Βαράει διάλυση η Χρυσή Αυγή!
25/03/2014 11:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαράει διάλυση η Χρυσή Αυγή!

Αποχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή που εντάσσονται στο Εθνικό Μέτωπο.

Σε ένα αδυσώπητο εμφύλιο με ύβρεις, απειλές, εκβιασμούς και ποιος ξέρει τι άλλο που δεν ξέρουμε, έχει αποδυθεί η Χρυσή Αυγή τις τελευταίες εβδομάδες. Η διαγραφή Μπούκουρα, πριν αυτός ανεξαρτητοποιηθεί από μόνος του και η φυγή του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου από την οργάνωση, έχουν προκαλέσει έντονη αναταραχή ενώ φήμες λένε ότι υπάρχει σφοδρή σύγκρουση του Ν. Μιχαλολιάκου με το «παιδί του» το Ηλία Κασιδιάρη.

Στη Λάρισα ο Χ. Αλεξόπουλος έχει εξαφανιστεί, δεν εμφανίζεται ούτε στη δουλειά του ενώ έτερος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην περιοχή τον βρίζει από το πρωί ως το βράδυ ζητώντας του να παραιτηθεί για να αναλάβει ο ίδιος. Επίσης, η Χρυσή Αυγή διαδίδει ότι ο πρώην βουλευτής της πήρε 450.000 ευρώ για να φύγει από το κόμμα, αλλά δε λέει κανείς ποιος τα έδωσε αυτά τα χρήματα.

Όσο για τον Στάθη Μπούκουρα, αυτός έχει εξαπολύσει επίθεση κατά των πρώην συντρόφων του, λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τα εγκλήματα της οργάνωσης ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχουν απειλές εναντίον της οικογένειάς του.

Ο Μπούκουρας, από τις φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείται, υπογράμμισε ότι η Χρυσή Αυγή του χρωστά, χάρη στις ψήφους που έφερε, και όχι εκείνος, ενώ τόνισε ότι αυτός φέρθηκε αντρίκια, αντίθετα με τους πρώην συντρόφους του.

«Η Χρυσή Αυγή μου χρωστάει και δεν της χρωστάω. Εδώ και καιρό διαφωνούσα με την Χρυσή Αυγή και συζητούσα με τον κ. Κούγια το ενδεχόμενο να αποχωρήσω. Ο συνήγορός μου με έπεισε τότε να παραμείνω, γιατί όπως μου είπε, ήταν άδικο να επιβαρύνω την θέση των άλλων κατηγορουμένων, με τις εντυπώσεις που θα δημιουργούσε η αποχώρησή μου. Ενώ εγώ έδειξα αυτήν την αντρίκια συμπεριφορά, αυτοί οι οποίοι φωνάζουν για τον πατριωτισμό και τον ανδρισμό τους, έκαναν δηλώσεις σε βάρος μου, που δεν τις περίμενα ποτέ», είπε.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν καθώς ενισχύεται το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων βουλευτών οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί σε εγκληματικές ενέργειες και θέλουν να γλιτώσουν το τομάρι τους.

Παράλληλα φαίνεται ότι αποχωρούν πλέον μαζικά από την Χρυσή Αυγή διάφορα στελέχη και πυρήνες που εντάσσονται στο Εθνικό Μέτωπο.

Όπως έχει γραφεί πρόσφατα, το Εθνικό Μέτωπο, έχει ως σήμα τον μαίανδρο, είναι εθνικιστές, υποδέχονται τελευταίως μέλη που έχουν αποσκιρτήσει από τη Χρυσή Αυγή, διαθέτουν πολυτελή γραφεία , επιδιώκουν επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, τιμούν τις εμφυλιοπολεμικές επετείους, έχουν χρίσει υποψηφίους στις δημοτικές εκλογές και θα ανακοινώσουν υποψηφίους για τις ευρωεκλογές.Επίσης, καταδικάζουν τις «εγκληματικές πράξεις» της Χρυσής Αυγής, δεν θέλουν μετανάστες στην Ελλάδα, απλώνουν δίκτυα συνεργασίας και προς άλλα εθνικιστικά κόμματα, καθώς και σε οργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ρόλο οργανωτικού έχει αναλάβει ο Δ. Γκρίλας, παλαιό στέλεχος της ΧΑ. Στην Πάτρα, επτά στελέχη της ΧΑ προχώρησαν ήδη στο Εθνικό Μέτωπο

Παράλληλα αρχίζει να γίνεται έντονα διακριτή η διαφοροποίηση των ... soft βουλευτών της ΧΑ (Κούζηλος, Γρέγος, Ζησιμόπουλος, Μπαρμπαρούσης,Κουκούτσης, Αρβανίτης) οι οποίοι ουδέποτε υπήρξαν άνθρωποι του στενού πυρήνα του Μιχαλολιάκου και δεν θέλουν να χαρακτηριστούν μέλη εγκληματικής οργάνωσης

Στο μεταξύ, ο Ν. Μιχαλολιάκος στέλνει συνεχώς μηνύματα και συνεντεύξεις από το κελί του δηλώνοντας «παρών» στο κόμμα του που φέρεται να θέλει να οικειοποιηθεί η ομάδα Κασιδιάρη.

(Antinews με πληροφορίες από το «Βήμα» και το «Πρώτο Θέμα»)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. panatiotou apostolos avatar
  panatiotou apostolos 25/03/2014 12:16:41

  Δυστυχώς στην περιοχή μου (Πελοπόνησος) τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα από αυτά που περιγράφει το άρθρο. Όσο η κυβέρνηση δεν κάνει τα αυτονόητα (ελέω ΠΑΣΟΚ) με την εισαγώμενη κυρίως εγκληματικότητα τόσο θα υπάρχει συσπείρωση από την άλλη πλευρά. Η ΝΔ κάνει συνέχεια υπαναχωρήσεις και δεν χτυπά την εγκληματικότητα λαμβάνοντας υπόψη τους χαρακτηρισμούς (ακροδεξιά) και τις εκθέσεις αμφιλεγόμενων ΜΚΟ (στη Ρωσία χαρακτηρίζονται ως πράκτορες). Το οικονομικό απλά είναι το κερασάκι στην τούρτα. Με προεκλογικά εφάπαξ πεντακοσάευρα (που κανείς δεν λέει όχι στο να τα πάρει) δεν θα επανέλθουν πολλοί. Χρειάζονται δραστικά μέτρα.

  • Hunter avatar
   Hunter @ panatiotou apostolos 25/03/2014 16:57:11

   Έχω ξαναγράψει ότι προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ν.Δ προσεγγίζει και αντιμετωπίζει λάθος την άνοδο της Χ.Α. Νομίζει ότι εφόσον διαβάλλει προσωπικά τα στελέχη (δικαίως ή αδίκως) θα αποτρέψει τον κόσμο να ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Μα ο κόσμος δεν ψήφισε (ούτε θα ψηφίσει) Χρυσή Αυγή επειδή συμμερίζεται το να παίρνει ο Λαγός προστασία από τα μπαρ με τις Νιγηριανές ιερόδουλες στον Πειραιά ή επειδή ο Μπούκουρας έπαιρνε προστασία από τα μπαρ με τις Ρωσίδες ιερόδουλες στην Κόρινθο. Ο κόσμος ψήφισε Χρυσή Αυγή επειδή φοβάται να κυκλοφορήσει στο δρόμο στο Κέντρο και τα δυτικά προάστια! Βγαίνει ο Δένδιας και κάνει δήλωση προ μηνών: "υπάρχει ευνομία σε όλη την πόλη. Το μόνο πρόβλημα δημόσιας τάξης είναι η Χρυσή Αυγή"!!! Πηγαίνετε στο Κέντρο και στα δυτικά προάστια και ρωτήστε τους κατοίκους γιατί φοβούνται να κυκλοφορήσουν στο δρόμο;;; Φοβούνται επειδή υπάρχουν Χρυσαυγίτες ή φοβούνται από τους ΛΑΘΡΟμετανάστες;;; Περπατάς στο Σύνταγμα και βλέπεις Νιγηριανούς και Ασιάτες να έχουν απλωμένα άσπρα σεντόνια κι επάνω να είναι τσάντες, γυαλιά, πορτοφόλια κτλ. Λες και βρίσκεσαι σε υπαίθριο παζάρι της Βομβάης!!! Πάνω σε αυτές τις εικόνες θα πατήσει ο Κασιδιάρης και θα πάρει όσο πάρει στις δημοτικές εκλογές και όλο του το κόμμα στις Ευρωεκλογές. Δεν τον ενδιαφέρει τον κόσμο ψήφισε και θα που θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή, το ποιών των στελεχών του το οποίο προβάλλουμε εμείς εδώ και κρίνουμε! Αυτό πρέπει να καταλάβουν στη Νέα Δημοκρατία και αναλόγως να δράσουν! Απέναντι στον Κασιδιάρη και σε άλλους 35άρηδες-40άρηδες που πάνε (έστω) και λαϊκίζουν στα δυτικά προάστια και λένε αυτά που θέλει να ακούσει εκεί ο κόσμος, εμείς παρατάσσουμε τον Προκόπη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Μπακογιάννη με τα παιδιά της... Πηγαίνει τώρα εκεί και ο Άρης μαζί με τον Τεντόμα της Ντόρας και προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι θα βάλουν τάξη στο χάος... Κόμμα με αμφιλεγόμενα στελέχη, χωρίς πρόγραμμα και με όλη την ηγεσία στη φυλακή παίρνει 10%! Ο Κασιδιάρης που δεν τον ήξερε κανείς μέχρι προχτές, χωρίς επαγγελματική σταδιοδρομία, έριξε δυο μπάτσες στην Κανέλλη, πετάει και κορώνες για τους λαθρομετανάστες και θα πάρει 10% στην Αθήνα!!! Θα πάρει 70-80 χιλιάδες ψήφους δηλαδή!!! "Βαράει διάλυση η Χ.Α και βαράει διάλυση η Χ.Α" το ακούω από όταν μπήκε φυλακή ο Μιχαλολιάκος. Κι όμως 10% και το κόμμα, 10% και ο Κασιδιάρης. Μπετον αρμε... "Φεύγουν οι ψηφοφόροι από τη Χ.Α και πάνε στο Εθνικό Μέτωπο. Φεύγουν και πάνε στην Ελληνική Δύναμη. Φεύγουνε και πάνε εδώ. Φεύγουνε και πάνε εκεί"... Φεύγουνε αλλά στη Ν.Δ. δεν πάνε! Αυτό πρέπει να προβληματίσει τη Νέα Δημοκρατία!

 2. Ποταμίσιος Χάνος - νέο είδος avatar
  Ποταμίσιος Χάνος - νέο είδος 25/03/2014 12:30:00

  Μιλάμε για ...μορφές! Τέτοιες πολιτικές προσωπικότητες, του διαμετρήματος των ΜπουκουρολαγοΑλεξοπουλαίων, θα είναι κρίμα να τις στερηθεί η πατρίδα τώρα που προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

  • gg74 avatar
   gg74 @ Ποταμίσιος Χάνος - νέο είδος 25/03/2014 18:59:47

   Ενω ο αστράτευτος Βαρβιτσιωτης,ο Αρης με το μπουρνουζι στο ανακλιντρο της Μυκόνου,ειναι κεφάλαια για το έθνος!

 3. Art of War avatar
  Art of War 25/03/2014 14:40:20

  ναι ναι ..έχουν βαρέσει διάλυση , ο κόσμος τους εγκαταλείπει μαζικά και ξαναγυρίζουν στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Έχουν πειστεί από αυτές τις μεγάλες μορφές του Αλεξόπουλου και του Μπουκουρα και ακολουθούν το παράδειγμα τους. Τελικά υπάρχει μεγαααλη απελπισία....δεν πειράζει όμως ..θα το χωνέψετε και αυτό. Ο Μάιος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ, να τον προυπαντίσουμε με την Χρυσή Αυγή!!

 4. Attik avatar
  Attik 25/03/2014 21:10:54

  keep on dreaming

 5. Αλέξης avatar
  Αλέξης 25/03/2014 23:52:18

  Καλό θα είναι από εδώ και πέρα να μην εκδηλώνεστε ως νεοδημοκράτες γιατί θα σας σαπίζουμε στο ξύλο.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Αλέξης 26/03/2014 00:00:16

   Σοβαρά ρε τσιχλόμαγκα; Τα γράφεις ανώνυμα όμως, κοτούλα. Για δωσε μας όνομα και κλείσε μας κι ένα ραντεβού να δούμε πόσο μάγκας είσαι

  • Maximus Decimus avatar
   Maximus Decimus @ Αλέξης 26/03/2014 00:32:53

   Έτσι είναι τα φασισταριά. Δειλοί και ανώνυμοι σαν τους δωσίλογους στην κατοχή που καρφώναν τους αγωνιστές στους Γερμανούς.

 6. smanos avatar
  smanos 26/03/2014 11:37:52

  γιατί δε λέει κανείς σας (άρθρο - σχόλια) ότι το εθνικό μέτωπο είναι δημιούργημα του δικού σας Μ. Βορίδη;

 7. Νίκος avatar
  Νίκος 26/03/2014 13:09:12

  Ότι και να ακούω για τη Χρυσή Αυγή, το μόνο που εισπράτω είναι το μίσος απέναντι της και η απελπισία για τους ψηφοφόρους που χάνει η ΝΔ....
  Αν η ΝΔ θέλει να κρατήσει αυτούς τους ψηφοφόρους το μόνο που έχει να κάνει είναι να λύσει 1-2 από τα προβλήματα του κόσμου που τον στρέφουν στη Χρυσή Αυγή ως λύση. Όσο δεν τα λύνει και περιορίζεται στο να μας πείσει πως οι Χρυσαυγίτες είναι νεοναζιστές δε γίνεται τίποτα.... Και άντε, να δεχθώ πως είναι νεοναζιστές... όλοι αν θέλετε.... ε και;;;;;; Ε ΚΑΙ;;;;;; όσο κακό και να είναι δεν άκουσα και δεν είδα την ίδια λύσσα στους υμνητές του Στάλιν από την άλλη πλευρά...
  Οπότε γιατί να με σταματήσει αυτό από το να τους ψηφίσω....

 8. ΝΚ avatar
  ΝΚ 26/03/2014 17:03:15

  Η κυβερνηση αποφασισε να καταργησει το συμπτωμα, την ΧΑ, και οχι την αιτια, την λαθρομεταναστευση. Ενω προς τιμην της εκλεισε επιτελους τα συνορα, δεν απελαυνει κανεναν. Ανθρωποι μπαρουτοκαπνισμενοι βλεπουν την αστυνομια να φοβαται να τους διωξει απο τον Αγνωστο Στρατιωτη και γελανε. Ανθρωποι που εχουν ζησει τους Ταλιμπαν και το Μποκο Χαραμ κανουν μπου στην ΕΛΑΣ κι εκεινη κανει πισω 3 βηματα, φοβουμενη την Διεθνη Ανοησια. Οπου ασκησε πολιτικη ο Σορος τα αποτελεσματα ειναι σαφη- Σερβια, Ουκρανια, Γεωργια. Ιδου το forbes, που δεν ειναι δα και ψεκασμενο. http://www.forbes.com/sites/richardminiter/2011/09/09/should-george-soros-be-allowed-to-buy-u-s-foreign-policy/ Επειδη λοιπον η εδαφικη ακεραιοτητα της χωρας και το να μην σιδερώνονται γιαγάδες μπροστά στον παππού, ειναι για μενα πιο σημαντικά απο το Ευρω και το πλεονασμα, ως Ελληνας ειμαι αναγκασμενος να ψηφισω τους Τσαβιστας του ΣΥΡΙΖΑ. Εξηγουμαι. Σε ενα ή δύο μηνες το πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διαλέξει, ευρώ ή επίδομα πλυσίματος χεριών σε όλους και 200.000 νέες προσλήψεις. Είναι σαφές τι θα πράξουν οι νεοκομμουνιστές θαυμαστές του Μαδούρο και της Αργεντινής. Εξάλλου δεν κρύβουν το ότι είναι αντιευρωπα·ι·στες κομμουνιστές, συναγωνίζονται με το ΚΚΕ για την ιδεολογική τους καθαρότητα. Επειδή η ΕΕ τους την έχει στημένη, θα κάνουν δημοψήφισμα. Ε, αφου θα τους έχουμε κυβέρνηση στο Σύνταγμα των Κορυσχάδων θα κολλήσουμε; Αέρα να φύγει η Ευρώπη των μονοπωλίων. Μόνο όταν ο Έλληνας πεινάσει, εννοώ ταραχές για το κωλόχαρτο, όχι αηδίες, θα καταλάβει τι εστί κομμουνιστής. Μόνο τότε θα ντρέπεται να βγάλει σφυροδρέπανο όπως ακριβώς ντρέπεται για την σβαστικα, που λέει κι ο Άδωνις. Αλλιώς δεν γίνεται, πρέπει να το ζήσει για να καταλάβει. Οι άντρες οικοδομή στη Βουλγαρία, οι γυναίκες πλύστρες και οι ΔΥ 500.000 Νέες Δραχμές το μήνα- δηλαδή 140 ευρώ. Έξτρα κέρδος, οι παράνομοι θα ψάχνουν την έξοδο μόνοι τους. Σε πέντε μήνες δεν θα έχει μείνει ούτε ο Πακιστανός πρέσβυς. Αναγκαστικά λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό. ΜΕΤΑ απ΄αυτά, ΑΝ έρθει στα σύγκαλά του ο Έλληνας και σταματήσει τους νεοκομμουνιστές και τους νεοναζί, θα ξαναψηφίσει ΔΕΞΙΑ. (Υ.γ.:Δεξιά δεν είναι 60% του ΑΕΠ φόροι και η ΑΣΟΕΕ κλειστή λόγω Νιγηριανής μαφίας...)

  • ο τριτος πόλος avatar
   ο τριτος πόλος @ ΝΚ 27/03/2014 23:47:51

   Ανατρίχιασα με τη βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση. Δυστυχώς όμως Δεξιά σημαίνει 60% του ΑΕΠ φόροι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.