαμβάνω, αποδείχτηκε ότι στο μέτρο που εφαρμόστηκε η εργασιακή εφεδρεία ήταν ένα φιάσκο. Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με ένα φιάσκο.

Ερ. Άρα δεν θα προχωρήσει;

Απ: Έχω κατηγορηματική την αντίθετη θέση μου.

 Δηλώσεις Βενιζέλου

Το βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ελληνική ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία. Έχουμε καταβάλει τον προηγούμενο χρόνο μια τεράστια προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανά τα δυο μεγάλα ναυπηγεία, σε συνδυασμό με τα κατασκευαστικά προγράμματα του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που καλύπτουν αμυντικές ανάγκες της χώρας. Γιατί εκτός από την οικονομία και την οικονομική κρίση, υπάρχει η εθνική κυριαρχία υπάρχει η υπόσταση του Έθνους. Και πρέπει κι αυτό να λαμβάνεται πολύ σοβαρά υπόψη.

Θα συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθούσαμε, με στόχο να διασώσουμε την ναυπηγική βιομηχανία, να προωθήσουμε τα προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού, να προστατεύσουμε την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου και κυρίως να διαφυλάξουμε τις θέσεις εργασίας, που δεν είναι μόνο οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων στα ναυπηγεία, αλλά και πολλών εργαζομένων σε μικρές υπεργολαβικές επιχειρήσεις.

Η πραγματική οικονομία είναι πάντα το πρόβλημα και εάν θέλουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, αν θέλουμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα ανταγωνιστική ευρωπαϊκή χώρα, δεν πρέπει να μας απασχολούν μόνο τα χρηματοοικονομικά ζητήματα, αλλά αυτά τα ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με τις επενδύσεις και την εργασία.

Είναι δύσκολα, οι αρμόδιοι Υπουργοί έχουν αναλάβει να φέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχει επανέλθει όμως η ιστορία της εφεδρείας. Η θέση σας ποια είναι;

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Το θέμα της εφεδρείας το έχουμε συζητήσει, το συζητήσαμε και πάλι. Ξέρετε ότι εμείς έχουμε μια αρνητική εμπειρία από την εφεδρεία. Η εφεδρεία ήταν μια αναγκαστική κατάσταση, η οποία ποτέ δεν ήταν επιθυμία της ελληνικής Κυβέρνησης και προσωπικά έχω δεσμευτεί προεκλογικά πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις στο Δημόσιο.

Και αυτή μου η δέσμευση σε σχέση με τις απολύσεις στο Δημόσιο, ισχύει απολύτως. Ό,τι έχουμε πει προεκλογικά πρέπει να ισχύει απολύτως και η συνεργασία μας έχει ως βάση και θεμέλιο τον κοινό παρονομαστή και των προεκλογικών μας δεσμεύσεων.

Βεβαίως θα μιλήσουμε αναλυτικότερα για την εξειδίκευση των μέτρων, ανάλογα με τις προτάσεις που θα φέρει το οικονομικό επιτελείο. Εγώ έκανα μια προσπάθεια την οποία γνωρίζετε, τώρα έχουμε στρατευτεί σε μια απόφαση που ελήφθη με βάση την εισήγηση που μας έκανε ο κ. Σαμαράς.

Γιατί πρέπει να διαφυλάξουμε την στρατηγική προοπτική της Κυβέρνησης. Η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να είναι Κυβέρνηση μακράς πνοής και να εμπνέει σταθερότητα, να αποπνέει σταθερότητα και να εμπνέει τον ελληνικό λαό με τη σταθερότητα αυτή.

Επίσης θέλω να πω ότι έχουμε σήμερα μια πολύ σημαντική ένδειξη θετική διεθνώς, που είναι η τοποθέτηση που έκανε ο Γερμανός ομόλογός μου, ο Πρόεδρος του SPD, του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, σε σχέση με το μέλλον της Ευρωζώνης και τους θεσμούς που πρέπει να εγκαθιδρυθούν στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους, η δημοσιονομική και χρηματοοικονομική κρίση.

Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούν να αλλάξουν οι συσχετισμοί και επειδή τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα παίζουν καθοριστικό ρόλο, εμείς, με τα αδελφά Κόμματα, θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο, τους κοινούς στόχους που έχουμε ως τόπος, ως Έθνος και ως Κυβέρνηση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γρυνη avatar
  Γρυνη 07/08/2012 20:57:06

  αρες μαρες κουκουναρες παλι ο αθεοφοβος Μπενυ!!!
  ακου αδελφα κομματα τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά και σοσιαλδημοκρατικά κόμματα, που παίζουν και καθοριστικό ρόλο!!
  σιγα μην ειναι και ...μονογενη διδυμα!!!!!

  παντως εδω την εχει, εκει την εχει, ψαχνει εναγωνια την ευκαιρια να την ...κανει, νομιζοντας ο δυστυχης οτι θα διασωθει!!!

  Μπενυ, παρτο αλλιως! Παρακαλα να πετυχει, ...οπως-οπως ο Σαμαρας, μηπως δεις και συ καμια ασπρη μερα!!!!!!

 2. Ανδρομέδα avatar
  Ανδρομέδα 07/08/2012 21:20:27

  πφφφφφ!
  Η υπομονή είναι αρετή.

 3. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 07/08/2012 21:21:10

  Πόσο αβάσταχτα άθλιοι, στην όψη, στη σκέψη, στο λόγο!!!!! ΒενιζελοΚουβέληδες!! Νέος όρος για να ορίζεται η σοβαροφανής άνευ ορίων γελοιότητα. Τι άλλο θα υποστούμε Θεέ μου;;;; Κι ο άμεσα υπαίτιος της συμφοράς, μες την αναισθησία και την ευδαιμονία του χοίρου, να κωπηλατεί χαρωπά και ανέμελα, αναζητώντας νέο εξοχικό στη Σκιάθο!!!!!

  • Γρυνη avatar
   Γρυνη @ BLACKQUEEN 07/08/2012 23:01:39

   αφου δεν τολμά να τον αγγιξει κανεις, μεγαλειοτατη!!!!!!!!

   • BLACKQUEEN avatar
    BLACKQUEEN @ Γρυνη 08/08/2012 07:37:05

    ....Tη συγκυβέρνησή μου μέσα...

 4. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 07/08/2012 21:23:22

  Σημασία έχει το τι μπορείς να κάνεις και όχι το τι λες.
  Και αυτοί οι δύο δεν τολμάνε να κάνουν τίποτα.

  Μόνος του παίζει ο Σαμαράς, αρκεί φυσικά να το συνειδητοποιήσει και ο ίδιος.

 5. έλεος avatar
  έλεος 07/08/2012 22:03:15

  συγνωμη αλλα χριστουγεννα χωρις εκλογες δεν πιανουμε , καποια στιγμη το οικοδομημα θα καταρρευσει γιατι το ΠΑΣΟΚ δεν θα υπαρχει ουσιαστικα σε καναδυο μηνες και τον μπαρμπα φωτη και τους γυρω του θα τους πιασει το υπαρξιακο η βασικα το "ανυπαρξιακο" που τους περιμενει .... ο σωσον εαυτο σωθητο θα ειναι ....

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ έλεος 08/08/2012 00:22:05

   "ο σωσον εαυτο σωθητο"
   Έλεος ρε πατριώτη, την εκτέλεσες την αρχαιοελληνική.

   • Nietzsche avatar
    Nietzsche @ τηλέμαχος αναγνώστου 08/08/2012 01:32:50

    Καλά κάνεις και διορθώνεις, αλλά γράψ' το και σωστά να το μάθει, Μάχο:

    "Ο σώζων εαυτώ, σωθήτω"

 6. panos avatar
  panos 07/08/2012 22:09:31

  Θα προτεινα στον απαραδεκτο πολιτικο Βενιζελο να εγκαταλειψει τη πολιτικη και να επιστρεψει σαν καθηγητης στα αμφιθεατρα γιατι ειναι επικινδυνος για τη χωρα. Εκει θα βλεπει και κανενα μω.....ο οπως εκανε πριν πολλα χρονια(ξερει αυτος) και οσο για τον αλλον τον παρατρεχαμενο του μπενυ τον αξιοτιμο Κουβελη ταξτε του απο τωρα την προεδρια,για να μας αδειαζει τη γωνια.Σαμαρα τι σου εμελε να παθεις με του συγκυβερνητες σου δεν σε βλεπω μεχρι τη παρελαση.

 7. ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
  ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 07/08/2012 22:14:58

  Λευτεριά στον Αντώνη Σαμαρά!

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 07/08/2012 23:01:52

   Χιχιχιχιχι!!!

  • BLACKQUEEN avatar
   BLACKQUEEN @ ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 08/08/2012 07:40:37

   ....Τώρα με κολάζετε αγαπητέ πρωϊ - πρωϊ και θα επικαλεσθώ ένα σύνθημα γραμμένο σε τοίχο : '' ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ....ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ '' :-))

 8. Πηνελόπη avatar
  Πηνελόπη 07/08/2012 22:40:50

  Κυβέρνηση συνεργασίας δεν θέλαμε ας τη λουστούμε τώρα . Για να φταρνιστεί ο υπουργός οικονομικών πρέπει να ερωτήθει ο μεγαλοφυής Βενιζέλος. Θα μου πείτε η εφεδρεία είναι φτάρνισμα προφανώς όχι . Είναι όμως προτιμότερο να πετσοκόψουν τις συντάξεις και δεν μιλάω για τους μεγαλοσυνταξιούχους ούτε για αύτους που παίρνουν δύο και τρείς συντάξεις. Ο λόγος είναι προφανής ο συνταξιούχος είναι ο πλέον αδύναμος, δεν μπορεί ούτε να απεργήσει ούτε να αντιδράσει . Ο Ραχόι της Ισπανίας πήρε τόσα δις μέτρα και τις συντάξεις δεν τις ακούμπήσε καθόλου.Επί πλέον επείδη μιλάμε για προεκλογικές δεσμεύσεις, ο πολύς κ. Βενιζέλος όταν έκανε το κούρεμα των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων έλεγε ότι θα καληφθεί με περιουσία του δημοσίου,αν αυτός το ξέχασε εμείς όχι.

  • Γρυνη avatar
   Γρυνη @ Πηνελόπη 07/08/2012 23:04:01

   επιπλεον ειπε οτι θα προστατευσει και θα μεριμνησει για τους "ανοητους" ιδιωτες ελληνες κατοχους ομολογων!!!
   αλλα οταν χανεται η "τσίπα"...

 9. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 07/08/2012 23:03:04

  "Το θέατρο της κακιάς ώρας"

 10. !@#$%^&*() avatar
  !@#$%^&*() 07/08/2012 23:19:34

  Όταν συνεταιρίζεσε με το τίποτα, γίνεσαι από μικρός.... ολίγιστος ή και ελαχιστότατος..!!!!

 11. Πηνελόπη avatar
  Πηνελόπη 07/08/2012 23:37:45

  Ολοι αυτοί που προπαγανδίζαν υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας ,ολοι αυτοί που διερύγνιαν τα ιμάτια τους όταν ο Σαμαράς αρνούνταν να δώσει γή και ύδωρ στους τοκογλύφους των Βρυξελων και ξέρετε σε ποίους αναφέρομαι, τώρα δεν τους βλέπω να τρέμουν την χρεοκοπία και να βγάζουν αφρούς όπως όταν προθυπουργός ήταν ο ΓΑΠ. Τι έγινε ο κίνδυνος πέρασε η έχουν βρεί τρόπο να κερδοσκοπήσουν με τη δραχμή. Αλοίμονο στο λάο. Ας σκεφτούν καλά οι Κουβέλης και Βενιζέλος πριν τραβήξουν το χαλί κατώ από τα πόδια του Σαμαρά. Αν προλάβουν και διαθέτουν ελικόπτερο έχει καλώς αλλίως . ουέ και αλλοίμονο τους. Ο κόσμος έχει κάνει πάρα πολύ υπομονή και αν ξεσπάσει θα δούν την κόλαση του Δάντη

  • Βασίλης Γκιώνης avatar
   Βασίλης Γκιώνης @ Πηνελόπη 07/08/2012 23:45:35

   Πηνελόπη,

   μην είσαι και τόσο σίγουρη για τον κόσμο τελικά...

   Εάν ο κόσμος είχε κάνει πολύ υπομονή κτλ. τότε θα "ξεσπούσε" στις εκλογές και δεν θα είχαμε κανέναν χοντρόπετσο και κανέναν Κουβέλη ανάγκη...

   Μην ποντάρεις τόσο πολύ στον κόσμο...

 12. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 08/08/2012 00:12:42

  Ισοδύναμα μέτρα........
  Το ανέκδοτο του αιώνα!!

 13. VASILIS avatar
  VASILIS 08/08/2012 00:52:21

  Όσοι είναι αντίθετοι με την εφαρμογή της εργασιακής εφεδρείας στο δημόσιο, είναι αυτοί που δεν θέλουν να χτυπήσουν το πρόβλημα στον πυρήνα του.
  Είναι αυτοί που με ασπιρίνες προσπαθούν να γιατρέψουν την σοβαρή ασθένεια της δημοσιονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα.
  Η κοινωνική δικαιοσύνη που επικαλούνται "εξαφανίζεται" μπροστά στους 1.200.000 ανέργους του ιδιωτικού τομέα που δεν έχουν επιβαρύνει ποτέ τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά πληρώνουν το τίμημα.
  Η Ελληνική κοινωνία του μόχθου και της εργασίας δεν είναι πλέον ανεκτική σε συμπεριφορές που την προσβάλλουν. Δεν είναι πλέον ώρα για παιχνίδια ψηφοθηρίας αλλά ώρα ευθύνης για όλους.
  Ας αναλογιστούν την ευθύνη της διαφωνίας τους και να εξηγήσουν σε όλους γιατί πρέπει κάποιοι να είναι στο απυρόβλητο.
  Η υπομονή έχει εξαντληθεί.

 14. Νατάσσα avatar
  Νατάσσα 08/08/2012 01:28:37

  Ρε σεις!

  Αφού τους καταδικάσατε που τους καταδικάσατε, δημόσιους υπαλλήλους και συνταξιούχους δεν τους βάζετε σε μερικά σακιά να τους πνίξετε σαν γατιά;

  Τι θα σας κοστίσουν τα σακιά. Φαντάζομαι η τρόικα να εγκρίνει το σακκοκονδύλι.

  Να μαλώνετε τώρα κοτζαμάν άνθρωποι για τα ιδοσύναμα;

  Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή...άλλη φορά.
  Εν ευθέτω χρόνω....

 15. Nietzsche avatar
  Nietzsche 08/08/2012 03:09:26

  Μάλλον, κάποιοι, δεν έχουν καταλάβει ότι ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός, επειδή τον στηρίζει ο Βενιζέλος, και ότι ο Βενιζέλος τον στηρίζει, επειδή τον στηρίζει αυτόν, με την σειρά του, ο Κουβέλης.

  Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΝΔ, ώστε να κάνει ο Σαμαράς ό,τι θέλει. Συνισταμένη απόψεων είναι. Άλλο, τώρα, που ο σαμαράς και η ΝΔ θέλουν να φαίνονται ότι αυτοί κυβερνούν, και άλλο, πάλι, που Βενιζέλος και Κουβέλης θέλουν να φαίνονται ότι δεν κυβερνούν!

  Επίσης, η κυβέρνηση αυτή έγινε για να ακολουθήσει το τι θεωρούν σωστό οι Τροϊκανοί- ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ, (το τελευταίο το έβαλαν μέσα οι ...κουτόφραγκοι για να τραβάει το κάρο της Λιτότητας και να μην τρώνε αυτοί τη λέζα της αντίδραση

  Και λέει, στην αρχή αρχή: "Ενώ Σαμαράς και ο Στουρνάρας ψάχνουν να βρουν ισοδύναμα μέτρα...". Ο Στουρνάρας ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ, μνημονιακός, εξ αρχών Μνημονίου, όταν ο Σαμαράς ήταν 100% αντιμνημονιακός και έλεγε τον ΓΑΠ επικίνδυνο κλπ. Τώρα, σχεδιάζουν μαζί!

  Όπως καταλαβαίνει ο καθένας, είμαστε τουρλουμπούκι και συνονθύλευμα. Πως συνεργάζονται και βγάζουν άκρη όλοι αυτοί, άδηλον! Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι, Στουρνάρας και Βενιζέλος, ως μνημονιακοί, πριν Σαμαρά και Κουβέλη, θα έπρεπε να είναι κολλητοί. Και ΟΜΩΣ: Είναι σαν τον σκύλο με τη γάτα!!!

  Μπέρδε, και μπέρδε, μπέρδευε!!!

 16. mad avatar
  mad 08/08/2012 08:37:25

  Ωραίο ανέκδοτο..ισοδύναμο μέτρο η απόλυση μέσω εφεδρείας των ΔΥ...

 17. ΑΠΟΨΗ avatar
  ΑΠΟΨΗ 08/08/2012 10:22:24

  Τα έχουμε πεί χίλιες φορές: Με την δημαρ (μια συνιστώσα του τσύριζα) και το πασοκ του μπλά-μπλά και ουσία μηδέν μπένι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ!

 18. Takis avatar
  Takis 09/08/2012 21:35:40

  Και φυσικα ,ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ,αμα βλεπω αυτο το .."μοντελο" αριστερα..αυτο το χοντρο τετοιο (πως ειπαμε το λενε?? τουρκογλου??) ,ειμαι σιγουρος οτι η τυχη της Ελλαδος ειναι σε καλα χερια.

  Χα! Ρε μην το βλεπετε ετσι χαμουρο-πατσα. Εχει ορμα ρε αυτος!!
  ΚΑΙ αυτος θελει να σωσει την Ελλαδα.

  Γιατι εμεις να θελουμε να το κρεμασουμε ..αυτο το "τετοιο"??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.