19/03/2013 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βελγικές τράπεζες ζητούσαν από Κύπριους καταθέτες να μεταφέρουν σε αυτές τα λεφτά τους;

Μια απίστευτη φήμη κυκλοφορεί στις Βρυξέλλες. Λέγεται, λοιπόν, ότι εδώ και μία εβδομάδα βελγικές τράπεζες ζητούσαν από Κύπριους καταθέτες να μεταφέρουν τα λεφτά τους στο Βέλγιο δίνοντάς τους καλά ανταλλάγματα.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται απλά για σύμπτωση, για μάρκετινγκ που έγινε τυχαία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά αυτό μας φαίνεται πολύ ύποπτο. Ειδικά αν το συνδυάσουμε με τις δηλώσεις που έγιναν στη Λευκωσία ότι κάποιοι πρόλαβαν και έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό προτού γίνουν οι ανακοινώσεις του Γιούρογκρουπ.

Αν δηλαδή υπήρξε εσωτερική πληροφόρηση, αν κάποιοι στην καρδιά της Ευρώπης ή κάπου αλλού γνώριζαν για το έγκλημα του «κουρέματος» τότε μιλάμε για τεράστιο σκάνδαλο.

Διότι, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ. Ποιοι ήξεραν, λοιπόν, για τις αποφάσεις του Γιούργκρουπ και ποιοι επωφελήθηκαν;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νιόβη avatar
  Νιόβη 19/03/2013 12:37:54

  Κι ένα ακόμα ερώτημα στα δικά σας, αγαπητέ αρθρογράφε: τι έχουν επιτέλους τα «μαύρα» κεφάλαια και βρωμάνε επιλεκτικά μόνο όταν βρίσκονται κατατεθειμένα στις Κυπριακές τράπεζες κι αλλού μοσχομυρίζουν;

  • Κώστας τουρίστας. avatar
   Κώστας τουρίστας. @ Νιόβη 19/03/2013 17:13:39

   Σωστή ερώτηση! Τήν απάντηση ποιός θα την δώσει;;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.