#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/11/2010 18:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαριά αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματοςΑνεξάρτητα του ποιος θα είναι ο νικητής των σημερινού δεύτερου γύρου των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση το βασικό συμπέρασμα είναι ένα: Η ταφόπλακα της Μεταπολίτευσης έπεσε οριστικά.

Η πρωτοφανής αποχή ένα πράγμα σημαίνει: Αποδοκιμασία και καταδίκη του πολιτικού συστήματος.

Δεν θα παραστήσουμε τους μάντεις. Οι πολιτικές εξελίξεις είναι πλέον απρόβλεπτες με την κυβέρνηση να στερείται πολιτικής βάσης στήριξης, καθώς εντείνονται οι φυγόκεντρες τάσεις στο κυβερνητικό κόμμα και ο κ. Παπανδρέου δεν πείθει πλέον.

Αδιαμφισβήτητος νικητής αυτών  των εκλογών είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Πάλεψε μόνος του με τους πιστούς του και κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει ζωντανή τη ΝΔ αλλά να εκμηδενίσει την διαφορά της με το ΠΑΣΟΚ μέσα σε 12 μήνες.

Όμως με αυτό το κόμμα και με αυτό το στελεχιακό δυναμικό δεν θα πάει παραπέρα. Πλήρης ανανέωση. Επανίδρυση. Η Νέα Μεταπολίτευση απαιτεί και τους κατάλληλους πολιτικούς φορείς για να υπάρξει

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 14/11/2010 18:56:14

  ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ¨ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ¨ !

  ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ¨ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ¨ !


  ¨Όλες οι εξουσίες πηγάζουν απο τον λαό και ασκούνται για τον λαό¨

  " Σύνταγμα της Ελλάδας" ( άρθρα 1,2, 3 )

  Στο εκλογικό τμήμα όπου προσήλθα για να...( δεν λέω η πολιτική κρίση και επιλογή είναι μυστική ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50 % ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ¨ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ¨ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ -ΔΕΝ- ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ-

  Σε αυτό της συντρόφου μου 30-40 % .

  Συνεπώς εάν ¨εμφανίσθηκε¨το 43 % στον Δήμο της Αθήνας την πρώτη Κυριακή , από το οποίο το 10 % έριξε ΑΚΥΡΟ - ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΟΤΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ , Σήμερα αναμένουμε να ¨προσέλθει¨ το 25-35 % ( ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΧΗ από 75 έως 65 % ! ) και από αυτό να ρήξει άκυρο ΕΓΚΥΡΟ-ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ 15 έως 25 % !

  Συνεπώς θα έχουμε Αυτοαυναζιζόμενη ( ¨Αυτοδιοικητικη¨) Αριστοκρατική ¨διοίκηση¨ με ¨Δημάρχους¨ επιλεγμένους από το 10-20 % του Ακέφαλου ¨εκλογικού σώματος¨ .

  Μιλάμε για έναν ¨θρίαμβο¨ της ¨Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας¨ η οποία θα μας εκτελεί ¨εν ονόματι του λαού¨ !


  ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  Άρθρο 120


  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


  *****************


  Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες ...

  Καλογιάννης Αντώνης

  http://www.youtube.com/watch?v=HdX_kIWsWJA


  " ...ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΓΙΟΦΥΡΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ..."

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΝΤΑΝΤΟΝ 14/11/2010 19:10:03

   Συμφωνώ απολύτως...

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Επώνυμος 14/11/2010 19:23:48

    από αύριο λοιπόν το 75% της αποχής το περιμένουμε να ξηλώσει τα πεζοδρόμια

    μη φάτε, αύριο έχουμε γλάρο...

 2. ΛίγκαΤουΒορρά avatar
  ΛίγκαΤουΒορρά 14/11/2010 19:02:17

  Αυτό που λες στο τέλος με απασχολεί: «Η Νέα Μεταπολίτευση απαιτεί και τους κατάλληλους πολιτικούς φορείς για να υπάρξει»

  Επίσης: «Η ταφόπλακα της Μεταπολίτευσης έπεσε οριστικά.»

  Ωραία, συμφωνώ και το επικροτώ... Δε βλέπω καμιά αλλαγή όμως και ούτε ελπίζω... Φταίει η ματαιοδοξία μου που καλλιεργήθηκε τόσα χρόνια; Πως πιστεύεις θα έρθει η μεγάλη αλλαγή; Δε βλέπω τίποτε νέο... Εκτός αν εννοείς στο μέλλον... Βλέπουμε μέχρι τότε. Φοβάμαι όμως και τη κοντή μνήμη μας.

  Υ.Γ Άνοιξε κανα δίαυλο επικοινωνίας, να συζητούμε τι βλέπουμε γύρω μας και στη τελεόραση...

 3. Κάποιος avatar
  Κάποιος 14/11/2010 19:02:26

  Δηλαδή ο Σαμαράς και οι υποψήφιοι της ΝΔ ανήκουν σε άλλο πολιτικό σύστημα από αυτό που αποδοκιμάστηκε ;
  Επίσης από που προκύπτει αδιαφιλονίκητος νικητής ο Σαμαράς με μισό εκατομμύριο λιγότερους νεοδημοκράτες να τον στηρίζουν απ'ότι τον ΚΚ στο βατερλώ του και πριν ακόμα μάθουμε τα αποτελέσματα του β' γύρου ;
  Οσο κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ συνεχίζουν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να μιλούν για νίκες και ποσοστά, σε αυτό το πολιτικό σκηνικό, το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να συνεχίσουν να βλέπουν τους ψηφοφόρους τους να εξαερώνονται!

  • oli avatar
   oli @ Κάποιος 14/11/2010 21:23:12

   Δυο γα'ι'δαροι μαλωνανε σε ξενον αχυρωνα...

 4. Factorx avatar
  Factorx 14/11/2010 19:35:22

  !!!

 5. Κάποιος avatar
  Κάποιος 14/11/2010 19:36:48

  Θα το ξηλώσει το 11%.

 6. ataktos avatar
  ataktos 14/11/2010 19:57:05

  δυστυχώς η λιθοβολημένη στοά του Μαντεμ Λακου είναι πολύ μεγάλη .. το φως σε αυτήν ελάχιστο και ο χειμώνας μακρύς ..προμηθευτείτε έγκαιρα γκαζολαμπες ..

 7. Hase avatar
  Hase 14/11/2010 20:46:24

  Ωρα 13.30, πηγα να ψηφισω με την κορη μου, δεν ηταν κανεις ψηφοφορος εκει που αλλες φορες γινοταν χαμος. Ρωτησα τι γινεται ρε παιδια;; μου ηπαν πως ημουν ο 98ος σε συνολο 51ο. Φτυνουν ολοι το συστημα. Το μεγα και οι αλλοι ας χαιρονται την αρχη του τελους τους.

 8. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 15/11/2010 12:48:11

  Το πολιτικό σύστημα συγκεντρώνει, μετά βίας το 25% των εκλογέων, συνολικά. Δηλαδή η συνολική δύναμη των κομματικών στρατών, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, δεν υπερβαίνει το 1/4 του εκλογικού σώματος.

  Και είναι νίκη του πολιτικού συστήματος το ότι ακόμη μπορεί να εμποδίσει τις δημοκρατικές αλλαγές που απαιτούνται, και που ζητάει ο λαός, έχοντας στην διάθεσή του μόνο το 25%.

  Δηλαδή το 25% εμποδίζει να γίνει αυτό που θέλει το 75%.

  Με μόνο το 25% σαν στρατό το πολιτικό σύστημα, εμποδίζει τον έλληνα να κατέβει και να διαδηλώσει για να φύγει το Μνημόνιο και να έρθουν δημοκρατικές αλλαγές και καλύτερες μέρες.

  Με μόνο το 25%

  Θραξ Αναρμόδιος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.