#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/04/2011 13:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαγγέλη Αντώναρε, οι Νεοδημοκράτες te salutem (πάλι)Μαθαίνουμε ότι ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος έχει "τρελλαθεί" τις τελευταίες ώρες να παίρνει τηλέφωνο δημοσιογράφους και να τους εκφράζει την δήθεν διαφωνία καραμανλικών βουλευτών με όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχελάκης για την απογραφή και τον Αλογοσκούφη. Ενώ όλοι ξέρουν ότι την άποψη του Καραμανλή εξέφρασε ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος επικοινώνησε αμέσως μετά την δήλωση Μιχελάκη με τους δημοσιογράφυς και εξήγησε οτι κάθε άλλο παρά έχει πρόβλημα ο Καραμανλής με την δήλωση Μιχελάκη κατά Αλογοσκούφη. Όπως όλοι γνωρίζουν ότι ο κ. Αντώναρος εκφράζει μόνο τον εαυτό του.

Τι να πει λοιπόν κανείς για τον κ. Αντώναρο και τους καραμανλικότερους του Καραμανλή; Τίποτα άλλο απο αυτό που έχουμε ξαναπεί:

Βαγγέλη Αντώναρε, οι Νεοδημοκράτες te salutem

Εδώ και πολύ καιρό για ένα από τα πρόσωπα που ήμουνα γεμάτος, απορίες, προβληματισμούς, θαυμασμό για την εξέλιξη του  και θα ήθελα να γράψω κάτι για αυτόν, όπως τον έζησα τα τελευταία χρόνια, είναι και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αν και είμαι  ψηφοφόρος της ΝΔ επί δεκαετίες,  Ευάγγελε, πρώτη φορά σε άκουσα όταν ανακοινώνονταν η σύνθεση της νέας κυβερνήσεως.

Η απορία μου λύθηκε όταν διάβασα ότι ο Βαγγέλης δεν ανήκε  ποτέ στον ντεμοντέ  χώρο  της δεξιάς αλλά ήταν πάντα ένας  μοντέρνος οραματιστής και στυλοβάτης των ιδεών και  απόψεων της δημοκρατικής αριστεράς.

Αν και εμφανισιακά δεν με ενθουσίασες, γιατί κανένα μαγαζί δεν βάζει στην βιτρίνα του σκουροφαγωμένη  μόδα παλαιοτέρων ετών, ένιωσα μεγάλη τιμή,  που επιτέλους και η παράταξη μου κατάφερε να αποσπάσει δια υπουργοποίησης έναν από τους ιδεολογικούς συνεχιστές  του Μπίστη και  του Κουναλάκη.

Πράγματι η ΝΔ οφείλει μεγάλη τιμή και υποχρέωση στον Ευάγγελο Αντώναρο.

Αντί να είναι συνεπής με τις  ιδεολογικές του καταβολές,  ξεσκίζοντας και διασύροντας  κάθε βράδυ την ΝΔ στα κανάλια,  αυτός ο πολιτικός άνδρας ανέλαβε τον βαρύ και άχαρο ρόλο της υποστήριξης των πεπραγμένων μιας δεξιάς κυβέρνησης.

Αντί να είναι στο press room συμπολεμιστής  με τους αφιονισμένους  δημοσιογράφους του γνωστού προοδευτικού χώρου πετροβολώντας την ΝΔ ήταν αναγκασμένος  να την υπερασπίζεται.

Αντί να είναι στο πάνω δεξιά παράθυρο του ΜΕΓΚΑ στην θέση του Μανώλη Καψή και να εκτελεί τον Παυλόπουλο και λοιπούς αναγκάστηκε να είναι στο κάτω αριστερά και να τους στηρίζει.Είμαι σίγουρος  Ευάγγελε  ότι όταν σου  πάρει ο Πέτρος Κωστόπουλος  συνέντευξη στο Nitro  θα σου  κάνει παραφρασμένη την κλασική του ερώτηση: «πως ένιωθες Βαγγέλη εσύ ένας αριστερός σε κουστούμι δεξιού υπουργού».

Ευτυχώς που ο Κώστας Καραμανλής είναι κιμπαρόπαιδο και σε αντάμειψε για τις κακουχίες και τον ψυχικό διχασμό που τράβηξες.

Έτσι σου έδωσε περίοπτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Βλέπεις αυτή η παράταξη πάντα τιμούσε τους αγωνιστές της.

Αν δεν το αντιλήφθηκες με την περίπτωση  σου, σίγουρα θα πείστηκες όταν είδες την θέση που πήρε και ο Θ Σκυλλακάκης στο ευρωψηφοδέλτιο.

Έτσι το κόμμα από την μια τίμησε και αποκατάστησε τον Ανδρούτσο της και από την άλλη τον Καραϊσκάκη της.

Βέβαια Ευάγγελε, για να είμαστε ειλικρινείς, κορόιδα μας έπιασες γιατί οι επιδόσεις σου  ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν επιεικώς απαράδεκτες.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι για να προστατευθεί  ο έτερος πνευματικός αδερφός  σου, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ανέλαβες  τον ρόλο του κυβερνητικού καρπαζοεισπράκτορα.

Τελευταία Ευάγγελε βλέπω ότι πυκνώνεις τις δηλώσεις και παρεμβάσεις σου.

Σιγά σιγά αρχίζει να αποκαθίσταται η έννομη τάξη, να γαληνεύεις μέσα σου και να επιστρέφεις σταδιακά στον φυσικό σου χώρο.

Πολέμιος της ΝΔ και αβανταδόρος του Πασόκ και των παραφυάδων του.

Έτσι εγώ αντιλαμβάνομαι τις σημερινές σου δηλώσεις στο Βήμα.

Ως δηλώσεις μετάνοιας ενός παραστρατημένου και τυραννισμένου από τις Ερινύες ανθρώπου.

Επιτέλους Βαγγέλη λυτρώθηκες και γονυπετής αναζητάς την συγχώρεση στο πετραχήλι του Πάτερ Σταύρου του ΔΟΛ.

Καλή τύχη Βαγγέλη στα νέα σου καθήκοντα, γιατί τσαγανό  να ζητήσεις την ψήφο μας δεν πιστεύω πως έχεις, τώρα που τα μαζεύεις  από την σιγουριά του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Aris. A

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. WB avatar
  WB 23/04/2011 13:50:10

  Ποιος ενδιαφέρεται και ποιος ασχολείται με τον ασήμαντο Αντώναρο. Πολύ σημασία του δίνετε! Μόνο τη φάτσα του να βλέπεις είναι για γέλια...

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 23/04/2011 13:57:31

  Για να λέμε του κουτσού το δίκιο, η λεγόμενη "απογραφή", με τον τρόπο που έγινε, δεν ήταν του Αλογοσκούφη. Ήταν κεντρική επιλογή της ΝΔ. Το (αυτο)κριτικό βέλος Μιχελάκη χτυπά τον εικονικό (και παροπλισμένο) στόχο Αλογοσκούφη, αλλά πίσω του τρώει το βέλος άλλος στόχος, όχι εικονικός.
  Αλλά η ουσία δεν είναι αυτό. Η ουσία είναι ο χρόνος: Όλες αυτές οι (αυτο)κριτικές έρχονται αργά. Πολύ αργά, όλο και πιό αργά.

 3. Νίκος Α avatar
  Νίκος Α 23/04/2011 14:16:22

  Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε με το παρελθόν. Αφού επιλέξατε σαν πεδίο δόξας το αυτομαστίγωμα, είναι αμαρτία να αφήσετε να χαθεί το πρωτάθλημα.

 4. spiros avatar
  spiros 23/04/2011 14:22:52

  Πολύ καλά τα ε'ιπες . Και λίγα είπες. Συγχαρητήρια .. Μαζί σου. Να τελειώνουμε με παραχωρήσεις σε "αλλόθρησκους".

 5. Aggelos avatar
  Aggelos 23/04/2011 14:28:57

  ρε παιδια,,γιατι μολις βλεπω τις φατσες στην φωτο με πιανει πανικος?

 6. BABIS avatar
  BABIS 23/04/2011 14:43:09

  Σωστός!!! Πάρα πολύ αργά. Όλος ο οικονομικός συρφετός δεν μπορούσε να ακούσει τουλάχιστον τις φωνές της Ευρώπης που τους για το οικονομικό αδιέξοδο της πολιτικής τους απο την πρώτη τετραετία. Τώρα εάν θέλουμε να το φορτώσουμε όλα στον Αλογοσκούφη δεν θα είναι συνετό. Πρώτος είναι ο πρωθυπουργός και δεύτερος ο υπουργός οικονομικών για την οικονομική καταστροφή της χώρας. Αυτός εάν δεν συμφωνούσε θα έπρεπε να παραιτηθεί.
  Η παραίτησή του θα ήταν η λύση.

 7. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 23/04/2011 15:36:58

  O ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ! ΤΟ ΖΑΠΕΙΟ 2 ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΙΟς ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΣΙΟΥΦΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ Κ.Λ.Π;

  • SPYROS T. avatar
   SPYROS T. @ ΓΙΩΡΓΟΣ 23/04/2011 18:02:33

   Δεξιό κόμμα όχι ΚΕΝΤΡΟδεξιό...

   Αυτό το "κεντρο-" μας έφαγε που εκπροσωπούσαν οι Ρουσόπουλοι, οι Αντώναροι και οι λοιπές "προοδευτικές" δυνάμεις μέσα στο κόμμα...

  • ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ avatar
   ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ @ ΓΙΩΡΓΟΣ 24/04/2011 20:56:50

   δυστυχως αυτοι και καποιοι αλλοι διαλυσανε την παραταξη.

 8. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 23/04/2011 18:06:14

  Saligara όλα κι όλα,

  είπαμε να κλαίνε οι χήρες να κλαίνε και οι παντρεμένες.

  Αλλά όχι να κλαίνε και οι παντρεμένες που έχουν εραστή...

  Κάνε μας τη χάρη λοιπόν...

  • aristotelis avatar
   aristotelis @ SPYROS T. 23/04/2011 20:54:44

   Θεωρώ άστοχη την δήλωση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Χωρίς κανένα λόγο επανέφερε ένα θέμα στο παρελθόν. Επισής θεωρώ λανθασμένη κίνηση και την απογραφή αλλά αυτό το λέω μετά την απομάκρυνση μου από το ταμείό καθώς τότε την υποστήριζα. Κανείς επίσης δεν μπορεί να αμφισβήτησει ότι τότε ήταν βασική πολιτική της τότε κυβέρνησης άρα εκπορευόμενη από τον πρωθυπουργό της. Ομως η διαφορά του τότε πρωθυπουργού με τον σημερινό ήταν η ευφυία του καθώς αντιλαμβανόμενος το λάθος προσπάθησε και το μάζεψε και δεν του έδωσε περισσότερη δημοσιότητα, γυρνώντας δεξιά και αριστέρα για να διαφημιζει τα αποτελέσματα της. Επίσης ο τότε πρωθυπουργός δεν πήρε σεργιάνι όλα τα φόρα του κόσμου, τα κανάλια και τις εφημερίδες για να δίνει συνεντεύξεις σε τι άθλια κατάσταση είχε αφήσει ο κύριος καθηγητής την οργάνωση των ολυμπιακών αγώνων. Γιατί τότε όχι μόνο κίτρινη θα είχαμε αλλά και κόκκινη και το χειρότερο θα είχαμε πληρώσει και σχεδόν όλο τον λογαριασμό.

  • juliet avatar
   juliet @ SPYROS T. 23/04/2011 22:48:30

   οι παντρεμένες που έχουνε εραστή ξέρεις γιατί κλαίνε;έχουνε διπλό σαράκι,αν έχουνε καλό άνδρα φοβούνται μην τον χάσουνε αν το μάθει,αν έχουνε καλό γκόμενο σκάνε απο την ζήλια τους οι άλλες της παρέας,χαχαχα..Χρόνια Πολλά!!

 9. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 23/04/2011 18:31:24

  Te salutent, επί το ορθότερον...

 10. Γ. Γ. avatar
  Γ. Γ. 24/04/2011 16:44:02

  Ο Αντώναρος αποτελεί παρελθόν για τη Ν.Δ. και πρέπει να το καταλάβει ! Πολιτικός,που δεν έχει επαφή με τον παλμό του κόσμου, συμπεριφέρεται αλαζωνικά και με κόμπλεξ ανωτερότητας,λέγοντας ατελείωτα ψέματα και γλύφοντας αιώνια,μπας και χάσει τη θεσούλα του και τη μάσα,δεν έχει πλέον θέση σε αυτό το κόμμα ! Ας το καταλάβουν επιτέλους ,ότι ο κόσμος θέλει να δει άλλη πολιτική από τη Ν.Δ. και όχι αυτή της κατάρευσης και της ατολμίας σε κρίσιμα θέματα στη περίοδο Αλογοσκούφη !

 11. ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ avatar
  ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ 24/04/2011 20:47:02

  καδος ανακυκλωσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.