#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/01/2011 10:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαγγέλη Αντώναρε, οι Νεοδημοκράτες te salutemΕδώ και πολύ καιρό για ένα από τα πρόσωπα που ήμουνα γεμάτος, απορίες, προβληματισμούς, θαυμασμό για την εξέλιξη του  και θα ήθελα να γράψω κάτι για αυτόν, όπως τον έζησα τα τελευταία χρόνια, είναι και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αν και είμαι  ψηφοφόρος της ΝΔ επί δεκαετίες,  Ευάγγελε, πρώτη φορά σε άκουσα όταν ανακοινώνονταν η σύνθεση της νέας κυβερνήσεως.

Η απορία μου λύθηκε όταν διάβασα ότι ο Βαγγέλης δεν ανήκε  ποτέ στον ντεμοντέ  χώρο  της δεξιάς αλλά ήταν πάντα ένας  μοντέρνος οραματιστής και στυλοβάτης των ιδεών και  απόψεων της δημοκρατικής αριστεράς.

Αν και εμφανισιακά δεν με ενθουσίασες, γιατί κανένα μαγαζί δεν βάζει στην βιτρίνα του σκουροφαγωμένη  μόδα παλαιοτέρων ετών, ένιωσα μεγάλη τιμή,  που επιτέλους και η παράταξη μου κατάφερε να αποσπάσει δια υπουργοποίησης έναν από τους ιδεολογικούς συνεχιστές  του Μπίστη και  του Κουναλάκη.

Πράγματι η ΝΔ οφείλει μεγάλη τιμή και υποχρέωση στον Ευάγγελο Αντώναρο.

Αντί να είναι συνεπής με τις  ιδεολογικές του καταβολές,  ξεσκίζοντας και διασύροντας  κάθε βράδυ την ΝΔ στα κανάλια,  αυτός ο πολιτικός άνδρας ανέλαβε τον βαρύ και άχαρο ρόλο της υποστήριξης των πεπραγμένων μιας δεξιάς κυβέρνησης.

Αντί να είναι στο press room συμπολεμιστής  με τους αφιονισμένους  δημοσιογράφους του γνωστού προοδευτικού χώρου πετροβολώντας την ΝΔ ήταν αναγκασμένος  να την υπερασπίζεται.

Αντί να είναι στο πάνω δεξιά παράθυρο του ΜΕΓΚΑ στην θέση του Μανώλη Καψή και να εκτελεί τον Παυλόπουλο και λοιπούς αναγκάστηκε να είναι στο κάτω αριστερά και να τους στηρίζει.Είμαι σίγουρος  Ευάγγελε  ότι όταν σου  πάρει ο Πέτρος Κωστόπουλος  συνέντευξη στο Nitro  θα σου  κάνει παραφρασμένη την κλασική του ερώτηση: «πως ένιωθες Βαγγέλη εσύ ένας αριστερός σε κουστούμι δεξιού υπουργού».

Ευτυχώς που ο Κώστας Καραμανλής είναι κιμπαρόπαιδο και σε αντάμειψε για τις κακουχίες και τον ψυχικό διχασμό που τράβηξες.

Έτσι σου έδωσε περίοπτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Βλέπεις αυτή η παράταξη πάντα τιμούσε τους αγωνιστές της.

Αν δεν το αντιλήφθηκες με την περίπτωση  σου, σίγουρα θα πείστηκες όταν είδες την θέση που πήρε και ο Θ Σκυλλακάκης στο ευρωψηφοδέλτιο.

Έτσι το κόμμα από την μια τίμησε και αποκατάστησε τον Ανδρούτσο της και από την άλλη τον Καραϊσκάκη της.

Βέβαια Ευάγγελε, για να είμαστε ειλικρινείς, κορόιδα μας έπιασες γιατί οι επιδόσεις σου  ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν επιεικώς απαράδεκτες.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι για να προστατευθεί  ο έτερος πνευματικός αδερφός  σου, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ανέλαβες  τον ρόλο του κυβερνητικού καρπαζοεισπράκτορα.

Τελευταία Ευάγγελε βλέπω ότι πυκνώνεις τις δηλώσεις και παρεμβάσεις σου.

Σιγά σιγά αρχίζει να αποκαθίσταται η έννομη τάξη, να γαληνεύεις μέσα σου και να επιστρέφεις σταδιακά στον φυσικό σου χώρο.

Πολέμιος της ΝΔ και αβανταδόρος του Πασόκ και των παραφυάδων του.

Έτσι εγώ αντιλαμβάνομαι τις σημερινές σου δηλώσεις στο Βήμα.

Ως δηλώσεις μετάνοιας ενός παραστρατημένου και τυραννισμένου από τις Ερινύες ανθρώπου.

Επιτέλους Βαγγέλη λυτρώθηκες και γονυπετής αναζητάς την συγχώρεση στο πετραχήλι του Πάτερ Σταύρου του ΔΟΛ.

Καλή τύχη Βαγγέλη στα νέα σου καθήκοντα, γιατί τσαγανό  να ζητήσεις την ψήφο μας δεν πιστεύω πως έχεις, τώρα που τα μαζεύεις  από την σιγουριά του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Aris. A

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κάποιος avatar
  Κάποιος 30/01/2011 19:55:40

  Το καρτέλ των κομμάτων εξουσίας είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό.

 2. Κώστας avatar
  Κώστας 30/01/2011 19:59:21

  Στο επόμενο "φάουλ" να διαγραφεί αμέσως. Ο υπονομευτής!
  Επικρατείας ο Αντώναρος. Ε ρε εγκλήματα...

  • man8os avatar
   man8os @ Κώστας 30/01/2011 22:27:04

   Παρακαλω, ας μην υπερβαλλουμε. Δεν αμφησβητησε το προεδρο. Απλα εξεφρασε την ελπιδα οτι δεν γινετε απο ρεβανσισμο.
   Και αληθεια, σε τι θα ωφελουσε η διαγραφη του?

  • zackii avatar
   zackii @ Κώστας 30/01/2011 23:16:24

   Εκπλήσσεσαι? Επί ΚΚ όλοι οι αγωνιστές της παράταξης - και δεν μιλάω γιά λαμόγια, αλλά γιά ικανούς και έντιμους- ήταν απέξω. Αυτοί που είναι βέβαιο ότι θα είχαν σώσει την παράταξη. Ο ΚΚ ήταν της άποψης ότι βάζω κάποιον Υπουργό και τον αφήνω ανεξέλεγκτο να κάνει ότι θέλει. Αυτά πληρώνουμε σήμερα. Εμείς όχι αυτός. Σήμερα έγραφαν οι εφημερίδες ότι σταματάει λέει τηνπολιτική και θα ασχοληθεί με την οικογένειά του. Βέβαια με την περιουσία που έχουν φτιάξει όλοι αυτοί οι ανεπάγγελτοι από την τσέπη μας γιατί να μην αράξει. Ας δουλεύουν τα κορόιδα μέχρι να πεθάνουν γιά να αράζουν οι πασάδες.

 3. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 30/01/2011 20:02:09

  Δεν μπορώ να πω ότι ο Αντώναρος μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής ως πολιτικός. Ομως στην συγκεκριμμένη συνέντευξη δεν βλέπω που είναι φάουλ .Το παρελθόν του δεν το γνωρίζω, μπορείτε να μου πείτε μερικά πράγματα οι γνωρίζοντες?

 4. giannis avatar
  giannis 30/01/2011 20:09:28

  Θλιβερός και εμετικός. Δούλος του Ρουσόπουλου και πολλών άλλων. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν τον δούμε στο ψηφοδέλτιο.

 5. ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ avatar
  ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ 30/01/2011 20:21:08

  Η επιλογές Αντώναρου και Ρουσόπουλου δείχνουν πόσο ρηχή είναι η εκπροσώπηση του κόμματος σε επικοινωνικό επίπεδο. Ακόμη και σήμερα απουσιάζει ο στιβαρός πολιτικός λόγος από την πλειοψηφία των βουλευτών της Ν.Δ. Ένας Τζαβάρας δε φτάνει, χρειαζόμαστε πολλούς και να ξεβρακώνουν κάθε μέρα τους εντεταλμένους δημοσιογραφίσκους της πράσινης σαπίλας.

 6. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 30/01/2011 20:22:10

  εκ πρώτης όψεως, η συνέντευξη δείχνει φάουλ. Ο τίτλος του άρθρου είναι παραπλανητικός. Δε βλέπω κάτι περίεργο σε αυτό που λέει. Μάλλον τον Καραμανλή προστατεύει, παρά το Σημίτη.

 7. Ηλίας avatar
  Ηλίας 30/01/2011 20:43:30

  Μια διόρθωση μόνο: "ανέλαβε τον βαρύ και άχαρο ρόλο της υποστήριξης των πεπραγμένων μιας δεξιάς κυβέρνησης."
  Η προηγούμενη κυβέρνηση ΔΕΝ ήταν δεξιά.

 8. zap-zap avatar
  zap-zap 30/01/2011 21:19:53

  μόνο ο σιδεράκιας έπιασε το νόημα της συνέντευξης.

 9. Με τα μάτια μου! avatar
  Με τα μάτια μου! 30/01/2011 21:27:51

  Αυτοί οι τρείς της φωτογραφίας ήταν οι Ηρακλείς του Καραμανλέωντος;;;;
  Οπως τους βλέπουμε εδω;;;;
  Και τον προστάτευαν;;;;

  Τι να λέμε και τι να μολογάμε!

 10. Bodinus1576 avatar
  Bodinus1576 30/01/2011 21:40:03

  Η περίπτωση Αντώναρου καθιστά σαφές γιατί το ΣυριζοΠΑΣΟΚ και η (νεο)αριστερά έχουν ιδεολογική κυριαρχία στην Ελλάδα. Εξηγεί επίσης, γιατί ο Σημίτης μιλούσε όλο αυτοπεποίθηση, ενώ το ΠΑΣΟΚ τότε φαινόταν ότι έχανε καθαρά από τη ΝΔ, για "δεξιά παρένθεση". Εδώ να τονιστούν και οι ευθύνες Καραμανλή, που μπέρδεψε την άσκηση πολιτικής και διακυβέρνησης με τις ποικιλίες στα ουζερί (λίγο απ' όλα)

 11. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 30/01/2011 21:53:18

  το πως το πασαρε το μεγκα σημερα ειχε απιστευτο γελιο λες και ειχε μιλησει καποια τρομερη προσωπικοτητα

 12. ΓΙΩΡΓΗΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΗΣ 30/01/2011 21:57:38

  ΕΑΝ ΔΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΥΛ ΚΑΡΧΗΜΑΚΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΡΑΜΑ !!!!!!! ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΡΑΣΟΣ @ ΠΑΛΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΤΥΛΙΑ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ !!!!! ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !!!

 13. factorx avatar
  factorx 30/01/2011 22:10:26

  Για όσους λένε ότι δεν υπάρχει θέμα με την συνέντευξη Αντώναρου δίτε την πάσα που έκανε σήμερα στο βραδυνο δελτίο του Μέγκα:

  "Σε ότι αφορά τη στάση της Ρηγίλλης είναι η πρώτη φορά από τότε που Α. Σαμαράς βρίσκεται στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που η Ρηγίλλης παίρνει τόσο σαφείς αποστάσεις από το περιεχόμενο δηλώσεων βουλευτή.
  Οι δηλώσεις του κ. Αντώναρου έρχονται λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις Σπηλιωτόπουλου που επανέφερε παλιότερη ρήση του Κ. Καραμανλή ότι τους πρωθυπουργούς δεν τους στέλνεις στο δικαστήριο, τους στέλνεις σπίτι τους.
  -Το Mega είναι σε θέση να γνωρίζει πως μια σειρά κοινοβουλευτικά στελέχη της Ν.Δ. διατηρούν επιφυλάξεις για το αν και κατά πόσο έπρεπε να συμπεριληφθεί το όνομα του κ. Σημίτη στην πρισματική έκθεση που έκανε η ομάδα των βουλευτών της Ν.Δ.."

  Ποια έιναι αυτα τα κοινοβουλευτικά στελέχη; Μπορει να μας πει το Μέγκα;

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ factorx 30/01/2011 22:25:02

   κοσκινο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω.

   Οι αβανταδόροι του εκσυχρονισμού αναμεσά τους και ο Ευάγγελος έπιασαν δουλειά για να αποκαταστήσουν την τιμή του πνευματικού τους πατέρα Σημίτη.

   Η Συγγρού για όσους έχουν πάει έχει μεγάλη πόρτα γατί σύντομα πρέπει να αρχίσει το ξεμπάζωμα.

 14. man8os avatar
  man8os 30/01/2011 22:24:57

  Δεν νομιζω οτι τιθετε θεμα Αντωναρου. Δεν θα ηταν σοφο να γινει κατι. Ο ανθρωπος εκφραζει την αποψη του. Μην μπαινουμε σε λογικη κυνηγιου κεφαλων. Αλλα οποιος μιλαει αυτα που λεει οφειλουν να συνεκτιμουνται.
  Γιατι νομιζω οτι καποιοι κρατουν μπλοκακι. Προς το παρον προεχει η ενοτητα. Μην δημιουργειτε θεματα. Πρεπει να βγουμε μπροστα στην κοινωνια ενωμενοι. Μονο ετσι θα μπορεσουμε να περασουμε το μυνημα της αλλαγης στην κοινωνια.

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ man8os 30/01/2011 22:54:19

   δηλαδή αγαπητέ τελείως τυχαία σκέφτηκε ο εξαφανισμένος Αντώναρος να δώσει συνέντευξη στην πλέον εμμετική φιλοΣημιτική εφημερίδα για να αβαντάρει το Βήμα και όσα υποστηρίζει.

   Δεν μπορούσε να κρατηθεί.

   Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι η συνέντευξη του ότι είναι κατά παραγγελία των παλιών του συντρόφων για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΝΔ.

   Καλά ο Αντώναρος που ζει.

   ΔΕν έχει ακούσει ποιά είναι η γνώμη ακόμα και των Πασόκων για τον Σημίτη.

 15. man8os avatar
  man8os 30/01/2011 22:39:14

  Ο φανατισμος δεν οδηγει πουθενα. Και ας μην δημιουργουμε θεματα εκ των ουκ ανευ.

  • Κώστας avatar
   Κώστας @ man8os 30/01/2011 22:46:12

   Bρε Μάνθο,
   ποιός δημιουργεί θέματα εκ του μη όντως;
   Το άρθρο του Αris, ή ο "φταίνε τα πεύκα για τις πυρκαγιές".

   Το απόσπασμα έχει ως εξής:

   "Συμφωνείτε με την απόδοση ευθυνών εκ μέρους της ΝΔστον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη για την υπόθεση της Siemens;

   «Παγίως είμαι εναντίον της γενικόλογης και αίολης απόδοσης ευθυνών. Οι πρωθυπουργοί- όλοι οι πρωθυπουργοί-, και ο Κώστας Σημίτης και ο Κώστας Καραμανλής, έχουν τη γενική εποπτεία του κυβερνητικού σχήματος, τη γενική ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής. Φυσικά, κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο, κανείς δεν έχει ασυλία. Οφείλουμε όμως να κρίνουμε με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση, με τον προσήκοντα σεβασμό σε προσωπικότητες από οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα, έξω από λογικές ρεβανσισμού"

   Δηλαδή ο εξοστρακίσας τον Καστανίδη, που ζητούσε μέτρα -φραγμό στη Ζίμενς, Σημίτης δεν πρέπει να διερευνηθεί; Να μας πει γιατί έδιωξε τον Καστανίδη και έβαλε στην θέση του τον...Μαντέλη!
   Ύποπτος είναι ο Σημίτης. Να το συνειδητοποιήσει ο κ. Αντώναρος.

   • man8os avatar
    man8os @ Κώστας 30/01/2011 22:54:19

    “Συμφωνείτε με την απόδοση ευθυνών εκ μέρους της ΝΔστον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη για την υπόθεση της Siemens;

    «Παγίως είμαι εναντίον της γενικόλογης και αίολης απόδοσης ευθυνών. Οι πρωθυπουργοί- όλοι οι πρωθυπουργοί-, και ο Κώστας Σημίτης και ο Κώστας Καραμανλής, έχουν τη γενική εποπτεία του κυβερνητικού σχήματος, τη γενική ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής. Φυσικά, κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο, κανείς δεν έχει ασυλία. Οφείλουμε όμως να κρίνουμε με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση, με τον προσήκοντα σεβασμό σε προσωπικότητες από οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα, έξω από λογικές ρεβανσισμού”

    Ωραια, τι κακο ειπε? Εγω δεν βρισκω κατι.

    1) Κανεις δεν εχει ασυλια
    2)Ολες οι κατηγοριες πρεπει να ειναι καλα στοιχειοθετημενες.
    Φυσικα. Δεν εθιξε ουτε τον κυριο Σαμαρα κατα κανενα τροπο και απλα εξεφρασε την αποψη του.

    • Κώστας avatar
     Κώστας @ man8os 30/01/2011 23:04:39

     Ωραία. Ας ξεπεράσουμε τις σπόντες περί ρεβανσισμού.

     Το Βήμα γράφει:

     "Σαφής και ξεκάθαρη είναι η διαφοροποίηση του «γαλάζιου» βουλευτή κ. Ευ. Αντώναρου με συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής»από τη γραμμή της ΝΔνα εμπλέξει τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη στο σκάνδαλο της Siemens"

     Αφού λοιπόν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του(κατ' εμέ απλά ερμηνεύτηκαν, πρόκειται για ξεκάθαρη μεσαιοχωρίτικη-δηλαδή με μασημένα λόγια- διαφοροποίηση) , ας βγάλει μια ανακοίνωση.
     Εξάλλου η επιτροπή ΔΕΝ είναι Προανακριτική. Εξεταστική είναι. Δεν αποδίδει ποινικές ευθύνες. Ζητάει περαιτέρω διερεύνηση για συγκεκριμένα πρόσωπα. Οπότε τι άσχετο είναι αυτό το "απόδοσης ευθυνών", που λέει ο Αντώναρος;

     Πρέπει να ψαχτεί ο Σημίτης για την αντικατάσταση Καστανίδη λχ; Για το αν γνώριζε τη δράση Τσουκάτου; Να διερευνηθεί λέμε, όχι για απόδοση κατηγοριών. Είναι Εξεταστική η Επιτροπή είπαμε. Ο Αντώναρος ούτε ψάξιμο δεν θέλει. Το θεωρεί "ρεβανσισμό"...

 16. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 30/01/2011 22:45:46

  Πολύ φασαρία για το τίποτε η ελληνική κοινωνία σε μεγαλο ποσοστό γνωρίζει ποιος είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ Σοσιαληστής 30/01/2011 22:55:33

   Συμφωνούμε αλλά δεν πρέπει να ξέρει και ο μέσος πολίτης τι ρόλο παίζει ο καθένας και πόσο "αθώες" είναι μερικές δηλώσεις.

 17. Στρυμών avatar
  Στρυμών 30/01/2011 23:00:52

  Θα πρέπει να ηρεμήσουμε λιγάκι.Ας μην γινόμαστε Βασιλικότεροι του Βασιλέως.Υπάρχει αρχηγός και όργανα στο κόμα.Ακραίοι χαρακτηρισμοί και λιθοβολισμός , μόνο κακό κάνουν στην παράταξη.Όλοι μπορούμε να κάνουμε τα σχόλιά μας και να έχουμε τις απόψεις μας , οι καιρί όμως είναι δύσκολοι και η ενότητα βασική προυπόθεση για να μπορέσουμε να αντιπαλέψουμε την τηλεοπτική δικτατορία που βιώνουμε.

 18. man8os avatar
  man8os 30/01/2011 23:09:03

  Περιμενω μια μικρη ανακοινωση απο τον κυριο Αντωναρο οτι παρεμρηνευτηκαν οι δηλωσεις του, και οτι θα ηθελε να κληθει ο Σημιτης προκειμενου να δωσει πληροφοριες για το σκανδαλο.
  Αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται κατι περισσοτερο. Ουτε χρειαζεται να κατηγορηθει εξ αρχης ο κυριος Σημιτης για κατι.
  (Νομιζω εχει και Γερμανικη υπηκοοτητα, οποτε ξερετε...)

 19. karamanlikos avatar
  karamanlikos 30/01/2011 23:10:00

  Φίλε Άρη,

  καταλαβαίνω την πικρία σου για τις δηλώσεις Αντώναρου που εμφανίζονται στο ΒΗΜΑ (γιατί άραγε τις πιστεύεις;). Θα πρέπει όμως να σε προβληματίσει το γεγονός ότι ο Αντώναρος γίνεται πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑ, που εντρυφεί στην εφαρμογή του "Διαίρει και Βασίλευε"... Όσο στήριζε τον Καραμανλή ήταν κατάπτυστος, άσχημος, αποκρουστικός... σκατόφατσα! Τώρα που φέρεται να κάνει δηλώσεις αντίθετες της κομματικής γραμμής γίνεται πρωτοσέλιδο στο ΒΗΜΑ!
  Άρη, δεν θα έπρεπε να πέσεις στην παγίδα, γιατί αυτή την παγίδα στήνει το παρακράτος με τις "μπροστάντζες" του...
  Άρη, ο Αντώναρος ήταν στρατιώτης του Καραμανλή! Ναί προέρχεται από την αριστερά, όπως πολλοί στρατιώτες πολλών ηγετών. Φαίνεται ότι η αριστερή κομματική εμπειρία τους έδωσε τη γνώση και τη δυνατότητα να "χώνονται". Έτσι έχουν κάνει όλοι! Μπίστηδες, Τσουκάτοι, Πανταγιάδες, Κοτζιάδες, Ρουσόπουλοι, Παπαχελάδες, Χαρβαλιάδες κλπ.
  Εγώ τιμώ αυτούς που στήριξαν τον Καραμανλή για ένα και μόνο λόγο: Διότι ο Καραμανλής ΔΕΝ είχε τέτοιους στρατιώτες πραγματικούς ΝΔες. Όλοι οι εκπασοκισμένοι ΝΔες τον άφησαν μόνο του για να μη χάσουν τα κέκτημένα. Προτίμησαν το Γιώργη και πρόδωσαν αυτόν που μόχθησε για να προστατέψει τους μισθούς τους και τη χώρα τους... Κρίμα!
  Θα ήταν προτιμότερο, λοιπόν, να αγνοήσεις και να παρακάμψεις την αξία της προβολής τέτοιων δηλώσεων, οι οποίες μας υπενθυμίζουν με τον πιο άμεσο τρόπο, ότι μπορεί οι αριστεροί να γίνονται πιστοί στρατιώτες της εξουσίας, μπορεί, όμως, να γίνονται οι πιο στυγνοί φασίστες όταν έχουν την εξουσία!
  Κοίτα γύρω σου και θα δεις το φασισμό και από πού εκπορεύται!

  • man8os avatar
   man8os @ karamanlikos 30/01/2011 23:34:08

   +++
   Μην πλακωνομαστε μεταξυ μας. Το συνθημα πρεπει να ειναι : Δουλεια, ομονοια,αλληλεγγυη. Μονο ετσι θα πεσει το ΓΑΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ karamanlikos 30/01/2011 23:36:03

   Προσωπικά δεν έχω καμιά πικρία για τον Αντώναρο γιατί δεν μου πήρε καμία θέση και δεν ασχολούμαι εντατικά και σοβαρά με την πολιτική εκτός από το ότι είμαι ενεργός πολίτης και παρακολυθώ την επικαιρότητα.

   Στην ζωή μου από τα φοιτητικά χρόνια και μετά έχω συναντήσει χιλιάδες Αντώναρους τους οποίους αντιπαθώ ως στάση ζωής που έχουνε.

   Δεν τους θεωρώ ιδιαίτερα ικανούς όπως λες επειδή "χώνονται" απλά τους θεωρώ θρασύς και άναρχους πνευματικά.

   Οπως δεν είναι μαγκιά για μια γυναίκα να είναι πόρνη έτσι και για κανέναν μας δεν είναι μαγκιά σε όποιο χώρο και αν δουλεύει να πουλάει ανθρώπους να πατάει αρχές απλά και μόνο επειδή τον συμφέρει.

   Μεγάλωσα σε αριστερή γειτονιά και πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που για την πίστη και την ιδεολογία τους ξεσπιτώθηκαν χάσανε τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους σε εξορίες και κρατήσανε ψηλά τις ιδέες τους.

   Βγάζω το καπέλο σε όσους δεν ψάχνουν συνέχεια για προαγωγούς και αφέντες.

   Για αυτό σήμερα να γράψω για όλους αυτούς που είναι ΟΦΑ όπως λέει και ο λαός.

   Για τον Καραμανλή το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν από 4.000.000 ανθρώπους που τον ψήφισαν βρήκε να τον εκπροσωπεί ο Αντώναρος με γειά του με χαρά του.

   Η γιαγιά μου έλεγε μια παροιμία ¨΄οπως στρώνει ο καθένας κοιμάται" και εγώ θυμάμαι πάντα μια επιγραφή πάνω από τον μπακάλη της γειτονιάς μου "πέρα από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται" και ο Καραμανλής για την συνείδηση μου που τον ψήφισα δύο φορές είναι πολύ μακριά από το ταμείο πλέον.

   Δεν του ζητήσαμε ούτε διορισμούς ούτε να μας φτιάξει αυτό που του ζητήσαμε είναι να σταθεί στο ύψος όσων μας έταξε.

   Θέλω να πιστεύω ότι εμφανίσεις σαν αυτές του Αντώναρου δεν είναι σε γνώση του.

   Αν είναι, κρίμα γιατί τον Καραμανλή τον θεωρώ έξυπνο άνθρωπο για να τον εκθέτει ο Αντώναρος.

   • SPYROS T. avatar
    SPYROS T. @ Aris. A 31/01/2011 02:50:31

    Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους οτι το θέμα δεν είναι για τόσο μεγάλη συζήτηση.

    Και οπωσδήποτε είναι τραβηγμένη η "διαγραφή" που ζητάνε εδώ μέσα οι "Ανοιξιάτες"...

    Να φύγουμε οι Χουντικοί, να φύγουν οι Βασιλικοί, να φύγουν διάφορων πεποιθήσεων Ακροδεξιοί, να φύγουν της Ντόρας (καλά αυτοί να πάνε στα τσακίδια), να φύγουν οι Καραμανλικοί, να φύγουν οι νεοφιλελεύθεροι, να φύγουν αυτοί που παίρνουν ανάσα σε διαφορετικό ρυθμό από τον Σαμαρά κτλ. κτλ. και τότε ποιός να μείνει ρε μάγκες???

    Ποιός θα μας βγάλει Κυβέρνηση???

    Οι της πολιτικής Άνοιξης ή ο νομός Μεσσηνίας που δεν έβγαλε ούτε το Δράκο???

    Δεν βλέπετε που ο κωλοτούμπας κινείται στο 5%-6% ακατέβατα???
    Δεν βλέπετε την ακατανόμαστη που κινείται στο 2,5%???
    Δεν βλέπετε που η Χ.Α ανεβαίνει συνέχεια???

    Χωρίς αυτό το 7%-8% δεν γινόμαστε Κυβέρνηση ούτε την Δευτέρα Παρουσία...

    Κοιτάξτε συνεπώς πως θα φέρουμε πίσω κόσμο όχι πώς θα διώξουμε κι άλλον...

    Εμένα μέλημά μου είναι πώς θα φτάσει το Κόμμα το 45% για να φύγει το Εθνοπροδοτικό ΠΑΣΟΚ από την Εξουσία!

    Δεν με ενδιαφέρει να είναι στη ΝΔ το 28%-30% που θα λένε στο Σαμαρά "σφάξε με Πασά μου να αγιάσω"...

    • Aris. A avatar
     Aris. A @ SPYROS T. 31/01/2011 09:33:19

     Φίλε Σπύρο

     Αμα είναι να γίνουμε κυβέρνηση για να έχει ο κάθε μεγαλοπαράγοντας το βιλαέτι του για αυτόν και τα παιδιά του με αλληλοκαρφώματα και αλληλοσφαγές και να παράξουμε το έργο των κυβερνήσεων Καραμανλή τότε να μην γίνουμε ποτέ κυβέρνηση.

     Αν είναι να γίνουμε κυβέρνηση για να παράξουμε έργο και να προσφέρουμε στην πατρίδα τότε ναι.

    • man8os avatar
     man8os @ SPYROS T. 31/01/2011 11:12:34

     +++
     Η ενοτητα και η συνεργασια πρεπει να ειναι ο στοχος.

 20. οννεδ δεξαμενης avatar
  οννεδ δεξαμενης 30/01/2011 23:35:03

  γιαιτ δεν τον στελνει στον αγυριστο τον Αντωναρο/τι φοβαται που εχει το θρασος να διαφοροποιείται από την επίσημη γραμμή αυτός ο άχρηστος ?την ..επιροη του Ελεος..ρίξεις Αντώνη επιτέλους!!

 21. Tem avatar
  Tem 31/01/2011 00:05:42

  Καληνύχτα Αντώναρε. Είσαι πολύ λίγος.....

 22. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 31/01/2011 00:32:28

  Μην ασχολείσθε με τέτοιους ευκαιριακούς αριβίστες. Δείτε και τον αδελφό του και θα καταλάβετε.

  • τσώφλι πασατέμπου avatar
   τσώφλι πασατέμπου @ ΑΡΚΑΣ 31/01/2011 09:12:50

   Τα είπες όλα φίλε, σε μιά φράση ! Η Ελλάδα σε τέσσερις λέξεις : "Δείτε τον αδελφό του..."

 23. anonymos avatar
  anonymos 31/01/2011 04:52:25

  Η ποιο ανίατη μορφή τύφλωσης του ανθρώπου είναι ο φανατισμός και όποιος είναι φανατικός οπαδός δεν μπορεί ποτέ να δει την αλήθεια!

 24. spiros avatar
  spiros 31/01/2011 07:35:12

  ΣΩΣΤΟΟΟΟ.........

 25. δημητρης μαλαμουλης avatar
  δημητρης μαλαμουλης 31/01/2011 10:07:11

  Αντώναρος-Ρουσόπουλος μεταγραφές από την Ελεύθερη αγορά.
  Σπηλιωτόπουλος-Χατζηδάκης-Κυριάκος από τις "ακαδημίες".
  Ο Κομπλεξισμός της παράταξης σε όλο του το μεγαλείο.
  Κομπλεξισμός για τις ιδέες , τους ανθρώπους που την ψηφίζουν κ.ο.κ.
  Πρόεδρε μαστίγιο και διαγραφές και κυρίως ψυχολόγο.

 26. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 31/01/2011 14:15:33

  Ο Ε . Αντώναρος πιστός στην πολιτική του δηλ. την προβολή και προώθηση της γερμανικής ρεαλ πολιτικ ( ως ανταποκριτής των εφημερίδων του εκδοτικού οίκου Αλεξ Σπρίνγκετ είχε στενές σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον του ιδρυτού του οίκου) υπήρξε στο παρελθόν στενότατος φίλος και συνεργάτης του Κ.Σημίτη. Ως πρόεδρος της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, μολονότι είχε ένα χαμηλό προφίλ η προσπάθειά του υπήρξε εργώδης προς την κατεύθυνση που περιγράψαμε.

  Αυτό όμως δεν είναι το μόνο για το μη νεοδημοκρατικό περιβάλλον Καραμανλή. Ο δ/ντής του διπλωματικού γραφείου του τ. πρωθυπουργού Α.Σάνδης όπου κι αν υπηρέτησε ως πρέσβυς διακρίθηκε για το "θάψιμο" των νεοδημοκρατών και την προώθηση των στελεχών των πρεσβειών της αποκεί πλευράς. Αν συνυπολογίσουμε και τον Ρουσόπουλο, τότε μπορούμε μετά βεβαιότητος να αναφωνήσουμε "Ηταν πράγματι μια ωραία ατμόσφαιρα

 27. ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ avatar
  ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 24/04/2011 21:14:45

  και αλλοι επιδοθηκανε στο θαψιμο και διωγμο νδημοκρατων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.