31/08/2008 16:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βατοπέδι: Δεν κέρδισαν ποτέ καμία δικαστική μάχη!

Για να καταρρίπτονται τα «ακλόνητα» επιχειρήματα των business man καλογέρων και των συνεταίρων τους, δεν κέρδισαν ποτέ καμία δικαστική μάχη, γράφει το http://krogias.blogspot.com και συνεχίζει:

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. τέσσερις μόλις μήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία, έστειλε τον Νομικό Σύμβουλο του Κράτους μαζί με τον εκπρόσωπο της Μονής στο πρωτοδικείο Ροδόπης, για να παραιτηθούν από την έκδοση απόφασης από την αγωγή που είχε συζητηθεί επτά (7) μήνες πριν, στις 5/11/2003. Γιατί άραγε; Όταν μάλιστα ο δικηγόρος του Δημοσίου (του γραφείου Κομοτηνής) είχε κάνει μια τρομερή εργασία στις προτάσεις του και με τους μάρτυρες που κατέθεσαν ΥΠΕΡ των συμφερόντων του Δημοσίου - ιδίως του αρχαιολόγου της εφορίας αρχαιοτήτων - καταρρίπτονταν όλες οι ανιστόρητες και αβάσιμες νομικά αιτιάσεις της Μονής!!! Την στιγμή μάλιστα που κατά πληροφορίες υπήρχε ήδη ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥ. Τι αποφαινόταν η εισήγηση;;;

Δείτε τα ντοκουμέντα που παρουσιάζει το μπλογκ για να καταλάβουμε καλύτερα τι έγινε.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. krogias avatar
  krogias 31/08/2008 16:54:56

  Ευχαριστώ και πάλι για την αναδημοσίευση.
  Ουσιαστικά φαίνεται από τα ντοκουμέντα ότι ουδέποτε κέρδισε η Μονή την Βιστωνίδα, έτσι ώστε να συνεχιστούν οι σκανδαλώδεις ανταλλαγές.

 2. alex avatar
  alex 31/08/2008 18:23:04

  κατω τα χέρια απο την μονη ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.